|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
7.1.2008 16:34:06   
tany83
Jaz te tud razumem ancica... sej jaz tud vedno jokam, ko jo dobim... en dan je hudo.. potem pa v nove boje... udala pa se ne bom...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
7.1.2008 16:35:12   
_ancica_
no ne prav dolgo, glede na to, da nekatere cakajo ze po leto dni in vec...midva greva zdaj v 4. krog.
Kaj pa ostale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
7.1.2008 16:37:21   
tany83
user posted image ... nc posebnega... mal sm na msnju povezana s slovenijo... skuhala kosilo in potem.. nevem...  pada dz.. tako da ni kej dost pocet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
7.1.2008 16:40:02   
_ancica_
ne vem...sem prav obcutljiva ratala, ce mi kaj ne gre, bi kar jokala user posted image Prav smesno, kot kaksna razvajanka.
tany...vsec mi je tvoj nov avatar...ob pogledu nanj mi rata toplo, ne glede na vreme zunaj
user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
7.1.2008 16:41:18   
Anonimen
emmm..zakaj js ne vidim avatarjev in kako ga lahko dobim?

(odgovor članu _ancica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2630
7.1.2008 16:43:45   
tany83
sej jaz sm tud... in potem me se vsi sprasujejo, ce bova hmali mela kakega otroka in okrog mene same nosecnice...
sm mogla malo zamenjat avtar in vas spomnit na poletje, sonce, toploto...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
7.1.2008 16:45:06   
_ancica_
a ves da tuki tud pada dez za spremembo, sneg je kar skopnel user posted image mogoce bo pa kmalu pomlad hahahauser posted image
jst sem pa vstala ob 10ih ...sem zeeeelo lena danes. Potem bom malo poklicala stare starse v Slovenijo, malo bom kuhala, gledala tv in pocasi bom mogla zacet z delom (ker nimam sluzbe vsake tolk casa naredim kaj za naso druzinsko firmo...graficno oblikujem koledarje in podobno...mi vsaj ni dolgcas user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
7.1.2008 16:48:56   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

kako da jih ne vidis? A mislis svojega da ne vidis??? Zadnjic je ena od punc pripela en link do avatarjev (pa sem pozabila naslov user posted image ), kjer si lahko izberes slikico, ki ti je vsec, jo shranis na racunalnik in potem gres tukaj na RR v svoj profil in pripnes slikico gor. Ne vem, ce sem ti kaj pomagala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
7.1.2008 16:51:33   
tany83
zanimivouser posted image ... jaz sm zdej na vezi z mojimi domacimi... potem skuham mal.. jaz sm danes bila pa zgodnja.. sm ze ob 7 se prebudila... drgac nimam kej dosti za pocet.. sem vceraj pospravljala stanovanje, tako da nimam kaj dosti za danes...  glede na to, da sva sama, ni dosti za pospravljatuser posted image ...cakam soncek, da operem perilouser posted image ....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
7.1.2008 16:51:57   
_ancica_

aha sem nasla stran http://www.avatarji.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
7.1.2008 16:55:30   
_ancica_
hehe...ce nardis prevec v enem dnevi, se lahko zgodi, da ne bo nic ostalo za naslednji dan...jst sem se odlocila narest samo po eno stvar na dan...npr. en dan je za pranje perila, en dan za sesanje itd...no so pa stvari ki jih moras narest vsak da, kot je kosilo, pomivanje posode bla bla user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
7.1.2008 16:57:04   
_ancica_
hej Majch a si pogledala link z avatarji? se kr najde kaj lustnega user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
7.1.2008 16:59:41   
tany83
Ja res je.. ne smes prevec... jaz kar sproti vsak dan malo pospravim... sam ni kaj, mi nimam kdo mazat... ko bo user posted image , bo drugace... no, nama ostane pa vec casa za pohajanjeuser posted image ...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
7.1.2008 17:02:54   
jakoLUlana
user posted image uh ste pa napisale cel roman

Kot sem ze povedala, sem naredila dva testa, ki sta bila negativna. Danes zjutraj pa je bil test pozitiven- sicer le rahla crtica, a vseeno dovolj, saj user posted image  se vedno ni.
Sem tako srecna, da bi najraje na vec glas kricala: NOSECA SEM, NOSECA SEM, a mi peteklost tega ne dovoli - za mano sta dva ss-ja... Ne vem kakobom zdrzala 12 tednov brez da povem, a bom morala, ker me je strah.. Hvala da lahko to delim z vami in vsm zelim, da kmalu zagledate user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
7.1.2008 17:03:12   
Anonimen
ok ja na strani je ful lušnih slikic...bom mal kasnej sprobala e sebi eno najt...ampak ne vidim vaših avatarjev...najbrž je kaj v nastavitvah...

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
7.1.2008 17:03:19   
_ancica_
ja pol ko bo user posted image pa ven ne bova vidle, ker bo tok dela...tako da je treba zdaj uzivat v brezdelju user posted image
kolk casa pa delata vidva na user posted image , ce ni skrivnost? Midva greva zdaj v 4. krog

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
7.1.2008 17:04:56   
_ancica_

ok ja na strani je ful lušnih slikic...bom mal kasnej sprobala e sebi eno najt...ampak ne vidim vaših avatarjev...najbrž je kaj v nastavitvah...

to pa je cudno!!! jst vem da nisem vidla avatarjev, ce nisem bila prijavljena...ampak takrat tudi postov nisem mogla posiljat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
7.1.2008 17:05:05   
Anonimen
OMG!!!!!!!!!!! Črticeeeee! Bravo! Držim pestiiiiiiiiii, da ti ta pikica zraste v lepo zdravo bebico. Z vsemi štirimi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2643
7.1.2008 17:07:52   
tany83
ja, ja to je res... ko bouser posted image , se bo spremanilo mal.... ma vseeno komaj cakam... midva greva sedaj v 5 krog...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
7.1.2008 17:07:54   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana

Kot sem ze povedala, sem naredila dva testa, ki sta bila negativna. Danes zjutraj pa je bil test pozitiven- sicer le rahla crtica, a vseeno dovolj, saj user posted image  se vedno ni.
Sem tako srecna, da bi najraje na vec glas kricala: NOSECA SEM, NOSECA SEM, a mi peteklost tega ne dovoli - za mano sta dva ss-ja... Ne vem kakobom zdrzala 12 tednov brez da povem, a bom morala, ker me je strah.. Hvala da lahko to delim z vami in vsm zelim, da kmalu zagledate user posted image

Cestitke!!!! V tretje gre rado user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
7.1.2008 17:10:39   
_ancica_
ko sva se z dragim odlocila za user posted image sem bila tako navdusena in sem (kako neumnood mene) kar mislila da nama bo v prvo ratalo haha...potem pa saj ves...razocaranje...jok in stok...neplodna sva!!! user posted image Sem prav vesela, da sem nasla ta forum, me je na realna tla postavil. Sem se ogromno naucila.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
7.1.2008 17:11:18   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana

BRAVOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image ..... Cestitamuser posted image user posted image .... Mirnihuser posted image ... in cm manjuser posted image ..

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
7.1.2008 17:14:18   
Anonimen
hem...pesti držim z vsemi štirimi, da ne bo kaj bedastega kdo razumel...hitrej tipkam ko mislim

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2648
7.1.2008 17:17:15   
tany83
Midva sva se dolgo o otrocku pogovarjala dolgo casa... potem sva se odlocila, da si ga zeliva in bova zacela na tem delat... ta odlocitev je padla, ko sem jaz bila se u sloveniji in zato sem zacela takoj brskat po internetu in po raznih straneh o otrocih in seveda nasla to stran... brala sem dolgo in videla, da je veliko parov, ki se dolgo trudijo.. zato sem bila pripravljena na to, da mogoce bo malo vec trajalo... ampak vseeno me zaboli vsakic, ko prideuser posted image  ... vendar se bojujeva naprej in upava, da ugledavauser posted image user posted image ...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
7.1.2008 17:17:25   
_ancica_

hem...pesti držim z vsemi štirimi, da ne bo kaj bedastega kdo razumel...hitrej tipkam ko mislim

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.