mml
|
Dan, jaz sem tudi še tukaj . Sem šla danse dat kri in vodo, ker imam v ponedlejk pregled že ob 9.30, se pravi direktno po tem, ko oddam Manco in bo prepozno, da bi čakala izvide. Današnja noč bi bila super, ker sem šla samo 1x na stranišče, če me ne bi grozljivo bolela medenica, po mojem je to še razboleno in razmajano od ponedeljkovega lovljenja na ledu. Najbolj me boli pri hoji, če sedim, stojim ali ležim je pa za silo OK. Zaboli pa pri prvem koraku, da vidim sredi belega dneva vse zvezde in mi gre kar na jok...upam, da se bo v parih dneh umirilo. Sicer sem pa še malo čvekala v službi in je prav pasalo, bom v ponedeljek ponovila po pregledu, tako ali tako parkiram pred službo, tako da mi je res na poti Trenutno čakam, da pride znanka, ki sem ji posodila lupinico in mi jo bo prinesla nazaj, je že skrajni čas unika upam, da bo Danaja kmalu prepodila zlatenico in boste vsi doma, zaradi ključnice se pa nič ne sekiraj, pri tako velikih dojenčkih se to pogosto zgodi in se hitro zaceli in ni nobenih posledic in menda jih tudi ne boli, samo roko držijo nekaj časa bolj pri miru vaney kaj dobrega pa kuhaš danes? alfabeta in barbas lepo počakajta v moji družbi še kakšen dan, da mi ne bo treba kfebruarčicam na čvek tinča jaz bi tudi kakšno dogajanje na polno luno, samo se mi zdi, da tale luna name nima kakšnega hudega vpliva , no bomo videli naslednji teden, če bo dren v porodnišnici. Babice pravijo, da se vpliv polne lune zelooooo pozna...