Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 16.1.2008 21:56:52
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau Eno vprašanje mam še za robeezke (sej ne vem koko se napiše)...Atena777 ti si ful o tem vedla, a če jest naročim za Evo od 12-18 mesecev je to OK. Mislim, ne me narobe razumet, samo jest jih še u živlen nisem vidla u živo in ne vem, kako to na nogi stoji? Eva ma zdele št. recimo 20...vem da jih je David imel a ne....Zdele sem gledala na Amazon.com, pa so po 15 funtov + shipping costs sevede, a so kje cenej? Ej, kr pozabi! Sem zajebala u nulo! Sem gledala na amazon.com, namesto na amazon.co.uk....pa cena sem nevemkoko gledala u dolarjih, sej napisala sem u funtih, ampak to je too much....meša se i
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 16.1.2008 22:24:18
|
|
|
|
Darca_k
|
Punce najlepša hvala za nasvete. Malecka:Matja tebi še posebej hvala za pumpico. Ja, sva poskusila, vendar se ful upira. Prej je imel tudi vročino in sem mu dala sirup, sedaj pa revček stoka v potelji. Tudi jaz ful šmrkam in imam 37 stopinj... Pa še moj je klical, da se ne počuti dobro in da ima vročino... Tako, da se moramo vsi pošlihtati... Saj bo, samo da to noč v redu zdrživa z Majem, pa bo OK. Jutri ostaneva doma in se še takrat kaj javim...
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 16.1.2008 23:17:57
|
|
|
|
helimaša
|
Darca_k ta pikapoka je zate, ta za Maja in pa za tvojga ....upam da vsi trije čim hitreje okrevate..... lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 0:53:18
|
|
|
|
DaniNeli
|
ejla! Jaz sem še vedno doma,zato strašim ob teh urah...namreč,Neli bo sprejeta v mesecu februarju,ker se takrat sprosti mesto na oddelku jasli.Do takrat bom še doma,10.se mi je že iztekla porodniška. DANES SMO NAREDILI PREMIK,IN SICER,NELICA JE NAREDILA DVA KORAKA SAMA,IN SE KAR NAPREJ SPUŠČA ZA HODIT SAMA. Eno vprašanje imam:se vam zdi 600ml popitega mleka na dan premalo?...pa še to,kaj naj dam Neli papat zvečer,namreč,čokolinota,Nestle alete,Hipp kaše za lahko noč je že sita...ima katera kak predlog? In hvala za čestitke ob 11ki!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 8:45:44
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! evo spet brez tamale! komaj zvečer jo vidim! je danes spet kr skočla k vzgojiteljici v objem! me pa zanima kako bo zaspala tam!bomo videli! jaz sem že pozajtrkovala!zdaj pa grem malo pospravit!pa kuhat... darca seveda se upira amapk sej pravim hitro mine in potem mu je lažje in tebi tudi! če imaš ti nos zabasan lahko tudi ti uporabiš!ker jaz jo tudi uporabim če imam zabasanega!pomaga!pozdravte se! atena sej za pumpico je napisano da je lahko največ 1200 obratov ampak jaz dam vdno na nekje 900 pa je ok!nemore nič bit!je pa res da se eni otroci občutljivi! jaz sem šla še v lekarno po tega echinax bimbi-ja in lekadol +C zdaj smo zaščiteni ko severni medvedi!upam!
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 8:59:02
|
|
|
|
helimaša
|
dobro jutro! mi smo spet slabo spali.....oči se je kr v dnevno preselu ......zdej je ta peti zobek vn pršu pa ma spet čist vse napet.....za ****..... včer ni nič kakala in tudi danes ni še nič.....ful se napenja in ko ne more začne jokat....kaj bi to blo in kaj nej nrdim.....je ful božica...... IZVIRNO SPOROČILO: DaniNeli ejla! Jaz sem še vedno doma,zato strašim ob teh urah...namreč,Neli bo sprejeta v mesecu februarju,ker se takrat sprosti mesto na oddelku jasli.Do takrat bom še doma,10.se mi je že iztekla porodniška. DANES SMO NAREDILI PREMIK,IN SICER,NELICA JE NAREDILA DVA KORAKA SAMA,IN SE KAR NAPREJ SPUŠČA ZA HODIT SAMA. Eno vprašanje imam:se vam zdi 600ml popitega mleka na dan premalo?...pa še to,kaj naj dam Neli papat zvečer,namreč,čokolinota,Nestle alete,Hipp kaše za lahko noč je že sita...ima katera kak predlog? In hvala za čestitke ob 11ki! jst mislim,da je 600 ml čist dovol.....zvečer pa ji daj kakšen gresek ali pa mlečni riž....jst sm včer naredila palačinke in jih je ful zmazala....jih ma ful rada.....sam mlečnega riža pa ne mara..... grem se oblečt.....se še tipkamo papa
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 11:14:21
|
|
|
|
pikecpokec
|
Živjo, punce! Sploh vas nimam več časa brat, samo da vam napišem, kaj se dogaja pri nas: NORO JE! Komi čakam da bo tale poroka mimo, da gremo potem vsi trije na medene tedne (3 dni ). Obleko imam in je kraaaasna. Slike prilimam po poroki, ker je še nihče ni videl (razen mami). Jo skrivam, sploh pa pred matejem . Ostalo je organizirano v nulo (moja sister študira logistiko, tko da ima zdaj prvo praktično logistično nalogo pred sabo). Kaže, da ji bo uspelo vse porihtat, ker se je zlo resno spravila zraven (pentlje na avte, pa kozarci za v cerkev, pa dekoracija cerkve...). Tko da - Špelca, vem da boš tole brala - HVALA TI ZA POMOČ!!! Verjetno se do sobote ne tipkamo več, tko da - wish me luck! Pa vam po dopustu kej več napišem pa prilimam slikice. Pa-pa!
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 11:23:23
|
|
|
|
helimaša
|
jst ti v imenu cele družinice želim vse najboljše in najlepše v zakonu.....želim ti, da čim lepše uživaš na svoji poroki....prepusti se toku dogodkov.....res vam vsem trem želim sreče, veselja, zdravja in predvsem veliko ljubezni.....pa še veliko ..... ..... pa še en objemček za srečo.....pa potem se hitro javi in prilimaj slikice vse lepo od družinice Zorc
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 11:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce! Kako smo kaj? Mi smo spali ene 2 uri celo noč! Alen je spet spal v dnevni in se je okol polnoči začel zbujat na pol ure, pol na 15 min. Pa skoz jokca po malem. Ko ga pustim, se razvije histeričen jok, ki traja ene 20 min. Pol spet zaspi. Če pa grem takoj k njemu me pa prime za roko in takoj zaspi nazaj. Prej je imel dudo, pa je blo kolkr tolk ok, zdej že kak mesec noče dude in je kriza. Danes še probamo, pol bom pa verjetno omagala. Sem ga danes okol pol 5h preselila v najino posteljo in je spal do 8h ko ubit. Danes se pa pikecpokec poročiiiiiii! Upam, da vse steče po načrtu in da se bote imeli fantastično! Vsekakor pa vse naj, naj v zakonski zvezi, da se vama uresničijo vsi plani v bodočnosti in da bota srečno živela do konca svojih dni!!! Mateja za službo in da je Tjaša tako pridna! Atena za suho nosno sluznico pri Alenu uporabljam js nisito - se mi zdi ful fajna. Sicer imamo mi kremico, ki se razmaže v nosnicah, obstaja pa tudi razpršilo. Je za bebije. Probaj pri Davidu, če ima suho sluznico. Grem še mal po forumu, preden se moj kričač zbudi!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 11:36:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau IZVIRNO SPOROČILO: ribicau Eno vprašanje mam še za robeezke (sej ne vem koko se napiše)...Atena777 ti si ful o tem vedla, a če jest naročim za Evo od 12-18 mesecev je to OK. Mislim, ne me narobe razumet, samo jest jih še u živlen nisem vidla u živo in ne vem, kako to na nogi stoji? Eva ma zdele št. recimo 20...vem da jih je David imel a ne....Zdele sem gledala na Amazon.com, pa so po 15 funtov + shipping costs sevede, a so kje cenej? Ej, kr pozabi! Sem zajebala u nulo! Sem gledala na amazon.com, namesto na amazon.co.uk....pa cena sem nevemkoko gledala u dolarjih, sej napisala sem u funtih, ampak to je too much....meša se i Ribicau dej mal poglej tale link. Shoo shoos copatki se mi zdijo enaki kot roobezke (verjetno bo Atena vedla več o tem povedat) so pa pol cenejši. Pa še ful lepi so. Mal gledam, da bi jih Alenu naročila. http://www.mojskratek.si./ShooShoos.htm
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 11:42:10
|
|
|
|
Darca_k
|
Preživela noč. In to kar uspešno. Mali je sicer stokal (bougi je še kar imel vročino), vendar nosek ni bil več poln, tako da je lažje spal. Sva si kar zakonsko posteljo delila... Pikecpokec veliko ljubezni, sreče, družinskega veselja v zakonu! in naj bo dan poroke takšen, kot si si vedno želela! Malček joka, še pridem nazaj...
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 11:47:30
|
|
|
|
pikecpokec
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 Danes se pa pikecpokec poročiiiiiii! Hmmm, ne še dans . V soboto! Pa vseen hvala za čestitke!
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 11:55:08
|
|
|
|
Darca_k
|
Malecka_Mateja me veseli, da je Tjaša takšna junakinja , super! Mene pa je danes klical moj in pride domov ... Spet letim, malega ful muči, ko spi in je najraje v mojem naročju... Se beremo kasneje!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 11:57:45
|
|
|
|
Darca_k
|
Hvala za , tudi vsem drugim, ki se soočate s takšnimi ali drugačnimi izzivi želim, da se vse kmalu postavi v normalne tirnice... Saj bomo zmogli, ne?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 13:29:51
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 IZVIRNO SPOROČILO: ribicau IZVIRNO SPOROČILO: ribicau Eno vprašanje mam še za robeezke (sej ne vem koko se napiše)...Atena777 ti si ful o tem vedla, a če jest naročim za Evo od 12-18 mesecev je to OK. Mislim, ne me narobe razumet, samo jest jih še u živlen nisem vidla u živo in ne vem, kako to na nogi stoji? Eva ma zdele št. recimo 20...vem da jih je David imel a ne....Zdele sem gledala na Amazon.com, pa so po 15 funtov + shipping costs sevede, a so kje cenej? Ej, kr pozabi! Sem zajebala u nulo! Sem gledala na amazon.com, namesto na amazon.co.uk....pa cena sem nevemkoko gledala u dolarjih, sej napisala sem u funtih, ampak to je too much....meša se i Ribicau dej mal poglej tale link. Shoo shoos copatki se mi zdijo enaki kot roobezke (verjetno bo Atena vedla več o tem povedat) so pa pol cenejši. Pa še ful lepi so. Mal gledam, da bi jih Alenu naročila. http://www.mojskratek.si./ShooShoos.htm Super, nisem vedla. Kakšna je pa cena, a kej veš? Sem gledala na njihovi strani, pa nisem nič najdla! Ma sem smotana, vidm, da so 20 eur!
< Sporočilo je popravil ribicau -- 17.1.2008 13:38:29 >
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 13:32:22
|
|
|
|
ribicau
|
jeeee Pikecpokec, kmalu bo dan D! Joj naši bolančki, vsak dan je kakšen več. Mi smo bli danes spet na uvajanju, u bistvu je bla Eva sama, pustila sva jo gor 2 uri! Je blo veliko boljše kot včeraj, vmes je malo pojokcala, ampak je baje kr šlo. Bova pa šli še v soboto in nedeljo, da ne bo potem v ponedeljek spet šok.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 13:34:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 IZVIRNO SPOROČILO: ribicau IZVIRNO SPOROČILO: ribicau Eno vprašanje mam še za robeezke (sej ne vem koko se napiše)...Atena777 ti si ful o tem vedla, a če jest naročim za Evo od 12-18 mesecev je to OK. Mislim, ne me narobe razumet, samo jest jih še u živlen nisem vidla u živo in ne vem, kako to na nogi stoji? Eva ma zdele št. recimo 20...vem da jih je David imel a ne....Zdele sem gledala na Amazon.com, pa so po 15 funtov + shipping costs sevede, a so kje cenej? Ej, kr pozabi! Sem zajebala u nulo! Sem gledala na amazon.com, namesto na amazon.co.uk....pa cena sem nevemkoko gledala u dolarjih, sej napisala sem u funtih, ampak to je too much....meša se i Ribicau dej mal poglej tale link. Shoo shoos copatki se mi zdijo enaki kot roobezke (verjetno bo Atena vedla več o tem povedat) so pa pol cenejši. Pa še ful lepi so. Mal gledam, da bi jih Alenu naročila. http://www.mojskratek.si./ShooShoos.htm Super, nisem vedla. Kakšna je pa cena, a kej veš? Sem gledala na njihovi strani, pa nisem nič najdla! Evo podatki: Cena: 20 € Čas dobave: na zalogi Poštnina: - plačilo po povzetju: 2,50 € plus provizija - plačilo po predračunu: 0,75 € So na isti strani kot copatki, samo malo višje poglej!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 13:36:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 Danes se pa pikecpokec poročiiiiiii! Hmmm, ne še dans . V soboto! Pa vseen hvala za čestitke! Ja a ni blo govora neki o 17.1.? Pa se mije še čudn zdelo, ker ni sobota, ampak... Sorry, želje pa kljub temu veljajo!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 13:43:21
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 IZVIRNO SPOROČILO: ribicau IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 IZVIRNO SPOROČILO: ribicau IZVIRNO SPOROČILO: ribicau Eno vprašanje mam še za robeezke (sej ne vem koko se napiše)...Atena777 ti si ful o tem vedla, a če jest naročim za Evo od 12-18 mesecev je to OK. Mislim, ne me narobe razumet, samo jest jih še u živlen nisem vidla u živo in ne vem, kako to na nogi stoji? Eva ma zdele št. recimo 20...vem da jih je David imel a ne....Zdele sem gledala na Amazon.com, pa so po 15 funtov + shipping costs sevede, a so kje cenej? Ej, kr pozabi! Sem zajebala u nulo! Sem gledala na amazon.com, namesto na amazon.co.uk....pa cena sem nevemkoko gledala u dolarjih, sej napisala sem u funtih, ampak to je too much....meša se i Ribicau dej mal poglej tale link. Shoo shoos copatki se mi zdijo enaki kot roobezke (verjetno bo Atena vedla več o tem povedat) so pa pol cenejši. Pa še ful lepi so. Mal gledam, da bi jih Alenu naročila. http://www.mojskratek.si./ShooShoos.htm Super, nisem vedla. Kakšna je pa cena, a kej veš? Sem gledala na njihovi strani, pa nisem nič najdla! Evo podatki: Cena: 20 € Čas dobave: na zalogi Poštnina: - plačilo po povzetju: 2,50 € plus provizija - plačilo po predračunu: 0,75 € So na isti strani kot copatki, samo malo višje poglej! Ja, sej sem takoj vidla.....ah, no comment
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 15:33:32
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! sem doma imam dopust!ker ni dela sej ne sem dobila novo službo! v pon grem tja se zmebnit pa pogodbo podpisat...delala pa bom po novem v zdravstvenem domu v mb mater sem srečna da skačem do plafona!to je bla moja želja! grem zdaj se malo otroku posvetit se javim!papa
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 17:29:45
|
|
|
|
atena777
|
Mi smo katASTROFALNO. David je imel ponoči spet vročino, zabasan nos, kašljal, prav zeleno mu je teklo iz nosa... No jaz sem tudi bolj švoh, komaj sem se sestavila, da sem kosilo skuhala. Hoče biti skos po rokah. V torek imava kontrolo. Bolniška. Drugi teden izgleda še ne gremo v službo.
< Sporočilo je popravil atena777 -- 17.1.2008 17:31:44 >
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 17:32:30
|
|
|
|
atena777
|
Jaz sem še vedno doma,zato strašim ob teh urah...namreč,Neli bo sprejeta v mesecu februarju,ker se takrat sprosti mesto na oddelku jasli.Do takrat bom še doma,10.se mi je že iztekla porodniška. DANES SMO NAREDILI PREMIK,IN SICER,NELICA JE NAREDILA DVA KORAKA SAMA,IN SE KAR NAPREJ SPUŠČA ZA HODIT SAMA. Bravo 2x !!! Sem prav vesela, da ste dobili vrtec. No ena želja z novoletnega seznama obkljukana. Kako gre kaj drugim?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 17:33:34
|
|
|
|
atena777
|
mb mater sem srečna da skačem do plafona!to je bla moja želja! e tega ni bilo ravno na seznamu, ampak če praviš, da je bila tvoja skrita želja , Bravo! Čestitke!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 17.1.2008 17:35:42
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau IZVIRNO SPOROČILO: ribicau Eno vprašanje mam še za robeezke (sej ne vem koko se napiše)...Atena777 ti si ful o tem vedla, a če jest naročim za Evo od 12-18 mesecev je to OK. Mislim, ne me narobe razumet, samo jest jih še u živlen nisem vidla u živo in ne vem, kako to na nogi stoji? Eva ma zdele št. recimo 20...vem da jih je David imel a ne....Zdele sem gledala na Amazon.com, pa so po 15 funtov + shipping costs sevede, a so kje cenej? Ej, kr pozabi! Sem zajebala u nulo! Sem gledala na amazon.com, namesto na amazon.co.uk....pa cena sem nevemkoko gledala u dolarjih, sej napisala sem u funtih, ampak to je too much....meša se i Mi smo ravno danes dobili paketek robeezk, pedipedk in Geox supergic iz USA. Ful dobro je vse. Bom poslikala. Davidu so pedipedke ful všeč. Taki celi usnjeni čeveljčki so, sam jih bo kr kot copate nosil zaenkrat. Številka 12-18 je ok za Evo! Robbezke imajo po novem tudi v Baby Centru. 30 EUR pridejo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2008 17:59:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?