|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
31.12.2007 10:16:19   
piba
Zdravo!

Z vedno večjim zanimanjem in veseljem prebiram novičke o novih mamicah. Sicer se pa jutri res začenja 'naš' mesec januar 2008. Kdo bi si mislil, da bo prišel tako hitro,  po drugi strani pa smo ga kar dolgo čakale.

Jaz imam PDP 'šele' 27.1.08 a se počasi že pripravljam (2 tedna gor ali dol je čisto normalno). Naš otroček še veselo brca po mojem trebuhu, a kaj ko sem tudi pri prvem porodu zamenjala prve resnejše popadke (2 dni pred porodom) s premikanjem naše dojenčice, tako da se nikoli ne ve.

Vsem novopečenim mamicam in tudi očkom čestitam veliko cartlanja.

Ostale pa le še malo uživajmo, kolikor se le da. Upam, da jih bo čim manj današnji dan preživelo v P. Ali pa, da bo katera prva mamica v letu 2008. Vse je možno. Moja sestrična, ki je imela PDP 28.12. 2007 'čaka' na to. Ha ha ha.

Na lansko leto in silvestrovo pa se ne spominjam rada. Sem ga preživela v bolnici. Se pa de preživet.

l.p. in lepo silvestrovanje

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
   [Brisano sporočilo]
31.12.2007 10:23:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2277
   [Brisano sporočilo]
31.12.2007 10:24:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
31.12.2007 10:28:02   
Lunca1
Benika načeloma imam v planu Jesenice, edino če se bo res mudilo ali bilo kaj narobe pa pridem v Kranj. Ampak to je plan B.user posted image  lepo da ti bodo zdaj dali mir do petka. Mene so takrat na koncu čez rok naročali na 2 dni, samo sem bila pa že prvi dan odprta za 1 prst in imela zmehčan MV.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
31.12.2007 10:30:53   
Artikl
Pozdravljene souser posted image !

Tudi midva sva bila včeraj v Ljubljani, danes imam pa čisto razboleno grlo. Je bil pa ravno včeraj tudi sprevod Dedka Mraza, tko da je bilo polno majhnih in malo večjih otrok na Prešernu. Pa peljat sva se šla z razvpito vzpenjačo.

Danes greva tudi midva na kosilo k mojim, zvečer bova pa doma. Se pravi TV, pa malo ognjemeta, kaj za prigriznit in popit, pa če se nama bo ljubilo bova šla z bližnjega hriba pogledat še ognjemet, ki ga prireja občina. Tudi jaz nimam letos posebnega veselja do silvestrovanja, se bolj veselim PDP, da bom že končno lahko pestovala  user posted image .

Vse kaže da nas bo kljub vsemu večina dočakala naš mesec! Malo pa zavidam vsem tistim, ki že cartate svoje user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
31.12.2007 10:32:42   
klepetka
Artikl ,a boste imeli potem ognjemet v Kočevju?V Ribnici ga letos ne bo ,sicer pa imam jaz itak rezervirano silvstrovanje  vP,tak oda si bom kar ljubljanskega ogledala.user posted image user posted image

(odgovor članu Artikl)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
31.12.2007 10:33:23   
Lusa

Zdaj pa je že tako ,da če nas en dan ni gor že vse mislimo ,da smo v Rimu.Jaz mam pa danes pregled urina  ,ker ko grem lulat skoraj nič ne nalulam in se moram prit osebni zdravnici pokazat ,ker mi je začela voda zaostajat in imam gležnje takšne ,da ne dobim niti natikačev gor.Upam ,da me ne pošlje v P.Tako ,da Banja oz porod v vodi ADIJO!!!Baje ne smeš zatekatiuser posted image Tudi spala sem noro slabo.Se pa veselim ,da je jutri 1.1. ,ko sem komaj čakala ,da se začne januar in leto 2008.Sicer je pa še dan dolg user posted image

puri-midve sve pa na istem s temi popadki.Se pa vidi ,da imave obe 4nosečnost ,ker se nisve nikamor zmigale  s temi popadki na 4minute ;mislim  na porodnišnico

urssy-lepa zibelka!

ljubljana-tvoj jakob pa zgleda kot da bi bil star že vsaj dva meseca.

katee-čestitkeuser posted image user posted image user posted image

mala pikica-pa sta le prispela v svoj domekuser posted image Zdaj pa se le pocartajta in čimprejšnje okrevanje tebi!

piškamiška-veš ti naši otročki so borci in boš videla ,da bo tudi s tvojima aobema fantoma vse ok!Mora bit!

nalin-to pa je grozna skrivnost -hitro cunje pratuser posted image

koala-kje si?Pa tud druge pogrešam ,ki so se nam prej tu pa tam javljale ,sedaj pa ne duha in sluha o njih.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
31.12.2007 10:42:23   
puri
Lusa,...upam, da bo na pregledu vse vredu in da ti ne bo treba v Puser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
31.12.2007 10:52:54   
Lunca1
Lusa upam da ti kljub zatekanju rata prit v banjo. Sem pa jaz tudi zdaj začela mal zatekat ali pa je to morda pridno pridelan špeh od hranjenja.user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
31.12.2007 10:55:07   
klepetka
potem le nisem osamljena v zatekanjuuser posted image .Dopuščam tudi možnost ,isto kot ti ,Luncauser posted image ( prepridno hranjenje zadnje čase)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
31.12.2007 10:56:59   
Lusa
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Lusa upam da ti kljub zatekanju rata prit v banjo. Sem pa jaz tudi zdaj začela mal zatekat ali pa je to morda pridno pridelan špeh od hranjenja.user posted image

Si pa dobra lunca.user posted image user posted image user posted image Glede banje sem se sprijaznila ,da ne bo šlo ,če me bodo takšno videli ,ker moje noge bodo potem v vodi lebdeleuser posted image  so kot "mišelinke".

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
31.12.2007 11:17:20   
dašabina
Živjo, bila na CTG, našemu otročičku se dobro godi in še ne misli ven, čeprav me že kakšen lažen popadek kar lepo zaboli.
Za Novo leto bomo doma, napovedala se je sestra z družinico, pa bo bolj kavč varianta + otroško norenje.
Katee iskrene čestitke za user posted image user posted image user posted image .
Uživajte in vse dobro vsaki od vas za vsak dan!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
   Januarčice 08-2.del
31.12.2007 11:25:43   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

user posted image user posted image user posted image  Sani in malamedika user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE za naraščaj.

Vedno več vas je, ki se boste že za Božička cartali. Ful lepo.

Tudi sama že komaj čakam, da bom lahko našo navihanko stisnila k sebi. Še prej pa dobi po tazadni user posted image , ko me tako jezi s tem spanjem podnevi, da sem že čisto na koncu z živci, ko moram gibe štet.

Ja, takole sem se zadnjič oglasila 22.12. ob 19:55 še s trebuščkom. Kdo bi si mislil, da se mi bo želja tako hitro uresničila user posted image .
Ko sem zapisala to sporočilo, sem si še sprintala recept za Lambado, ker mi zgleda ful okusna in pripravila seznam za nakup ter ostale malenkosti, ki jih moram še opravit v nedeljo. Sprintala sem si še nov koledarček, na katerem bom vsak dan črtala in odštevala dneve do PDP, poleg pa pridno spila kake pol litra limonade in nič manj čaja user posted image ...
Nekje ob 20:50 pa poplava... stekla je plodovnica, jaz pa sama doma, ker je bil user posted image  v nočni. Kaj zdaj? Če pokličem mamo, bo trajalo pol ure, preden bo pri meni, zato sem vseeno poklicala dragega v službo, ki je bil v petih minutah doma in že smo z modrimi lučkami leteli v MB bolnišnico (moška panika user posted image ), tako da bom Ultivo na Ptuju poskusila kdaj drugič.
V P je nato naredil gužvo, da so sestre mislile, da je user posted image  že napol zunaj, jaz pa še niti popadkov nisem imela. Poslali so ga še malo nazaj v službo, ker se tako hitro ne bo še nič zgodilo, v resnici pa si verjetno niso želeli imeti z njim več dela, kot z mano. Po sprejemu in izbiri porodne sobe so se malo po deseti uri pojavili tudi popadki, tako da mi ni bilo potrebno umetnih. Mi je pa bilo grozno, ker sem morala vsake toliko gnjavit za posodo, saj sta limonada in čaj, ki sem ju pred tem spila moral ven...user posted image
Tako je trajalo do treh zjutraj, ko so popadki postajali vedno močnejši in sem si zaželela podpore user posted image  in ga pklicala. Seveda je takoj priletel in mi do 6:20, ko sva dobila v naročje najin zakladek res enkratno stal ob strani, mi nosil vodo, močil čelo, masiral... tu in tam mi je med popadki tudi malo zakinknil user posted image , vsekakor pa si zadnjih treh ur brez njega ne predstavljam.
Rezana nisem bila, končala sem z enim šivekom in malo hemoroidov, ki pa jih danes že skoraj ni več.

V Album sem oz. bom poskusila dati par slikic moje deklice, geslo je Karin.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
31.12.2007 11:36:35   
benika
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII..............Karatina, mala je pravi cukeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
31.12.2007 11:42:53   
ursulina
Katee, čestitke! Ravno se carta s svojim zakladkom in pravi, da je ful priden user posted image

KARINA je pa cukerček, ravno tako mali Jakob! Čestitke!!! user posted image

Mi smo tudi še v enem kosu in mislim, da bomo zdržali do novega leta. Ko sem že mislila, da je akcija zadnje dni, se je zdaj stanje mal umirilo - mali pa brca, da me že vse boli user posted image

Mi smo v nizkem štartu - vse oprano, zlikano, pripravljeno...

Slivestrovali bomo doma, družinsko...mislim, da bo prov lušno. Ima katera namen silvestrovati v porodni?user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
31.12.2007 12:07:58   
Lunca1
meni pa noče odpret, v bistvu mi ne ponudi možnosti za vpisat geslouser posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
31.12.2007 12:42:14   
Alfabeta

Jutro!

Jaz še ne nameravam v Rim. user posted image  Se mi tamal skoz nekaj noter preklada. Levo desno gor dol. Se mora še prej moji G v četrtek pokazat na UZ.

Lunca1, ne zanašaj se na gibanje.. Moj prvi je skakal dokler mi ni voda odtekla!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
31.12.2007 12:54:16   
Alfabeta

meni pa noče odpret, v bistvu mi ne ponudi možnosti za vpisat geslouser posted image

Tudi meni ni, ampak na levi strani v isti vrstici kjer piše potrdi klikni, pa se ti bo kurzor od miške pokazal, potem pa vpiši. Pa bo.

Karatina, malčica je res cukerček! Čestitke!!!user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
31.12.2007 12:56:41   
mml
Mene so danes klicali iz službe, če imam čas, da naj pridem še nazdravit...in sem se spakirala za uro in pol, med tem ko sta šla moja dva še po zadnjih nakupih, no zdaj sva pa z Manco doma, user posted image  je šel pa še za 2 uri v službo. Popoldan pridejo prijatelji, je ža kar v navadi, da se popoldan še dobimo na kratkem čveku in kzarcu penine. Po tem pa računam, da gremo spustit par raket na bližnji travnik, upam, da bo Manci všeč in nato domov na kavč user posted image .
Trenutno še kuham krompir in jajca z franconsko, tatarc je že v hladilniku, tako da bo treba samo še narezat pršut in spečt toast (sama zdrava nosečniška hrana user posted image ). 

karatina prav lepa porodna zgodba, super, da je šlo vse tako hitro in brez težav user posted image , upam, da sedaj doma uživaš in se navajaš na novo prebivalko vašega doma user posted image

mala pikica lepo, da sta z Gašperjem že doma user posted image , lepo počivaj, ne pretiravaj in pusti, da te malo razvajajo...tile prvi dnevi na žalost vse prihitro minejo

benika lepo, da imaš sedaj mir čez praznike user posted image

klepetka a si že opravila obisk v P? Je kaj novega? Ali boš vseeno z nami počakala na nov letnik user posted image ?

ursulina naš user posted image  tudi veselo rogovili po mojem trebuhu, predvsem, če si vzamem čas in se vležem user posted image

nalin nisi edina, ki nimaš še nič oprano in pripravljeno, jaz začnem s tem po praznikih user posted image  ali pa mogoče po tem takoj naslednji ponedeljek, čeprav takrat se začenjo pa razprodaje user posted image

dašabina naši user posted image  so pogruntali, da jim je pri mamicah čisto OK in mislim, da se jim sploh nič več ne mudi venuser posted image

puri kako je s tvojimi popadki? Ja samo še par ur, pa se začne naš mesec user posted image

lusa mogoče ti pa vseeno uspe prepričati, da boš lahko rodila v vodi, mogoče se bodo pa otekline še kaj zamnjšale

sonček balonček je sumljiv tiho, tako da je po moje že v P s svojo malo princesko user posted image , pa koalo  tudi pogrešam...

Vse ostale želim vam veliko izpolnjenih želja v letu 2008, čim bolj zdrave otroke, potrpežljive user posted image  in dobro čvekanje na RR

user posted image  

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
   [Brisano sporočilo]
31.12.2007 12:56:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
31.12.2007 13:12:45   
karmyka
Pozdravljene nosečkeuser posted image naj vam sporočim da smo po 40 dneh bolnice v petek z TEO IN LEO prišli domov.

Punci se zaenkrat moram potrkat zelo dobro  držita jesta spita lulata in kakata.user posted image user posted image
Tehtata prebližno že obe čez dve kili dolgi pa sta obe 46cm.

Uglavnem sedaj sem pa res  srečna da smo vsi skupaj doma da se lahko cartamo, lubčkamo in stiskamo do onemoglosti.user posted image

VSEM NOSEČKAM IN MAMICAM KI STE RODILE ŽELIM USPEŠNO ,ZADOVOLJNO POLNO PRIČAKOVANJ SREČNO PREDVSEM PA ZRAVO NOVO LETO 2008.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
31.12.2007 13:17:33   
Lunca1
No da povem kaj je naša zdajle ušpičla. Že od zjutraj ni šla na kahlo, pa sem si mislila, da bo šlo spet v hlače. Pa sva jo skoz spraševala, ona pa trmasto, da ni treba. No midva sva še sedela za mizo, tamala pa šeta po stanovanju in poje lulat grem, lulat grem ..., potem pa nekaj časa sumljiva tišina. Potem pa zaslišiva kako potegne vodo. Sva se samo spogledala. Šibam v kopalnico in se je Pina lepo pridno polulala v kahlico, se nazaj oblekla in pridno spraznila kahlico v stranišče. user posted image user posted image  Seveda je šlo tud zraven po tleh, pa po tepihu. Sem jo vprašala če je kaj polila, pa je rekla da ja in da je že pobrisala. S čim pa? Je vzela eno mikro krpico, ki jo imamo na radiatorju. Potem jo je pa moj še vprašal, če je kaj splaknila kahlico in je rekla da ja, da je natočila iz kanglice. Je ostala še od včeraj na bani, ko sva si prale glavo.user posted image  Ja naša faca. No zdaj pa že perem tepihe.user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
31.12.2007 13:18:29   
Lunca1
Karmyka dobrodošli vse tri doma

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
31.12.2007 13:24:41   
mml
karmyka lepo dobrodošle doma, sedaj pa razvajanje in crkljanej na veliko in debelo user posted image

lunca Pina je pa res faca user posted image , pri nas je kahlica v igri zelo poredko, mogoče zjutraj in zvečer, sicer pa Manca pove, da mora lulat in jo po tem dam kar na stranišče...se moram phvalti, da se že dolgo ni polulala v hlače

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
31.12.2007 13:58:45   
Lusa
Samo na hitro se oglsim ,ker moram cel dan ležat z dvignjenimi nogami in če ne bo bolje moram jutri it v P.Tako ,da lepo praznujte danes!!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?