|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
13.12.2007 10:01:33   
jazzz27
Dan!!

KAHLO, kaj naj rečem!! Ti si magnet!! Včer sem se že lar sama s sabo pogovarjala, k se nobena noče k ti grešuser posted image !!!
Pravš, da bo danes bičanja,a??? Ah ti moški, ko bi vsaj normalni domov pršli, ja pol pa vse po tleh leti, ko hlače slačjo se prevrne ko klada po tleh, pol pihne vame zasmrdi, ko iz vehe,...!! Pol pa še smrčiiii!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 601
13.12.2007 10:23:15   
KAHLO
jazzzzzzzz27.....nevem če sem lih jaz kriva za popoldansko tišino, ampak mislim da je temu krivo to da se user posted image vrnejo iz šihta in pol jih najine borke napadejo k prianheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ta tvoj opis o prihodu z lupmanja domov pa jaz kar potrdim, k mi je prtisnil mokrega šmacarja na lice k se je danes v zgodnjih jutranjih urah vrnil iz fešte.....sem od hlapov še sama postala skoraj nažingana, da pol k sem stopala proti kopalnici sploh ne govorim, najprej sem imela bližnje srečanje na tleh z njegovimi gatami, potem štumfi, potem čevli in nato še zimska jakna......me prav zanima kako bo danes popoldne k se nama bo pridružila še taščica....me prav zanima kako bo skušal svojga tigra skrit.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 602
13.12.2007 10:30:16   
Anonimen
Najbolj smešno pa je to, da k pridejo user posted image  iz fešt, mislijo, kolk po tiho hodijo. Pa glih takrat razbivajo kot sto... user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
13.12.2007 10:36:24   
jazzz27
pol za povrh ga pa še tako spoha, dapa ni za povedat kako lepo diši!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 604
13.12.2007 10:42:59   
KAHLO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah mene uni vinski hlapi čist omamijo......jaz sem ugotovila da moj zadne čase, k pride z žuriranja smrči in to sto nauroooooooooooo....................pol pa ti premikaj ta žakl cementa (mehki je k žele), pa ga za nos, pa mu žvižgam, pa obračam...........pa se ta le k men tlači pa k men obrača.....ja za znoretuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tak da sem še jaz zdaj vsa hinanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gantar....a veš da sem jaz danes tud pušenjaku zjutraj postavla eno vprašanje....pa še ni nič odgovoriluser posted image , mogoče ve da sva z istega foruma, pa se je skriluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 605
13.12.2007 11:07:54   
Anonimen
Mal traja, preden ti pušenjak odgovori. Odvisno tud od tega, kolk zahteven vprašanje si mu zastavila.user posted image  user posted image  user posted image  Ko sem mu drugo vprašanje dala, je odgovoril v 10 minutah. Ko pa sem mu ta tretjega, pa je trajal okol 12h. user posted image  user posted image  user posted image
A smem vprašat, kwa si ga pa ti vprašala. Lahko tudi preko zs-ja odgovoriš. No, če želiš. sem ful firbčna.

Punce, zakaj kadar možje smrčijo, nam glih na uho? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 606
13.12.2007 11:16:21   
KAHLO
gantar...na našem forumu ss....je vebo (je imela vse isto k jaz 8 teden prazna gv, abrazija) se po pušenjakovih priporočilih kar po prvi teti user posted image spravla v nove boje....in pravi da ji je zmeraj v prvo ratalo zagledat user posted image , zaj pa ne...no pa to nima veze....v glavnem.....zakaj pr hudiču moram jaz čakat  dve user posted image , ali celo tri.....nič sem mu lepo opisala vso svojo zgodbo ...in čakam da mi odgovori.....glede na to da sem zdaj na veliko v O.....bi pa mogoče z lubijem že zaj probala (sam zdaj me je pa strah moja g je rekla prvo počakat 3, pol je rekla no pa dve ) pušenjak pa vebu eno....jaz bi tudi eno!!!!! jaz bi tudi rada že lulala po testerjih.................kaj mislite!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 607
13.12.2007 11:19:05   
nf
Čao punce! Pliz dodajte me na seznamček za 10.1.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 608
13.12.2007 11:25:34   
KAHLO
 user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

xx.01. - sunny24
xx.01. - gantar
xx.01. - witto
xx.01. - Sončnica24
xx.01. - Pikonina
01.01. - jazzz27
01.01. - naja2
01.01. - Reny19
03.01.-  Lorencia
04.01. - nicnic
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - Veki_222
04.01. - jakoLUlana
05.01. - Monikap
05.01. - amy81
05.01. - MONIKQ
07.01. - Andromeda
09.01. - Uršula83
10.01. - EnaNobena
10.01. - byanca
10.01. - sonček33
10.01. - nf
15.01. - lidija_21
29.01. - KAHLO

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • murkica

• gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
         user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER ..........  xxx
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26%- Erin, nicnic
27% - oktavija
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
13.12.2007 11:44:04   
jazzz27
mogoče butasto vprašanje...ampak, k mogoče sploh kdo ve kaj ma škodt takoj po ss met user posted image !???user posted image ne vem, sprašujem vas!!??

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 610
13.12.2007 11:49:27   
sončnica24
Medo je taki ko po gozdu hodi, pa še ga vedno ne vidiš, sem ga že popravljala pa bi se zdaj mogo videt. Drugače pa moj M so dokaj redne na 30 al pa 31 dni edino marca je bila 11 dni čez rok ker sem mela neke stresne situacije in sem bla 100% da je zaradi tega zaostajala, drugače pa sem danes sestri vse lepo obrazložila pa je rekla da bo vprašala zdravnico in me poklicala pa tako ali tako moram na pregled ker mam vedno ta PAP test 2 pol pa grem v bolnico na konrolo pa je vse ostalo vredu, ne vem no? Tako da mam letno preglede, je pa G rekla da je tega vedno več da pa pol ko enkrat te punce rodijo pa se vse zrihtauser posted image .

Bomo vidli kaj bo ko bo sestra klicala, čeprav pa se mi je zdaj tud mozol naredo, tako da mogoče pa bo te kateri dan user posted image prišla na spregled. Trofi pa dobena ne kje mam mozol?

Sem pa zdaj palačinke pekla tako da vsaki eno odstopim.

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 611
13.12.2007 11:52:21   
Anonimen
Če dobimo po ss-ju user posted image  in da se ne razlikuje preveč od prejšnjih (pred user posted image ), po moje ni blema. Saj se je sluznica al karkoli že itak obnovilo. Je pa po moje res, kar je men rekla ena med. sestra pri g.: da g. iz navade reče počak 3 cikluse...

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 612
13.12.2007 12:07:16   
sončnica24
Kje najdete ve na mon-u pušenjaka, bi ga jaz tudi vprašala za to mojo user posted image , pa se na tistem foromu nič ne znajdemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 613
13.12.2007 12:18:02   
KAHLO
jazzz27....nevem...saj ko ti tista ena po ss odteče vse sčisti pa obnovi...klko jih jaz zastopim!!!...kaj bi lahko bilo še druga pa nevemuser posted image user posted image

sončnica24....
zdaj pa praviš da ti zamuja klko dni?!?! a si mogoče spet v kakšnem stresu?!?!?! kaj pa če si user posted image user posted image
hvala za palačinke............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 614
13.12.2007 12:19:40   
jazzz27
med.over.net al pa v brskalnik utipkaš pušenjak

Neposredna povezava do sporočila: 615
13.12.2007 12:20:17   
Anonimen
1. pogovori (forum)
2. ginekologija in porodništvo
3. pol mislim, da moraš pa se vpisat (registrirat)

Men je kar ratal v drugo, seveda... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 616
13.12.2007 12:20:27   
KAHLO
sončnica24 probja na med.over.net - tukaj boš tega strička našla pr ginekologiji....vsi so full navdušeni nad njim in pravijo da je stručko.....tak da  se splača vprašat izgubit nimaš nič.......sam nevem kako dolgo čakaš na odgovoruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 617
13.12.2007 12:21:11   
KAHLO
gantar men tud komaj v drugo....štor babji kaj pa drugauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 618
13.12.2007 12:23:10   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

sončnica24 probja na med.over.net - tukaj boš tega strička našla pr ginekologiji....vsi so full navdušeni nad njim in pravijo da je stručko.....tak da  se splača vprašat izgubit nimaš nič.......sam nevem kako dolgo čakaš na odgovoruser posted image user posted image user posted image

Saj mon je kratica za med.over.net, samo ga jaz ne najdem, bi mi lahko link tukaj sem gor prilepla? Jaz pa bom še enkrat probala če mi ga slučajno rata najt.

Za vse ljubitelje miši pa ta link:

MACKAINMIS

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 619
13.12.2007 12:25:36   
sončnica24
Se mi včasih res že zdi da sem čist adijo, sem ga že našla hvala za vse odgovoreuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 620
13.12.2007 12:34:26   
jazzz27
jaz sem ga zdele brala, pa iskala svoje teme tam do 20. strani, pa mi nč dobrga ne napoveduje, tako, da raje optimizem tu z vami delim...pa da mal norčije zganjamo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
mislm, tele palačinke so pa res za glavo zgubit!!! bom šla takoj mal vuser posted image user posted image ...
KAHLCA, kaj je pa tvoj user posted image (da ne napišem uno na L...)za kosilo dubu???????????

Neposredna povezava do sporočila: 621
13.12.2007 12:42:06   
KAHLO
jah glede na to da ni izrazil posebne želje je dobil na mizo kislo zeljeuser posted image user posted image user posted image user posted image pogled je bi sicer najprej podoben temuuser posted image , ampak ....nema med tednom mesa...itak pa je šel pol na zaključek.....pa po moje vse probal kar je videl....sam da ni kakšnega dekliča....pol bo šele šiba pelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 622
13.12.2007 12:56:06   
jazzz27
sej če ma dedka mraza v hlačah...ta pa trenutno še ni aktiven...tako, da nč bat...user posted image user posted image user posted image sicer pa bol, da prej šiba poje, kot pa kasneje...user posted image user posted image user posted image ja, moj ma tud probleme z zadrževanjem pred hrano...če je le možnost, da je kje več hrane, bo to sigurno izkoristu in vse probov...taki so pač moški karakterjiuser posted image ...zdej pa sam reč, da še čakaš klic, da je spet lačen...sicer pa dans tašča pride, tko da...bo copranjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 623
13.12.2007 13:06:12   
KAHLO
ja res....k moja tašča pa ni leh vešča kuharca...res bl coprauser posted image user posted image user posted image user posted image kadar greva v nedeljo k njim jest...mam jaz ponavadi doma bl obilen zajtruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa tud moj je opazu da od kar je z mano se je lepo porediluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da ni trikrat za rečt da bo kakšen klic....ampak bo pa mogel kr kislo zelje od včeraj pogret.... možno pa tud da mu danes sam juhica pašeuser posted image ...še posebaj če je preveč v kozarček pogledaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 624
13.12.2007 13:26:39   
jazzz27
dons, kar bo prvo, bo najbrš toleuser posted image !!! Pol veš kolk je bla ura učer oz dansuser posted image !!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?