|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
5.12.2007 14:36:51   
sayuri
Vas komaj dohajam user posted image . si sploh ne predstavljam, da bi en dan prešpricala. Bi mogla potem dopust vzet, da bi bila na tekočem. user posted image

Najprej konina, navijam še naprej, da bo hormon rastel. Močno močno držim pesti, da se ena pikica obdrži.
maja24,zate sem ful vesela. user posted image  Lepo je slišat tko lepe novičke. user posted image KAj bi dala, da bi tokrat tudi jaz slišala čudoviti zvok srčka. Uf, še en teden čakanja.user posted image
_rebeca_ kar ne morem se od tu premaknit. Skoz neki čebljam user posted image  Se zelo udobno tukile počutim in imam filing, da vse punce poznam. user posted image  Sodim pa med avgustovske nosečke.user posted image  Sam niso še nič kaj zgovorne. ČAkam, da se naše trepetalke preselijo na avgistovski čvek user posted image . Drugače pa imam podobne znake, kot ti - zjutraj in zvečer so prsi polne in težke kot cegu user posted image  RAzmišljam o nabavi novih modrcov user posted image
gold fish jaz sem s pivom začela kar takoj, ko sem šla v postopek user posted image . Zihr, je zihr.user posted image  PA lepo se špikaj user posted image user posted image user posted image
arneja jutri je spet eden od D dnevov user posted image user posted image user posted image .  Če boš iskala igralce v svojem filmu se javim za kaskaderko (kako najhiteje iz čakalnice na stol resnice)user posted image user posted image user posted image . Naj bo jutri čimveč jajčk.
kind lady, samo še enkrat spat user posted image user posted image user posted image
Martinščica, Kmalu bo NS?user posted image user posted image user posted image Se trebušček že kaj kaže? Je treba že nosit nosečniške hlače?

Jaz se pa še zmeraj nisem k svojemu ginekologu prijavilauser posted image  Kar neki odlašam. Mi je pa zdajle na pamet padlo, da so tile prazniki kmalu.....user posted image  Bom jutri poklicala, ker zdajle ni nikogar več v ordinaciji.

Abra, rebeca ima prav. Kugla nč ne lažeuser posted image user posted image user posted image  Še malo, še malo.... A teste že imaš? Te lahko že začnemo prvucirat?user posted image
mami26 une telefonske šlogarce kar pri miru pusti. Evo, me ti bomo napovedale user posted image  user posted image user posted image

Grem zdaj malo v horizontalo, ker sem čist autuser posted image
Aja, punce, včerajs em šibaa v IT in se založila s 6 škatlami Prometriuma, potem pa v LJ na grad na premiero igrice Pipi in Melkijad. user posted image  Ste kdaj gledale to risanko? Jst sem se spomnila svojih otroških let in teh dveh user posted image user posted image . Včeraj sem se tolk nasmejala.... in odpujsla sta domov....user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 301
5.12.2007 14:42:25   
lejla007
JUHU!!! Še eno zvezdico sem dobila! user posted image user posted image user posted image

Pozabla sem vam pa sporočit, kaj se je pri meni premaknilo... Poslala sem mail na GK LJ, kdaj naj pridem na razgovor in me je prej sestra od tam klicala, naj zaradi praznikov pridem že 21.12., da dobim zdravila... Tko da grem čez tri teden v boj user posted image

Torej, navijam za vse trepetalke, vse ki ste še na poti do tja in vse, ki ste že srečkice user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 302
5.12.2007 14:57:44   
tassi1
MARIBORSKE TREPETALKE-ali imaste kakšne znake,da se kej dogaja?
kako ste?dej javite se kej in povejte kako ,,,,

sem 8 dan po et in bi se njrajši zavlejka pod kovter in se zbudila v po,ko imam test.pri men ni nič novega,križ ne boli večuser posted image ,prsi še vedno boleče,vročina prisotna,,,

sva pismo pisala miklavžu,zdej pa čakam na jutri,da naredim testuser posted image upam na user posted image

držte se vse,navijam za vse nasuser posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 303
5.12.2007 14:59:03   
konina
Hvala punce za vzpodbudo. Upam, da bo hormon res zrastel. In da se vsaj ena pikica obdrži. Vem, da mora biti hormon vsaj 40, zato me je strah, ker se bojim, da že upada. Glede na krvavitev... Držite pesti. Sedaj pa grem nazal ležat in tiščat skupaj noge. user posted image  (če bi kaj pomagalo...) user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 304
5.12.2007 15:05:08   
kajsica
Pozdravljene trepetalke, se mi zdi kot da bi sebe brala ko sem bila v času čakanja na magični user posted image . Napetost čekiranje, strah.....ampak kot so rekle punce, samo umirit se in se nekako zamotit pa bo. Noben izcedek in noben krč ne napoveduje naše sovražnice M. Vsi simptomi so si tako podobni, da jih zelo zelo težko ločiš. Tako da držim pesti za vse.

Ja Sayuri in Stormy, moji sotrpinki, se vleče še ta čas do 1.UZ. Mene je vedno bolj strah, ampak kot sta rekli rebeca in martinčščica, vedno je nek strah prisoten. No pa saj se nam bo vse OK izteklo, saj že dolgo dolgo čakamo na naše male pikice.

Sayuri, saj še malo pa bo UZ, pa nič se ne bat, vse bo OK.

Arneja, se mi zdi da si se šele pikat začela pa greš že na puncijo. Se mi zdi da je hitro minilo. Pa nič se je ne bati, ker ni tako boleča. Ti povem da sem imela Hiperstimulacijo, ja je res da sem inekcijo ketonala dobila, ampak ni bilo take panike, pa tudi ko je ta popustila, so bili krči takšni kot pri malo hujši M, samo lepo počivati pa bo.

Držim pesti za vse, naj se v decembru izpolnejo vaše največje želje.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 305
5.12.2007 15:40:53   
ANA_P
tassi1, sem 9 dan po ET. Znaki so prisotni kot pred user posted image . Kot vse ostale, sem non stop na WCju in gledam, če se bo vlila.
Jutri je tebi 9 dan po ET, kaj boš delala že test?

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 306
5.12.2007 15:57:07   
tassi1
jap,sem ga delala že včeraj,pa je bil--.imam doma 3 teste,pa jih bom delala vsaka 2 dni!!

seveda mi bo pa jutri pokazaluser posted image user posted image

sem optimist,a neuser posted image user posted image user posted image .veš se moram melo zamotit,moj user posted image  ela cele dneve,tako da sem sama in se tako vleče,se pa v vsakem primeru vidima v po. v Mb.kdaj pa imaš uro?
ti držim pestke za user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 307
5.12.2007 16:12:23   
meeryana
Hej,

še ena, ki gre v ponedeljek na test v Mb. Tudi pri meni je vse kot pred user posted image , testa še pa ne upam naret :). Ker bi naj M dobila jutri ali pojutrišnjem, pa se mi zdi malo prehitro. Pa straaaaah me jeeee user posted image

LP
M

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 308
5.12.2007 16:14:54   
Anonimen
+++++ Test mi je pokazal velik plus.user posted image user posted image
Še prihajam k sebi.user posted image

(odgovor članu meeryana)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
5.12.2007 16:15:48   
meeryana
JA BRAAAAVOOOOO!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 310
5.12.2007 16:22:18   
Pija76
Kind lady user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
5.12.2007 16:22:26   
Goldy
Superca kind lady! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 312
5.12.2007 16:23:02   
Anonimen
Hvala.Očka je v transuuser posted image obrača test in samo gleda.

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
5.12.2007 16:25:39   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Pa sej bo Mlinčka s tabo.Bo za moralno podporo.

To bi bilo precej lažja, ja, ampak kaj, ko me ignorira.user posted image user posted image user posted image

Ja valjda, jaz pa nisem taka user posted image . Ne, resno, mal mrknem pa je že cela hajka. Včeri ga nisem pila (kake obtožbe, mislm user posted image ), ampak smo mel službeno eno dobrodelno prireditev. Prišla sem pozno, vse prebrala, za pisat pa ni blo ne časa, ne energije.  

Pikovit in Pija76, za tale projekt, Dejzico spravt na nekaj tako adrenalinskega, kot je neše srečanje, imam pa absolutno premalo časa. Ma dečva čisto prav, je res precej zadržana, kadar gre za nove ljudi. Ena taka posebna sorta, bi rekla... ko se razživi in udomači, jo je pa prav fajn imet zraven sebe (no sej, tako jo poznate) user posted image . Tko da jo bom nocoj poskušala malo premaknit v tej smeri (pir bo moj zaveznik user posted image ).

Konina, več kot pesti držat zate, ne morem, ti pa pošiljam par objemčkov user posted image user posted image user posted image .

Gold fish, jaz sem tudi na GK, ja, pri dr. Drobniču. Pivo pa v medicinske namene začneš kar z menopurjem. Ampak, če pa kakega prej rukneš, ne bo pa tudi nič narobe! Je pa ja veseli december.
Jaz po Suprefactu zaenkrat nimam popolnoma nobenih stranskih učinkov, je pa res, da je danes padla šele tretja doza.

Linda25 bolje ena, kot nobena. Samo pozitivno razmišljat, OK?

Kind lady user posted image user posted image user posted image ! Razturaš!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 314
5.12.2007 16:26:30   
konina
kind lady, čestitam. Srečno do konca nosečnosti in potem še naprej. user posted image

Moja krvavitev je vse večja in mislim, da se je ali pa se bo kmalu vse skupaj končalo. user posted image  Krči so vse močnejši, tako da nimam več upanja. user posted image  Sem zelo žalostna, pa tudi utrujena, ker tole je pa že malo preveč zame. Vsak trenutek je nekaj novega. Pa malo upanja, pa padem na dno, pa spet upanje... Izgleda, da me narava resnično preizkuša do kje zmorem. Pa mislim, da bom kmalu tam na meji, ko ne bom zmogla več. user posted image

Lp, Ninauser posted image

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 315
5.12.2007 16:35:08   
DaisyE
Konina, ne še čisto obupat, čeprav si izmučena. Želim ti, da se situacija čimprej razjasni. Negotovost je najhujša.

Kind lady, čestitke. Ko prideš k sebi pa malo več povej.

Pija in pikovit, bomo pa res tole srečanje za enkrat drugič splanirali. Se bom pustila danes malo prepričevati in podkupovati.

Pridne mi bodite in prosim, veliko lepih novičk.

Aja pikovit, kaj pravi tvoja G?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 316
5.12.2007 17:00:20   
sayuri
kind lady, poglej, kako sem vesela zateuser posted image

user posted image
Ok, tko stara res nisem, ampak kar po luftu skačem user posted image user posted image user posted image user posted image . Užijta trenutke sreče ob gledanju na plusek. To zna biti čarobno

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 317
5.12.2007 17:07:53   
Anonimen
 Kind lady, user posted image  čestitam! user posted image

Konina, vem da je hudo ampak si ne moremo čisto nič. Da ti bo lažje ti pošiljam user posted image

Linda 25 in masa 74, pozdravljene user posted image

Pija, Pikovit ter DaisyE, a si predstavljate kako bi se klicale, če se srečate. Mislim, da prava imena nebi bila toliko zanimiva user posted image

Mami 26, user posted image  , pa kaj šlogarce vejo o nas. A ti nekaj povem. Šlogarce so samo zato, da ti vzamejo denar al pa da jih kličeš na user posted image .  Nimajo one pojma. Mi je kolegica rekla, da bo odprla pravo linijo za šloganje. Sem skoraj padla na user posted image , ko mi je to omenla. Imela je karte in navodila kako se šloga. Sem ti dovolj povedala? Edina ki zna šlogat je naša Abra user posted image . Vse smo nekoč imele enkrat prvič "postopek" in verjemi, da smo vse bile na trnih. Ti samo lepo pazi na user posted image .

Tassi, v času ko se čaka test sem že študirala, da bi blo najbolj, da nas uspavajo do testa. Kaj praviš?
Nasvete ti jst na žalost ne morem posredovati, ker sem neuspeli poizkus.

Arneja, a še piješ user posted image ? Bi mi sedaj prav pasalo ga ruknat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
5.12.2007 17:13:00   
Anonimen
Sayuri, zlo dobr skačeš za svoja leta!user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 319
5.12.2007 17:18:59   
sayuri
babylove uuuu, že punkcija user posted image user posted image user posted image . evo, vse smo preživele, pa boš tudi ti user posted image . KAj delajo v Franciji pod narkozo al na živo, kot naš ata Reš user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 320
5.12.2007 17:20:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Linda25

A mogoče, katera ve, zakaj se od 9 celic oplodi samo ena. Kaj ne naredijo potem ICSI postopek?

Hvala za odgovor.

Linda25, jst sem imela 14 celic in so izbrali način oploditve IVF. Tri celice so se oplodile, dve sta bili krasni in lepi in luškani in zdravi, bla, bla, eno pa so zavrgli, ker ni bila ok. Vseh preostalih 6 celic so "uničili". Niso naredili ICSI in zaradi tega nimam zmrznjenčov.user posted image
Vstavili so mi oba, ampak sta splavala po vodi. user posted image

Tvoja celica je borka.

(odgovor članu Linda25)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
5.12.2007 17:23:10   
sayuri
Aja, ko sem ravno tale odgovor dakca brala. ICSI delajo tudi in predvsem v primeru, ko gre za premalo število spermijev v spermi. Pri nama so jih recimo v prvem postopku komajda 5 našli. Tokrat je bilo veliko bolje, saj je embriolog rekel, da jih je preko 1000 in da je orng izbire za najboljše.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 322
5.12.2007 17:24:08   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: babylove

Čisto kratko splošno anestezijo dajo, tako da me punkcije kot dejanja ni strah. Ampak vsega skupaj pa, mi kar na jok gre.

Ja, hormoni naredijo svoje, kaj čmo. Saj bo hitro minilo, boš videla. PA želim ti čimveč jajčk user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 323
5.12.2007 17:28:16   
gold fish
kind lady - user posted image user posted image user posted image

Konina - drži se.... Držim pesti  in ti pošiljam user posted image ....

Mene moja M še kar noče zapustiti.... no ja, saj lahko še malo ostane, če mi bo vsaj potem dala 9 mesecev mir... S pivom začnem v petek, mogoče že jutri... grem na službeno "čago" v Lj , pol pa drugo jutro spet nazaj  v Lj na UZ.... noro.... 
Bo pivo kar počakalo na petek ....

Se še pol kaj javim.... bo zgleda zdaj počasi prišel Miklavž na obiskuser posted image ....

Pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 324
5.12.2007 17:32:57   
kajsica
kind lady user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uživajta!!!!!!!!

konina, ne vem kaj naj ti rečem, upam da ni vse tako črno kot izgleda. Držim pesti zate.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?