|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
30.11.2007 6:52:49   
Lunca1
Klaja držim pesti da bo vse v redu.

Sunny Morning jaz se pa ne spomnim, da bi moj na Jesenicah rabil potrdilo za MŠ???

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 176
30.11.2007 7:31:56   
Alfabeta
Mene pa nekaj izven konteksta plenic, kavice in podobnega zanima....Če se je morda katera srečala s tem...

Meni je tako slabo že dva dni, včeraj sem 3x user posted image , vrti se mi, pritisk imam sicer normalen, pojedla nisem nič takega. Se je kateri to dogajalo tam od recimo 30.tedna naprej (jaz sem v 33.). Viroza pa menim da tudi ni, ker ni okoli mene prav nobenega ki bi se vsaj slabo počutil.

Hvala, če bo katera uspela vsaj prebrati, še večkrat hvala pa če bo katera slučajno vedela kaj bi lahko bilo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 177
30.11.2007 7:38:50   
dašabina
živjo, klepetačke, človek vas res ne more dohajat. Včeraj sem s hčerama in mami opravila 1. resni nakup  (pleničke, vatke, kremice,...). Sem si malo ogledovala, kaj se je spremenilo v 8 letih, pa se mi je mami fejst nasmejala. Danes bom tudi začela prati za dete,  ker prej soba še ni bila urejena, pa še grelc na stroju naj je šel k vragu (ej sem zdaj vidla, kako trdo vodo imamo, se to res pokaže na grelcu, obloge kamna so do pol milimetra, tako da zgleda da je nekaj na Calgonu).
U glavnem, uživajte.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 178
30.11.2007 7:51:49   
TRIŠ
OJLA MOJEuser posted image
Ste pa res pridne.En dan me ni in evo pet strani.Včeraj sem bila na dnevni kliniki in presenečena.To pa je kot da prideš v hotel.LUKSUS .Vsi te pedenajo od spredaj in zadaj.Ne rabiš sedet na trdih lesenih stolih ampak dobiš posteljo in še kako čveko poleg da ti ni dolgčas,kar je pa najbolj pomembno da so izvidi super in da je z našim fantom vse o.k in lepo napreduje.user posted image user posted image user posted image

LEP DAN ČEPRAV MEGLENuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 179
30.11.2007 7:59:58   
Alfabeta
Dušabina in TRIŠ, a vama pa tukaj <http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1951336> ni do debate al kako zdej?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 180
30.11.2007 8:26:13   
klepetka
jutro punce

evo mene na delovnem mestuuser posted image .Ravno pijem svoj kapučino(nana 35,pa ti tud,neuser posted image ),zdaj pa čakam enkrat v nadaljni uri ,da pride tašča na obisk.Pa še za vse vas enuser posted image
Včeraj je bil tako en čuden dan,skoz me je nekam špikalo ,dopldne mi je blo slabo(ja,vidiš alfabeta ,sem tud jaz s tabo v klubuuser posted image ),pa dol tiščalo,pa sp.del trebuha ne je nekam čudno bolel pa še pa šeuser posted image .Aja pa tiste kostii med nogami so škripale ,v glavnem razštelana do konca.Aja,pa dete ekstra mirno ,sam je zvečer polovilo  št.brc.Pol sem šla pa spat ,pa je bilo boljše.user posted image

Drugače pa me zgaga ni nič pekla,sem upoštevala nasvete od mml.
Pa ko si napisala,da naj se ne bi pilo gaziranih pijač ,pol sem razmišljala ,zakaj me je tako peklo ,ker sem predvčerajšnjim zvečer pred spanjem!!!! spila 4 dcl cocacole.Še dobro da sem živa ostalauser posted image

mml, daj da si ne boš takega mojstra za omaro najdla kot je bil moj.Ker v tem primeru bosste imeli omaro sestavljeno enkart julija.Pa bolj sem težila ,slabše je blo.Verjetno se m ije maščeval ,ker sem bila tečna;no predvidevamuser posted image Danes pa pade nova frizura ,kolikor se spomnim ,kajneuser posted image .Moja pa ne bo dane s,ker m ije frizerka pobegnila na dopust .jaz pa ko strašilo ;vsa razraščenauser posted image

klaja,držim pesti ,da dane sprieš domov in seveda da mora bit vse tako kot morauser posted image

dašabina ,user posted image za prve resne nakupe.In ja,res je kako se to v parih letih spremeni.Jaz sem tud  že razmišljala kako se je spremenilo v dobrih 4 letih kaj šele v osmih.Kolk sta pa stari punci?ena je 8 ,druga pa predvidevam da še strejša.
TRIŠ,user posted image super da je s princem vse okuser posted image

aja,pa se mi zdi da sem včeraj pozabila;dobrodošla Teja

nič,grem ;lepo se imejte

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 181
30.11.2007 8:29:34   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Sunny Morning jaz se pa ne spomnim, da bi moj na Jesenicah rabil potrdilo za MŠ???

Jaz sem pri G vzela Baby book - priročnik za bodoče mlade starše (iz maja 2007) in so noter zbrane vse žive informacije. So tudi vse porodnišnice in kaj imajo, kdaj so obiski,...in tam piše, da so predavanja v MŠ priporočena in zdaj ugotavljam, da so najbrž mislili tebe. Nekatere P imajo za očete, ki so bili v MŠ popust pri plačilu prisotnosti pri porodu. Na Jesenicah je cena enotna. Je pa fino, da gre partner v MŠ vsaj na tista predavanja, ko se govori o porodu. Moj je bil in se mi zdi, da mu bo kar koristilo. Bo vsaj vedel kaj se dogaja in me ne bo "moril" z vprašanji. Tisto potem, ko smo že rodile in smo še v P je za njega čisto brez predmetno.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 182
30.11.2007 9:06:25   
sani1
Dobro jutro drage moje!

Sem včeraj komaj dočakala poštarja, da mi je prinesel moj Cosmo in sem bila okupirana cel dan...  Pa prinesel mi je papirje od CSD in je napisano, da so mi odobrili do 30.3.2008 a so se zmotili al je potem potrebno še kaj naknadno poslat???

Mml- zdej boš po mojem imela še več dela kot pa če bi bila v službi? Samo pazi nase in ne pretiravaj...

katee- pa sej nisi tolk zatečena, se ti sploh ne vidi.Mogoče zvečer potem to opaziš sama... Imaš pa prav, da lahko vse lepo po predpisih pripeljejo v Lj

Sunny Morning- res pridi počasi. Razen če bo sneg ti je opravičeno, če ne pa pod pod noge... Se te veselimo...

Lunca1- pridi. Lepo vabljena.

Alfabeta- tudi meni je bil včeraj nek čuden dan. Se mi je ful vrtelo in potem sem zvečer bruhala kot nora. Pa nisem jedla nič takšnega neobičajnega. Noro. Sem se tolk slabo počutila, da je blo kar hudo....

klepetka- ti pa imaš ideje. te peče zgaga pa kokakolo piješ... To je strup že ko nisi noseča kaj šele zdej... Takoj nehaj s tem!!! Ti prepovedujem nadaljno uporabo...user posted image Če te pa še kaj zanima se pa raje posvetuj z zdravnikom ali farmacevtom...user posted image

Ja pa včeraj je sicer po pomoti ampak na mojih vratih pozvonila patronažna sestra. Imamo v bloku enega novorojenčka in ni vedela točno kje. In sem jo spoznala mi je dala tel.številko in je ful prijazna in simpatična... Tako, da jaz sem po zakonu imela obisk patronažne sestre... lepo, a ne?
No zdej pa zaključim in grem kavo kuhat::::

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 183
30.11.2007 9:11:58   
ursulina
uaaaaaaaa, zdej nas pa ne bojo več ustavl.... user posted image

joj, dejte no, zdržte še malo. mene tudi nekej zvija po medenici in med nogami, kot med menstruacijo, zgleda da se bo počasi vse razštelalo za porod user posted image  pa kam za vraga se malim tolk mudi, a? tolk razmišljamo kok bo fajn januarja rodit, ampak očitno imajo bebe popolnoma drugačne plane... že zdej ne ubogajo, kaj šele bo user posted image

super, se potem dobimo pod emporiumom, galerija grad ima ful dobre tortice...

če pa bo katera slučajno kaj mimo maxija hodila, imajo v kafeteriji tudi BLAZNO dobre sladice - jaz sem se zadnjič topila, ko sem jedla tortico pod oznako trojni čokoladni mousse, mnjami... user posted image
moj mali bo zagotovo mal mulata, pod vso to težo čokolade, ki jo prebavlja že vseh par mesecev... pa mož ne bo imel izbire, a ne, suzana--- ga bo moral priznat za svojega user posted image

sani, to pa je bilo presenečenje, a ne? super, da si jo že spoznala, je dala patronažna že kak nasvet vnaprej?

me veseli, da nas bo v ponedeljek nekaj več kot ponavadi!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 184
30.11.2007 9:19:00   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Pa prinesel mi je papirje od CSD in je napisano, da so mi odobrili do 30.3.2008 a so se zmotili al je potem potrebno še kaj naknadno poslat???

Po rojstvu otroka moraš poslat še papirje za uveljavitev pravice do dopusta za nego in varstvo otroka. A ti tega na CSD ni dala? Meni je dala vse kar sem morala zdaj oddat in še to, da bom samo še rojstni list dodala in oddala.

Sunny Morning- res pridi počasi. Razen če bo sneg ti je opravičeno, če ne pa pod pod noge... Se te veselimo...

Me toliko vabite, da bom morala res pridet. Saj bo res najbolje, da še opravim nakupe, ki so mi ostali, pa še tortice rešim sproti.user posted image  Me bo spet zgaga pekla.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 185
30.11.2007 9:21:43   
katee
jutro nosečke!

Jaz sem do sedaj spala user posted image . Ampak mi je tako pasalo. moram sedaj prinesti notri vse neprespane ure za naprej.
Sani: user posted image pa tudi jaz pijem, uno turško, ful močno.

alfabeta: tudi meni je bilo v 30. -33. tednu slabo tako kot na začetku nosečnosti. Ampak je kar hitro minilo.

zima07: živjo!!! Imaš ZS.

klepetka: caca colo pa jaz sedaj spijem na hektolitre, pa me pol tud ful zgaga peče. Nikol v življenju je nisem pila (no, mogoče 1× na pol leta), sedaj mora biti pa obvezno doma. Do pred kratkim, ko sem skor umrla od pekoče zgage. Sem rekla; sedaj pa dovolj tega uničevanja mojega želodčka! Pa je sedaj veliko bolje.

No, klepetulje, lepo se imejte, pr nas se je že pokazal sonček.
Se še beremo!!!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 186
30.11.2007 9:21:49   
nussy
Dobro jutro!

Madonca, kaj pa je blo včeraj?! Sem se komaj prebila skozi vse vaše poste. Pridne, ni kej. Lunca1 in Benika, jaz imam pa RD 20.12., tko da sem tut strelka.user posted image  

Teja dobrodošla, Suzana tebi pa čestitke. Zdej pa uživaj!

Mi mamo danes novoletno zabavo s službo, bom šla zvečer sam pomalcat, pol pa domov. Prej mam še MŠ, tko da bom kr utrujena že.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 187
30.11.2007 9:24:38   
klepetka

klepetka- ti pa imaš ideje. te peče zgaga pa kokakolo piješ... To je strup že ko nisi noseča kaj šele zdej... Takoj nehaj s tem!!! Ti prepovedujem nadaljno uporabo...user posted image Če te pa še kaj zanima se pa raje posvetuj z zdravnikom ali farmacevtom...user posted image

sani1user posted image user posted image .Kar tresem se od straha.user posted image Sem se pa res nasmejala.Poklicna deformacija ali tam blizu b ise temu reklo ,kajneuser posted image Amapk zanimivo veš ,da sploh ne pijem kokakole,zadnjič zvečer bi pa ubijala zanjo.Pol je skoraj pa ona ubila meneuser posted image

Ampak glaavno da si dočakala papirje.
Jaz pa sem jutri še zadnji dan na dopustu ,v nedeljo pa že nastopim porodniški dopustuser posted image .Gled epatronažne pa pri nas ne mormo nič izbirat ,ker premoremo samo eno samouser posted image .Naprej bom pa rajš tihouser posted image .No comment

ursulina,
ja vidiš te naše januarčke ,že zdaj so svojeglavi ,kaj bo šeuser posted image
Pa glede čokolade  sem tud brez  posebnega komentarja;jaz do kakšnega meseca nazaj sploh nisem pomislla na njo;me ni ganila,zdaj pa dobivam vsak dan sproti čedalje hujše "čokoladne popadke".user posted image Še dobro  da smo v ciljni ravnini,ker...user posted image

glede kave v ponedeljek ,;pa bom najdla jaz tole slaščičarno?Še nikol slišala za to galerijo al kaj je že.Glavno da se da z avtom čist zraven pritiuser posted image To je potem v hali ? Pa je že odprto ,akj niso nekaj rihtali?

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 188
30.11.2007 9:25:16   
piba
Zdravo!

Po dolgrm času se zopet oglašam.

Vidim, da se že kar pridno pripravljate na prihod user posted image . Včeraj sem začela pregledovati oblačila izpred štirih let, ki sem jih hranila od ta male. Kljub temu, da jih imam kar nekja, se mi zdi, da bom vseeno morala malo nabavljat. Kar nekaj stvari se je spremenilo in naša mala pikica ne more hodit okrog tako 'staromodno' oblečena.

Imam pa eno prošnjo oz. povabilo. Sicer sem ga že pisala in potem nisem striktno preverjala odgovora (ne mi zamerit). Glede na to, da iz mojega kraja ni nisem spoznala niti ene januarčice, bi bilo fajn, če bi bila katera. Zanima me, če je katera zainteresirana, da bi morda kaj poklepetali, se dobili na kavici. (Dravograd, oz. bližnja okolica.)

l.p. in upam, da se slišim s katero

Piba

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 189
30.11.2007 9:28:04   
klepetka
 moram sama sebi čestitat za uspešno citiranjeuser posted image user posted image ;sem zdajle najmanj 5 cm višja od ponosauser posted image .

katee,pol sva le že dve ,ki se občasno zastruplajnva s cocacolo.Če je bla pa dobra ,nooouser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 190
30.11.2007 9:30:27   
sani1
Ne ursulina nič ni dala nobenega nasveta. Je pa samo vprašala kdaj imamo rok in vprašala kje imam trebuh?  Taka simpatična ženska. Sem bila kar vesela, da ni kakšna zakoplicirana pametna ženska.... 

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 191
30.11.2007 9:33:47   
ursulina
klepetka, ja ciljna ravnina user posted image
parkiraš pa lahko čisto pred vhodom - če bo sevedfaj kaj fraj user posted image

sunny m., le pridi v ljubljano, saj veš kakšna gužva nakupovalna bo sedaj decembra, a ni bolje da združiš prijetno s koristnim...user posted image

Opažam pa, da sploh nisem več tko striktno "lačna" trikrat na dan, se zgleda res umirja.... zajtrk mi recimo sploh več ne diši, se prov pomatram s kakšno stvarjo... no, pa nadoknadim zvečer user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 192
30.11.2007 9:34:46   
klepetka
sani1,potem če bi  tvoja patronažnavidela  moj primerek trebuha ,me verjetno ne bi nič spraševala kje je ,amap k bi me po mojem kar v rešilca strpalauser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 193
30.11.2007 9:35:41   
ursulina

Ne ursulina nič ni dala nobenega nasveta. Je pa samo vprašala kdaj imamo rok in vprašala kje imam trebuh?  Taka simpatična ženska. Sem bila kar vesela, da ni kakšna zakoplicirana pametna ženska.... 

-se kuja- kako nobenega nasveta... smrk... pa tako prav pride kaj pametnega izvedet od kompetentnih oseb...user posted image

uau, klepetka, tud jst znam citirat - upam... jupi!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 194
30.11.2007 9:39:29   
katee
jaz sem citiranja sploh ne upam lotit, ker bi se mi smejale user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 195
30.11.2007 9:40:07   
sani1
Ja katee- jaz pijem tudi turško močno kavo, da me pol spravi na wc...user posted image

piba- limma je iz tvojega konca tako, da se lahko z njo zmeniš za kakšno kavico.Drugače bi te pa jaz povabila v Neja bar ali v Traberg v Hlebčka na tortico  da bi se malo načvelaki in nasmejali, a sem žal predaleč...

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 196
30.11.2007 9:41:31   
klepetka
katee,glede citiranja mislim da sem absolutna zmagovalka v učenju.Sem največ strani  tukaj nabila ravno takrat ko sem se učila citiratuser posted image user posted image
Kar pa ne pomeni ,da če mi je danes ratal o,da bom jutri tud še znala.user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 197
30.11.2007 9:43:56   
sani1
ursulina- veš včasih je bolje kar sam sebe poslušat in naredit kaj po svoje, ker znajo biti vsi ostali prepametni. Res je, da več glav več ve, a včasih to ni ravno fajn. Sej v končni fazi vse kar morem vedeti sem prebrala in izvedela v MŠ. Preveč informacij pa zdej ne vem več kam skladiščit. Bo pol v praksi kaj bolj prav prišlo...

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 198
30.11.2007 9:45:20   
sani1
Pa klepetka ti si super s tvojim trebuhom. Jaz bi tudi imela takšnega, ker bi pol vsaj vsi vedeli in me nebi tako čudno gledali....

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 199
30.11.2007 9:50:50   
nana35
Dobro se drži Klajauser posted image user posted image ,upam,da bo vse ok,če ne pa...vso srečo v porodnišnici!!

Alfabeta,žal ti ne morem pomagati,lahko pa ti rečem,da upam,da bo še vse dobro in držim pesti,da to mine!user posted image

Klepetka,danes pa sem se resnično spomnila nate pri mojem kapučinu,pa lepo da si tudi ti name pomislila!!Če ne z drugim,pa s kavico...na zdravje!!user posted image
Moj user posted image tudi zvečer nadoknadi vse,če je čez dan bolj miren,zvečer pa se mi zdi da mi rebra premika.
Sem pa opazila da se nam Gagy nič več ne javi??user posted image

Koala!!Daj ti povej če veš,ko si bolj vir informacij.Ali v Mariboru tudi očetje plačajo prisotnost pri porodu?Saj ne vem zakaj me to zanima,ker moj user posted image tako ne bo mogel bit zraven,ampak me vseeno zanima.

Piba,ne vem,če želiš poklepetati s kako punco iz Mb...ki tudi ni tako daleč?? Pa prideš v Mb na kavico?Druga ti žal ne morem reči...ne vem pa če je katera iz tvojih krajev.Ti bo že odgovorila,če je.

Punce,pridno klepetajte,da bom imela kaj brat,ko se naslednjič danes priklopim.Lep dan,čeprav je mrzel,vam želim.

:))

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?