|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
5.12.2007 12:19:12   
mami 26
punce
jaz sem pa tako zalostna sem klicala "slogarco" in mi ni napovedala nic dobrega........user posted image user posted image user posted image
sem pa 4dan poET.

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 276
5.12.2007 12:24:59   
meeryana
Mami 26,

in na osnovi čega bi naj "šlogarca" vedela?

LP

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 277
5.12.2007 12:28:13   
maja24
Mami ja  kaj pa ona ve,ne obremenjuj se stem ker je škoda cajta pa živcev.Boš vidla da bo vse OK.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 278
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 12:28:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mami 26)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
5.12.2007 12:28:42   
mami 26
nevem to je moj prvi ET in zelo velika zelja po otroku... in sem cist "not"-prevec
sej upam da se je zmotila vem da nisem prav naredila ampak sem prevec "zmesana"..............

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 280
5.12.2007 12:33:19   
Abra
_rebeca_ sem mislila, da si že čisto pozabla na nas in da se prah na kugli nabira user posted image Veš, fora šloganja je, da poveš vnaprej, nč zdej čakat. user posted image Tudi, če mal slabe novice, bom vsaj kuglo krivila. Ti bom malo pomagala, da občutki niso nič kaj obetavni. Pa neki mi prosim, čisto po pravici povej, od kdaj si imela že občutljive joške? Tudi to vem, da je pri vsaki drugače, bi pa vseeno rada en realen odgovor. Pa eno rjavkasto pikico sem že danes vidla, da se bojim, da se zgodba kar ponavlja... Očitno me je Miklavž čisto narobe razumel.

Kako pa sta tvoja user posted image user posted image ti je že kaj slabo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 281
5.12.2007 12:35:27   
maja24
Ne da upaš itak da se jezmotla nikar ne klič.Pa nisi zmešana apak je samo tvoja velika želja po otroku.Uglavnem potrpi pa boš vidla čez 9 mesecev svojo pikouser posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 282
5.12.2007 12:45:20   
mami 26
joj maja24 skoda k ti nisi moja slogarca
no saj jaz v to ne verjamem ampak......
sej imam upanje ampak me tok srafa da skoz cekiram ce bouser posted image  prisla...

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 283
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 12:45:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
5.12.2007 12:49:58   
Amelia
Linda 25 midva sva imela prvi postopek IVF postopek, sem imela 6 celic, ampak ko so jim naredili randi s plavalci, je embriolog kmalu opazil, da se plavalci ne obnašajo tako kot bi se morali saj niso prodrli v jajčeca, zato je 3 celice oplodil po ICSI in sta nastala 2 ful lepa zarodka, ki se pa žal nista obdržala. Sedaj so mi v drugo vse oplodili po ICSI, upam na najboljše...

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 285
5.12.2007 13:00:55   
Abra
_rebeca_ saj nič panike ne delam, poskušam bit čimbolj realna. To je moj tretji ET in čisto podoben prvemu. Pri zamrznjenčkih sem imela tko občutljive joške, da se jih dotaknit nisem smela, pol je blo pa po enem hudem nočnem šraufanju tudi tega konec. Sej na razno špikanje v trebuhu se ne oziram, čeprav je prisotno precej drugačno, nekje bolj od zadaj in spodaj user posted image se mi pa zdi, da so joške kar nek pokazatelj - če ni nič drugače, je bolj malo upanja. Saj se spomnim tudi tvojih izcedkov ... samo ko se ti zgodba ponavlja ... nisem še vrgla puške v koruzo, daleč od tega, še vedno zelooooo upam, da tokrat bo.
Ti je takrat Reš povečal dozo prometriuma ali ne?

Slabosti bojo pa tudi kmalu minile, še en mesec, pa bo. Imaš ta teden spet Reša, kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 286
5.12.2007 13:03:58   
masa74
PUNCE LEP DAN jaz se bom mal odklopla,ker mi ne kaze nic dobregauser posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 287
5.12.2007 13:09:52   
masa74
Mene tudi prsa bolijo,pa ne vem,ce je to res kak dober znak...vceraj(8dan)po ET temen rjav izcedek,danes (9dan)pa ravno tako,ceprav ze kaze nauser posted image user posted image user posted image user posted image in prsa so se pa vedno boleca...

EH JAuser posted image

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 288
5.12.2007 13:13:06   
mami 26
pozitivno pozitivno dokler ni praveuser posted image
saj vem kako je to ker sem jaz na istem 4dan po et in sem isto zivcna.....
amapk dokler ni prave user posted image  je se upanje........

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 289
5.12.2007 13:22:59   
maja24
Masa zej te bom pa za ušesa,lej tut jest sm ga mela na 12 dan pa mi je potlej pokazal + tok da večina žensk ga ma v času nosečnosti,enim prej izgine enim kasnej tudi pr men je dva dni trajal pa je potlej izginu pa sm ga spet čez en tedn dobla za dva dni tok da sm šla vsa panična do G pa mi je dala bolniško in počitek.Tok pokliči G ta k ti je delov umetno mogoče ti bo povečal odmerek zdravila ki ga vstavljaš al pa ješ.Do takrat pa mirne živce pa boš videla da bo vse OK.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 290
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 13:31:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
5.12.2007 13:41:28   
Anonimen
Lepo bi vas prosila, če mi lahko poveste, ali je vseeno,če Clear Blue narediš v kateremkoli času? Ali mora biti ravno zjutraj?Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 292
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 13:44:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
5.12.2007 13:45:02   
konina
Punce, jaz sem nazaj iz LJ. Stanje je sledeče: bhcg (?) je 32. Tako, da je nosečnost, vendar ne vejo če bo ostalo ali pa se žal moji pikici poslavljata. V petek imam kontrolo. Se pa moja kri danes krepi in je vse bolj rdeča. user posted image  Tako, da ne vem kako bo. Majhno upanje je še, vendar se bojim, da ... kakšne so vaše izkušnje s tako vrednostjo hormona, je pa danes 12. dan?

Držite pesti.

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 294
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 13:48:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu konina)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
5.12.2007 14:08:29   
MARTINŠČICA
_rebeca_ to si pa tako napisala, kot da bi moje občutke opisovala. Res stalno neke skrbi ... Ampak, konec koncev je pri obeh vse OK. Tako bo tudi pri ostalih. Kar lepo za nama pridite. Jaz sem sedaj 10t in 3d, NS imam 18.12., 24. 12. pa kontrolo pri ginekologu.

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 296
5.12.2007 14:11:25   
MARTINŠČICA
Nina, hormon bo še narasel, lepo počivaj, pa bo. Sedaj je šele 12. dan po ET, uradni test je 14. dan po ET, takrat pa bo že čez 40. Držim pesti!

200% MAMI

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 297
5.12.2007 14:14:48   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: masa74
vceraj(8dan)po ET temen rjav izcedek,danes (9dan)pa ravno tako,ceprav ze kaze nauser posted image user posted image user posted image user posted image in prsa so se pa vedno boleca...

Jaz sem tudi imela nekaj dni temno rjav izcedek, pa sem šla na urgenco, kjer so ugotovili, da je do krvavitve prišlo zaradi user posted image . Od takrat imava to veseljo prepovedano, mali pikici sta pa ok.

Mami26, brez panike, pa nikar več vedeževalk klicat, kaj pa one vedo?!?

200% MAMI

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 298
5.12.2007 14:32:01   
lejla007
Martinščica in _Rebeca_ - user posted image user posted image user posted image Pridni sta, da se še javljata pri nas in nas vzpodbujata, ki smo še v čakanju na srečo...

Konina - naredi tako kot so ti rekli in misli pozitivno... Jaz bom pa še bolj pestke stisnila zate user posted image

masa74 - a si videla, kaj so ti punce napisala iz prve roke?! Tudi če imaš rjav izcedek še ne pomeni, da je konec! Tako da se poskusi zamotit, da ti bi dnevi do testka hitreje minil.  Navijam zate!

Abra - zate tudi!

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 299
5.12.2007 14:36:08   
arneja
Punce,

včeraj, ko je moj srček prišel z rekreacije, sem ga veselo zvlekla še na domačo rekreacijo user posted image , ker so punce napisale, da morajo biti plavalčki sveži. No, pa se je malo zavleklo user posted image . Stopka uspešno padla ob 9-h, potem sva pa kao pazila, kot v dobrih starih časih user posted image . Kje so že ti časi user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?