Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 14:01:32
|
|
|
|
Anonimen
|
sam če te ne bom jst prehitela Čaw
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 14:15:40
|
|
|
|
ledenka
|
no ja, sem si dala nov avatar pa nisem čist ziher, da mi je res všeč...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 14:40:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka no ja, sem si dala nov avatar pa nisem čist ziher, da mi je res všeč... veš, se skor strinjam s oktavijo. tale avantar ti nič ne pristaja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 14:41:17
|
|
|
|
Anonimen
|
oktavija.... moja rama ti bo vedno na voljo. sam mislim, da jo ne boš rabila, saj boš srečka .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 14:42:17
|
|
|
|
Anonimen
|
tany... Živjo! Neč brat, bridi z mano klepetat. zdej sem se uvrstila med klepetulje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 14:43:10
|
|
|
|
KAHLO
|
Oktavija nč bat.....ostanem pr januarkah .....vsaj do 31.1...se me ne boste rešile.....pol pa zgleda da bom še februarja hodila k enim.... Gantar se trudim pr septemberkah mal vzduše gor držat...tam smo vse bl take osranke....vse prestrašene......bi rable eno tako k je v ledenkinem avatarju da nas mal sfocka Ledenka veš meni je prav všeč ta tvoj avatar, jaz bi danes tud vse z kupom papirja namahala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 14:50:39
|
|
|
|
ledenka
|
so me kar oči začele bolet pri prejšnjem avatarju, pa sem spet menjala pa še minla me je slaba volja, tak da je čisto pozitivno deloval
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 14:52:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ledenka, ta je pa ok. Men je všeč. Sam predno sem ugotovila spet, kdo je to... se kar navadiš na iste avantarje in pol k ga katera zamenja, sem čist zgubljena
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 14:54:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, za nekaj časa se poslavljam od vas. Pišem spet proti večeru, če ne bo moj mel kake druge načrte z mano . KAHLO, lep dan ti želim, pa mal se še zvečer prišvercaj gor... Tudi drugim puncam... ledenka, nf, oktavija, orhideje, tany, sončnica, ..., ... želim lep dan še naprej.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 14:55:32
|
|
|
|
ledenka
|
gantar, lepo se imej
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 14:57:58
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar tany... Živjo! Neč brat, bridi z mano klepetat. zdej sem se uvrstila med klepetulje Pozdravljene.... morem brat, kr se fuuuul presmejem zdraven.. face ste... ste pa fuuul napisale in pol berem, berem, berem.....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 15:01:43
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro, tany! upam, da je vsaj pri tebi sonce, tu je tako turobno se pa zato v temle čveku nasmejemo
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 15:05:26
|
|
|
|
tany83
|
Ah ledenka tle pada dz... odkar sm se na ta forum prijavila je zacel tle dz padat ... prevec klepetamo... nas je nevihta zajela, so pogoste sedaj v tem casu... naj bi minilo jutri upam da res, kr sem ze navelicana dezja.... sicer se mi zdi, da se malo jasni... ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 15:33:16
|
|
|
|
ledenka
|
vidim, da si ti tud spremenila avatar kaj je tam deževno obdobje? tropov ne poznam kaj prida, mene bolj v severne kraje vleče
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 15:34:03
|
|
|
|
trinity22
|
živijo ... res ste klepetulje, sem kar neki časa brala da sem prišla čez vse kar ste natipkale. Kaj pa nove nosečke ??? A ni nobene? Punce, kje ste? Pufika zate pa za vse ostale, ki pa je ne čakate pa navijam in stiskam pesti, pa dajte že ta seznam roza obarvat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 15:39:17
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene! najprej vsem čestitam za . Jaz M nisem pričakovala 5.1.08 in je do danes še ni (HVALA BOGU), sem pa pred kakšno uro naredila test in sicer čisto enega navadnega Pregnancy test,ki pa je pokazal samo eno črtico,ki pa pomeni negativno.Zanj sem dala 1,76 EUR. zanima me koliko so tej testi zanesljivi? ali je bolje če naredim še CB? Zanima pa me še,če se da delati krvni test v Kranju in kako se nanj naročiš,pa še če katera ve koliko je cena? Lepo bi prosila za vaše odgovore. Hvala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 15:39:28
|
|
|
|
tany83
|
Ja, trenutno je bolj dezevno obdobje ma ne pada skoz.. gre mimo nevihta in potem pada kake 3-5 dni... in to je to.. potem pa spet soooooonce... sama sele spoznavam vreme tukaj .... uf mene pa sever nic ne vlece, sem bolj zmrznjen clovek, imam rada toplo in poletje....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 15:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla punce spet o vremenu al kako? Kaj pa roza barva????? Ajajaj...konc službe za danes, hvala bogu, ampak gospodinjstvo pa še čaka...bom zdej mal pridna, vsake par minut pa pridem pogledat, kaj ste že natipkale.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 16:14:24
|
|
|
|
_ancica_
|
Pozdravljene drage moje ...moram vam sporocit, da me je vceraj obiskala nesramnica Se je najprej zacelo z malo krvi, skoraj nic cel dan, potem sva pa z dragim gledala Hannibala, pa se je ulilo kot iz skafa tako da me lahko kr pobarvate modro. Kako ste kaj, vidim da ste se kar naklepetale ko sem spala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 16:20:10
|
|
|
|
Anonimen
|
en objemček zate.....in za prihodnjič _ancica_ Glavo pokonci punce, saj z glavo navzdol živijo samo netopirji.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 16:20:27
|
|
|
|
tany83
|
ancica .....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 16:26:34
|
|
|
|
_ancica_
|
Majch...imas prav, obupati je najhujse...danes se sicer pocurim ze veliko bolje, vceraj je pa priteklo kar nekaj solz. Zdaj pa v nove boje!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 16:30:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ancica, sej te čisto razumem in popolnoma upravičene so te solzice...sam optimizma ne sme zmanjkat...kolk časa pa že čakaš na veselo novico, če lahko vprašam?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 16:32:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Tany...sem googlala tvoj kraj in zgleda res sanjsko... kaj boš počela kaj v tem ponedeljku?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodnaKo je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.