|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.1.2008 0:21:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malamanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3701
   RE: Januarčice 08-2.del
19.1.2008 10:28:54   
Golobček
Ja malamanja včeraj sem imela rok in tudi ctg, bila pa sem v ZD na CTG ob pol osmih zjutraj, takrat pa je bila v čakalnici samo ena nosečka v svetlo zeleni majici.

CTG imam zopet v ponedeljek zjutraj ob 8,00.
Kdaj ga pa imaš ti? Seveda če ne boš prej rodila.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
19.1.2008 10:29:15   
mml
Jutro?

A ste vse preostale januarčice že v P, da ni danes nobene tukaj?

Pri nas vse po starem, moj hrbet je malo boljši, samo sem se odločila, da bom malo počivala, tako da sta šla moja dva v mesto in na tržnico, jaz se bom pa preselila pred TV

malamanja zdaj pa res ne bo več dolgo ,ko boš imela svojo štručko v naročju user posted image

nalin po mojem se bo Žan hitro navadil na Jonasa in bo po kakšnem tednu življenje že čisto utečeno user posted image . Pri nas Manca leze v lupinico in na provizorično previjalno desk, ki jo bomo imeli na postelji, ker je previjalna komoda v otroški sobi. Sicer ji vsakič povemo, da je to za dojenčka, ampak se kaj dosti ne zmeni za to...no ja nekako bo že šlo

golobček moj CTG-ji so tudi takšni kot tvoji...še ko sem imela zares popadke v P mi jih CTG ni risal user posted image , pa sem vseeno rodila...

Koliko nas je pa pravzaprav še ostalo na listi čakajočih, ki tudi čvekamo? Mislim, da zelo malo...

...no lepo se imejte in javite, če bo kaj novega

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 3703
19.1.2008 10:48:39   
vaney
dobro jutro. jaz sem tudi še tukaj.

golobček, jaz imam pa ctg tudi v ponedeljek ob 7.30. in po možnosti bo spet ---------------------------- kot včeraj. se tudi jaz tolažim s tem, da mogoče bom pa do takrat rodila (ja, ja, seveda).

res nas je bolj malo ostalo tukaj in je nekam zatišje. jaz občasno kar malo goljufam in grem malo brat sončke januarčicuser posted image

včeraj sva se z dragim prav pošteno nasmejala....jaz sem namreč kozorog, moja mami tudi in tast tudi (mož in tašča pa sta ovna). in grega (mož) se je kar križal, ko so mi določili PDP, da bo prišel še en kozoroguser posted image  včeraj pa berem horoskop v eni reviji, pogledam datume (ki jih nikol ne), do kdaj velja katero znamenje in če se rodi v ponedeljek, sploh ne bo več kozorog. grega pa:"hvalabogu"user posted image user posted image user posted image  kakšni so pa vodnarji??? nobenega ne poznam

saj vem, da sem čisto skrenila s teme, ampak malo moram nakladatuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
19.1.2008 12:54:02   
Lunca1
Mene je pa Pina močno pozitivno presenetila, ker vsaj zaenkrat še ni pokazala ljubosumja. user posted image  Ima sicer včasih svoje fore, da bi se kar na Luka gor vrgla, ampak drugače ga pa z velikim zanimanjem in nasmehom spremlja. user posted image  Včeraj je sicer hotela z mojo mami v Radovljico in sva jo tudi pustila. Se pa poskušamo vsi čim več ukvarjat z njo, ji med dojenjem berem pravljice ipd. No upam da ne bom že danes pisala drugače.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3705
19.1.2008 14:04:44   
Tinča1
Danes je pa zatišje tukaj na RR. A ste že vse v porodnišnici? Ali pa so največje čveke že mamice in so polno zaposlene s svojimiuser posted imageuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
19.1.2008 14:08:13   
vaney
tinča, mislim, da bo to ta drugouser posted image  jaz grem skoraj vsako uro pogledat, če je kaj novega pri januarčicah, pa je vse nekam potihnilouser posted image  no, saj bomo tudi me kmalu mamice, pa se bomo tudi me preselile na drug forum oz. malo potihnileuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
   [Brisano sporočilo]
19.1.2008 15:01:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 3708
19.1.2008 15:04:18   
mala pikica
Meni se tudi tukaj zdi izredno mirno vse.
Tinča, vaney in vse tiste, ki še čakate, saj bo... user posted image Sicer pa lahko pridete k mamicam poklepetat. Tako ali tako ste zelo redke obiskovalke starševskega čveka user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
19.1.2008 15:21:12   
Lunca1
Nalin upam da se vam stanje čimprej umiri.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
19.1.2008 16:38:11   
koala
Dan januarčice!

Ja pa je res zatišje tukaj, sem prišla pogledat če je kaj novega pa nič.

Pri nas tudi vse po starem, razen dame vsak ki me sreča vpraša če še ne mislim v Rim, kaj šele bo ča bo dete čez rok vleklo.

Nalin upam da Žan hitro sprejme Jonasa, je pa res, da je to velika sprememba za tako malo glavico.

vaney, vodnarji so prav fajn ljudje, moj ati je bil vodnar.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
19.1.2008 19:47:32   
malamanja
Zatišje je verjetno zato ker so tiste "glavne klepetke"user posted image že presedlale na drugi forum. Upam, da bo še nas nekaj, ki nas je ostalo šlo kmalu za njimiuser posted image user posted image user posted image .

Golobček jaz imam CTG-je v bolnici tako, da tista v zeleni majici nisem bila jazuser posted image .

Mislimuser posted image , da se je pri meni končno začelo nekaj dogajati. Okoli 18 mi je ušlo malo vode toliko, da so bile spodnjice malo mokre. Pa šraufa me približno na pol ure. Zdaj grem malo pospravit, pripravit stvari zase pa še lase oprat, če me slučajno preseneti kak nočni izlet.

....

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
19.1.2008 20:20:02   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: malamanja

Mislimuser posted image , da se je pri meni končno začelo nekaj dogajati. Okoli 18 mi je ušlo malo vode toliko, da so bile spodnjice malo mokre. Pa šraufa me približno na pol ure. Zdaj grem malo pospravit, pripravit stvari zase pa še lase oprat, če me slučajno preseneti kak nočni izlet.

Držim pesti, da gre za res in ni samo kakšen lažni alarm user posted image

nalin pridno spiraj Jonasu nosek s fiziološko in upam, da se vam ne bo ponovila nocojšnja noč

Pri nas nič novega,...mene daje danes nekakšna depresija...kaj pa vem...vse mi je brezveze...no upam, da bo jutri kaj boljše...sem pa trenutno v fazi, ko se mi sploh ne da rodit, mi tole stanje čisto ustreza...ja saj vem...na slabše mi gre...

Neposredna povezava do sporočila: 3713
19.1.2008 21:14:33   
klaja
Večer!

Nisem imela danes neke posebne volje, da bi se spravla za računalnik. Zdaj pa sem Julijo spokala spat, moj je šel na fuzbal in tako ne vem kaj bi si začela.

Današnji CTG in UZ nista pokazala nič v moje dobrouser posted image , zaenkrat še nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo. Sma pa z babico že kar izpolnili papirje, tako da ko bo šlo zares, ne bom imela tako dolge procedure. Ima pa naša punca že nekje 3428 g in upam da UZ prav kaže in da nima še kaj več. Sem pa gledala današnje izvide in je po merah nekje za 38. teden, tako da bi bil po teh podatkih termin 2.2. Samo to sploh ni mogoče, sicer pa če že ne bo prej, bo 29. prisilna izselitev. Joj mogoče pa bo luna kaj pomagala, ker resnično ne zdržim več!!!

Nalin jaz imam tudi občutek, da bo Julija po meni plezala, ko bom dojila tamalo. Žal bo pač morala v stajici počakat, vem da je kruto, samo druge možnosti ne bom imela, če nočem, da bi mi celo stanovanje na glavo obrnila. Že zdaj samo izziva in če je takoj ne upoštevaš, si bo nekaj našla, da te bo spravla na noge.

Malamanja upam da se je pri tebi začelo in da bo porod čim prej za tabo in brez zapletov!! Mislimo na tebe!!!!!

Vaney pri nas imamo kar nekaj vodnarjev in bi raje vedela če bi mi imeli kozoroga, samo zgleda da ne bo nič iz tega. Po mojih izkušnjah so vase zaljubljeni in zagledani, večinoma preveč pametni,... No saj nekaj lepih lastnosti tudi imajo. Upam, da nisem koga užalila. To velja predvsem za mojo staro mamo in teto,...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
20.1.2008 9:40:07   
klaja
Jutro!

Kje pa ste vse, se pozna, da ste že skoraj vse mamice in ste na sosednjem forumu!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
20.1.2008 9:43:20   
Ketrin24
Jutro!

Samo en kratek pozdravček potem pa nazaj v posteljo.
Najprej pa še čestitke novim mamicam user posted image user posted image user posted image

Jaz že komaj do računalnika pridem user posted image križ me iz dneva v dan bolj boli. Sem klicala svojega g.in  je rekel, da nima kaj narediti, razen če mi sprožijo porod, sam tega si pa ravno ne  želim. Imam rajši, če samo po sebi pride, kot da mi sprožijo. Še 4 dni do roka, upam na najboljše.
Povrhu tega imam pa noge kot balon, gležnji so mi ful zatekli, tko da se očitno res vse skupaj pripravlja na veliki D. Sedaj že sedim komaj, me medenične kosti tako bolijo kot user posted image , dete je res čisto v fazi pripravljenosti, vendar popadkov nobenih, tudi lažnih ne. Mali pa je v mojem trebuhu pravi nogometaš. Pa pravijo, da se na koncu čisto umiri, moj se ni.

No lepo se imejte, lepo nedeljo vam želim. Vsem tistim, ki pravtako čakate veliki D, pa čim manj težav in čim lažji porod user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
20.1.2008 11:24:04   
klepetka
oj punce
Da vas pozdravim.Nekam  mirno je tukaj.Ste že vse na poti v P?

Mi smo drugače kar vredu,noči pestre in polne življenja,čez dan pa vse tiho je bilo.user posted image
Mastitis se še ni čist pozdravil ,ampa kje mnogo bolje.user posted image

Vsem ki imate takšne in drugačne težave ,želim da so čim lažje i nda čimprej minejouser posted image user posted image

lep dan vam želim

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
20.1.2008 11:40:57   
Golobček
Lep pozdarv !

Ja se vidi da je nedelja so možeki doma, pa sploh ne pridemo do računalnika.user posted image . Moj je bil zdele 2 uri še RR mi ni pustil pogledat.

Pri nas se ne dogaja prav nič novega, jutri imam CTG pa bomo vidli kaj bo pokazalao, čeprav imam kr naprej lažne popadke, pa še trebuh mi full otrdeva.

Se tipkamo pozneje moram it pogledat kaj počneta moja lmpa ,ker sta izredno tiho .

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
   [Brisano sporočilo]
20.1.2008 11:48:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Golobček)
  Neposredna povezava do sporočila: 3719
   [Brisano sporočilo]
20.1.2008 11:49:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3720
   [Brisano sporočilo]
20.1.2008 11:49:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3721
   [Brisano sporočilo]
20.1.2008 11:52:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3722
20.1.2008 11:58:36   
mml
Dan...so napovedovali sonce...samo tukaj ga ni user posted image . Jaz sem kar OK, če sem pri miru, če pa hodim, je pa še vedno kriza...no ampak je pa 80% boljše kot v petek, tako da danes še malo lenarim...Moja dva sta šla malo ven, da se razbije enoličnost dneva, jaz sem spila svojo dozo malin user posted image , zdaj se pravljam pa dokončat Harry Potterja user posted image . Prejle me je klicala babica s katero sva zmenjeni, da bo pri porodu in je vljudno vprašala, če je že kaj novega...tako da očitno počasi že vsi čakajo na dan D.
Sinoči sem sanjala, da je G na jutrišnjem pregledu rekal ,da sem odprta za 3 prste in da grem lahko rodit, pa sem ji povedala, da ponedeljek ni ta pravi dan, ker mož nima časa user posted image . No jturi bom pa razočarana, ko bo rekla, da je MV še čisto zaprt in nič zmehčan...če bo sploh že delala vaginalni pregled, ker bom še en teden pred PDP...ah nekako bo že

golobček... moj cTG bo jutri tudi kazal ravno črto popadkov in razgrajanje našega rogovileža user posted image .Sem že navajena na to...kar se pa ročunalnikov tiče, imava midva vsak svojega, tako da se nama ni treba "kregat" kdo bo čvekal po forumih user posted image

nalin super, da se Žan navaja na Jonasa, saj boš videla, da bo v parih dneh že bistveno boljše user posted image

klepetka krasno, da se ti vnetje umirja, upam, da se ti ne bo ponovilo user posted image

ketrin  upam, da se bodo tvoje bolečine v križu po porodu hitro umirile, sicer pa zdaj pares ni več daleč do cilja user posted image

A je kdo kaj zasledil limmo in alfabeto v zadnjih dveh dnevih? Da nista kar inkognito zginili v P in že uživata v družbi svojih user posted image

klaja suepr, da je Hana tako zrasla, kljub vmesnim "slabim" napovedim user posted image

Nič grem brat, sicerbosta moja dva prej doma...

Neposredna povezava do sporočila: 3723
20.1.2008 13:56:10   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mml

A je kdo kaj zasledil limmo in alfabeto v zadnjih dveh dnevih? Da nista kar inkognito zginili v P in že uživata v družbi svojih user posted image

Ne, ne, nič bat. Jaz sem še 2v1, samo domač računalnik imam v popravilu, trenutno sem pa na maminem. V glavnem pri nas je še vse mirno, se nič ne dogaja, tud user posted image  ne nucauser posted image . Ko bo kaj novega se seveda javim, res pa ne vem kdaj bom spet na netu.

V glavnem držite se in uživajte še te dneve do porodov. Vsem čakajočim želim čim lažji in čim hitrejši porod.

Če ne prej se beremo na Sončkihuser posted image

Aja, jaz bom takoj ko bo kaj novega javila Mali pikici, sva dogovorjeni, tako,da ne grem incognito, razen če me res ujame, kar pa dvomimuser posted image

Čao!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
20.1.2008 14:49:56   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
golobček, jaz imam pa ctg tudi v ponedeljek ob 7.30. in po možnosti bo spet ---------------------------- kot včeraj. se tudi jaz tolažim s tem, da mogoče bom pa do takrat rodila (ja, ja, seveda).

A te še nikamor ne tišči? Upam, da se bo user posted image zbudil in čimprej prišel na svet.
Drugače ti pa moram povedat, da sem bila jaz z sestrami na oddelku v Nm neizmerno zadovoljna. Res so bile prijazne, pa se mi zdi, da sem veliko zvonila, največkrat ob nočnih urah in nikoli ni bila nobena slabe volje ali pa jezna name. Še tukaj se jim zahvaljujem, ker so mi res olajšale tiste 4 dni v P. Ti bodi normalna, prijazna in bodo tudi one take, pač moj nasvet.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poudarek v imenu?
Aninchy

Katera "oblika" imena Martin vam je ljubša?

Martin z poudarkom na A (53%)

Martin z poudarkom na I (47%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!