ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 IZVIRNO SPOROČILO: ribicau IZVIRNO SPOROČILO: ribicau Eno vprašanje mam še za robeezke (sej ne vem koko se napiše)...Atena777 ti si ful o tem vedla, a če jest naročim za Evo od 12-18 mesecev je to OK. Mislim, ne me narobe razumet, samo jest jih še u živlen nisem vidla u živo in ne vem, kako to na nogi stoji? Eva ma zdele št. recimo 20...vem da jih je David imel a ne....Zdele sem gledala na Amazon.com, pa so po 15 funtov + shipping costs sevede, a so kje cenej? Ej, kr pozabi! Sem zajebala u nulo! Sem gledala na amazon.com, namesto na amazon.co.uk....pa cena sem nevemkoko gledala u dolarjih, sej napisala sem u funtih, ampak to je too much....meša se i Mi smo ravno danes dobili paketek robeezk, pedipedk in Geox supergic iz USA. Ful dobro je vse. Bom poslikala. Davidu so pedipedke ful všeč. Taki celi usnjeni čeveljčki so, sam jih bo kr kot copate nosil zaenkrat. Številka 12-18 je ok za Evo! Robbezke imajo po novem tudi v Baby Centru. 30 EUR pridejo. Kako pa ste jih dobil iz USA - a mate znance? Tam so smešne cene, jest ne vem, če ne bom kr mojga poslala tja po fasngo zame in za Evo Drugače bom pa jutri poklicala v Škratka, ker so mi ti Shoo shooes tud simpatični, u bistvu identični robeezkam, sam da so 20 eur! Jasna81 thanks za info! čestitke malecka_mateja za službo. Super. Kolumbo welcome back. Bubilu, sej se bo tamali navadil boš vidla. Ko bo več na nogah mu bo čisto jasno, zakaj jih ima . Zdej pa nisem več sposobna pisat, grem spat. Eva je bla včerajšnjo noč od 11ih do 1ih budna, se je drla v postlci, ob polniči je že skor spala, pa sva zavohala, da se je pokakala, pol pa jovo na novo. Midva sva oba že spala, tamala je pa še kr vztrajala, spala je kr u stoje, pa že čist mrzla je bla, ker ni bla pod koutrom...no comment, upam, da nas danes kej takega ne doleti. Jutri je moj 2. oz. zadnji dan dopusta. V ponedeljek se gre pa zares. Zdele sem si že zlikala cunje . Lahko noč
|