|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
13.12.2007 15:47:33   
KAHLO
evo ura je 15.40 pušenjak še zegna ni dal ...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....kaj pa zdaj... a ga naj user posted image al ne....

Drgač pa mi je sporočil, da nama taščica v lj vozi filano papriko...............tak da bom jaz pol verjetno večino večera itak na skretu preždelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaziii27 ova noč nije moj danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 651
13.12.2007 15:56:02   
KAHLO
nič bejbe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz  zdaj mojga tigrastega user posted image pogledat....jutri nadaljujemouser posted image user posted image user posted image user posted image čavči

fajns e še mejte

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 652
14.12.2007 8:00:27   
KAHLO
ja dobro jutrouser posted image

Tako mah ...komaj sem našla ta januar08!!??! kaj to pomeni....a je popoldne tukaj vse mrtvouser posted image user posted image user posted image jah to pa ni dobro....user posted image user posted image

Zdaj mi še samo rečte da se bom sama s sabo pogovarjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 653
14.12.2007 8:24:28   
sončnica24
Jaz sem tu, sicer neka čisto boga danes mi ni za nič, sva včeraj hodla z mojim v kamnico na ognjemet pa me je tako v noge zazeblo.

Drugače pa vam vsem lep petek želim

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 654
14.12.2007 8:37:23   
KAHLO
ja sončnica draga, kaj pa štumfe...k jih stara mama zašilauser posted image user posted image user posted image user posted image p ajih ja vendar nimaš za okras v omariuser posted image user posted image user posted image user posted image

c.c.c.......bi ti jih pa ja lahko dragi doma mal pogreluser posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 655
14.12.2007 8:40:44   
sončnica24
Saj mi jih je zvečer v postli, pa niti nisva mislila včeraj nikamor it ker še je vedno neki bogi pa sem si jaz letne čevlje obula, pa ne zimskih, pol pa me je lahko zeblouser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 656
14.12.2007 8:51:11   
pufika
daaaann,
včeraj mrknil mi internet...ne delati sploh...user posted image
pa danes dela user posted image user posted image user posted image
...včerej moja tašča ni nč slišalauser posted image user posted image user posted image k je bil lubk prezaspan in smo šli že s kuram spat...  bo pa danes bolje ker je p-e-t-e-k user posted image user posted image user posted image

kero temo bomo pa danes obdelaleuser posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 657
14.12.2007 9:11:20   
KAHLO
Sončnica24.....tebe bi blo treba po riti nasekatuser posted image user posted image hmmm....lahko bi še kakšno vnetje mehurja staknila...pa veš da moraš tisto lady tam doli zdaj čuvaaaaaaaaaaaaaattttt.....bejš takoj po snežke v kletuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pufika 
glavno da danes delauser posted image user posted image user posted image k vas pogrešam če kere moje čveke ni tukaj!!user posted image user posted image
vidiš midva sva pa včeraj veselouser posted image user posted image , ampak so se trenja že končala...se mi zdiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pufika)
Neposredna povezava do sporočila: 658
14.12.2007 9:36:17   
Anonimen
Živjo pupike!

kako smo danes? Jaz sem nekaj user posted image . Upam da ne bo hujše, da je samo alergija, k že cel teden nisem nč prahu pobrisala, ker se mi ga ne da. Sem mal lena. Mi je boljše tu na forumu, kot pa s cunjo v roki.
Sončnica24... ej jej.... Ti lumpa ti, k se nezna mirkat. Saj ni julij. Je december...user posted image  user posted image  user posted image
pufika... sam da si zdej tle, pa je ok
 KAHLO... a ti nisi doma in user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
14.12.2007 9:40:31   
jazzz27
dan punce, evo kavica
user posted image
in še malo sladkega
user posted image
kako ste? Ja, zdej že mal bolš po kavici, pa po sladkemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KAHLCA, kaj je bil včer žegen al ne??????? Al ste kr spet v prazno???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja če ste vama kar čestitam, k mi2 še to nisvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sončnica24, ja štumfki so za na nogice dat, mene moj zmer prever kakšna grem ven, se ne morem nikol zmuznt!! Če slučajno nč ne najde mi pa šal za vrat zategne!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 660
14.12.2007 9:42:10   
KAHLO
gantar..... je treba dnarček služituser posted image user posted image user posted image user posted image večer bomo pa uživali...čeprav mene danes kr nekaj glava boliuser posted image . bi najraje kr z zaprtimi učkami okrog hodla, k mi lih svetloba ne ugajauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 661
14.12.2007 9:45:50   
KAHLO
jazzz27  zegen sem dobila danes zjutraj, ampak mi smo vseeno včerauser posted image user posted image , pa bo kaj bouser posted image user posted image user posted image . Čeprav me je res mal strah da če slučajno pa kje bom, da me bo moja g...kje skregala, glede na to da je rekla dve....hmmm...bo treba nek izgovor najt...ampak o tem bom razmišlala če bom konc dec. zagledalauser posted image , če ne pa bova...itak sto na urouser posted image user posted image
Jazzi27 lepo da tvoj tako skrbno skrbi za tvojo obleko.....ampak tist z šalom pa raje pazi....da ga ne bo kdaj preveč zateguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 662
14.12.2007 9:51:53   
jazzz27
no me veseli, da si dobila žegen, k si glih na vrhuncuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti je kar odlego, si mislim!!user posted image user posted image user posted image  kaj se sekiraš zarad G, boš pač rekla, da je nenačrtno ratalouser posted image !!
ah saj ne, moj dragi je kar nežen, včas!!!user posted image user posted image user posted image joke

gantar pa menda ti niso vsi lasje izpadli??????user posted image user posted image user posted image user posted image pa lampico maš na nosku, ko rudolf!! Vprašanje, če nisi ti pomagačka Božička!!!??? Pol boš sigurno darilce dobila!!! JEEEEE!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 663
14.12.2007 9:54:19   
Anonimen
Jazzz... Hvala za kavico. se je rpav prilegla. Sam tale pecijo je pa tako mamljivo, pa bi se ga raje vzdržala, ker sem že tako predebela. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa veseli december... pa bom januarja k uni veliki balon... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Punce a, ve kaj gledate na svojo linijo? Okol mene vse nekaj hujšajo in stradajo, da k pridemo skup, je mene kar sram, k tolk pojem one pa samo en grižljajček naredijo in pravijo: sita sem.. user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
14.12.2007 9:55:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

gantar pa menda ti niso vsi lasje izpadli??????user posted image user posted image user posted image user posted image pa lampico maš na nosku, ko rudolf!! Vprašanje, če nisi ti pomagačka Božička!!!??? Pol boš sigurno darilce dobila!!! JEEEEE!!

spet sem se izdala... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Punce, nobenmu povedat, a je prav.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
14.12.2007 9:58:14   
jazzz27
bedarija!!! No jaz glih ne morem rečt, da sem predebela, me je pa glih provuser posted image user posted image user posted image user posted image !! Ampak, če je kaj za mene se nažrem ko žival!!! Ja mam tud jaz tako družbo včas, k so same sestradanke, pa fine ko marele!! Jaz kar mi paše pojem in pika!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tole pecivo bi pa tud sigurno zmazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
14.12.2007 10:00:12   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

spet sem se izdala... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Punce, nobenmu povedat, a je prav.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ej    g a n t a r    m e     b i    t u d,    v e š...n e    b o m o    n b e n m u    p o v e d a l e.......p s s s s t...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 667
14.12.2007 10:08:06   
KAHLO
mimo grede.....jaz pa totih vseh slikic kaj jih ve vidite ne vidinuser posted image user posted image user posted image user posted image

drgače pa gantar.....kaj naj ti rečem...jaz sem s sabo tak kot sem zadovolna...sam mal bi me mogo nehče sunt...da bi še kaj pomigala (telovadla pa to) k bo potrebna kondicija ko bom user posted image , hujšam ne....drgač se pa ne sekirat...men se kr zrola  ko gremo  s prijatli od mojga kam ven pa njihove babure zraven....so une tipične šiki miki ljubljanske (tist k ste z lublane ne zamert...ampak mislim da tudi ve veste katere mislim), k pol une vse neke koktejlčke natepavajo pa solatke,,,,jaz sem kar pr špricarju, pivu, rdečo vino mi je tud všeč.....meso pa tud mora bit na talerjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Skratka ti večerji se pol zmeraj tako končajo da une vse zamorjene in nažgane v kotih obsedijo, jaz pa se s pubeci (dečki zabavam)....mislim......so prav luštni, k jih njihove babure ne utrujajouser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 668
14.12.2007 10:17:55   
ledenka
oooooo, kaka kavica in sladko user posted image  sem kar lačna postala! pa nimam nič za jest tule, bom morala mal ven, da kaj dobim user posted image  

kaj počnete, punce moje drage? midva sva prehlajena in jeva med s cimetom user posted image  moram rečt, da se mi je v dveh dneh umirilo vnetje grla, torej zadeva pomaga user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 669
14.12.2007 10:19:25   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem tud za špricarje, pive, ddizle,...pa meso!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zakwa pa ti pol svojga na zelju držiš???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 670
14.12.2007 10:21:43   
jazzz27
jee, tako je treba!!! Medeka (pa ne sosedauser posted image ) še za našo gantar!!! Me veseli ledenka, da si pršla mal pogledat, me se mamo krasno...mal KAHLCI sline cedimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 671
14.12.2007 10:22:35   
jazzz27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem tud za špricarje, pive, ddizle,...pa meso!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zakwa pa ti pol svojga na zelju držiš???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se mi že feclauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 672
14.12.2007 10:33:28   
pufika
ste mi s tem torticam tak apetit naredele da že polnim ustauser posted image user posted image sam nažalost ne s sladkim, se moram trenutno s pršutom zadovoljit...

to ste prave babnce... pir pa vinuser posted image user posted image sam da ni preveč kisu (vin mislm)user posted image user posted image user posted image pa da ga ni preveč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 673
14.12.2007 10:39:10   
jazzz27
ej, deklce moje...jaz sem bla zdej na wc-ju in ko sem se obrisala, sem opazila čisto prozorno vlečljivo sluz ampak ne veliko!!! Je to O?? Bom pa testek narbila, pa še pod mikroskop grem gledat!! Poročam!!

(odgovor članu pufika)
Neposredna povezava do sporočila: 674
14.12.2007 10:41:08   
KAHLO
jazzz27 hmmmmmm....brez skrbi da je v zelju not meso...k ga moj še drgač povoha neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa res da ga je čez teden bl v majnših kolečinah (vsaj rezljan je na koščke) za vikend mu pa tud cel kos, šnicl, bedro ali pa kotlet prvoščimuser posted image user posted image

men ornk sline cedite....pol slikic itak nevedim sam vaše reakcije pa dajo moji domišljiji pol full delauser posted image user posted image user posted image

daj še ti to kombinacijo medek pa cimet tud kak drgače uporabi....veš da če se z medekom mažeš in not mal griska al pa koruzne mokice vsuješ....maš pol full nežno kožico...k bebek ritikouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?