klepetka
|
jutro punce evo mene na delovnem mestu .Ravno pijem svoj kapučino(nana 35,pa ti tud,ne ),zdaj pa čakam enkrat v nadaljni uri ,da pride tašča na obisk.Pa še za vse vas en Včeraj je bil tako en čuden dan,skoz me je nekam špikalo ,dopldne mi je blo slabo(ja,vidiš alfabeta ,sem tud jaz s tabo v klubu ),pa dol tiščalo,pa sp.del trebuha ne je nekam čudno bolel pa še pa še .Aja pa tiste kostii med nogami so škripale ,v glavnem razštelana do konca.Aja,pa dete ekstra mirno ,sam je zvečer polovilo št.brc.Pol sem šla pa spat ,pa je bilo boljše. Drugače pa me zgaga ni nič pekla,sem upoštevala nasvete od mml. Pa ko si napisala,da naj se ne bi pilo gaziranih pijač ,pol sem razmišljala ,zakaj me je tako peklo ,ker sem predvčerajšnjim zvečer pred spanjem!!!! spila 4 dcl cocacole.Še dobro da sem živa ostala mml, daj da si ne boš takega mojstra za omaro najdla kot je bil moj.Ker v tem primeru bosste imeli omaro sestavljeno enkart julija.Pa bolj sem težila ,slabše je blo.Verjetno se m ije maščeval ,ker sem bila tečna;no predvidevam Danes pa pade nova frizura ,kolikor se spomnim ,kajne .Moja pa ne bo dane s,ker m ije frizerka pobegnila na dopust .jaz pa ko strašilo ;vsa razraščena klaja,držim pesti ,da dane sprieš domov in seveda da mora bit vse tako kot mora dašabina , za prve resne nakupe.In ja,res je kako se to v parih letih spremeni.Jaz sem tud že razmišljala kako se je spremenilo v dobrih 4 letih kaj šele v osmih.Kolk sta pa stari punci?ena je 8 ,druga pa predvidevam da še strejša. TRIŠ, super da je s princem vse ok aja,pa se mi zdi da sem včeraj pozabila;dobrodošla Teja nič,grem ;lepo se imejte