nana35
|
Lunca,jaz ti ne sledim v letih,ampak ti meni! Klaja,upam,da ti je tvoj prinesel cockto in čokolado!!Drugače mu ne pusti nobene oknice! Meni tudi cockta ful paše,pa še vsaj bolj zdrava je od Coca-cole.Meni je boljšega okusa. klepetka,res??Jaz pa že res gledam oranžno,pa sem razmišlajla kaj je zdaj to!! Zdaj vsaj vem,da so to posledice mandarin. Kar se tiče urejanja papirjev ...jaz se moram prisiliti da uredim prej in potem grem,hočem ali nočem,ker bom itak mogla.In potem sem tako srečna,ko je za mano.Zdaj en dan moram pa z na občino,da uredim očetovstvo predčasno,da ne bom kasneje z letala okoli,ko mi bo že voda v grlo tekla. Suzana ,čestitke za dve zvezdici,zdaj si se pridružila meni,ki upam počasi v tri!! Poglej malo koliko jih ima Koala,pa še nekatere,pa boš videla,da to še ni nič!! . Zdaj sem se najedla in zdaj pa pri računalniku pridno jem še martincine linške okice,res so dobre!! Mislim,da bom kar vse pojedla. Martinca,hvala za linške okice in kapučino!!Oprosti,sem ti pozabila sploh kaj za pit ponudit,samo kapučino si dobila,upam,da nisi bila preveč žejna.Bom ti drugič,ko prideš,mi je kar malo nerodno,da sem taka smotka. (na kvadrat)!! Oprosti!!