|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
9.1.2008 15:52:04   
lejla007
Februar je pa skor že tukaj - JUHUHU!!!
Pape rojstni dan imam februarja - to bo pa res dobr mesec! user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
9.1.2008 15:53:36   
lejla007
Nimam pojma user posted image

Pomoje mi koža ni prav user posted image
Danes sem dobila Menopur in je kr zakompliciran - polno tistih flaškic, pa vodo noter, pa ven, pa spet noter, pa... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
9.1.2008 15:54:06   
arneja
Lejla, jaz imam tudi rojstni dan februarja, pa, kot je Karmen rekla, naj bi bili v mesecu svojega rojstva in spočetja, najbolj plodni, tako da takrat mora uspeti user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
9.1.2008 15:54:59   
Abra
Lejla007, zdaj bojo folikelčki počasi začeli rast user posted image na menopur se boš pa hitro navadila, meni se ni zdelo komplicirano.

Anime dobrodošla, sem te prej spregledala. Ti nas kar sprašuj in spremljaj, boš vse izvedela. Ko boš na vrsti bomo pa tudi zate navijale.

Arneja, greš že zdaj k bioenergetiku al boš pol v postopku hodila? Poznaš koga, ki mu je pomagal?

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
9.1.2008 15:55:42   
arneja
Jaz sem tisti dan, ko sem dobila injekcije, še celo na net napisala, če sem si prav zapomnila postopek user posted image . Pa po pol ure je trajalo, da sem zvarke zmešala in jih vbrizgala user posted image . Ampak proti koncu špikanja sem bila pa že prava profesionalka in tudi ti boš user posted image .

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
9.1.2008 15:56:38   
lejla007
user posted image TO!!! JUHUHU!!! No vidiš! 

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
9.1.2008 15:56:53   
arneja
Abra, sem slišala za dve punci, da jima je pomagal. Pa še ne vem ali bi šla že zdaj ali šele februarja k njemu. Energijo bi rabila že sedaj user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
9.1.2008 15:58:25   
lejla007
Sej sm sestri rekla, ko mi je dala vse inekcije, kaj bi si doma mislili, če bi jih videli?!?

Da sem že čisto odvisna narkomanka user posted image

Abra - zate pa že ves čas držim pesti!!!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
9.1.2008 15:59:48   
Pija76
Arneja men pa moj skoz v kopalnici govori suhica, pol mi je pa to včeraj zjutraj rekel preden sva šla v LJ mu je blo pa pol tako hudo user posted image , revček kok se je sekiral.... Ti pol maš pa dobrega stilista user posted image user posted image , jaz ga tud rabim user posted image user posted image . H katerem bioenergetiku boš šla?

Sulfinija to leto mora biti naše ja, se bomo spodbujale pa bo.....

Lejla ti pa lepo napreduješ, ja tale menopur pa vode so pa res za magistersko izobrazbo user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
9.1.2008 16:02:52   
lejla007
Pija, a si imela ti tudi Menopur? Pa če se prav spomnim, si na GK LJ, a ne?

Danes, ko sem imela 1.UZ, je G sestri govorila: "desni jajčnik - endometriom (žal je to ravno razlog moje neplodnosti), foliklov ni  user posted image user posted image user posted image " A je to normalno? Tko mora bit, preden začnem s stimulacijo foliklov?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
9.1.2008 16:05:21   
lejla007
**Nina** - KU KU, vidim te!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
9.1.2008 16:05:56   
Abra
Arneja tudi jaz upam, da je smole konec. Se prav bojim, kaj bo jutri. user posted image
Kar se pa rojstnih dnevov in zanositve tiče - jaz sem imela ET na svoj rojstni dan. user posted image Zanosit je pomagalo, zdaj pa da vidim, če bo pomagalo tudi naprej.
Energijo v tem vremenu po mojem čist vsi rabmo ... potem ne boš več k Karmen hodila? Misliš, da imaš lahko dve terapiji? Jaz sem nekje brala, da pomaga akupunktura, jaz v to nekako bolj verjamem. Je tudi Mišek pisala, da pri njih to celo G priporočajo. Mogoče bi blo to za sprobat.
Zdaj moram pa it kuhat ...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
9.1.2008 16:10:03   
arneja
Lejla, sem tudi jaz imela za celo škatlo do čevljev municije, ko sem se špikala user posted image . Pa ti jo zdravnik postopoma daje, če bi vse naenkrat hotel človek domov odpeljati, bi že skoraj varnostno službo moral najeti user posted image . A danes je bil 8. dan po M pa ni bilo nobenega folikla na UZ-ju videti??

Pija, nimam stilista, samo saj veš, kako majčke lepo prekrijejo tisti šlaufek na trebuhu user posted image . Ko pa majčke ni, pa šlaufek v polnem sijaju zažari user posted image . Verjetno bom šla k enemu v Zalog. Kateri sokovnik boš pa ti kupila?

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
9.1.2008 16:12:48   
Sulfinija
Punce mogoče katera ve kdaj začnejo veljati zakon o 6.IVF?Pol vse,ki smo izkoristile 4.IVF bomo mogle počakati na zakon ko bo začel veljati do takrat pa pauza ali pa kak samoplačnikši vmes.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
9.1.2008 16:12:51   
lejla007
Arneja - danes je 5. dan po user posted image in G je rekla, da ni foliklov. Tako da ne vem, kaj to pomeni - a je to dobr, al slabo?!?

Tudi mene zanima, če k Karmen ne boš več hodila?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
9.1.2008 16:14:20   
arneja
Abra, smole je definitivno konec in tvoj pikec bo jutri že pravi mali fižolinček, nič več rižolinček user posted image . In če si imela ET na svoj rojstni dan, potem bo sploh vse ok user posted image . Jaz naj bi pa čisto prvo špikico, tisto pred M dobila na svoj rojstni dan, če bo le tale tečnoba ta mesec pravočasno prišla. Se pravi, da bo tudi moralo uspeti user posted image . Verjetno h Karmen potem ne bom hodila, če se bom za bioenergetika odločila. Ker če jaz sploh nimam celic, ne vem, če mi Karmen lahko prav pomaga. Za akupunkturo sem pa tudi jaz že slišala, pa kaj pa vem, bi imela raje samo roke nad sabo kot igle v sebi user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
9.1.2008 16:16:52   
arneja
Sulfinija, se mi zdi, da sem nekje prebrala, da je ena sestra rekla, da ta zakon še ne velja user posted image . In če res ne, ga naj že enkrat uveljavijo, ne?

Lejla, mislim, da 5. dan se pa foliklov res še ne vidi. Navadno naročijo na 8. dan za prvi UZ. Mislim, da h Karmen tokrat ne bom hodila. Rabim najprej kakšno celico. Si bom pa tiste zelenjavne sokce za prekrvavitev maternice pridno delala user posted image . Jih ti kaj piješ? 

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
9.1.2008 16:21:14   
lejla007
Arneja, boš vidla, da boš zdej dobila kakšno drugačno terapijo, bodo pa celice kar vzhajale user posted image
Zelenjavni sokovi?!? Bljak... Sej vem, da bi morala mal bolj gledat na prehrano, ampak lažje rečt, kot pa nardit. Edino kar prakticiram je pitje piva user posted image user posted image user posted image in ananas. In to je to...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
9.1.2008 16:21:24   
Sulfinija
Arnjea,a ne da še ne velja.A ni tole malo čudno sprejmejo ga a velja še ne.Jaz samo molim naj si ne premislijo in nam ne dajo dveh dodatnih postopkov.Punce se tole lahko zgodi?A nas bo kdo sploh o tem obvetsil kdaj bo tole začelo veljati?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
9.1.2008 16:22:50   
Pija76
Lejla ja sem na GK v LJ, menopur sem imela pa v 1.IVF-u. Takrat sem imela kratek postopek, potem pa dolgega in iz 2.IVF sem imela ta dva nesrečna pingvina, no pingvina sta bla sreča, sam navigacija ni štimala user posted image .

Arneja ja za šparovga sem se odločila, sej cena je enaka, sam zanimalo me je ker se ti zdi boljši, tega JUicija so na top shopu reklamirali full pa sem ga hotla že takrat kupit, no zdaj ga pa bom, sej je za vse dobr. Kaj se bova pačili a ne? A maš tist post od Mišek kaj je dobr pa kaj ni? Jaz imam pa ti lahk pošljem, če rabiš, vem da je ona full za celice pisala.

Abra jutri bo tvoj fižolino že tako lepo viden, da boš prav presrečna pa mi tukaj s tabo tudi! Držim pesti še vedno, ja na forumu od Pušenjaka mi pa noben nickname ni prišel na pamet, pol pa najbolj da je kar enak. Upam, da ti nisem preveč skrbi nakopala.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
9.1.2008 16:26:29   
lejla007
Sulfinija - ravno danes, ko sem bla na Gk LJ na UZ, so se punce pogovarjale o tem. Ena izmed njih pravi, da ima prjatlco, ki dela na zavodu za zdravstvo in ji je menda rekla, da so ga že sprejeli, ampak da stopi v veljavo, ko je dva tedna objavljen - nekaj takega user posted image

Pija - Ja, navigacija je mal sfalila... Ampak vsaj veš, da ti je ratal, kljub slabemu razpletu. A pa se kej spomniš, da so ti na 1.UZ rekli, da nimaš foliklov?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
9.1.2008 16:31:51   
**NiNa**
Oj oj punce!

Lejla: Preden sem jaz vse prebrala, je pa ura že toliko user posted image , če ste pa teke čvekeuser posted image . Ja ja lejla narkomanka - ne samo igle, še prašek mašuser posted image . Veš kaj, ko boš mogla dat pa stopko boš pa že pravi ekspert v pripravi špikice

Pija :user posted image , tudi jaz sem se spraševala če je to možno, pa so zadnjič punce rekle da je user posted image . Bodi močna in naj te vodi naprej misel da lahko zanosiš, čeprav vem, da ti to trenutno bolj malo pomaga. Zjoči se, meni edino to pomaga. Mislim nate!

maja: Ti si spraševala glede krvi v vodi oz urinu - Kadar je kaj narobe z mehurjem naj se kri v vodi nebi videla, edino, če gre za zares močno vnetje ledic ali ledvičnih kamnov. Samo kri v urinu zaznajo le v laboratoriju z testom. Ti pa govoriš o sveži krvi, ki pa mislim, da ni povezana z mehurjem, ampak z tvojo nosečnostjo. Bodi pozorna še naprej in ob kakršnikoli spremembi pojdi takoj na urgenco!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
9.1.2008 16:33:44   
lejla007
No Nina, pa si se le prikazala user posted image user posted image user posted image

Kako je kaj tvoje počutje? Verjetno pridno božaš svoj trebušček - EDINO PRAV!!!

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
9.1.2008 16:36:11   
Pija76
Lejla a si imela prej suprefact a ne?

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
9.1.2008 16:37:41   
pf
Pozdravljene punce, danes mi je pa malo slabo in sem bila na wc-ju dopoldne, zdaj pa ležim.

Pija 76 drži se punca in bodi močna.

Abra ja Reš mi je izračunal kdaj naj pridem na nuhalno, jaz pa sem sestri zunaj  povedala datum kdaj naj bi prišla  po zdravnikovem navodilu. Bolniško pa ne določa Reš, le po ET, pa še to je meni prvič določil štirinajst dni, drugič pa po lastni presoji, saj ti je itak ne mora dati on, ampak osebni zdravnik. Lahko jo le priporoča. Moj osebni zdravnik je pač mnenja, da bo zame bolje in za bebico, če sem te kritične mesece doma (tri mesece). Če bo dobro je rekel bomo razmislili o službi. Takega mnenja je tudi ginekologinja. Tudi jaz imam pisarniško delo, v bistvu sem osem ur za računalnikom, ampak sem po eni strani kar srečna da je tako in ne mislim spraševati zakaj sem doma. Nekak se zavedam, da sem bebico težko, težko dobila in če dva zdravnika rečeta dosti počivati, ne težko dvigovati, ne obešati perila, biti v bolniškem staležu itd. bom to tudi  upoštevala.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......