|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
13.12.2007 13:29:16   
jazzz27
ja kar se pa tiče kuhanja od tašč, vsak ma svoj okus in men njen glih ne paše na želodec, ponavad mam poluser posted image !! Ja redijo se pa zato, ker nimajo več, kako naj se izrazm - nagona!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (moj se je kar za 25kg)user posted image user posted image ja pa fotr je tud pomembenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 626
13.12.2007 13:29:49   
sončnica24
Ja žeja ga siher mantra mogoče mu sploh ne bo nič pasalo jest, se bo samo v posteljo vlegel in zaspal.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 627
13.12.2007 13:32:34   
jazzz27
user posted image , božja kazen...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Pa če bo na konc takole...user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 628
13.12.2007 13:35:58   
KAHLO
k moja tašča župce kuha al pa čorbe....sem jaz tud večina na skretku poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridno skrbi da gre vse direkt skoz mene...tud domon ne moram prinestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma punce če meni pušenjak danes da zeleno luč.............bu mojuser posted image še kako user posted image user posted image pa če bo se res na kolena metaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image edino kar me skrbi je to oz. upam da je nimajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nič promila v sebi....k pol itak ne bo nič s tega....k se bodo opotekali tam po tem kanaluuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 629
13.12.2007 13:40:53   
vebo
KAHLO. jaz sem tudi že tu, ker mislim da bom vsak čas dobila menstruacijo.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 630
13.12.2007 13:42:45   
oktavija
user posted image
Tole vam pošiljam da boste čim več user posted image user posted image user posted image  in da bomo kmalu imele take razgrajače doma!!!!user posted image user posted image user posted image

Drugače pa kako ste danes moje soborke????
Sonček je in ti si skuštrana....user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz full dobre volje...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil oktavija -- 13.12.2007 13:45:07 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 631
13.12.2007 13:45:00   
KAHLO
vebo a si se tud že prfočkala med borke?!?!?!user posted image user posted image no sem pa ti še nekaj odgovorila na pogovoru o ssuser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 632
13.12.2007 13:50:45   
jazzz27
mah kakšen promil, lepo te prosim, dans je že tolk vode najverjetneje spil, da se skor bojim, da so se utopil!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nč bat, ma kaj naj ti rečem KAHLCA, vedva dans kar naredta eno akcijo, po trenjih(al kva je že dans)...boš sigurno drug mesec ti bruhala ne onuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! al si pa še ti eno pivo odpri, da se bodo notr v tunelu lažje zaštekal (saj veš da trezen pa pijan človk ne gresta skup,)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 633
13.12.2007 13:53:16   
jazzz27
oooooo, oktavija, ta pa zna vlečt, očitno se je pr mamci učiluser posted image user posted image user posted image

vebo, dokler je ni, stran s črnimi mislimi in borba naprej!!!! si pa dobrodošla kot navijačka!!!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 634
13.12.2007 13:56:37   
vebo
Nisem
Čao, kako pa naredim, ker nimam tolk časa, sem v službi

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 635
13.12.2007 14:10:56   
oktavija
Tile snežaki so pa cukrani!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 636
13.12.2007 14:26:45   
KAHLO
jazzz27.... me prav zanima kakšna cunica bo moj k bo prišel iz službe...najprej bo se še s svojo mami mogu ukvarjat....pol ga bom še jaz napdala z user posted image user posted image user posted image user posted image po moje bo danes spančkal k treba bituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 637
13.12.2007 14:29:01   
KAHLO
oktavija če so pa pocukrani pol bi pa jaz kar zarila v njiju......sem bl pr ta sladkih....in si me zdaj kar na manšmelovke spomnila ...njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 638
13.12.2007 14:29:40   
KAHLO
vebo ti sam sporoči kdaj je ne pričakuješ...pa te bomo prfočkale!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 639
13.12.2007 14:37:47   
jazzz27
dans bno njbrš tvoj dragi ko pes, ko gre domov z vaške veselice...da ne omenjam repa med nogamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislm, da ga boš dans težko najdlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa te tole počaka že kar doma, da ne boš presenečenauser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 640
13.12.2007 14:38:38   
jazzz27
user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 641
13.12.2007 14:44:36   
KAHLO
veš jazzii27...žal une prpopane slikce kaj me čaka doma jaz ne moram videt (nimam tak dobrega rač)....ampak brez skrbi da bom poskrbela za to da se bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če je lahko bil včeraj na zaključku zvezda večera, bo pa še danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 642
13.12.2007 14:51:02   
Anonimen
user posted image user posted image

Punce, men so oči skor dol padle iz jamic. jezik mam pa do tal. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 643
13.12.2007 14:57:17   
jazzz27
aa, škoda, naj ti opišem, temni laski, temne očke, temna polt, bele rjuhce, napeta ritka in mišice,....user posted image , tako kot je gantar napisala!!user posted image user posted image user posted image user posted image sej bolš, da ne vidš, drgač bo tvojuser posted image dans izliv vse moči!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 644
13.12.2007 14:57:22   
KAHLO
jojjjjjjjjjjjjjjj gantar kuk maš ti lepe ZELENE UČKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
13.12.2007 14:58:24   
KAHLO
JOOOOOOOOOOOOJ...to pa ni lepo..............zdaj vse vidite to slastno milko razen mene............še dobro da mam domišlijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 646
13.12.2007 15:01:15   
KAHLO
 user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

xx.01. - sunny24
xx.01. - gantar
xx.01. - witto
xx.01. - Sončnica24
xx.01. - Pikonina
01.01. - jazzz27
01.01. - naja2
01.01. - Reny19
03.01.-  Lorencia
04.01. - nicnic
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - Veki_222
04.01. - jakoLUlana
05.01. - Monikap
05.01. - amy81
05.01. - MONIKQ
07.01. - Andromeda
09.01. - Uršula83
10.01. - EnaNobena
10.01. - byanca
10.01. - sonček33
10.01. - nf
15.01. - lidija_21
29.01. - KAHLO

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • murkica

• gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
         user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER ..........  xxx
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26%- Erin, nicnic
27% - oktavija
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 647
13.12.2007 15:15:59   
jazzz27
KAHLCA, če boš ti začela že ta mesec user posted image in nauser posted image , boš pa že mal prej poročala, mogoče bi se pa spremenila na datumu, ampak pol moraš v decemberuser posted image ...kar tle ostan, pa nas presenet, bomo skup sezono 2008 odpiraleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 648
13.12.2007 15:29:54   
KAHLO
mah jazzz....veš kaj glede na to da mi še un pušenjakuser posted image ni odgovoril in glede na to da je jutri moja O na vrhuncu ( bi pa res rada še od pušnika zegen dobila) se ni za bat da bi že zdaj decembra ugledala user posted image , drgač pa tak ali tak ni šans da zapustim januarke....jaz ostanem tu borka pa amen...pa konc januarja ima da vidim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa me je moj klical....JE ŽE DOMAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je reku da je mogu it pančkat....je čist gotov....lakote pa tud niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam žejo gasiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 649
13.12.2007 15:44:17   
jazzz27
kaj sem rekla, pazi prizor doma na pojstli!!!user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem pa res ena jasnovidkauser posted image !!! Mogoče bo pa teb kaj skuhov?? Če ne bo samo user posted image !! Res bi blo fino, če ti da žegen, pol je tvoj nasankal!!! Bogi, ves tigrast!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?