Massa26
|
Tudi jaz se pridružujem dvojnim čestitkam s.d. za njeni princeski. Koala, kar se mene tiče, bi lahko napisala ˝stara˝ borka kar brez narekovaja, sem bila ravno 30.. Ampak itak nisem imela časa, da bi se na rojstni dan ukvarjala s sabo in s svojimi leti - na mojo veliko SREČO. Slabih 5 kg težko .. Kar se tiče slabosti v nosečnosti morm rečt, da sem bila jaz prepričana, kako se bom zdravo in raznovrstno prehranjevala. Ampak to samo prvi teden, ko mi še ni bilo slabo. Takrat sem razglašala okoli, da meni pa sploh ni slabo. Potem sem en dan vstala iz postelje in sem samo laufala na wc. Bljak, kako mi je vse smrdelo, ampak jedla sem pa vseeno na ene tri ure. Sicer v glavnem prepečence in čimbolj brezokusne žemlje... In da ne rečem, s kakšnim odporom sem vsak dan pogoltnila Centramed mami. Kupila pa sem jih s takim ponosom . Ja, prve tri mesece sem bila res komaj pri sebi. Da je bilo še malo bolj pestro, sem ravno delala pravosodni izpit . Na wc sem šla pa vsakič s takim strahom, da se ne da povedat. Posebej sem trpela, če sem začutila, da nekaj teče in nisem mogla v hipu preverit barve. Morm rečt, da sem imela tako krvave kot rjave izcedke, ki so mi pobrali ogromno živcev, ampak na srečo niso pomenili nič slabega. Ko sem šla prvič urgentno na pregled zaradi krvavitve, sem se prav tresla v čakalnici in G, ki mi je rekel, da je srček in da je vse ok, se mi še danes zdi kot bog. Sem od same sreče še isti teden kupila prvo jopčko za . Držim pesti za vse sveže nosečke, da jim razni neželeni odtenki izcedkov ne bi grenili življenja. Anitka, meni je tudi žal, da nisem kupila Angel Sounds. Pika74, za to, da boš doma. Saj si se res dovolj načakala in nagarala, da bodo en mesec zmogli brez tebe. Sulfinija, vsa čast ti za optimizem, ki bo prej ali slej poplačan. Navijam za ˝prej˝. Anadejka, tudi jaz sem vesela zate. Se še dobro spomnim, kako si bila , ko si zvedela, da se boš še načakala. Pa se stvari le začnejo odvijat. Lep pozdrav vsem. Napisala sem pa toliko, kot da moram vse za nazaj nadoknadit
|