|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
16.1.2008 22:47:11   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

tinča hvala user posted image Mi je v veliko veselje, res user posted image

Ups, sem mislila reči Tonči user posted image

Prinašam pozdrave od Urssyy in od Muzike. Urssyy je še v P, z Vivien imata probleme, ker nimata mleka. Urssyy, saj bo, po CR se mlekec nekoliko kasneje naredi user posted image Muzika pa je zelo utrujena, z Jakobom bolj malo spijo ponoči, tako da mamica sploh ne uspe priti do RR, ker je preveč izmučena. Muzika, tudi pri vas se bodo stvari uredile user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
16.1.2008 22:55:06   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
   user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

3.1.
user posted image majra user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
  user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana

7.1.
user posted image  kikina user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image  

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image      
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 

10.1.
user posted image   pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image   žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana
  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel

16.1.
  user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image
user posted image pupika27, user posted image , Ptuj, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image       

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320 g, 45 cm
user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460 g, 43 cm  
TEA
1350 g, 40 cm
user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720 g, 48 cm
user posted image  

10.12. jana26 (PDP 9.1.)
LUKA
3000 g, 50 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625 g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950 g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875 g, 42 cm

user posted image

22.12. gagy85 (PDP 8.1.)
DANAJA
2560g, 48 cm
user posted image

23.12. karatina (PDP 6.1.)
KARIN
3570 g, 50 cm

user posted image

24.12. piškamiška (PDP 16.1.)
MATIC
1855 g, 43 cm
NEJC
2030 g, 44 cm

user posted image

25.12. mala pikica (PDP 4.1.)
GAŠPER
3450 g, 51 cm

user posted image

27.12. nana35 (PDP 9.1.)
KLEMEN
3550 g, 51 cm

user posted image

30.12. katee (PDP 6.1.)
ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm

user posted image

30.12. sonček balonček (PDP 1.1.)
MARUŠA
3400 g, 50 cm

user posted image

01.01. klepetka (PDP 1.1.)
LANA
3900 g, 54 cm

user posted image

02.01. martinca (PDP 10.1.)
PATRIK
3320 g, 50.5 cm

user posted image

02.01. amna (PDP 20.1.)
ALI
3120 g, 52 cm

user posted image

03.01. aurora6 (PDP 8.1)
ANITA
4195 g, 53 cm

user posted image

04.01. benika (PDP 2.1.)
JAKOB
3500 g, 50 cm

user posted image

04.01. tinci babinci (PDP 2.1.)
VID
3800 g, 52 cm

user posted image

04.01. ursalara (PDP 7.1.)
LARA
3375 g, 50 cm

user posted image

06.01. suzanaKK (PDP 3.1.)
ALJAŽ
2950 g, 51 cm

user posted image

06.01. sunny morning (PDP 7.1.)
NEJA
4100 g, 54 cm
user posted image

06.01. _janja_
ALEKSEJ MARCEL
4000 g, 52 cm

user posted image

06.01. meli23 (PDP 15.1.)
IZABELA
2870 g, 49 cm

user posted image

07.01. lutiropan (PDP 13.1.)
KAJA
3250 g, 50 cm

user posted image

07.01. ina83 (PDP 20.1.)
TEVŽ

user posted image

08.01. raja (PDP 14.1)
AJDA
3000 g, 50 cm

user posted image

08.01. binči (PDP 7.1.)
PUNČKA
4200 g, 57 cm

user posted image

09.01. lusa (PDP 15.1.)
DAŠA
3500 g, 52 cm

user posted image

09.01. teja27 (PDP 3.1.)
RENEE
3660 g, 51 cm

user posted image

10.01. artikl (PDP 12.1)
LINA
3350 g, 51 cm

user posted image

10.01. bekica1 (PDP 10.1)
ALLINA
3620 g, 51 cm

user posted image

11.01. muzika (PDP 17.1.)
JAKOB
3440 g, 51.5 cm

user posted image

11.01. ursulina (PDP 9.1.)
LENART
3350 g, 52 cm

user posted image

11.01. katrin RR (PDP 15.1.)
ANŽE
2790 g, 47 cm

user posted image

12.01. nussy (PDP 11.1.)
MONIA
3590 g, 52 cm

user posted image

13.01. ulla78 (PDP 23.1.)
NIKA
3255 g, 50 cm

user posted image

14.01. urssyy (PDP 18.1.)
VIVIEN
3590 g, 50 cm

user posted image

14.01. nalin RR (PDP 20.1.)
JONAS
3450 g, 53 cm

user posted image

14.01. lunca1 (PDP 7.1.)
LUKA
3850 g, 53 cm

user posted image

14.01. unika (PDP 12.1)
PUNČKA
4770 g, 56 cm

user posted image

16.01. puri (PDP 30.1)
TIA
2765 g, 50 cm

puri čestitke user posted image user posted image user posted image

Januarčic je zdaj samo še 44!
Imamo pa zato že 43 mamic, 22 user posted image in 23 user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3602
17.1.2008 7:29:22   
barbas

Puri čestitke še od meneuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3603
17.1.2008 9:42:56   
mml
Jutro,

a pri vas tudi dežuje? Jaz sem po nekaj slabih nočeh super spala...samo 2x na stranišče in mali m sploh ni lezel ven čez trebušno steno ali se mi poskušal zriniti pod rebra user posted image . Me pa zato danes bolijo "ritne" kosti, očitno mi medenica počasi leze narazen...teh občutkov prvič sploh ni bilo...

Katera je pa danes na vrsti za v P?

Nič jaz grem skenirat diase, ob 10. dobim pa obisk...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
17.1.2008 9:51:46   
vaney
dobro jutro...

tukaj še vse po starem? nekam je zatišje zadnje čase.

moja noč je bila neka povprečna. zaspala sem ob 1h in spala do zdaj. zdaj pa počasi na kavo in v trgovino, da spacam skupaj kosilo.

ja, res, katera je pa danes na vrsti? koliko vas je pravzaprav še čez rok, pa še čakate?

mi bomo zgleda še malo doma. moj pravi, da bomo šli v ponedeljek, jaz pravim sobota, kaj bo pa res...?

se beremo kasneje...pa lep dan (aja, pri nas tudi dežujeuser posted image )

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
17.1.2008 10:09:44   
Alfabeta
Jutro!

Sem iz pregleda.user posted image  nič popadkov, MV tako močno zaprt in trd, da izgleda, da bom imela spet isti problem kot prvič, ko se nikakor ni hotel odpirati. Sem ful žalostna in razočarana.user posted image

Mah saj bo, še nobeden ni ostal notri pa tudi ta ne bo.

Sem se pa v trenutku ko mi je G povedala kakšno je stanje odločila za EA, ker še enkrat ne grem čez to kar sem šla prvič. 

Pa tako sem se tolažila, da je drugorodkam lažjeuser posted image .

No, bom po porodu povedala.

P.S.: tudi v NM rahlo dežuje

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
17.1.2008 10:22:16   
klepetka
oj,da see še mal ovštulim med nosečke in izrečem čestitke vsem novopečenim mamicam.Torej ,vsem mamicam iskkrene čestitkeuser posted image user posted image

Nisem še nič brala za nazaj ,ker sem "ponosna lastnica "mastitisauser posted image ,in posledično sem včeraj preležala čisto cel dan.Katera ga je že kdaj imela ,potem ve ,da to  ni glih najbolj zabavno.Ampak je danes že neprimerno boljše kot včeraj.

zdaj pa vas grem še  za nazaj prebrat

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
17.1.2008 10:29:58   
Ketrin24
Jutro!

Samo toliko, da vas pozdravim, potem moram pa nazaj v posteljo, z mojim križem je vsak dan huje, a da bi se kdo spomnil in mi sprožil porod, to pa ne. Srčno upam, da bom zdržala do naslednjega tedna ko imam rok. Upam pa, da se naš user posted image odloči pridit prej na svet.

Ali se, da v kateri porodnišnici zmenit, da mi naredijo CR, sploh si ne morem predstavljati, kako bom potiskala otročka na svet, če me mora dragi iz postelje dobesedno pobirat, zraven pa prav tulim user posted image user posted image user posted image (sama sebi se že smilim)

Čestitke vem novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
17.1.2008 10:45:18   
katee
puri user posted image user posted image user posted image  za deklico! Čestitke tudi atiju in bratcem

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
17.1.2008 10:47:42   
katee
Ketrin24: mislim, da ti CR kar tako ne bodo delali. Tudi meni ga niso najprej hoteli naresti, pa se nisem odpirala, maternični vrat je bil odebeljen. Potem so mi dali umetne popadke in sem se čisto odprla, ko pa sem pritisnila, mali ni hotel ven. Šele takrat, po 11 urah v porodni sobi, so mi ganaredili. Res skušajo vztrajati do konca za naravni porod.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
17.1.2008 10:49:22   
Alfabeta
mml,lahko pogledaš ZS prosim?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
17.1.2008 10:51:19   
TONČI.
Sem iz pregleda. nič popadkov, MV tako močno zaprt in trd, da izgleda, da bom imela spet isti problem kot prvič, ko se nikakor ni hotel odpirati. Sem ful žalostna in razočarana.

Alfabeta, kam se ti mudi. V enem tednu se vse še lahko spremeni.

Ketrin24, jaz sem tud čist povožena. Ko vstanem, če vstanem sem kot raca. Me križ boli, pa krče imam kot pred M. V četrtek mi je kazal popadke, v torek na pregledu pa nič. Skupaj nama bo uspelo. Sam zdržat morva. V torek je pa polna luna.user posted image

Drugače pa lep pozdrav vsem puncam.

Klepetka, tebi pa nisem nič fovž. Želim, da ti čim hitreje mine. Pa da bo z mlekom vse ok.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
17.1.2008 11:10:44   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI.

Alfabeta, kam se ti mudi. V enem tednu se vse še lahko spremeni.

Ja, vem. Štorija je malo daljša kot pa teh nekaj stavkov ki sem jih napisala. Za drugo nosečnost po 3 letih sem se odločila, da je tehtnica prevesila na JA, zato, ker sem upala, da drži kar pravijo, da je drugič lažje, da je hitreje,... Prvič sem se reess namatrala. Mi je ob 2 zjutraj voda odtekla, popadki na 3-5 minut, ob 8 zjutraj pa samo 1 cm odprta. Do 15 ure ko sem rodila so ga pa itak komaj ven spravili. 2 uri pred porodom sem pa še omagala, tako, da so ga na koncu s skakanjem po mojem trebuhu spravili ven. Od tod tudi Apgar 7, ker je bil mali v stiski. Saj niti ni čudnouser posted image .

Res sem bila optimistična do današnjega pregleda, sploh, ker me že kak teden ful dol tišči, pa kosti sramne me grozno bolijo, ko grem na vodo imam občutek, da mi bo vse ven padlo, komaj se še premikam, pa sem se normalno zredila, trebuh je majhen,.... Seveda sem upala, da bo CTG pokazal kak popadek, pa ga ni bilo. To sem sicer tudi pričakovala in me ni presenetilo. Potem ko me je pa G pregledala in ugotovila, da je vse skupaj zelo zaprto in trdo, kot pri prvorodkah..Potem me je še vprašala če sem kaj razmišljala o EA, da ne bo tako kot prvič, pa da se zna vlečt,... Mi je pa itak vse dol padlo.

Mah, bom nehala, da ne "depresiram" ostalih, ki še čakate na porod. Se opravičujem, ampak tukaj najlažje povem. Mož itak ne bi in ne more razumet, ostalim pa tega ne bom razlagala....

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
17.1.2008 11:21:19   
sani1
Dobro jutro!

puri čestitke za hčerkico!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
17.1.2008 11:29:50   
ursalara
Vsem novopečenim mamicam iskrene cestitke.
Punce hvala za vse cestitke bolj malo časa imamo zato sem bolj malo za racunalnikom.
Se vam kaj javim ko se bomo se malo uskladili z naso princesko.

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 3615
17.1.2008 11:54:45   
Vrtnica79
Oj,
malo se vam bom vrinila na vaš forumuser posted image . Najprej vsem ki ste že postale mamice čestitamuser posted image user posted image user posted image , ostalim pa želim čimlažji poroduser posted image .

Koala, sem razmišljala o tebi pa sem mogla prit pogledat če si še 2v1user posted image . No, kot vidim si še user posted image . Nič se ne oglasiš več pri Mb nosečkah!? Nimaš časa, kajuser posted image ! Ja, če boš rodila na rok bo naša Vana takrat stara že 2- meseca.
Držim pesti zate da bo čimmanj boleče in da do hitro mimouser posted image user posted image user posted image !

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
17.1.2008 12:02:46   
mala pikica
ketrin  se strinjam s katee, jaz tudi mislim, da ti kar tako ne bodo naredili CR. Vseeno gre za operacijo v popolni narkozi, pa še veliko več komplikacij se lahko pojavi kot pri naravnem porodu. Nedolgo nazaj je bila tema na forumu glede močnega prehlada, vročine... In jih je kar nekaj povedalo, da sigurno zaradi takšnih težav ne delajo CR. Verjamem pa ti, da te je strah, kako bo šlo, če že zdaj ne moreš sama niti vstati. Želim ti najboljše user posted image

klepetka upam, da se je s tabo že kaj boljše user posted image Mleko ti je ostalo? Zdaj naprej pa le pazi, čimbolj črpaj mleko, ki ti ostane po dojenju.

alfabeta upam, da se stvar čimprej spremeni, da se čimprej rešiš in da čim hitreje mineuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
17.1.2008 12:21:17   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

alfabeta upam, da se stvar čimprej spremeni, da se čimprej rešiš in da čim hitreje mineuser posted image

Hvala!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3618
17.1.2008 12:41:35   
ursulina
Pozdravljene januarčice!

šele danes se vam oglašam, ker prej ni bilo možno, malo zaradi privajanja na domači režim in malo zaradi tega, ker imam najbljižji PC cca. 30 stopnic daleč user posted image

Hvala vsem za čestitke!

Sporočam vam še veselo novico, da je MAJRA v nedeljo rodila sladko punčko Katjo, sporočim še točne mere na forum Rodili smo.

Bili sva skupaj v sobi v porodnišnici in ker sva namreč svakinji (da ne bo več skrivnostnosti user posted image ), je mali Lenart dva dni po rojstvu lahko spoznal svojo sestrično že kar v porodnišnici. user posted image  

Majra in Katja odhajata domov verjetno jutri, ker ima zlatenico in se sonči pod lučko. Potem se vam bo zagotovo oglasila.

Dodam kako slikico našega malega princa takoj ko utegnem.

Čestitke tudi vsem novim mamicam, nisem vsega uspela prebrat za nazaj, ker morma it pogledat, če mali še mirno spančka... LP!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
17.1.2008 12:59:55   
vaney
majra, čestitam za tvojo princeskouser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
17.1.2008 13:17:25   
TONČI.
Sporočam vam še veselo novico, da je MAJRA v nedeljo rodila sladko punčko Katjo, sporočim še točne mere na forum Rodili smo.

Čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
17.1.2008 13:51:48   
Golobček
Dan !

se vidi da je zunaj deževno se nam še za računalnik ne da.
Najprej Majra čestitke za Katjouser posted image user posted image
Vaney sem videla da je jutri tudi tvoj dan D.
A veš da je moj tudi-tudi jaz upam da bo.
Leta 2005 je blo točno na rok, leta 2003pa en dan prej, tako da upam da ne bo letos pa čez rok, ker sem že malo naveličana, si grozno želim spoznat našo tretjo pikico, sploh že zaradi tega ker ne vem ali je fant ali punca.

Klepetka ti si pa res boga, daj ahtaj se, ker to grozno boli , pa še v bolnico lahko greš zaradi tega.

Vsem želim čim lepši dan z čim manj težavami.

Jutri imam pregled pri g. če bom zdržala do takrat   user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
17.1.2008 13:53:30   
klaja
Majra čestitke za Katjo!!!

Ketrin24 upam da te tvoj sonček čim prej razveseli s prihodom in da se rešiš težav. Seveda so želje namenjene tudi ostalim. Pa tudi sama upam da se kmalu rešim, ker ne zdržim več.

Vaney jaz sem že ena izmed tistih, ki še čakam (sicer je še komaj dva dneva čez rok, ampak vseeno) in zgleda da ji je še zelo lepo na toplem. Sama sebi sem že tečna. Najhuje je, ko me tišči lulat in potem imam kar občutek, da mi bo ven pogledala. Pa cel čas me ful dol tišči. V soboto, ko imam CTG bom ful jamrala, kaj vse me boli in da ne zdržim več...

Moj pa pravi, da še v soboto ne smem it rodit, ker še ima nogometuser posted image . Moški!?

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
17.1.2008 13:55:23   
klaja
Jupi, 4. zvezdico sem pridelala!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
17.1.2008 14:37:40   
mala pikica
Majra, čestitke za Katjo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Nadležne dlake...
dejzi

Uporabljam:

depilator (24%)

kremo (5%)

vosek (5%)

britvico (60%)

drugo (3%)

nič (3%)

Število vseh glasov: 474

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!