Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:14:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Gantar...bog ne daj korenčka jest...tud ostale.....stare vraže pravjo, pa pratika s katatsrofičnega resničnostega šova kmetija, pravijo da preprečuje nosečnost...... , ampak vprašanje na kak način preprečuje....to mi je pa zdaj na misel šinilo ????
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:15:49
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Gantar...bog ne daj korenčka jest...tud ostale.....stare vraže pravjo, pa pratika s katatsrofičnega resničnostega šova kmetija, pravijo da preprečuje nosečnost...... , ampak vprašanje na kak način preprečuje....to mi je pa zdaj na misel šinilo ja, kak pa uporabiš, da preprečuje? ker mam eno idejo, ampak ta debata je nekje na 7. strani itak že bla
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:20:22
|
|
|
|
pufika
|
hihi...glede na to, da se zajčki pridno razmnožujejo, se človek res vpraša kako korenček preprečuje nosečnost... no jest sm ga že itak črtala iz menija... sam še čokoladi bi se mogla odpovedat... a je to tako kot če bi mi nekdo rekel da moram na everest splezat... a-a
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:26:39
|
|
|
|
sončnica24
|
Gantar hitro še nekaj napiši in nikamor ne odidi, saj te 4 poste pa še boš skup spravla predno greš jest . Kar se pa čokolade tiče pa smo očitno vse odvisnice
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:28:57
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj ta korenček smo res že prežvekali 1000x tako da mogoče pa je res kaj na tem ali pa tudi ne? Kdo bi vedo?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:30:20
|
|
|
|
sončnica24
|
Mene pa brat zdaj z wernerjem in njegovo pesmijo ne gane me ob živce spravlja, gre še komu ta pesem na živce, razen seveda večnega štajerskega slavčka da ne bomo samo o korenčku govorile
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:37:20
|
|
|
|
KAHLO
|
sončnica.....tis i pa facika....ajd ganar takoj napisat še 4 poste če že nobena noče testeka ven prvlečt pa lulat, bomo pa čakali da bo gantar dobila še eno zvezdico Ja ledenka saj to je to.....spet so mi v spomin privrele začetne strani januarskih bork,....in k se spomnim se mi takoj prirkrade nasmešek na faciko Sončnica....sam če boš tako naprej pridna ti s temi posti,...še boš kje gantar ujela dajmo kera bo prvaa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:40:22
|
|
|
|
ledenka
|
KAHLO, sej če bomo tak nadaljevale, bomo mele do konca mesca več ko 200 strani to pa bo totalen rekord a tega, da mam jaz 4 zvezdice zadnji teden, pa nobena ni opazla??? ajde gantar, še 4 posti, pa boš med orto čvekami
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:41:09
|
|
|
|
nf
|
ufuf me ni par dni gor pa že čvekate sam o nekem korenju Še par dni do mojga testa (mislm, valda če me jutr že ne preseneti ta ), ne moreeeemmmm zdržaaaat!!! Čeprou mislim, da spet ne bo nič, me tooolk zanima, če pa mogoče je kej Pa sej veste kaj mislim ane?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:44:23
|
|
|
|
Anonimen
|
mmm, kok je bil đuveđ dober Punce, sem že tle, da naklofam KAHLO, a ti kaj ješ? da ne boš sestradanega mela. Ne za dva, ampak... Moraš velik jet. Pa korenjčka tud... sej zdej ga lahko, a ne?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:46:05
|
|
|
|
Anonimen
|
NNNNNFFFFFF.... sem morala kar tak napisat, k imaš tak kratek ime pa tisti konj mi je tak cartk, da sem ga že prav pogrešala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:48:13
|
|
|
|
nf
|
hihihi. That's Stella! A niste gledale Madagascarja??? Mojga najboljša risanka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:48:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar KAHLO, a ti kaj ješ? da ne boš sestradanega mela. Ne za dva, ampak... Moraš velik jet. Pa korenjčka tud... sej zdej ga lahko, a ne? to sem napisala zato KAHLO, ker tolk danes delaš...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:48:24
|
|
|
|
sončnica24
|
Gantar verjetno ne bom ujela, ne vem kam je pobegnil zdaj. Ledenka tebi pa jaz zdaj čestitam, samo res nisem opazla iskrene čestitke za zvezdice
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:48:57
|
|
|
|
nf
|
gantar, sam še en post, dejmo dejmo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:49:31
|
|
|
|
sončnica24
|
Gantar samo še en post hitro nekaj napiši potem pa ti lahko čestitamo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
nf,, vem da je iz madagaskarja... sej zato pa mi tolk všeč in tudi zebra in pingvin sta bila, a ne? Res je ful dobra risanka. Mislim, da s tem pa dobim . JUPI! Ledenka... tud iz moje strani čečstitke za . Dobre klepetulje smo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:52:35
|
|
|
|
nf
|
Babe, naše dežurne klepetulje, vsem čestitam za zvezdice!!! Ej a se vam tud dogaja, da včasih število postov kar pade???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:54:05
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa ti je uspelo, vidiš zdaj pa moraš prit do 1000 da dobiš še eno zraven, samo glej da te jaz ne ulovim zdaj si pa res že prava klepetulja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:55:40
|
|
|
|
ledenka
|
bravo, klepetulja gantar nf, posti na čveku v tri dni se brišejo, zato ti pade število
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:56:12
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala, hvala nf... preveč klepetaš tam v tri dni Tam jih tedensko brišejo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:56:12
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Babe, naše dežurne klepetulje, vsem čestitam za zvezdice!!! Ej a se vam tud dogaja, da včasih število postov kar pade??? O ja pe še kako , ker se na določenih forumih teme tedensko brišejo predvsem na klepetamo v tri dni, zato sem jaz rekla da bom zdaj tu malce več ker sem bla že čisto blizu 500 potem pa sem čez praznike manj klepetala pa so posti sam padli zdaj po praznikih
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:56:46
|
|
|
|
nf
|
jojmene, vedla sem da je neki narobe! Bo treba pa še mal pojačat volume punce!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 12:59:01
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf jojmene, vedla sem da je neki narobe! Bo treba pa še mal pojačat volume punce! Pa dosti tam na tri dni čevakš, še te nisem nikjer "zasledila"
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 7.1.2008 13:00:55
|
|
|
|
nf
|
Sploh ne! Ampak mi je še vseen ene 100 postov kr zginilo??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.