|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
17.1.2008 18:19:19   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

smo kooončnoooo prklopleni na novi lokaciji-dnevna..nismo u keuder padluser posted image .....pridm zvečer na matienjo k vse preberem

čau

eee Kolumbo premal cajta si manjkala, nisem te še dohitela v postih,...da bi nadoknadila svoje "bolniške" in potepanja po termah user posted image

DOBRODOŠLA NAZAJ! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
17.1.2008 18:21:46   
atena777
Margit HELP!

ti si stručko zato, jaz pa vsepovsod drugje sprašujem.

Koliko znese nadomestilo za bolniški stalež, če neguješ otroka? in Koliko, če si sam prehlajen?

Prosim potrdi: 1. 80%, 2. 90%

Na ZZZS sem sikala, pa nisem ziher, če prav zastopim:

90% osnove v primeru zadržanosti od dela zaradi bolezni ter 80% osnove v primeru zadržanosti od dela zaradi poškodb izven dela, nege ožjega družinskega člana in spremstva ter še v nekaterih drugih primerih odsotnosti.

ziher pa nisem zato, ker sem ko sem bila sama na bolniški v nosečnosti, mislim, da je bila 80% plača. Zakaj že?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
17.1.2008 18:23:47   
atena777
BArmaz carinska kontrola, pasuše pregledujemo! Prosim pasuš pokazati!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
17.1.2008 18:55:00   
malecka_mateja
mater sem še kr v oblkih ker sem službo dobla!sploh ne morem verjet da se tudi meni zgodla kja ttakega taka služba!user posted image tretji najepši dan v življenju!
sploh nisem sposobna pisat sem preveč srečnauser posted image

atena mislim da sedaj imaš 80 % bolniško!kolko jaz vem!

kolumbo Welcome back!

grem malo porihtat skopali smo se že!zdaj pa še ostalo!

se javim!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
17.1.2008 19:37:00   
Bubilu
Men je blo rečeno, da za nego družinskega člana dobiš 70%.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
17.1.2008 19:39:30   
Bubilu
Drgač sm pa čist hin, se še nism pobrala od tiste bolezni prejšnji teden. Maj je danes mel copatke obute celooooooo uro, pol sma jih pa morala sezut. Sej bo počas, do vrtca se bo že navadu. Jest tud vedno bolj razmišljam o robezzkah, sam sm ziher, da bi si jih mali falot sezuval...

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
17.1.2008 19:48:50   
Bubilu
Malecka full fajn za službo:

user posted image .

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
17.1.2008 20:07:37   
visnjaaa
Alo!

Malecka_mateja čestitam za novo službouser posted image user posted image user posted image

Pri nas doma smo že bolje. Nejc nima več vročine, Miha sicer še, ampak gre na bolje. Zdej je tastar začel neki krehat, jaz pa sem čist povožena. Ne vem, al se me kej loteva al mam samo slab dan. Pa glava me hoče bolet...ah naj gre vse skup nekam. Nobenge prave energije nimam.

Sej ne dohajam več? Katera se bo oženla? A se je že?
Nimam časa nazaj brat...ampk zanima me pa fulluser posted image

Lepo se imejte.
Grem starga nažicat če me mal zmasira....mogoče me pa bo.

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 17.1.2008 20:08:03 >

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
17.1.2008 20:11:46   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Bubilu

Drgač sm pa čist hin, se še nism pobrala od tiste bolezni prejšnji teden. Maj je danes mel copatke obute celooooooo uro, pol sma jih pa morala sezut. Sej bo počas, do vrtca se bo že navadu. Jest tud vedno bolj razmišljam o robezzkah, sam sm ziher, da bi si jih mali falot sezuval...

So narejen tako, da jih ne more. To mi je ravno najbolj všeč pri teh copatkih!

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
17.1.2008 20:12:57   
atena777
Jest grem tut v vertikalo, dosti je bilo za danes. Akumulatorji spraznjeni. Se vidimo.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
   [Brisano sporočilo]
17.1.2008 20:26:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1461
17.1.2008 20:38:11   
visnjaaa
Ja Pikec_pokec tud jaz veselim s tabo!
Si že kaj nervozna?
Kakšno obleko boš imela? Standard belo, dolgo, ali kaj?

No dej poročaj kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1462
   [Brisano sporočilo]
17.1.2008 21:13:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
17.1.2008 22:04:29   
Anonimen
Čao!

Naj vam povem ,da smo mi že skopani, siti in SPIIIIIMOOOO! No, Alen spi. In to od pol 8h. Sam čakam, kdaj bo začeu pet, ampak nič do sedaj. user posted image Nikol še ni šel takle zgodaj spat. Upam, da ne bo glih ob 6h budilka (al pa prejuser posted image )

Mateja user posted image user posted image user posted image za službo! Čestitke!!!

Kolumbouser posted image za net!

Zdej pa grem js mal slikice čekirat, jih morm dat neki razvit, ker nimam nič slik za album. Vse mamo na CD-jih. To pa je slabost digitalcev...user posted image

Se slišimo!

Neposredna povezava do sporočila: 1464
17.1.2008 22:04:35   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Eno vprašanje mam še za robeezke (sej ne vem koko se napiše)...Atena777 ti si ful o tem vedla, a če jest naročim za Evo od 12-18 mesecev je to OK. Mislim, ne me narobe razumet, samo jest jih še u živlen nisem vidla u živo in ne vem, kako to na nogi stoji? Eva ma zdele št. recimo 20...vem da jih je David imel a ne....Zdele sem gledala na Amazon.com, pa so po 15 funtov + shipping costs sevede, a so kje cenej?

Ej, kr pozabi! Sem zajebala u nulo! Sem gledala na amazon.com, namesto na amazon.co.uk....pa cena sem nevemkoko gledala u dolarjih, sej napisala sem u funtih, ampak to je too much....meša se i

Mi smo ravno danes dobili paketek robeezk, pedipedk in Geox supergic iz USA. Ful dobro je vse. Bom poslikala. Davidu so pedipedke ful všeč. Taki celi usnjeni čeveljčki so, sam jih bo kr kot copate nosil zaenkrat.

Številka 12-18 je ok za Evo! Robbezke imajo po novem tudi v Baby Centru. 30 EUR pridejo.

Kako pa ste jih dobil iz USA - a mate znance? Tam so smešne cene, jest ne vem, če ne bom kr mojga poslala tja po fasngo user posted image  zame in za Evo

Drugače bom pa jutri poklicala v Škratka, ker so mi ti Shoo shooes tud simpatični, u bistvu identični robeezkam, sam da so 20 eur! Jasna81 thanks za info!

user posted image  čestitke malecka_mateja za službo. Super.

Kolumbo welcome back.

Bubilu, sej se bo tamali navadil boš vidla. Ko bo več na nogah mu bo čisto jasno, zakaj jih ima user posted image .

Zdej pa nisem več sposobna pisat, grem spat. Eva je bla včerajšnjo noč od 11ih do 1ih budna, se je drla v postlci, ob polniči je že skor spala, pa sva zavohala, da se je pokakala, pol pa jovo na novo. Midva sva oba že spala, tamala je pa še kr vztrajala, spala je kr u stoje, pa že čist mrzla je bla, ker ni bla pod koutrom...no comment, upam, da nas danes kej takega ne doleti. Jutri je moj 2. oz. zadnji dan dopusta. V ponedeljek se gre pa zares. Zdele sem si že zlikala cunje user posted image .

Lahko noč

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
18.1.2008 8:18:19   
Bubilu

Bubilu, sej se bo tamali navadil boš vidla. Ko bo več na nogah mu bo čisto jasno, zakaj jih ima user posted image .

Sej je že zdej non stop na nogah, sam samostojno še noče hodit. Včasih če ga kej zamoti pol pozabi, da se ne drži in kr stoji, pa stoji pa stoji. Pol se pa spomni, da bi se "moral" držat in se vrže na rit. No, ko sm mu pa obula copatke, se pa niti na noge ni hotu postavit...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
18.1.2008 9:02:26   
barmaz
Torej se ne morem skrit! Torej Atena preveri moj pasuš!!  Ja, le na kratko skočim kdaj na portal in potem na hitrco precekiram, kako ste kaj. Vsi trije moji (mož plus obe hčerkici) so bili prejšnje dni kar fajn bolani. Tavečja Urška je namreč po Novem letu šla v vrtec in evo že nam je začela nositi viruse. Najslabše jo je odnesla najmlajša - Katja, saj je imela dva dni čez 39 oC vročine in teklo ji je z nosa, kot za stavo. No danes ponoči je vročina minila in zdajle je tudi "še" nima več.  Katja Sicer spi, tako da vas spet malo čekiram. Ne vem, ali mene tudi še kaj čaka ali sem se virusa otresla.

Jaz grem v službo 28. januarja in ker imam tako službo, da lahko vmes malo skočim tudi na internet (ne me zatožit mojemu šefu), se bom verjetno lahko takrat malo večkrat vključevala v debate.

OK. Lep dan vsem in se še oglasim!!

Mateja čestitam pa za službo, Pikecpokec -  pa lep dan v soboto!! In seveda vsem čim manj virusov in bakterij!!!

LP

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
   [Brisano sporočilo]
18.1.2008 9:39:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu barmaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1468
18.1.2008 10:53:30   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ribicau, kako je kej u Celovcu z zalogo HM in CA...mogoče bi šli rajš gor, ker je bližje....a Toys je uCcelovcu?????

MARGIT PRIDI NA KAVO!!!!! te bom kr na mobi poklicalauser posted image

Ti v Celovcu tisti H&M v centru na trgu, je ful majhen oddelek za dojenčke. Sej cene so iste, izbira pa tudi bolj tako tako, po mojih izkušnjah. Vse obrano. Pa da ne boš mislila kdo glavnino pobere...SLOVENCI!

Jest pa sanjam o tem, da bi šla v Ikeo en dan. Me je MArgit tok nakurla s temi omarami in svetili in vsem...

Pa še igrače za tamalčke imajo vredu (lesene) in po zmerni ceni...

Pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1469
18.1.2008 10:55:11   
atena777
Jaz grem v službo 4. februar - Davidov 1. rostni dan. Sem dobila datume za fizioterapijo, ki traja 14 dni in spet ne bo nič s službo.
Pritožbo za podaljšanje porodniške so pa odbili. ampak če pogledam, da s tem hrbtom že tudi težko prenašam 10 kg okrog, se je kar dobro izteklo. Vsaka stvar za nekaj dobra.

pa-pa

Atena

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
18.1.2008 11:11:38   
atena777
Kako pa ste jih dobil iz USA - a mate znance? Tam so smešne cene, jest ne vem, če ne bom kr mojga poslala tja po fasngo zame in za Evo

Kolegica ima sestrično. Ne vpraši koliko časa je trajalo, da so prispeli in koliko ti računajo poštnino (skoraj enako kot če bi carino računali).
Ampak sej neke druge čeveljce pa imajo take, da ti pošljejo iz Amerike (kopije robeez) pa pridejo v 10 dneh, pa še cenejše so od teh z Škratka.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
18.1.2008 13:26:16   
malecka_mateja
dobro jutro!
cel dan že lutam malo otroški mali davčna...malo pa kava seveda še izkoristim preden grem!

barmaz dobrodošlauser posted image

jaz že pridno kuham in čakam moja dva da prideta domov!komaj čakam da tamalo vidim!zdaj še verjetno ajaj v vrtcu!

sej nevem kaj vam naj napišemuser posted image
grem malo prebrskat pa mogoče še kaj napišem!

no je pa danes tako lep danuser posted image pa tak toplo je!user posted image

pridni bodite!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
18.1.2008 13:55:15   
visnjaaa

Jaz grem v službo 4. februar - Davidov 1. rostni dan. Sem dobila datume za fizioterapijo, ki traja 14 dni in spet ne bo nič s službo.

pa-pa

Atena

Atena777 dobr si ti tole speljala s službo...hi hi hiuser posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
18.1.2008 14:13:53   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

pa-pa

Atena

Atena777 dobr si ti tole speljala s službo...hi hi hiuser posted image

Ja pa še dopust mi bo ostal, da bomo šli junija čofotat! Sej se meni tud lahko malo nasmehne sreča, ker vsem ostalim so podaljšali porodniško (enim za iste stvari kot ima David), pa če država že nič druzga ne da (nam ne pripadajo otroški dodatki, znižanje plačila za vrtec, itn..), naj vsaj to omogočijo.

Aja Ljubljančanke (sploh ne vem če je kera tle...) Janković nam bo vrtec podražil s prvim marcem. Solit nej se gre. Kaka hinavščina. Decembra zbira glasove za svojo plačo. Potem, ko dobi podporo, zmaj začne bruhati ogenj....

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
   [Brisano sporočilo]
18.1.2008 14:47:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?