|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
16.1.2008 21:56:52   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Eno vprašanje mam še za robeezke (sej ne vem koko se napiše)...Atena777 ti si ful o tem vedla, a če jest naročim za Evo od 12-18 mesecev je to OK. Mislim, ne me narobe razumet, samo jest jih še u živlen nisem vidla u živo in ne vem, kako to na nogi stoji? Eva ma zdele št. recimo 20...vem da jih je David imel a ne....Zdele sem gledala na Amazon.com, pa so po 15 funtov + shipping costs sevede, a so kje cenej?

Ej, kr pozabi! Sem zajebala u nulo! Sem gledala na amazon.com, namesto na amazon.co.uk....pa cena sem nevemkoko gledala u dolarjih, sej napisala sem u funtih, ampak to je too much....meša se i

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
16.1.2008 22:24:18   
Darca_k
Punce najlepša hvala za nasvete.
Malecka:Matja tebi še posebej hvala za pumpico.
Ja, sva poskusila, vendar se ful upira. Prej je imel tudi vročino in sem mu dala sirup, sedaj pa revček stoka v potelji.
Tudi jaz ful šmrkam in imam 37 stopinj... Pa še moj user posted image  je klical, da se ne počuti dobro in da ima vročino...

Tako, da se moramo vsi pošlihtati... Saj bo, samo da to noč v redu zdrživa z Majem, pa bo OK. Jutri ostaneva doma in se še takrat kaj javim...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
16.1.2008 23:17:57   
helimaša
user posted image  Darca_k ta pikapoka je zate, user posted image  ta za Maja in pa user posted image  za tvojga user posted image ....upam da vsi trije čim hitreje okrevate.....

lahko noč

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
17.1.2008 0:53:18   
DaniNeli
ejla!
Jaz sem še vedno doma,zato strašim ob teh urah...namreč,Neli bo sprejeta v mesecu februarju,ker se takrat sprosti mesto na oddelku jasli.Do takrat bom še doma,10.se mi je že iztekla porodniška.

DANES SMO NAREDILI PREMIK,IN SICER,NELICA JE NAREDILA DVA KORAKA SAMA,IN SE KAR NAPREJ SPUŠČA ZA HODIT SAMA.

Eno vprašanje imam:se vam zdi 600ml popitega mleka na dan premalo?...pa še to,kaj naj dam Neli papat zvečer,namreč,čokolinota,Nestle alete,Hipp kaše za lahko noč je že sita...ima katera kak predlog?
In hvala za čestitke ob 11ki!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
17.1.2008 8:45:44   
malecka_mateja
jutro!

evo spet brez tamale!user posted image komaj zvečer jo vidim!user posted image je danes spet kr skočla k vzgojiteljici v objem!user posted image me pa zanima kako bo zaspala tam!bomo videli!

jaz sem že pozajtrkovala!zdaj pa grem malo pospravit!pa kuhat...

darca seveda se upira amapk sej pravim hitro mine in potem mu je lažje in tebi tudi!user posted image user posted image če imaš ti nos zabasan lahko tudi ti uporabiš!ker jaz jo tudi uporabim če imam zabasanega!pomaga!pozdravte se!

atena sej za pumpico je napisano da je lahko največ 1200 obratov ampak jaz dam vdno na nekje 900 pa je ok!nemore nič bit!je pa res da se eni otroci občutljivi!

jaz sem šla še v lekarno po tega echinax bimbi-ja in lekadol +C  zdaj smo zaščiteni ko severni medvedi!upam!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
17.1.2008 8:59:02   
helimaša
dobro jutro!

mi smo spet slabo spali.....oči se je kr v dnevno preseluuser posted image user posted image user posted image ......zdej je ta peti zobek vn pršu pa ma spet čist vse napet.....za ****.....
včer ni nič kakala in tudi danes ni še nič.....ful se napenja in ko ne more začne jokat....kaj bi to blo in kaj nej nrdim.....je ful božica......
IZVIRNO SPOROČILO: DaniNeli

ejla!
Jaz sem še vedno doma,zato strašim ob teh urah...namreč,Neli bo sprejeta v mesecu februarju,ker se takrat sprosti mesto na oddelku jasli.Do takrat bom še doma,10.se mi je že iztekla porodniška.

DANES SMO NAREDILI PREMIK,IN SICER,NELICA JE NAREDILA DVA KORAKA SAMA,IN SE KAR NAPREJ SPUŠČA ZA HODIT SAMA.

Eno vprašanje imam:se vam zdi 600ml popitega mleka na dan premalo?...pa še to,kaj naj dam Neli papat zvečer,namreč,čokolinota,Nestle alete,Hipp kaše za lahko noč je že sita...ima katera kak predlog?
In hvala za čestitke ob 11ki!

jst mislim,da je 600 ml čist dovol.....zvečer pa ji daj kakšen gresek ali pa mlečni riž....jst sm včer naredila palačinke in jih je ful zmazala....jih ma ful rada.....sam mlečnega riža pa ne mara.....
grem se oblečt.....se še tipkamo

papa 

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
17.1.2008 11:14:21   
pikecpokec
Živjo, punce!
Sploh vas nimam več časa brat, samo da vam napišem, kaj se dogaja pri nas: NORO JE!
Komi čakam da bo tale poroka mimo, da gremo potem vsi trije na medene tedne (3 dni user posted image ). Obleko imam user posted image in je kraaaasna. Slike prilimam po poroki, ker je še nihče ni videl (razen mami). Jo skrivam, sploh pa pred matejem user posted image . Ostalo je organizirano v nulo (moja sister študira logistiko, tko da ima zdaj prvo praktično logistično nalogo pred sabo). Kaže, da ji bo uspelo vse porihtat, ker se je zlo resno spravila zraven (pentlje na avte, pa kozarci za v cerkev, pa dekoracija cerkve...). Tko da - Špelca, vem da boš tole brala - HVALA TI ZA POMOČ!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Verjetno se do sobote ne tipkamo več, tko da - wish me luck! Pa vam po dopustu kej več napišem pa prilimam slikice.

Pa-pa!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
17.1.2008 11:23:23   
helimaša
jst ti v imenu cele družinice želim vse najboljše in najlepše v zakonu.....želim ti, da čim lepše uživaš na svoji poroki....prepusti se toku dogodkov.....res vam vsem trem želim sreče, veselja, zdravja in predvsem veliko ljubezni.....pa še veliko user posted image .....user posted image user posted image user posted image .....user posted image  pa še en objemček za srečo.....pa potem se hitro javi in prilimaj slikice

vse lepo od družinice Zorc

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
17.1.2008 11:32:20   
Anonimen
Zdravo punce!

Kako smo kaj? Mi smo spali ene 2 uri celo noč! user posted image user posted image Alen je spet spal v dnevni in se je okol polnoči začel zbujat na pol ure, pol na 15 min. Pa skoz jokca po malem. Ko ga pustim, se razvije histeričen jok, ki traja ene 20 min. Pol spet zaspi. Če pa grem takoj k njemu me pa prime za roko in takoj zaspi nazaj. Prej je imel dudo, pa je blo kolkr tolk ok, zdej že kak mesec noče dude in je kriza. user posted image user posted image user posted image Danes še probamo, pol bom pa verjetno omagala. Sem ga danes okol pol 5h preselila v najino posteljo in je spal do 8h ko ubit. user posted image

Danes se pa pikecpokec poročiiiiiii! user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image   Upam, da vse steče po načrtu in da se bote imeli fantastično! Vsekakor pa vse naj, naj v zakonski zvezi, da se vama uresničijo vsi plani v bodočnosti in da bota srečno živela do konca svojih dni!!! user posted image

Mateja user posted image user posted image user posted image za službo in da je Tjaša tako pridna!

Atena za suho nosno sluznico pri Alenu uporabljam js nisito - se mi zdi ful fajna. Sicer imamo mi kremico, ki se razmaže v nosnicah, obstaja pa tudi razpršilo. Je za bebije. Probaj pri Davidu, če ima suho sluznico.

Grem še mal po forumu, preden se moj kričač zbudi! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1434
17.1.2008 11:36:53   
Anonimen

Eno vprašanje mam še za robeezke (sej ne vem koko se napiše)...Atena777 ti si ful o tem vedla, a če jest naročim za Evo od 12-18 mesecev je to OK. Mislim, ne me narobe razumet, samo jest jih še u živlen nisem vidla u živo in ne vem, kako to na nogi stoji? Eva ma zdele št. recimo 20...vem da jih je David imel a ne....Zdele sem gledala na Amazon.com, pa so po 15 funtov + shipping costs sevede, a so kje cenej?

Ej, kr pozabi! Sem zajebala u nulo! Sem gledala na amazon.com, namesto na amazon.co.uk....pa cena sem nevemkoko gledala u dolarjih, sej napisala sem u funtih, ampak to je too much....meša se i

Ribicau dej mal poglej tale link. Shoo shoos copatki se mi zdijo enaki kot roobezke (verjetno bo Atena vedla več o tem povedat) so pa pol cenejši. Pa še ful lepi so. Mal gledam, da bi jih Alenu naročila.

http://www.mojskratek.si./ShooShoos.htm

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1435
17.1.2008 11:42:10   
Darca_k
Preživela noč. In to kar uspešno. Mali je sicer stokal (bougi je še kar imel vročino), vendar nosek ni bil več poln, tako da je lažje spal. Sva si kar zakonsko posteljo delila...

Pikecpokec veliko ljubezni, sreče, družinskega veselja v zakonu! user posted image  in naj bo dan poroke takšen, kot si si vedno želela!

Malček joka, še pridem nazaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
17.1.2008 11:47:30   
pikecpokec
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Danes se pa pikecpokec poročiiiiiii!

Hmmm, ne še dans user posted image . V soboto!
Pa vseen hvala za čestitke!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
17.1.2008 11:55:08   
Darca_k
 Malecka_Mateja me veseli, da je Tjaša takšna junakinja user posted image user posted image user posted image , super!

Mene pa je danes klical moj in pride domov user posted image user posted image user posted image ...

Spet letim, malega ful muči, ko spi in je najraje v mojem naročju... Se beremo kasneje!

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
17.1.2008 11:57:45   
Darca_k
Hvala za user posted image user posted image , tudi vsem drugim, ki se soočate s takšnimi ali drugačnimi izzivi želim, da se vse kmalu postavi v normalne tirnice...
Saj bomo zmogli, ne? user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
17.1.2008 13:29:51   
ribicau

Ribicau dej mal poglej tale link. Shoo shoos copatki se mi zdijo enaki kot roobezke (verjetno bo Atena vedla več o tem povedat) so pa pol cenejši. Pa še ful lepi so. Mal gledam, da bi jih Alenu naročila.

Super, nisem vedla. Kakšna je pa cena, a kej veš? Sem gledala na njihovi strani, pa nisem nič najdla!

Ma sem smotana, vidm, da so 20 eur!

< Sporočilo je popravil ribicau -- 17.1.2008 13:38:29 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
17.1.2008 13:32:22   
ribicau
user posted image user posted image user posted image  jeeee Pikecpokec, kmalu bo dan D!

Joj naši bolančki, vsak dan je kakšen več.

Mi smo bli danes spet na uvajanju, u bistvu je bla Eva sama, pustila sva jo gor 2 uri! Je blo veliko boljše kot včeraj, vmes je malo pojokcala, ampak je baje kr šlo. Bova pa šli še v soboto in nedeljo, da ne bo potem v ponedeljek spet šok.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
17.1.2008 13:34:34   
Anonimen

Super, nisem vedla. Kakšna je pa cena, a kej veš? Sem gledala na njihovi strani, pa nisem nič najdla!

Evo podatki:

Cena: 20 €
Čas dobave: na zalogi
Poštnina: - plačilo po povzetju: 2,50 € plus provizija
               - plačilo po predračunu: 0,75 €

So na isti strani kot copatki, samo malo višje poglej! user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
17.1.2008 13:36:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Danes se pa pikecpokec poročiiiiiii!

Hmmm, ne še dans user posted image . V soboto!
Pa vseen hvala za čestitke!

Ja a ni blo govora neki o 17.1.?user posted image user posted image user posted image Pa se mije še čudn zdelo, ker ni sobota, ampak... Sorry, želje pa kljub temu veljajo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1443
17.1.2008 13:43:21   
ribicau

Evo podatki:

Cena: 20 €
Čas dobave: na zalogi
Poštnina: - plačilo po povzetju: 2,50 € plus provizija
            - plačilo po predračunu: 0,75 €

So na isti strani kot copatki, samo malo višje poglej! user posted image

Ja, sej sem takoj vidla.....ah, no comment

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
17.1.2008 15:33:32   
malecka_mateja
ojla!
sem doma imam dopust!ker ni delauser posted image sej ne sem dobila novo službo!user posted image v pon grem tja se zmebnit pa pogodbo podpisat...delala pa bom po novem v zdravstvenem domu v mbuser posted image user posted image user posted image user posted image mater sem srečna da skačem do plafona!to je bla moja želja!

grem zdaj se malo otroku posvetit se javim!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
17.1.2008 17:29:45   
atena777
Mi smo katASTROFALNO.

David je imel ponoči spet vročino, zabasan nos, kašljal, prav zeleno mu je teklo iz nosa...
No jaz sem tudi bolj švoh, komaj sem se sestavila, da sem kosilo skuhala. Hoče biti skos po rokah. V torek imava kontrolo. Bolniška. Drugi teden izgleda še ne gremo v službo.

< Sporočilo je popravil atena777 -- 17.1.2008 17:31:44 >

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
17.1.2008 17:32:30   
atena777

Bravo 2x !!!user posted image user posted image user posted image
Sem prav vesela, da ste dobili vrtec. No ena želja z novoletnega seznama obkljukana.

Kako gre kaj drugim?user posted image

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
17.1.2008 17:33:34   
atena777
mb mater sem srečna da skačem do plafona!to je bla moja želja!

e tega ni bilo ravno na seznamu, ampak če praviš, da je bila tvoja skrita želja user posted image , Bravo! Čestitke! user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
17.1.2008 17:35:42   
atena777

Mi smo ravno danes dobili paketek robeezk, pedipedk in Geox supergic iz USA. Ful dobro je vse. Bom poslikala. Davidu so pedipedke ful všeč. Taki celi usnjeni čeveljčki so, sam jih bo kr kot copate nosil zaenkrat.

Številka 12-18 je ok za Evo! Robbezke imajo po novem tudi v Baby Centru. 30 EUR pridejo.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
   [Brisano sporočilo]
17.1.2008 17:59:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?