|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
9.12.2007 10:07:15   
sani1
Dobro jutro!
Ste se naspančkale, kaj lepega sanjale... Jaz sem celo noč nakupovala neka oblačila zame.Noro- v sanjah...
Ja res pa je, da si že dolgo nisem nič kupila in zato me že v sanjah to preganja...user posted image

Lima- ja v tem koledarju tudi piše, da oreščki povzročajo alergije. Jaz jih sicer jem ampak v mejah normale...

SuzanaKK- nič se ne pusti ujezit. Če si se ti odločila za EA bo že tako najboljše. Imaš pa prav, da EA ni samo pri nosečnicah ampak tudi pri vseh ostalih operacijah spodnjega dela telesa. Odvisno kako se odločijo ljudje in na podlagi tega potem anastezist. Nič ne bo narobe. ti samo pogumno...

mml- res si polna energije. A uporabljaš duracel baterije? user posted image

klepetka-. hvala za nasvet bom jutri šla iskat ta sirup če ga bodo imeli v naši lekarni.

Katee- gresta potem danes v mesto z user posted image ? Lepo se imejta!

No, ker vam danes bolj kot ne kuhajo tašče, mame in še kdo se poslavljam ( vam kar malo zavidam), jaz pa počasi za štedilnik...

Želim vam lepo 2.ADVENTNO NEDELJO. Prežgite svečke... Lep dan!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 851
9.12.2007 10:38:43   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
No, ker vam danes bolj kot ne kuhajo tašče, mame in še kdo se poslavljam ( vam kar malo zavidam), jaz pa počasi za štedilnik...

Upam, da se ne boš preveč utrudila za štedilnikom. Pusti nekaj energije še za popoldne.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: malamanja
Nemorem verjet, da vas že večina pere, pa lika cotke pa pripravlja torbe ipd.user posted image  Saj je še cel mesec do poroda tak, da bi morale vmes še vse enkrat preprat pa prelikatuser posted image

Res, da je še en mesec, vendar saj vidiš tudi po naših mamicah, da user posted image lahko preseneti. Jaz nikakor ne želim čakat predolgo in sem to že vse uredila. Včeraj sem tudi že pripravila cotike, ki jih bo user posted image prinesel za našo pupiko, ko bomo šle domov. Ker če me user posted image preseneti bom šla domov kot kloven, ker mojemu razložit kaj naj prinese in kje je to pospravljeno...mala znanstvena fantastika.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 852
9.12.2007 10:40:16   
puri
Ojla!

Se vam spet malo oglašamuser posted image ,.....berem vas redno, samo za pisanje je pa bolj malo časa. Pa trebuh mi nenormalno še vedno otrdeva, cele popoldneve in večere, zraven čutim tudi pritisk navzdol,..... tako da me kar malo panika včasih zagrabi, da me ne bi vse že res kaj prehitelo, zato sem si tudi jaz že pripravila torbo in vse ostalo, samo jutri še pleničke operem in zlikam, ker bi to res rada sama pripravila, ker mi je prav užitek prati in likati te male cotike, ker si prav predstavljam našo pupiko v njih. Zibelko bo pa tudi treba pripravit, samo to pa malo kasneje, ker bi bila sedaj še bolj v napoto,..tudi če me kaj prehiti, to lahko naredi moj,...ostalo imam pa že vse pripravljeno.

G je rekla, da je sicer zaenkrat še vse vredu, upam, da bo tako ostalo še do konca decembra, potem pa tudi če grem rodituser posted image

Drugače so pa pri tej nosečnosti brcike čisto drugačne, skos mi poriva nogico venuser posted image na desni strani trebuha, tako da jo skoraj vidimuser posted image ,..prav lep občutek, tako da bom to kar pogrešala,....no, po drugi strani, pa že komaj čakam, da jo stisnem k sebi.

Se beremouser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 853
9.12.2007 10:43:32   
puri
Sunny Morning,....jaz sem tudi za tamalo že pripravila torbo, zame moram pa tudi še pripravit, ker moj bi tudi pomojem prinesel prvo stvar, ki bi mu prišla pod rokeuser posted image ,...

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 854
9.12.2007 10:44:01   
ulla78

Dobro jutro.

Najprej čestitke Karmyka in Zasanjana za user posted image !!!!!!!
Sem šla počasi skozi vaše bloge in šele sedaj ugotovim, da so že nekatere izmed nas postale mamice. Čestitke še enkrat!

Danes sem zelo slabo spala. Vse me že tišči in zoprno je, ker se ne moreš obrniti kot bi siželel. Potem pa kar malo vstanem, grem v dnevno sobo in buljim televizijo. Danes je mlaj, če se ne motim. Upam, da vas tale lun'ca ne utruja preveč. Jaz jo kar čutim; sem jo že v prvi nosečnosti.

Pri nas doma belimo kopalnico ( mož ), jaz se počasi spravljam kuhat. Imate kaj dobrega na jedilniku danes? Pri nas bo tipično slovensko nedeljsko kosilouser posted image ( juhica, mesek, krompirček, solata in sladica ).

lep dan, vsem.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 855
9.12.2007 10:56:00   
katee
Dober dan srečke nosečke!!

Vidim, da ste že pridne. Jaz pa kar po internetu surfam in si predstavljam, da sem na morju in surfam na valovih user posted image . Zraven pa malo smučanje gledam.
Meni danes spet ni potrebno kuhati, bo mami doletela ta čast, da naredi musako.
sani: če bom uspela svojega prepričat, da greva zvečer v mesto, potem bova šla. Je pa tudi odvisno od mene; včeraj me je po eni uri sprehajanja po trgovinah spet tako trebuh bolel, da tudi govorit nisem mogla.

Sunny morning: a danes pa tvoj user posted image  pride?

Jaz pa še nimam nič pripravljeno za v P, ne zame ne za pikca. Si mislim: "ah, sej imam še dovolj časa". Ampak počasi bo res treba pripravit, a ne?

No, lepo se imejte in uživajte!

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 856
9.12.2007 11:07:50   
vaney
Živijo, po dolgem času.

Nil se vam nisem oglasila, ker sem v sredo ponoči popokala v bolnico. Začele so se mi zelo močne bolečine v križu, in to v intervalih. Pa so se ustrašili, da gre za prezgodnji porod in sem morala ob 1h zjutraj it. Obdržali so me na opazovanju do sobote, zdaj sem pa doma. Moram pa nadaljni mesec preležat, ampak me še kar precej križ boli, tako da mi bo kar pasalo.

Vsega, kar ste napisale, nisem prebrala, ker ne morem toliko časa sedet zaradi križa, tako da pohvale vsem, ki ste pridne, tiste, ki imate težave, pa upam, da čimprej minejo.

Pa lepo nedeljo.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 857
9.12.2007 11:25:17   
Lunca1
Pina vse naj naj za 3. svečko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako gre hitro čas.user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 858
9.12.2007 11:34:40   
katee
Vse najboljše Pini za 3. rojstni dan!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 859
9.12.2007 11:59:37   
ursulina
pozdravljene!
joj, ste pa zašibale :) en dan ne pogledm na RR, pa je že kriza user posted image

pa kar lepo po vrsti, potem pa grem mizo za kosilo pripravljat...

PINA VSE NAJBOLJŠE!!!

katee, se še enkrat globoko opravičujem.. punce, sem kar skozi njo pogledala v mercator centru... kot da se ne bi že videle na kavici in brali tukaj gor user posted image  
to je tko, ko letim ko zmešana pa še na WC sem mogla it NUJNO, he he... saj sem vas potem še videla iz samopostrežne, ko ste se šetkale z vozičkom gori doli :) te je zvečer sigurno kaj bolelo...

sonček balonček, sigurno imajo kaj pametnega v muellerju v velenju, jaz vem, da bom veliko nabavila kar v muellerju, tudi nedrčke za dojenje, pa prašek in mehčalec tudi majo... poleg kepice je v BTCju po tanovem tudi Popek v Diamantu

Suzana, čestitke za nakup uhančkov user posted image  me veseli, da ti je bilo všeč, sem mislila, da ste vse spregledale tisti moj post...

Mala pikica, kakšna je bila reakcija na krasno tortico?

Klepetka... kam pa boš z vsemi temi cotikami?! user posted image  lahko kar začneš talat naprej....

Ulla, kateri model posteljice pa sta nabavila? Midva imava Domino in je ful lušna...

Limma, glede alrergij mi je povedala ena zdravnica, da ni dobro s temi stvarmi pretiravat med nosečnostjo, kaj je res pa ne vem... po neki logiki verjetno že preveč enih in istih stvari ni dobro jesti, sploh če so alrergene... ker v familiji imamo bebico, ki je alergična na 100 stvari in baje zaradi oreščkov med nosečnostjo, ki jih je mamica pojedla ogromno... ne bom pa preveč pametna, ker res ne vem...

Vaney, upam, da je počutje boljše, pa le počakaj na januar!

Midva pa sva včeraj šla v Ariel, sva imela za pokurit 130 EUR bonov (od nakupa vozička in posteljice) za tekstil in sva nabavila še oblekic in kapic in spalno vrečo... za celo vrečo stvari sem plačala točno 4,61 EURa, he he....
Potem pa še mal v halo A nakupit par daril in v Leclerc po "fasungo", pa sem bila ful utrujena potem... vsak teden sem malo manj sposobna letat cel dan okoli.... čudno, kaj user posted image

Uh, moji nočni obiski WCja že dober mesec variirajo med 3. in 7. obiski, odvisno koliko pijem zvečer... grem ko mesečnik in se navajam na malo spanja...

Lepo adventno nedeljo vsem, mi že nažigamo božično muziko in kurmo kamin....samo še mal sbnega manjka...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 860
9.12.2007 12:11:14   
Ketrin24
En lep nedeljski pozdrav!

No sedaj se pa še jaz pridružujem tistim, ki imate težave.
Začeli smo zatekatiuser posted image gležnji, bedre, roke, obraz user posted image
Jutri grem na pregled, bomo videli kaj bo rekel moj g. Upam, da ne bo nič hudega, je pa res, da tudi otročka malo manj čutim kot sem ga, in tiščanje v nožnici je še vedno prisotno, s tem da se še povečuje oz. stopnjujeuser posted image
Počivam ,drugi me pa razvajajo, upam, samo da mi ne bo treba v bolnico. Pritiska imam 119/60, pulsa pa 97  A je to normalno ali je prenizekuser posted image   kako je kaj pri vas?

Jutri na pregledu vse obljubim, samo da me pusti doma. če mi je pa kaj groza je pa to, da bi morala ležati v bolnišnici in čakati na ujro, da bo kdo prišel k meni na obisk.

No sedaj pa greva na koslilo k tašči, potem pa počivat, pa kakšen lep romatičen film pogledat.
Lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 861
9.12.2007 12:24:58   
SuzanaKK
Dober dan punce! Ursula, mi imamo tudi beli domino s tistim keramičnim sončkom in je ful lepa posteljica, ki jo je, pazite to, Grega včeraj čelo uspel sestaviti. Zdaj pa nimam več kaj tečnariti, no ja, si bom že kaj zmislilauser posted image . Glede uhančkov pa si lahko prepričana, da si bom še kupila kakšne, ker so res lepi in tudi cenovno zelo dostopni. Punce vse v Muller po kakšen paruser posted image .
Ko sem prebrala, koliko cotk imate nekatere, me je skoraj kap, jaz jih nimam niti četrt toliko, ker mi mama vstrajno govori, da je brezveze toliko kupovati, da bomo že sproti, če bo kaj manjkalo. Je pa res, da sem jih bolj malo dobila, večinoma sem vse sama nakupila.
Vaney, sem vedela, da je moralo biti kaj takega, ker se dolgo nisi nič javila. Martinca, danes sem spekla še tvoje linške očke, so tudi super uspele. Popoldne bom dala peči še nugatove kolačke, potem imamo pa piškotov zaenkrat dovolj. Če bi rada katera recept, naj pove, ga bom napisala.
Jaz sem se nekako navadila, da grem ponoči 2x na wc, in sicer okoli 2 in 5 zjutraj, potem pa spim do 8-ih. Puri, mene pa moj mali brca na levi strani, se mi naredi kar izboklina in se vedno smejim, ko počenja take kolobocije. Nič, jaz sem še vedno sama, tako da si grem pripravit kosilo, popoldne spečem še piškotke. Mala pikica, upam, da si u redu. Ostalim srečkam nosečkam en velik user posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 862
9.12.2007 12:28:35   
SuzanaKK
Ketrin, jaz imam že vso nosečnost pritisk cc. 100/60, pulz tudi tako kot ti, mislim, da z nizkim pritiskom ni nič narobe, bilo bi huje, če bi imela visokega in zatekala, a ne punce.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 863
9.12.2007 12:34:23   
katee
ursulina: pa sej veš. da ti je oproščeno!!!

ketrin24: pritisk je idealen,. morda imaš malo povišan pulz. Ampak je pa odvisno, kaj si tik pred merjenjem pulza delala. Ne sekiraj se preveč.

suzanaKK: user posted image user posted image  za Grego, da je uspel sestaviti posteljico. Oblekic pa tudi jaz nimam ne vem koliko. Imam isto logiko kot ti; če bo kaj manjkalo, bomo sproti nakupili.

Sedaj greva pa z mojim k mojim staršem na kosilo. Pa dober tek!!!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 864
9.12.2007 12:34:35   
nana35

[/quote]
Res, da je še en mesec, vendar saj vidiš tudi po naših mamicah, da user posted image lahko preseneti. Jaz nikakor ne želim čakat predolgo in sem to že vse uredila. Včeraj sem tudi že pripravila cotike, ki jih bo user posted image prinesel za našo pupiko, ko bomo šle domov. Ker če me user posted image preseneti bom šla domov kot kloven, ker mojemu razložit kaj naj prinese in kje je to pospravljeno...mala znanstvena fantastika.user posted image
[/quote]

Mislim enako.Tudi moj user posted image se ne znajde ravno med vsemi stvarmi,sploh pa ne ve kaj in kje najde kaj.Raje prej kot sploh ne,saj mu ne mislim v bolnici še razlagat kaj,kje in koliko česa mi naj prinese.To bi me samo jezilo.Normalno,da imam stvari že oprane in zlikane,saj se jim v omari ne bo nič zgodilo!Kot se mojim oblačilom nič ne zgodi.Plus tega pa še to-nekatere nismo toliko sposobne narediti zadnji mesec,tako dolgo likati,pa zaradi trdega trebuha,pa zaradi mirovanja,ene morajo počivati malo več,druge imamo kake user posted image težave...
Rada imam stvari porihtane,ne želim,da me user posted image preseneti in kaj bom potem?Jaz nimam dobre vile ki bi vse naredila  namesto mene,niti user posted image ,ki bi vse to znal.Žal...

:))

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 865
9.12.2007 12:44:55   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

Suzana, čestitke za nakup uhančkov user posted image  me veseli, da ti je bilo všeč, sem mislila, da ste vse spregledale tisti moj post...

To citiranje mi ne gre in ne gre več.Pa znova.

Ursulina,nismo spregledale posta,brez skrbi,jaz sem nora na uhančke!!Imam jih celo zbirko,morda tudi kake tvoje.Samo nisem se še potepala po Mullerju...da bi jih lahko pogledala.
Ketrin,upam,da te bo jutri gin.spustil domov in dobro opravi.user posted image

No,zdaj pa da vidimo moje citiranje spet,drugače bom rabila kakšen nasvetr!!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 866
9.12.2007 12:46:39   
nana35
Bravo jaz!!Končno!!user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 867
9.12.2007 14:10:41   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin24
Pritiska imam 119/60, pulsa pa 97  A je to normalno ali je prenizekuser posted image   kako je kaj pri vas?

Jaz imam že celo nosečnost (tudi prvič) pritiska 100/60, pade mi tudi na 80/60 user posted image  Pa kaj čem, nekako preživim dan za dnem - se navadiš. In vsakič, ko mi pri G merijo pritisk, me sestra vpraša: "A ste vi še živa?" user posted image

Ne skrbi, vse bo v redu!

lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 868
9.12.2007 14:19:30   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Katrin pa ti ne misliš še it rodit, glede na to da še imaš vse po škatlah?

user posted image user posted image user posted image

Neeee, pred 15.januarjem, ne! user posted image user posted image user posted image  

Malo heca, brez zamere. Mi smo se konec avgusta preselili v hišo in šele pred tednom dni smo dočakali končan parket zgoraj, notranja vrata in ograjo na stopnišču, tako, da se počasi selimo v zgornje nadstropje. Za Kajino sobico imam še nekaj pohištva, za user posted image  pa samo previjalno in košek ter posteljico za kasneje. Ker sem še do prejšnjega tedna bila v službi res nisem imela časa prati plenic in oblekic, ki so še vedno v škatlah.

Bom se potrudila še pred novim letom user posted image ; prvič sem imela za user posted image  vse pripravljeno, za sebe pa ničesar user posted image  (pa mi je potem mož vse prinesel). Upam, da me drugič porod le ne prehiti.

Lepo nedeljo še naprej user posted image  

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 869
9.12.2007 14:29:11   
butara
Še en nedeljski pozdravček od mene user posted image
Berem vas redno, pišem pa nič več, saj odkar sem izvedela, da je moja pupa obrnjena z bučko navzgor in z ritko navzdol, nekako nimam prave volje do ničesar user posted image Samo upam in želim, da se še obrne...
Sicer pa držim pesti za vse nas, predvsem za tiste s takimi ali drugačnimi težavami. Še malo, pa smo na vrsti user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 870
9.12.2007 14:32:06   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
Sunny morning: a danes pa tvoj user posted image  pride?

Ja.user posted image  Se bom končno lahko malo pockrljala.user posted image  Pa Toblerone bo tudi prinesel, ampak ne tistega ogromnega, pa za user posted image je nekaj kupil.

Vaney še dobro, da si se morala tako borit za bolniško.user posted image  Ti kar poležavaj in počivaj, da ne boš šla spet predčasno v P. Drži se. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pina vse najboljše!user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 871
9.12.2007 16:09:10   
koala
Dan sonosečke!
Se prav vidi da je zunaj turobno vreme, ste spet veliiiko napisale.
muzika voščilnice so res čudovite, daj prosim izdaj tehniko morada pa tudi mene zamika in se spravim nekaj delat. Glede oblačilc jaz imam 20 bodijev, 10 majčk, 55 plenočk. 8 povijalnih pleničk, ostalega pa še nisem štela. Je pa res da sem veliko dobila.
sani1 tisto o čarobnosti tega časa si tako lepo napisala, da so mi kar sozice v očke stopile in se popolnoma strinjam z tabo, samo smo ljudje ki razmišljamo tako, žal izumirajoča vrsta. Se mi zdi da se cel december vrti samo okoli potrošništva. Na žalost.
ulla78moj mali je bil pri 32t 2d težak 2221g.
urssy Aventove flaške sem jaz videla povsod, tudi v šparu in tušu, glede blazinic za dojenje pa sem bila do zdaj jaz najbolj zadovoljna z dm-jevimi, sem pa skoraj vse preizkusila, ker sem imela ful težave z bradavicami.Pa lepo pozdravi malo pikico.
ljubljana pri EA se uporablja takšna igla, da je poškodba živcev praktično nemogoča, sicer se pa vsaka zase odloči. Jaz se ne bom odločila zanjo.
klaja jaz se te žal ne spomnim, sem bila kar prestrašena, ker mi j g omenila prezgodnji porod. No jaz sem bila oblečena v črne hlače, črno majico in bel brezrokavnik, pa roza bundo sem imela gor.
malamanja dober vic, sem se prav od srca nasmejala.
vaneysamo da sta zdaj ok, ti pa le pridno počivaj.
Lunca1 vse naj naj tvoji princeski ob rojstnem dnevu, naj bo njeno otroštvo polno zdravja, smeha, sončka in igre.
urslina a veš da si mi zdaj prav firbec vzbudila, grem jutri firbcat.
Keterin24 jaz imam pri G pritisk vedno tam okoli 117/60, doma pa še nižjega, tako da se ne sekiraj. Glede otekanja, pa počitek, kak sadni post, čimanj slane hrane in dovolj pitja. Upam,d a te težave čimprej zapustijo.
SuzanaKK a boš prijazna in napisala recept za nugatove kolačke? Mi zvenijo prav njam, njam. Pa bom te ubogala in grem jutri v Mullerja firbcat za ursulininimi uhančki.
butara saj pupa še ima čas da se obrne in vrjamem da se o, le oglasi se kaj.

No midav pa sva končno upela včeraj nabavit kaj bo naš mali imel oblečeno iz porodnišnice, ja če pa je taka izbira pa se mami težko odloča.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 872
9.12.2007 16:27:28   
limma
malamanja - hvala za odgovor. napiši še kaj o akupunkturi, ko boš vedela še kaj več, ker bi me res zanimalo.

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana
Je sicer vsaka imela svojo izkušnjo ampak jaz za nič na svetu ne bi dovolila, da mi z iglo "šarijo" po hrbtenici. A si predstavljate, da zadane živč pol si pa na invalidskem. BRR. user posted image Ups sori zdej sem pa čisto zamorila. Pa da vas potolažim. V Lj se jim še to ni zgodilo. Pa jo že kar nekaj časa delajo. 

V Postojni pa se jim je že zgodilo, žal user posted image  user posted image  pa mene bi bilo še bolj strah tega, ker se drastično poveča število vakumskih porodov (čeprav anestez. pravijo, da ni nujno, da je to zaradi EA user posted image ) suzana in nočem katere razburjat, sploh pa ne tebe, ki so te že drugje dovolj.. zato se pa vsaka sama odloči.

Pina, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

vaney - ti kar pridno počivaj, da bo user posted image  čim dlje pri tebi. user posted image

ursulina - najbrž pretiravanje z alergeni res ni ok. bom malo omejila (za 3-4 kose) mojo porabo mandarin, orehov in mandljev pa tudi ne pojem toliko, se stežka "držim nazaj" user posted image  
Posteljica Domino je res lušna user posted image  midva sva jo tudi gledala, pa sva se potem odločila za Emilie <link
super nakup v Arielu user posted image  moj naslednji v BC bo tudi tak, ker imam 180 € bonov user posted image  user posted image

(odgovor članu malamanja)
Neposredna povezava do sporočila: 873
9.12.2007 16:41:15   
limma
Ketrin24, tudi jaz imam nizek pritisk, v drugem tromesečju sem imela tudi 80/66 tako kot KatrinRR, enkrat pa celo 80/44.. in sem komaj živela. ni pa nevarno, pazoi samo, da se ti ne zvrti in padeš, tako da brez skrbi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: butara

Berem vas redno, pišem pa nič več, saj odkar sem izvedela, da je moja pupa obrnjena z bučko navzgor in z ritko navzdol, nekako nimam prave volje do ničesar user posted image Samo upam in želim, da se še obrne...

verjetno si mislila obratno - ne se sekirat, naša se je tudi šele zdaj obrnila, sicer pa G pravijo, da imajo še čas... zadnjič sem brala, da se je eni mamici otroček obrnil šele v porodni sobi.
sani- ja, res je fino, če ti kdo drug skuha kosilouser posted image a tašče tudi nimaš kje pri roki? vseeno upam, da ne kuhaš tudi med vikendi ti, da se z user posted image  malo izmenjujeta.

lep večer vsem!

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 874
9.12.2007 16:45:28   
urssyy
Ojla! Mala pikica sporoča, da beljakovin zaenkrat ni v urinu, pritisk pa se je tudi umiril, tako da gre verjetno jutri domov. No to ji želimo tudi me, kajne? Vse pozdrave sem prenesla in vas pozdravlja nazaj. 

Vse negativne misli stran..(limma, butara...), če ima nekdo pozitiven odnos do EA naj ga ima, ker bo potem tudi pozitivno reagiral na to, če pa nekdo zagovarja naravni porod, ga bo tudi najlažje sprejel .......zakon narave, ker se miselno že pripravimo na to ........no malo sem zabluzila, ampak veseli december je in pred nami so najlepši dnevi našega življenja user posted image . Vesele moramo biti. Jaz bi tudi lahko jokala s tem mojim kolenom, pa berglami, pa user posted image  je tudi z ritko dol obrnjen....ampak se ne dam, ker vem kako čudovit čas prihaja, ko bom k sebi stisnila svojo user posted image  - nepopisen trenutek ljubezni in sreče user posted image .  

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?