|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Medenjaki
1.12.2007 13:39:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Zapri jih v škatlo čez noč in jutri bodo mehkejši.V škatlo za piškote.


Ja, saj sem jih dala v taperver, saj je to v redu posoda ali ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Medenjaki
1.12.2007 13:39:46   
rija
naši so bili včeraj tudi trdi, ker jih je ata ravaljal na preveč tanko.....user posted image  pa smo jih dali v plastično vrečko in pravkar meljem enega, pa se je fino zmehčal....po moje ne sme biti preveč tanko razvaljanouser posted image  (mater, sem postala že pravi fahman za medenjake user posted image user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Medenjaki
1.12.2007 13:40:02   
tinkamiška
jst jih dam kr v eno kovinsko...ne vem kako je s taperveruser posted image nimam izkušenj...

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Medenjaki
1.12.2007 13:47:50   
al1*
Jaz dam medenjake v kovinsko škatlo, zraven pa lupino pomaranče in se medenjaki hitro zmehčajo.

_____________________________

lp


(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Medenjaki
1.12.2007 19:11:30   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Uf, moji so trdi kot kamen, če ga v glavo zabrišem, te lahko ubijem. Menda se bodo kaj omehčali user posted image


Moji so bili tudi prvi dan trdi, da bi lahko koga ubila. Sem jih pa tudi dala v tupperware posodo in so se zmehčali.

Rija, kakšne modelčke vse imaš v IKEI?

Jaz sem kupila v mulerju plastelin z modelčki in modelčke vstran vzela preden jih je mali videl, da sodijo k plastelinu, da jih imam za piškote (žirafa, krokodil, slon, metuljček, zajček, krava, račka, kuža). Za kekse pridejo namreč še lepši, ker se ne napihnejo tako kot medenjaki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Medenjaki
3.12.2007 23:03:30   
solatja
modelčke za kekse sem kupila lani v mullerju in so imeli cel živalski vrt (vse, kar je naštela Paštetka idr.) in ostale klasične - ti so bili celo v treh različnih velikostih. priznam, da sem imela težave nehat nabirat (lahko si kupil vsak modelček posebej). no, pol na blagajni se je pa navdušenje ob življenski zalogi modelčkov malo umirilo user posted image user posted image user posted image

_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Medenjaki
8.12.2007 14:34:28   
pikapolona2
pa še en recept....iz ržene moke...če ktero mikauser posted image

pa še recept za res doooobre MEDENJAKE:

300 g medu
100g sladkorja
125g masla
150g škroba-gustin
600g ržene moke
10g sode bikarbone
3 žlice ruma ali vinjaka
1 jajce
začimbe za medenjake


pa še potek:
Ob stalnem mešanju v kozici segreješ med, sladkor, maslo...počakaš da se sladkor res dobro raztopi...odstaviš in pustiš da se malo ohladi.
Moko zmešaš z začimbami ,notri vliješ sedaj zgornjo zmes (sladkor,maslo in med), dodaš še sodo bikarbono, ki si jo prej raztopila v rumu in jajcu. Vse dobro pregneteš zaviješ v folijo in pustiš v hladilniku najmanj 12 ur...še bolje 24 ur.

Ohlajeno testo nato razvaljaš na cca 8mm izrežeš poljubne oblike in spečeš na 175 stopinjah  C (12-15 minut). preden daš pečt lahko dodaš mandelje, pinjole, orehe, lešnike.....

lahko pa po pečenju narediš sladkorni preliv:
200g sladkorja v prahu 1 beljak in malo limoninega soka.....zmiksaš dobro......zmes mora biti lepo gosta(če je premalo dodaj še malo sladkorja). To zmes nato daš v plastično vrečko.....vrečki odreži špičko vogala in okrašuj piškote.


medenjaki so dobri ko malo odležijo v škatliuser posted image ...dober tek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?