mml
|
Dan...so napovedovali sonce...samo tukaj ga ni . Jaz sem kar OK, če sem pri miru, če pa hodim, je pa še vedno kriza...no ampak je pa 80% boljše kot v petek, tako da danes še malo lenarim...Moja dva sta šla malo ven, da se razbije enoličnost dneva, jaz sem spila svojo dozo malin , zdaj se pravljam pa dokončat Harry Potterja . Prejle me je klicala babica s katero sva zmenjeni, da bo pri porodu in je vljudno vprašala, če je že kaj novega...tako da očitno počasi že vsi čakajo na dan D. Sinoči sem sanjala, da je G na jutrišnjem pregledu rekal ,da sem odprta za 3 prste in da grem lahko rodit, pa sem ji povedala, da ponedeljek ni ta pravi dan, ker mož nima časa . No jturi bom pa razočarana, ko bo rekla, da je MV še čisto zaprt in nič zmehčan...če bo sploh že delala vaginalni pregled, ker bom še en teden pred PDP...ah nekako bo že golobček... moj cTG bo jutri tudi kazal ravno črto popadkov in razgrajanje našega rogovileža .Sem že navajena na to...kar se pa ročunalnikov tiče, imava midva vsak svojega, tako da se nama ni treba "kregat" kdo bo čvekal po forumih nalin super, da se Žan navaja na Jonasa, saj boš videla, da bo v parih dneh že bistveno boljše klepetka krasno, da se ti vnetje umirja, upam, da se ti ne bo ponovilo ketrin upam, da se bodo tvoje bolečine v križu po porodu hitro umirile, sicer pa zdaj pares ni več daleč do cilja A je kdo kaj zasledil limmo in alfabeto v zadnjih dveh dnevih? Da nista kar inkognito zginili v P in že uživata v družbi svojih klaja suepr, da je Hana tako zrasla, kljub vmesnim "slabim" napovedim Nič grem brat, sicerbosta moja dva prej doma...