mml
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček balonček Mml, jaz sem imela podobno aktivnost v planu. Urejanje fotk iz potovanj in iz prvih dveh let Lare, pa ni prišlo na vrsto. Vsaj za Laro alum moram urediti. Kateri del Mehike sta pa predelala? Vse? Kje sta bila pa v Aziji?Jao, komaj čakam, da bo Maruša dovolj stara, da gremo skupaj. Mi2 sva štartala v Ciudad de Mexico, po tem pa Monte Alban, Puerto Angel (pacifiška obala), San Cristobal, Palenque, Merida, nazaj v Ciudad in po tem še malo na S...Queretaro, Guanahato (ali nekaj podobnega), Zacatecas,...in nazaj domov. V JV Aziji pa sva pregeldala Vietnam, Laos (manjka malo severa), Kambodžo, Tajsko in Mjanmar katrin super, da je šlo tako hitro, še bolj super, da imaš otroke, ki ne jokajo in seveda super, da je Kaja tako super sprejela bratca vaney ampak jaz vseeno držim pesti, da te bo G v petek poztivno presenetil , saj veš nikoli ne veš kje te sreča čaka tinča ja februarčice so začele s svojim pohodom...saj je minila že skoraj polovica januarja in imajo tako rekoć že vso pravico do tega Jaz sem imela vmes obisk koelgice s 4.5 mesečnim fantičem, sva malo klepetali, malo žvrgoleli okrog mulčak in sta minili 2 uri...zdaj pa še malo diasov spravim v elektronsko obliko in grem po Manco. Popoldan pa v Babycenter po pustno oblačilo za Manco, bo kar lepo čebelica Maja, pa še eno prenosno "previjalno" podlago za na posteljo iščem... upam, da bom kaj našla