|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
4.1.2008 9:57:52   
Lunca1
Ja tudi mi smo kupček podirali čez ramo, tako da je imela trebušček skoraj gor na rami. Drugače pa enim tudi pomaga, da ga poležijo in dvignejo v sedeč položaj.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
4.1.2008 9:59:03   
Lunca1
MML midve pa vztrajno čez rok rineva, a ne. user posted image  je treba še mal statistiko čez rok dvignit.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
4.1.2008 10:03:11   
SuzanaKK
IZVIRNO SPOROČILO: mml

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

IZVIRNO SPOROČILO: piba

Se mi zdi, da kar veliko žensk rodi kar kak teden ali dva prej.

Ja vse razen mene. user posted image user posted image

Pa mene user posted image

Očitno sem še jaz zraven!user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
4.1.2008 10:04:05   
ulla78
Dobro jutro, mamice in nosečke...

Nekatere še kar čakamouser posted image . Včeraj sem imela pregled in ni pokazalo nič takega, da bi nakazovalo na kakšen bližajoč se porod. Vse še "zaprto"... Pišuka me vsak dan dajejo popadki in otrdevanje trebuha, da sem bila že dvakrat skoraj na poti v P., potem se zopet vse pomiri. No, ko bo, pa bo. Je pa res, da sem že zelooooooooo neučakana user posted image .

Glede vožnje avtomobila.... Jaz zaenkrat še vozim malega v vrtec in tudi sama grem še v trgovino dopoldan ( ko je moj v službi ), čeprav je res že težko. Najbolj zoprno mi je zjutraj vstati v mrzlo jutro in potem še preden uredim malega za vrtec... Trajauser posted image .

Glede dudike... jaz sinu nisem hotela dati dude kot "tolažilko", sem pa naredila veliko napako in sem mu ponudila stekleničko. Sprva jo je imel zgolj za mleko, kasneje za razne čajčke. In sva prišla do tako hudega kariesa zobk, da sva že kmalu hodila okrog zobozdravnikov. Tako, da sem si rekla, da v drugo ne smem ponavljati napake. Menim; če že ponudimo dudiko, je veliko boljše kot steklenička z tekočino.

Tehtnica...se ni premaknila in ostajam na +12kguser posted image user posted image user posted image .

pridne bodite...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
4.1.2008 10:16:54   
Lunca1
naša na srečo najraje pije kar navadno vodo, tako da s kariesom na srečo nimamo problemov, dude smo se pa znebili šele pri 2,5 letih.

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
4.1.2008 10:17:47   
Lunca1
Pa še to je bilo bolj na silo kot ne, flaško smo pa ukinili šele pred 1 mesecem, samo zdaj pa noče več piti mleka zjutraj in zvečer. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
4.1.2008 10:47:50   
klaja
Jutro, sicer malo bolj pozno!

Sem že uspela skuhat, dedi pa je Julijo pazil, zdaj se pa najema in grema malo ven, ker je mala navajena da sma kar naprej zunaj, samo kaj ko je ne morem več dolgo nosit, kaj šele da bi šli z vozičkom na sprehod.

Glede vožnje z avtom bi jaz še vozla, če bi imela še stari avto, tega novega pa si nekako ne upam, ker ga nisem navajena in še večji je. Mogoče se še ojunačim.

Mala pikica veš da sem prebrala tvojo zgodbo, pa nisem upala kaj posebej komentirat. Vglavnem da je sedaj vse vredu, dojenje pa se bo še že poštimalo. Ti ne znam dat kakih nasvetov, ker nimam izkušenj z dojenjem.

Nekaj me zanima, imajo vaši partnerji tudi kake nosečniške sindrome? Meni se zdi, da moj bolj jamra kot jaz?!

Nič, grema zdaj ven, ker me že naganja vstran od računalnika.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
4.1.2008 10:52:31   
koala
Jutro januarčice!

Noč je bila bolj tako-tako, ker nikakor nisem našla udobnega položaja, eh bo že.

Kar se spanja tiče, jaz bom kar vztrajala da mali spi v svoji posteljici, ker me je ful strah da bi ga poležala, čez dan pa ga bom najvrjetneje imela kar v košari od vozička in nekje blizu sebe.

Jaz še vozim, se še čisto dobro počutim, edino vožnja vzvratno dela malo težav, ampak še gre.

Vse ki imate preglede, dobro opravite!

Še pridem kaj pokukat gor.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
4.1.2008 10:57:26   
Lunca1
ja se redi, ampak to je bolj veseli december user posted image , tečen pa ni, mora pa moje hormone prenašat, pa ful mi pomaga, ga moram pohvalit

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
4.1.2008 11:15:44   
Golobček
Dan punce !

Evo mene iz pregleda.

A je imela katera utripa proti koncu nosečnosti 122, ker meni se to zdi malo malo ,čeprav mi je rekla da je normalno od 120-160, zdaj pa res ne vem sem se malo ustrašla da nebi bilo kaj narobe.

Ker ostale stvari pa so ok, naslednji teden imam ctg, seveda če bom zdržala do takrat, ker imam vsak dan lažne popadke pa utrdevanje trebuha.

vse ki še niste opravle pregleda držim pesti.

No še ti Urssyy super da sva se spet srečale, čeprav ni bilo časa za kavico, pa morda naslednjič.

Lep dan vsem, zdaj pa grem kuhat kosilo.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
4.1.2008 11:24:31   
Lusa
Popeniš...vse napišem in potem...tisti user posted image  sorry...

Z lušo sve že prišle iz razprodaje ,sem ji seveda spet morala nekaj kupit,tako ,da z avtom se še kar lepo vozim ,čeprav mi je pa že hudo ,ker me tako spodnji del trebuha boli.Noči so spet katastrofa ,ampak se mi ne zdi ,da bi se Daši akj mudilo na svet.Po moje bom še rodila po roku!

Sani-lepo si opisala svojo porodno zgodbo!

Vsem mamicam user posted image user posted image user posted image .

Mala pikica-tvoja zgodba je meni segla v dno srca ,ker predobro vem ,kaj pomeni izguba otroka.Ampak midve sve se že itak pogovarjale preko telefona zato ti nisem tukaj nič napisala.Tudi jaz se bojim te popkovnice ,ker se otrok lahko samo malo preobrne in se sam zaduši ,zato je kar hudo pomislit na to in to je zame VELIKA stvar.Ampak verjamem ,da naš angelček Ajša in  bratec čuvata Dašo ,ker ne bi prenesla ,če bi se spet kaj zgodilo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
4.1.2008 11:40:29   
Lunca1
Golobček a to misliš otrokv utrip. Mislim da ni nič narobe.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
4.1.2008 11:44:45   
limma
sonček balonček in gagy85 - iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image

ooooo, sani1, kako lepo si napisala... tudi meni gre kar na jok......... vesela sem zate, da je šlo tako gladko in za vse vas, da ste doma, zdravi in se imate neizmerno lepo user posted image

mala pikica - tudi jaz sem prebrala tvojo porodno zgodbo in prav tako povedala user posted image , da je imel Gašper trikrat ovito popkovino in da se je po urgentnem CR vse lepo izteklo.. pokomentirala pa tudi nisem nič, ker - odkrito povedano -  nisem vedela, kaj naj napišem.. me je bila pa groza že samo ob misli..... samo, da se je vse lepo  izteklo in da ste dobro! user posted image   ne bit žalostna, vse je v redu user posted image user posted image

piba - boga revca user posted image  še predorbo vem, kako lahko boli modrostni zob .. dlesni imam pa tudi jaz vnete in krvaveče.. bi morala grgrat žajbljev čaj, pa .......... upam, da boš kmalu bolje user posted image

zdaj grem pa kuhat, ker grem potem na izlet, vam kasneje kaj več napišem user posted image

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
4.1.2008 11:49:12   
Katrin
Dan user posted image

Čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image  Lepo se cartajte.

Jaz sem imela včeraj pregled; vse ok (user posted image  se še nič ne mudi na ta mraz) user posted image ; me je pa ponoči tako stiskalo v spodnjem delu trebuha (prvič doslej), da sem se kar malo ustrašila...

Lep dan in uživajte!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
4.1.2008 11:51:12   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Punce a boste oz. ste do konca avto vozile?

Še vedno sem vsak dan v avtu in tudi pripeta user posted image  Vožnja in pas mi ne delata težav.

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
4.1.2008 12:14:41   
ursulina
pozdravljene!
da se še jaz pofočkam, da sem še v enem kosu user posted image

v glavnem, januarčice nobene ne damo nikamor, smo že vse povedale, upam, da je zdaj to jasno in glasno jasno vsem user posted image  kar odprite si temo na starših, počasi se bomo nakapljale k vam... no prej ali slej.... user posted image

prebrala sem tudi jaz vse zgodbe, hvala bogu pa, da se je vse srečno končalo in da se da hitro ukrepat!

je pa res, da imamo toliko za prebrat, da večkrat kaj pozabimo komentirat, tudi na nekaj mojih vprašanj se ni odgovorilo, na večino pa se je...  user posted image

jaz sem danes celo spet spala kot polhek in se seveda tudi temu primero dobro počutim... sem bila pa tako utrujena, da me verjetno tudi z brcanjem ni mogel prebudit...user posted image

jutri sem se naročila k frizerju, jupiiiiii... pa le ne bom kot strašilo z narastkom čez 1 mesec.
strije - jih na srečo zaenkrat še ni na vidiku.... (držimo pesti, ne?)

avto - jaz bi z veseljem še vozila, ampak me moji nikakor ne pustijo več in tko me pač vozijo na preglede...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
4.1.2008 12:15:36   
SuzanaKK
Punce, meni se je pravkar odluščil čep, ko sem šla na wc. Malo sem se ustrašila, ker sem videla kri, pomešano še s to mojo kremo in sluz. Očitno ne bom več dolgo 2 v 1. user posted image Mali me pa še vedno veselo brca. Bom zdajle kar v (celjskouser posted image ) P. poklicala, če moram priti že danes tja. Me skrbi predvsem zaradi vnetja, da ne bi prišlo do otroka. Če se ne javim več danes, mejte me v mislih no. Sicer pa bom javila katee, kako in kaj. 

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
4.1.2008 12:17:35   
ursulina
suzana, držimo pesti!!! ni pa rečeno, da bo takoj...

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
4.1.2008 12:21:09   
katee
Živjo punce!

Samo toliko, da se javim. Sva z Žan Luko ravno prišla domov. Vidim, da imam veliko za prebrat za nazaj, saj me ni bilo 6 dni.

Midva sva dobro. Mene sicer malo boli rana, ampak saj to je razumljivo, pikec mali je pa pridkan.

Sedaj me čaka intenzivno branje user posted image , pa adaptacija na to novo bitje.

Ampak najprej si grem pa eno user posted image   narest in jo z užitkom spijem.

Uživajte

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
4.1.2008 12:23:01   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

suzana, držimo pesti!!! ni pa rečeno, da bo takoj...

Suzanakk, tudi jaz držim pesti. Vendar se čep lahko odlušči kar nekaj dni prej. Saj ko bodo popadki boš pa itak vedelauser posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
4.1.2008 12:36:06   
sani1
katee- dobrodošla nazaj med nami...

joj bomo čvekale... grem zdej dalje delat...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 12:41:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sani1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2597
4.1.2008 12:41:39   
klaja
Katee dobrodošla spet nazaj med nami! Lepo se cartajte!

SuzanaKK seveda bomo mislile na tebe! Jaz si vsak trenutek, ko nisem na RR študiram, če je že katera slučajno šla rodit.

Sem se pa že predčasno veselila, ko sem videla na forumu, da je Lusa omenjena in sem mislila, da je že kaj. Pa sem potem bila kar žalostna, ko sem videla, kako so punce nevčakane!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
4.1.2008 12:43:45   
klaja
Benika držim pesti da bo čim prej za tabo in boš lahko čim prej stisnila svoj zakladek k sebi. Sem pa te pogrešala tule na forumu! Ti bomo pomagale dihat!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 12:47:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?