|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
18.1.2008 8:05:15   
barbas
Kaj sva edine tako zgodne?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
18.1.2008 8:13:52   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: barbas

Kaj sva edine tako zgodne?

Zgleda! Vaney je včeraj rekla, da ima pregled. Pa mislim, da jih je še kar nekaj reklo za petek. Nič bat, ne bova ostale same. No, vsaj upamuser posted image , da ne bova zadnje na vrsti. Če ne bo pa treba pospešeno user posted image , da bo user posted image  skočlo venuser posted image

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
18.1.2008 8:55:05   
barbas
kok paše imet dvojni zajtrk po močni kaviuser posted image

vse ki imate pregled danes, vam želim lepe novice
dones imam pa končno frizerko naročenouser posted image  je že skrajni čas

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
18.1.2008 9:16:42   
butara
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

mml, vaney, golobček, butara, klaja, ketrin24, tinča, limma, koala,... upam, da nisem katere pozabila... naj vam čimprej minejo še ti dnevi, pa čimmanj težav medtem user posted image Mamice vas že z veseljem pričakujemo user posted image

Hvala, mala pikica user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
18.1.2008 9:33:06   
vaney
dobro jutro.

jaz samo še skuham, potem se pa odpravljava na pregled. se javim, ko pridem nazaj.

lep dan vsem....golobček, kje si pa ti, ti imaš tudi danes PDP

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
18.1.2008 9:53:34   
unika
dobro jutro
samo da se oglasim in se vsem zahvalim za čestitke. Sam porod je bil zelo hiter sicer ni bil ne lahek niti ne zelo težek, bolj prava beseda bi bila zelo intenziven saj je bila naša Danaja zunaj v dobri uri v porodni in šest ur po tistem, ko mi je odtekla voda.
Je pa bil zelo težek za našo punco saj ima počeno ključnico, sedaj pa še hudo zlatenico tako, da je šla včeraj v ljubljano midva greva pa danes za njo.

za pokušino pa še slikica Danaje in ponosnega bratca.
Danaja
Domen in Danaja

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
18.1.2008 10:18:00   
Ketrin24
Jutro!

Zopet nekaj novih mamic, čestitke vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce hvala za lepe besede in ker mi stojite ob strani. user posted image user posted image user posted image

Moja noč je bila danes dokaj mirna, samo 3-x sem šla na WC. Vendar zaradi križa sem skor diplomirala, kako se bom iz postle spravla, pa še dragi je mel nočno, ga ni bilo ob meni, drugače mi on pomaga vstat.
Jutri je kao moj rok po nuhalni bomo videli če bo kaj iz tega, čeprav ciljam kar na 24.1. po zadnji M, je bolj zaneslio.

Mala pikica, glede na to, da ti urejaš seznam, sem si kar tebe izbrala, če si za seveda. Ko napoči velik D, da kar tebi pošljem sms sporočilo. Boš tok dobra in mi dala tvojo št. jaz pa tebi mojo? ti jo pošljem na ZS

No lep dan vam želim, grem pred TV. Nikoli nisem gledala španskih nadaljevanjk, zgleda da bom pa sedaj kar vse začela user posted image

(odgovor članu unika)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
18.1.2008 10:44:54   
Tinča1
Mala pikica hvala ti, da še misliš na nas, ki smo še vedno v enem kosu.

Klaja, ja jaz sem za, da gremo vse skupaj naenkrat rodit, mislim, da je poleg naju dveh, ki sma bolj na slow motion "naštimani" tu zraven nekje poleg butare in koale še  AAnchika.

Sicer pa je v torek baje polna luna, jaz stavim na njo in upam, da bo vsaj dva ni prej (nedelja ko imam CTG), kaj vplivala na plimo v mojem trebuhu in user posted image  "odplavila" na svet user posted image user posted image user posted image .

Lp

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
18.1.2008 10:55:31   
baby_08
pozdravljene mamice in user posted image
Jaz sem tudi še 2v1 in verjetno še bom nekaj časa. Upam da bo luna kaj pomagalauser posted image Danes sem po dolgem času dober spala- enkratni obisk Wc-jauser posted image user posted image .
Naslednji pregled imam v torek- bomo vidli če se bo kaj začelo dogajat.

user posted image Januarčice in januarčki so pa tako luškaniiiiiiiii, komaj čakam da spoznam svojo user posted image .

Vse, ki imate danes pregled fajn opraviteuser posted image user posted image .

Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
18.1.2008 11:13:32   
mml
Dan,

jaz sem tudi še tukaj user posted image . Sem šla danse dat kri in vodo, ker imam v ponedlejk pregled že ob 9.30, se pravi direktno po tem, ko oddam Manco in bo prepozno, da bi čakala izvide. Današnja noč bi bila super, ker sem šla samo 1x na stranišče, če me ne bi grozljivo bolela medenica, po mojem je to še razboleno in razmajano od ponedeljkovega lovljenja na ledu. Najbolj me boli pri hoji, če sedim, stojim ali ležim je pa za silo OK. Zaboli pa pri prvem koraku, da vidim sredi belega dneva vse zvezde in mi gre kar na jok...upam, da se bo v parih dneh umirilo. Sicer sem pa še malo čvekala v službi in je prav pasalo, bom v ponedeljek ponovila po pregledu, tako ali tako parkiram pred službo, tako da mi je res na poti user posted image
Trenutno čakam, da pride znanka, ki sem ji posodila lupinico in mi jo bo prinesla nazaj, je že skrajni čas user posted image

unika upam, da bo Danaja kmalu prepodila zlatenico in boste vsi doma, zaradi ključnice se pa nič ne sekiraj, pri tako velikih dojenčkih se to pogosto zgodi in se hitro zaceli in ni nobenih posledic in menda jih tudi ne boli, samo roko držijo nekaj časa bolj pri miru user posted image

vaney kaj dobrega pa kuhaš danes?

alfabeta in barbas lepo počakajta v moji družbi še kakšen dan, da mi ne bo treba kfebruarčicam na čvek user posted image

tinča jaz bi tudi kakšno dogajanje na polno luno, samo se mi zdi, da tale luna name nima kakšnega hudega vpliva user posted image , no bomo videli naslednji teden, če bo dren v porodnišnici. Babice pravijo, da se vpliv polne lune zelooooo pozna...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
18.1.2008 11:24:43   
barbas
Unika ful imaš luštna otroka, pa upam da boste kmalu spet doma

IZVIRNO SPOROČILO: mml

alfabeta in barbas lepo počakajta v moji družbi še kakšen dan, da mi ne bo treba kfebruarčicam na čvek user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
18.1.2008 11:28:13   
klepetka
oj
,sem vas prišla samo pozdravit,če že ve nočete priti na forum sončkovuser posted image user posted image
Zdaj pa vas ni več prav veliko ostalo v enem kosu .Pa še vas,ki čakate na prihod štorklje, bo drug teden luna odnesla proti porodnišnici.user posted image

mml,tudi če po nekem naključju postaneš februarčica ,te ne damo njim .Ti ostajaš naša ,tako kot druge seveda  še v enem kosu(sam oti nekaj groziš ,da nam boš v tem primeru  ušlauser posted image )Obljubimo ,da bomo me ,ki smo že vse fituser posted image user posted image user posted image i n v dveh kosih prav pridno klepetale z vami.
Pa upam da te kosti kaj kmalu prenehajo boleti,ker še predobro vem kako fino je ,ko čutiš vsako kost posebejuser posted image

unika ,Danaja je pa prav prisrčna punčka .Prav tako Domen seveda

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
18.1.2008 11:28:58   
barbas
... upsuser posted image  mal sem prehitra
verjetno bomo še skup klepetale, ker nimam še nobenih znakov, da bo kej prej

drugače pa tud moja mami stavi na polno lunouser posted image   da ne omenim da je stavila že na božičuser posted image  

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
18.1.2008 11:31:37   
barbas
user posted image user posted image     SONCE V LJUBLJANI  user posted image user posted image

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
18.1.2008 11:47:46   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: barbas

user posted image user posted image     SONCE V LJUBLJANI  user posted image user posted image

Kje? Pri nas na vzhodu so oblaki...

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
18.1.2008 11:52:17   
Alfabeta
Mml, samo da ne boš ti še naju prehitela user posted image . To je potem vedno tako.

Sicer pa tudi pri nas stavijo na luno, en dan pred rokom. Upam, da bomo vsaj do takrat spravili tole user posted image  ven. Pa pravijo, da je drugi ponavadi prej in da deklice prehitevajo user posted image

Tudi v NM sije sonce!!!user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
18.1.2008 11:53:08   
barbas
Zdej so tud pri nas že spet zakril sonček. Sem ga pa za minuto videlauser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
18.1.2008 12:01:31   
Golobček
Pozdravček!

Evo mene lepo nazajuser posted image , mali sploh noče ven, mene pa vse tišči, se mi zdi da bom kr narazen padla.

CTG normalen, maternični vrat še nič pripravljen, glavica še dokaj visoko, tak da nič ne bo.
Aja kg moji so šli malo dol-1kguser posted image , tamalemu pa jih je namerla tam od 3900 do 4200 se pravi da bo tak kot prvič ,ko je imel moj fantič  4250 g ko se je rodil.

Sem pa šla od doma že zjutraj ob 7.00 ker sem mogla pelat tamala dva v varstvo zato se vam nisem nič javla

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
18.1.2008 12:08:50   
mml
ufff golobček to pa so konkretne mere, držim pesti, da se bo v doglednem času pri tebi začelo kaj dogajati

alfabeta nič bat...moja otroka sta brez smisla za čas in orientacijo...tamauček ima rit vsak dan bolj gor user posted image ...

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
18.1.2008 12:18:14   
mala pikica
Drage naše nosečke, pa nič se bat, da boste ostale same, pa saj že ves čas razlagamo, da ne moremo brez vas. Jaz skoraj vedno najprej k vam pogledam, moč navade devetih mesecev pač user posted image Tako, da bomo tukaj z vami, dokler ve ne pridete k nam user posted image

barbas
bom naslednjič, ko bom dodajala na seznam kakšno novo mamico, popravile vse napake pri tebi, obljubim user posted image

Za vse, ki imate danes preglede user posted image user posted image user posted image Pa če se katera odpravlja danes rodit user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
18.1.2008 12:18:20   
vaney
zdaj je pa čas, da se zrihtam za pregled, ga imam ob 14h, samo naju čaka še 1 ura vožnje. danes sploh nisem bila pri volji za kuhanje (mi hoče kar medenične kosti narazen raznest), tako da mi niti kosilo (mml-kruhovi cmoki in piščančji zrezki v gobovi omaki) ni najbolj ratalouser posted image  in je bolj malo cmokov ostalo v pravi obliki. ampak mislim, da je že to, da na svoj PDP kuham, čisto dost in se nima kdo kaj pritoževat, če ni vse popolno, ne?

punce, pridne bodite, če se do večera ne oglasim, sem šla na pot proti rimu...drugače se pa beremo zvečer

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
18.1.2008 12:19:14   
Lunca1
ojla!

samo  toliko, da sporočim, da smo včeraj popoldne prišli domov.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
18.1.2008 12:22:52   
Lusa
Sem prišla malo pokukat ,če se katera že matra v P.Mogoče Klaja?user posted image

unika-user posted image user posted image user posted image za Danajo!Naj se čimprej pozdravi!

golobček-imaš pa orng fantiča v sebi!

mml-tudi moja je imela rit čist zgoraj še ,ko sem bila 10cm odprta.

Lepo bodite!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
18.1.2008 12:24:49   
Lunca1
Jatek je včeraj popoldne rodila hčerkico Aljo. Čestitke.

user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
18.1.2008 12:27:26   
mml
lunca  dobrodošla doma, upam, da ste vsi 4 OK user posted image

jatek čestike ob rojstvu Alje user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

spanje
tailor

ob kateri uri hodijo vaši otroci spat?

ob 19h (15%)

ob 20h (42%)

ob 21h (29%)

0b 22h (8%)

ob 23h (3%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 453

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!