|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
6.1.2008 9:27:30   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: puri

Lunca,...potem je bila pa Pina nekaj podobnega, kot moja Tiauser posted image Puri saj te ocene UZ so itak tako tako. Če se ne motim so jo tudi tik pred porodom na manj ocenili. Sestri so tudi rekli za 200 g manj, tako da se na te ocene sploh ne moreš 100 % zanest. No upam, da se pri meni tokrat ni tako zmotila, glede na to, da je rekla zadnjič da je 3400, da ne bo potem kakšen štirikilaš ven prilezel. user posted image user posted image

Klaja,...jaz nimam nobenega v vrtcu že od vsega začetka. Ko se je Timu pridružil bratec, me je tudi malo skrbelo kako bo, ampak je šlo brez problema. Tudi potem ko se jima je pridružil še tretji, je šlo,.....no, sedaj bom imela pa vse štiri doma, ampak me to nič ne skrbi,...bo žeuser posted image . Pri tebi bo tudi šlo, boš vidla,...mogoče bo prvi dan malo težko, ko ne boš vedela katero bi prvo porihtala, ampak se zelo hitro navadiš in ugotoviš kako je najbolje za obe. Puri koliko so tvoji narazen? Mislim a je tavelik tudi še doma?

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 6.1.2008 9:32:25 >

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
6.1.2008 9:30:38   
katee
suzanaKK: iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image za rojstvo sinčka Aljaža. Čestitke tudi očkatu!!!
Zdaj pa le glej, da se boste lepo cartali!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
6.1.2008 9:35:24   
Lunca1
Klaja ja jaz imam srečo, da je moja že dolgo časa samohodka, edino vem, da se bo potem skoz hotela v vozičku vozit, ker ni ravno navdušena nad kakšno daljšo hojo, če pa že, gremo pa zelo počasi. Pa še nič kaj ne uboga in gre kakor ona hoče in ne kot so si zamislili starši. Sva se pa z mojim odločila, da jo pustiva v vrtcu, prvič zato, da bo mene malo razbremenilo, ker zna bit Pina zelo zahtevna, pa še ljubosumna bo, drugič pa zato, da se čim bolj socializira in še kaj novega nauči. Čeprav zdaj v vrtcu v glavnem traparije pobira, kako se pljuva, tepe. je v skupni 19 otrok, od tega je samo 5 punc, noter pa ene par pravih falotkov. Potem pa razlaga, kako jo je ta za čop potegnil,... No je pa tud že enga fantka lubčkala.user posted image  Izgleda jo imajo otroci kar radi, ker se potem čez okno za njo derejo in ji lubčke pošiljajo.user posted image

Sva se pa odločala, a bi jo imela jaz že pred porodom doma, pa sva prišla do zaključka, da to ni ravno najbolje, ker bi potem lahko povratek v vrtec povezala z dojenčkom in bila zato še bolj ljubosumna. Mislim da bo ta čas, ko bo tudi moj doma, tudi ona doma, potem pa takoj nazaj v vrtec, če ne že prej. odvisno od situacije.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
6.1.2008 10:17:42   
puri
Lunca,....Tim je bil septembra star 5 let, Nik je 3,5 let, Maj bo pa v torek 2 leti. Tim gre jeseni v šolo.

Glede teže naše punčke, je pa G v Domžalah izmerila skoraj isto težo, kot potem tudi Pušenjak,...tako, da pomojem niso kaj dosti falili. Bomo pa videli, ko pride venuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
6.1.2008 10:57:55   
klaja
Puri saj zato pa lahko imaš tako postavo, res si dobra, da vse zmoreš! user posted image

Predvidevam, da vmes med enim in drugim nisi bila zaposlena? Oprosti, da sprašujem, samo moj je tako navdušen, da bi še enega user posted image imeli, sicer ne takoj ampak čez čas, ampak sem malo v dvomih, glede na to, da me je sedaj v tej nosečnosti zmeraj nekaj mučlo, pa še brez službe sem... Sicer je še čas za taka razmišljanja, ampak...

Sem se sedaj najedla in mi spet ni dobro, mi kar na bruhanje gre. Kaj to pomeni, da se kaj bliža al pa me bo spet kaka viroza dobla?

Grem malo počivat!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
6.1.2008 10:58:02   
mala pikica
Suzana še tukaj čestitke za Aljaža user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
6.1.2008 11:01:36   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
   user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image

3.1.
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
  user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), NM, user posted image , NM, user posted image Neja  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image  
user posted image aurora6 (30), user posted image , Ljubljana, user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image      
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  ursulina (28), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image
user posted image  Artikl (29), Kočevje, user posted image , Ljubljana, user posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320 g, 45 cm
user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460 g, 43 cm  
TEA
1350 g, 40 cm
user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720 g, 48 cm
user posted image  

10.12. jana26 (PDP 9.1.)
LUKA
3000 g, 50 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625 g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950 g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875 g, 42 cm

user posted image

22.12. gagy85 (PDP 8.1.)
DANAJA
2560g, 48 cm
user posted image

23.12. karatina (PDP 6.1.)
KARIN
3570 g, 50 cm

user posted image

24.12. piškamiška (PDP 16.1.)
MATIC
1855 g, 43 cm
NEJC
2030 g, 44 cm

user posted image

25.12. mala pikica (PDP 4.1.)
GAŠPER
3450 g, 51 cm

user posted image

27.12. nana35 (PDP 9.1.)
KLEMEN
3550 g, 51 cm

user posted image

30.12. katee (PDP 6.1.)
ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm

user posted image

30.12. sonček balonček (PDP 1.1.)
MARUŠA
3400 g, 50 cm

user posted image

01.01. klepetka (PDP 1.1.)
LANA
3900 g, 54 cm

user posted image

02.01. martinca (PDP 10.1.)
PATRIK
3320 g, 50.5 cm
user posted image

04.01. benika (PDP 2.1.)
JAKOB
3500 g, 50 cm

user posted image

06.01. suzanaKK (PDP 3.1.)
ALJAŽ
2950 g, 51 cm

Januarčic je zdaj samo še 66!
Imamo pa zato že 18 mamic, 13 user posted image in 7 user posted image  user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
6.1.2008 11:46:29   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Sem se sedaj najedla in mi spet ni dobro, mi kar na bruhanje gre. Kaj to pomeni, da se kaj bliža al pa me bo spet kaka viroza dobla?

Jaz sem danes tudi bolj tko tko. Sem kar mal vrtoglava, pa malo me je slabilo. Po moje je krivo vreme in pritisk.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
6.1.2008 11:47:45   
Lunca1
Katee ti moraš pa danes hitro še enkrat it rodit, ker imaš PDP. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
6.1.2008 11:54:03   
puri
Klaja,...meni je tudi skos nekaj slabo,....karkoli pojem, mi ne naredi dobrouser posted image

Drugače je pa pri meni tako, da sem zaposlena pri mojih starših, tako da so marsikaj spregledali,....najprej sem delala, potem je bila itak porodniška, pa pri tadrugem takoj bolniška, ker sem imela neke težave, potem spet porodniška,...nato sem že med porodniško zanosila, tako da mi je ostalo samo par mesecev do naslednje porodniške(vmes sem malo delala, otroke je merkala mami), to nosečnost sem pa na začetku tudi malo delala, ampak bolj doma, kaj na računalnik, sedaj sem pa že nekaj časa kar doma, ker je moj odprl še popoldansko obrt in je zaenkrat kar šlo. Sedaj sem spet na porodniški, potem sva pa z mojim prebrala, da če imaš 4 otroke, da ti 10 let ni treba delat, leta ti pa tečejo (se morava še malo bolj pozanimat), pa doklade bodo verjetno še malo višje. Tako da, če nam bo šlo, potem bom teh 10 let kar doma in pazila na otrokeuser posted image . Za naprej bomo pa še videli.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
6.1.2008 11:56:28   
ursulina
pozdravljene, klepetulje user posted image

ČESTITKE novim mamicam!!!

mali Gašper in Žan Luka sta pa taka princa, da se res vse težave razblinejo, ko jih pogledaš user posted image

jaz še v enem kosu, brez narastka, ker sem bila včeraj pr frizerju, čeprav je bila cesta ubitačna zjutraj...sem bila važna, ker me je mami peljala v ljubljano, he he...

no, me zanima, kako bo jutri, naš seznam se pridno prazni ne enem koncu in polni na drugem user posted image

lepo bodite, se še kaj oglasim, zdaj me čaka kosilo...user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
6.1.2008 12:05:20   
sani1
Pozdravljene user posted image in mamice!

Prvo čestitke Suzana za sinka Aljaža!!! user posted image user posted image user posted image

Katee- so pa dobri ti dohtarji. Ti čisto verjamem, da si jezna in razočarana. Ampak bosta mogla s tvojim hitro naredit še kakšno sestrico za Žan Luko, da ti zrihtajo rano... user posted image user posted image user posted image   Malo heca, da se kljub neprespani noči nasmejiš...
Ta tvoj sinček je lok luškan... Pravi za našo Manjo...user posted image

Sunny- mislim nate. In upam, da imaš v sobi kjer ležiš vsaj kakšne fajn cimre, da ti ni dolgčas... Drži se!!!

Lunca1- pride kakšen tak dan. Vreme je čist zanič in zato tudi tvoje počutje ni najboljše. Za to so krivi hormoni. Še malo...

A ja pa še to klepetka- pozdravljena doma!
Moram pa ti povedati, da ni samo tvoja svakinja tukaj, tudi moja je in očitno naju obe preverjata...  Darja ob tej priložnosti te  lepo  pozdravljam in zdej vem zakaj ne pokličeš in te nič ne zanima, ker si itak z vsem na tekočim tukaj preko foruma...

Lepo se imejte in lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
6.1.2008 12:48:21   
klepetka
pozdravljene punce
samo na hitro se pofočkam

me še vedno tak o šivi bolijo ,da tole zdaj  na pol stoje pišem.Ampak še malo,ap me bo nehalo boleti.
Lana je pridna zaenkart ,se uspešno dojimo,čeprav nimam neke zaloge viška mleka.Glih za glih.Ponoči se je 2x zbudila in jedla,in če bo tako  ,bom prav zadovoljna.
Je pa imela včeraj zvečer malo krčev ,upam da hujše ne bo.
 meli , močno držim pesti zate,da se izide vse tako kot se mora.user posted image Pa saj se bo.

sonček balonček
,Domen je star skoraj 5 let in nas je vse "prijetno user posted image "presenetil s te,i svojimi izpadi.Resnično.Ker sem mislila ,da smo  ga dobro pripravili na prihod dojenčka ,pa ni temu tako .amapk bo boljše,ker imamo že tovrstne izkušnje od Maruše.
Amap k tvoja tašča pa ima originalne ,bog pomagajuser posted image user posted image

artikl,glede medijske pozornosti;da priznam ,da je bilo tole pojavljanje  v medijih meni  bolj kot ne v breme ,če mi verjameš,ker 1.)že od nikol nisem rada  nekje v ospredju,2.) pa zato ,ekr nas je tole res presenetilo in sem bila čisto nepripravljena.Amapk preživela sem ,potem pa kakorkoli žeuser posted image user posted image

katee,super da ni nič hujšega in da nista rabila ostati v P..Kdaj pa sta  šla v petek  že domov?Si me prav resenetila ,ko sta bila tak ozgodnja.Midve sva šli šele ob 14,ker ni bilo papirjev prej

bom popoldne ,upam da ,dodala kakšen album z Lano ,čeprav ste jo že videleuser posted image user posted image .
Ampak je zdaj čist drugačna ,,se mi zdi,ko je drugače oblečena in se je tud malo spremenila.Nisem pa še nič pogledala ostalih januarskih dojenčkov,videla sem v živo  samoo princa od katee in je res prava mala žabicauser posted image .Res je cukerček.
Porodna zgodba še sledi drug teden dopolden ,ko bom sama.Imam ozdaj preveč živahnouser posted image

lepo se imejte
pa čestitke vsem novopečenim mamicam.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
6.1.2008 13:01:19   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Katee ti moraš pa danes hitro še enkrat it rodit, ker imaš PDP. user posted image
Sem že na poti v porodnišnico user posted image user posted image user posted image . Grem še po enega user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
6.1.2008 13:06:50   
urssyy
Suzana čestitke še enkrat tudi tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa kje ste vse, a se že pripravljate na jutrišnje razprodaje ?? Včeraj sem bila zadnja tle gor, dans pa skoraj prva user posted image . Al pa ste vse na nizkem štartu za v porodnišnico ?

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
   [Brisano sporočilo]
6.1.2008 13:08:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2741
6.1.2008 13:24:06   
urssyy
Oj zgleda da smo vse naenkrat pisale user posted image . Mala pikica se mi zdi, da so se nekatere na našem seznamu nosečk kar izgubile, ali pa še res niso rodile?user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
6.1.2008 13:45:38   
Artikl
Tudi midve sva še vedno 2 v 1. Kar ne morem verjet da bo glih kar 12.1.!

SuzanaKK čestitke user posted image user posted image user posted image !

Zanima me vaše mnenje glede posodic za umivanje user posted image . Midva imava previjalno v otroški sobici kjer ni tekoče vode. V šoli za starše so svetovali, da naj imamo pripravljeno prekuhano vodo v termo steklenici in ko jo rabiš jo naliješ v posodico. Kakor sem razumela moraš imeti 2 taki posodici - eno za umivanje obraza in eno za umivanje vsega ostalega. Kakšne posodice imate ve? Ali naj kupim manjše lavorčke ali kaj drugega? Kaj predlagate oziroma kako ste ve to rešile?

Prejšnji teden sem dobila še košaro za spanje user posted image (še moja). Zdej imamo pa problem kje dobiti palico za baldahin k se je originalna izgubila. Ima katera kakšno idejo kako jo narediti oziroma kje bi se jo dalo kupiti? Mora bit pa taka v obliki črke L, čist enostavna.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
6.1.2008 14:39:49   
Golobček
Pozdravljene še od mene!

Mi je le uspelo do računalnika da kaj napišem.
Sta tamala dva prehlajena in je katastrofa, jima kr teče iz noskov tak da jima komaj folgam brisat noske.

Suzana čestitke za Aljaža.user posted image user posted image

Vse ki imate male štručke vam moram povedat da so tak luškani, meni se že tudi lušta imet to pikico pri sebi( saj vem da imam doma že dva ampak sta že velka fanta in ko jima rečem naj se prideta pocartat k mamici mi rečeta pa saj maš dojenčeka v trebuhu )user posted image user posted image

Drugače pa sem videla da nekatere zanima kako tiste ki imamo doma že enega ali dva otročka zanima kako to sfolgamo.
Vse gre najprej sem ponavadi zrihtala tavelikega da se je lahko šel pol igrat nato pa še tamalega oz. odvisno je bilo kateri se je prej prebudil in mislim da bo sedaj tudi tako.
Čeprav bo verjetno z tavelikim malo lažje ker se že sam obleče je star 4,5 let ,malo večji problem bo tamajhen ker je glih v fazi- mami bom sam, user posted image  pol pa če kaj ne gre pol pa dreje do onemoglostiuser posted image ( ja tak je to, se moraš navadit ampak gre)

No dost za zdajle se še javim če bo kaj časa.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Artikl)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
   [Brisano sporočilo]
6.1.2008 15:14:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Golobček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2745
6.1.2008 15:53:15   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Artikl

Zanima me vaše mnenje glede posodic za umivanje user posted image . Midva imava previjalno v otroški sobici kjer ni tekoče vode. V šoli za starše so svetovali, da naj imamo pripravljeno prekuhano vodo v termo steklenici in ko jo rabiš jo naliješ v posodico. Kakor sem razumela moraš imeti 2 taki posodici - eno za umivanje obraza in eno za umivanje vsega ostalega. Kakšne posodice imate ve? Ali naj kupim manjše lavorčke ali kaj drugega? Kaj predlagate oziroma kako ste ve to rešile?

Mi smo imeli navaden lavorček oz. ga bomo spet uporabili. Najprej umiješ obraz potem pa ostalo. Samo ne kompliciraj s prekuhano vodo, za umivanje lahko brez problema uporabiš navadno izpod pipe.

A to so vas v materinski šoli učili. Nas niso, pa je tamala prav tako gor zrastla  - voda vata, pa je šlo, samo paziš, da ne greš z umazano roko ali vato noter - vata je šla pa pri nas na kile user posted image

(odgovor članu Artikl)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
6.1.2008 15:54:30   
Lunca1
Mateja80, mogoče se pa midve jutri vidiva na CTG, če imaš ti amnio. No jaz grem okrog 9h, čeprav ne vem če amnio ne delajo bolj zgodaj.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
6.1.2008 15:59:21   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Mala pikica se mi zdi, da so se nekatere na našem seznamu nosečk kar izgubile, ali pa še res niso rodile?  

Urssyy, katere nosečke pa so se izgubile? Možno je vse, da sem kaj zašuštrala

sani
najprej bi te prosila za geslo, da se nagledam še malo punčk user posted image Pa mislila sem te vprašat glede kopanja, kaj vidva vsak dan kopata Manjo ali se vmes kakšen dan tudi samo umivata?
Nam še popek ni odpadel, tako da kopali se še nismo, ga pa seveda vsak večer umivam, čeprav ni najbolj navdušen user posted image

katee tebe sem pa hotela vprašati glede zatekanja. So zatekline že čisto izginile? Jaz še jih nekaj malega imam, rob od nogavic se na gležnjih še vedno vidi, drugače pa je že neprimerno boljše user posted image

aja, katee in sani, kako povijata vajine štručke, široko ali ne? Mi imamo kolke 1b, tako da moramo do pregleda široko povijat. Katere pa pleničke uporabljata? Jaz imam čez noč pamperske, čez dan pa DM-ove, pa vedno bolj razmišljam, da bi imela samo pamperske. Se mi zdi, da je pri DM-ovih večkrat kaj zraven.
Jah, počasi bo res čas, da se bomo preselile na starševski čvek, da ne bodo naše nosečke prehitro na 200.strani user posted image

glede posodic za umivanje... jaz imam eno vedno za umivanje ritke. V drugi pa imam vodo za umivanje po telesu. S tisto vodo najprej umijem očke, obraz, uhice in glavico, potem pa še rokice, trebušček, nazadnje pa še nogice in še enkrat ritko. Nimam pa nikoli prekuhane vode, so že v porodnišnici kar vodo iz pipe uporabljali, pa še to je sestra hodila kar z eno pleničko sem in tja, pa je kar vse s to pleničko umila, od glavice do nogic.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
6.1.2008 16:01:36   
mala pikica
sunny in meli upam, da že veselo cartata user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2749
6.1.2008 16:38:12   
klepetka
mala pikica,mi imamo kolke 1A ,pa bom vseen oše nekaj časa na široko povijala.Škoditi ne more.
Sani ,te lahko  še jaz prosim za geslo?
Evo ,milklanduser posted image kliče.
čau

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?