|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
7.1.2008 14:01:32   
Anonimen
sam če te ne bom jst prehitela user posted image  user posted image  user posted image  Čaw

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
7.1.2008 14:15:40   
ledenka
no ja, sem si dala nov avatar user posted image  pa nisem čist ziher, da mi je res všeč...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
7.1.2008 14:26:20   
oktavija
Ledenka - meni je bil prejšnji avar bolj všečuser posted image user posted image
Gantar - vidim da si postala prava velika klepetuljauser posted image user posted image
Kahlo - sam ne nam čist pobegnit, kdo bo pa mene tolažil ko bom žalosnauser posted image user posted image user posted image user posted image

IN VSE OSTALE user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
7.1.2008 14:40:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

no ja, sem si dala nov avatar user posted image  pa nisem čist ziher, da mi je res všeč...

veš, se skor strinjam s oktavijo. tale avantar ti nič ne pristaja user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
7.1.2008 14:41:17   
Anonimen
oktavija.... moja rama ti bo vedno na voljo. sam mislim, da jo ne boš rabila, saj boš srečka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2605
7.1.2008 14:42:17   
Anonimen
tany... Živjo! Neč brat, bridi z mano klepetat. zdej sem se uvrstila med klepetulje user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2606
7.1.2008 14:43:10   
KAHLO
Oktavija nč bat.....ostanem pr januarkah .....vsaj do 31.1...se me ne boste rešile.....pol pa zgleda da bom še februarja hodila k enim....user posted image

Gantar se trudim pr septemberkah mal vzduše gor držat...tam smo vse bl take osranke....vse prestrašene......bi rable eno tako k je v ledenkinem avatarju da nas mal sfockauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ledenka
veš meni je prav všeč ta tvoj avatar, jaz bi danes tud vse z kupom papirja  namahalauser posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
7.1.2008 14:50:39   
ledenka
so me kar oči začele bolet pri prejšnjem avatarju, pa sem spet menjala user posted image  pa še minla me je slaba volja, tak da je čisto pozitivno deloval user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
7.1.2008 14:52:42   
Anonimen
ledenka, ta je pa ok. Men je všeč. Sam predno sem ugotovila spet, kdo je to...user posted image  user posted image  user posted image  se kar navadiš na iste avantarje in pol k ga katera zamenja, sem čist zgubljena user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2609
7.1.2008 14:54:52   
Anonimen
Punce, za nekaj časa se poslavljam od vas. Pišem spet proti večeru, če ne bo moj user posted image  mel kake druge načrte z mano user posted image .
KAHLO, lep dan ti želim, pa mal se še zvečer prišvercaj gor... user posted image  user posted image  user posted image

Tudi drugim puncam... ledenka, nf, oktavija, orhideje, tany, sončnica, ..., ... želim lep dan še naprej. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2610
7.1.2008 14:55:32   
ledenka
gantar, lepo se imej user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
7.1.2008 14:57:58   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

tany... Živjo! Neč brat, bridi z mano klepetat. zdej sem se uvrstila med klepetulje user posted image  user posted image  user posted image

Pozdravljene.... morem brat, kr se fuuuul presmejem zdraven.. face ste... ste pa fuuul napisale in pol berem, berem, berem.....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
7.1.2008 15:01:43   
ledenka
dobro jutro, tany! upam, da je vsaj pri tebi sonce, tu je tako turobno user posted image  se pa zato v temle čveku nasmejemo user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
7.1.2008 15:05:26   
tany83
Ah ledenka tle pada dz... odkar sm se na ta forum prijavila je zacel tle dz padatuser posted image ... prevec klepetamo... nas je nevihta zajela, so pogoste sedaj v tem casu... naj bi minilo jutri upam da res, kr sem ze navelicana dezja.... sicer se mi zdi, da se malo jasni...user posted image ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
7.1.2008 15:33:16   
ledenka
vidim, da si ti tud spremenila avatar user posted image  

kaj je tam deževno obdobje? tropov ne poznam kaj prida, mene bolj v severne kraje vleče user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
7.1.2008 15:34:03   
trinity22
živijo ...
res ste klepetulje, sem kar neki časa brala da sem prišla čez vse kar ste natipkale.

Kaj pa nove nosečke ??? A ni nobene? Punce, kje ste?

Pufika zate pa user posted image user posted image user posted image

za vse ostale, ki pa je ne čakate pa navijam in stiskam pesti, pa dajte že ta seznam roza obarvat

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
7.1.2008 15:39:17   
Anonimen
pozdravljene!
najprej vsem čestitam zauser posted image user posted image user posted image . Jaz M nisem pričakovala 5.1.08 in je do danes še ni (HVALA BOGU), sem pa pred kakšno uro naredila test in sicer čisto enega navadnega Pregnancy test,ki pa je pokazal samo eno črtico,ki pa pomeni negativno.Zanj sem dala 1,76 EUR. zanima me koliko so tej testi zanesljivi? ali je bolje če naredim še CB? Zanima pa me še,če se da delati krvni test v Kranju in kako se nanj naročiš,pa še če katera ve koliko je cena? Lepo bi prosila za vaše odgovore.
Hvala

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2617
7.1.2008 15:39:28   
tany83
Ja, trenutno je bolj dezevno obdobje ma ne pada skoz.. gre mimo nevihta in potem pada kake 3-5 dni... in to je to.. potem pa spet soooooonce... sama sele spoznavam vreme tukajuser posted image .... uf mene pa sever nic ne vlece, sem bolj zmrznjen clovek, imam rada toplo in poletje....user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
7.1.2008 15:45:29   
Anonimen
ojla punce
spet o vremenu al kako? Kaj pa roza barva????? Ajajaj...konc službe za danes, hvala bogu, ampak gospodinjstvo pa še čaka...bom zdej mal pridna, vsake par minut pa pridem pogledat, kaj ste že natipkale.

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2619
7.1.2008 16:14:24   
_ancica_
Pozdravljene drage moje ...moram vam sporocit, da me je vceraj obiskala nesramnica user posted image   Se je najprej zacelo z malo krvi, skoraj nic cel dan, potem sva pa z dragim gledala Hannibala, pa se je ulilo kot iz skafa user posted image user posted image user posted image user posted image tako da me lahko kr pobarvate modro. user posted image user posted image user posted image
Kako ste kaj, vidim da ste se kar naklepetale ko sem spala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
7.1.2008 16:20:10   
Anonimen
en objemček zate.....in user posted image user posted image user posted image za prihodnjič _ancica_

Glavo pokonci punce, saj z glavo navzdol živijo samo netopirji.

(odgovor članu _ancica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2621
7.1.2008 16:20:27   
tany83
ancicauser posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
7.1.2008 16:26:34   
_ancica_
Majch...imas prav, obupati je najhujse...danes se sicer pocurim ze veliko bolje, vceraj je pa priteklo kar nekaj solz. Zdaj pa v nove boje!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
7.1.2008 16:30:15   
Anonimen
Ne, ancica, sej te čisto razumem in popolnoma upravičene so te solzice...sam optimizma ne sme zmanjkat...kolk časa pa že čakaš na veselo novico, če lahko vprašam?

(odgovor članu _ancica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2624
7.1.2008 16:32:06   
Anonimen
Tany...sem googlala tvoj kraj in zgleda res sanjsko... kaj boš počela kaj v tem ponedeljku? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.