Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 9:57:52
|
|
|
|
Lunca1
|
Ja tudi mi smo kupček podirali čez ramo, tako da je imela trebušček skoraj gor na rami. Drugače pa enim tudi pomaga, da ga poležijo in dvignejo v sedeč položaj.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 9:59:03
|
|
|
|
Lunca1
|
MML midve pa vztrajno čez rok rineva, a ne. je treba še mal statistiko čez rok dvignit.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 10:03:11
|
|
|
|
SuzanaKK
|
IZVIRNO SPOROČILO: mml IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 IZVIRNO SPOROČILO: piba Se mi zdi, da kar veliko žensk rodi kar kak teden ali dva prej. Ja vse razen mene. Pa mene Očitno sem še jaz zraven!
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 10:04:05
|
|
|
|
ulla78
|
Dobro jutro, mamice in nosečke... Nekatere še kar čakamo . Včeraj sem imela pregled in ni pokazalo nič takega, da bi nakazovalo na kakšen bližajoč se porod. Vse še "zaprto"... Pišuka me vsak dan dajejo popadki in otrdevanje trebuha, da sem bila že dvakrat skoraj na poti v P., potem se zopet vse pomiri. No, ko bo, pa bo. Je pa res, da sem že zelooooooooo neučakana . Glede vožnje avtomobila.... Jaz zaenkrat še vozim malega v vrtec in tudi sama grem še v trgovino dopoldan ( ko je moj v službi ), čeprav je res že težko. Najbolj zoprno mi je zjutraj vstati v mrzlo jutro in potem še preden uredim malega za vrtec... Traja . Glede dudike... jaz sinu nisem hotela dati dude kot "tolažilko", sem pa naredila veliko napako in sem mu ponudila stekleničko. Sprva jo je imel zgolj za mleko, kasneje za razne čajčke. In sva prišla do tako hudega kariesa zobk, da sva že kmalu hodila okrog zobozdravnikov. Tako, da sem si rekla, da v drugo ne smem ponavljati napake. Menim; če že ponudimo dudiko, je veliko boljše kot steklenička z tekočino. Tehtnica...se ni premaknila in ostajam na +12kg . pridne bodite...
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 10:16:54
|
|
|
|
Lunca1
|
naša na srečo najraje pije kar navadno vodo, tako da s kariesom na srečo nimamo problemov, dude smo se pa znebili šele pri 2,5 letih.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 10:17:47
|
|
|
|
Lunca1
|
Pa še to je bilo bolj na silo kot ne, flaško smo pa ukinili šele pred 1 mesecem, samo zdaj pa noče več piti mleka zjutraj in zvečer.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 10:47:50
|
|
|
|
klaja
|
Jutro, sicer malo bolj pozno! Sem že uspela skuhat, dedi pa je Julijo pazil, zdaj se pa najema in grema malo ven, ker je mala navajena da sma kar naprej zunaj, samo kaj ko je ne morem več dolgo nosit, kaj šele da bi šli z vozičkom na sprehod. Glede vožnje z avtom bi jaz še vozla, če bi imela še stari avto, tega novega pa si nekako ne upam, ker ga nisem navajena in še večji je. Mogoče se še ojunačim. Mala pikica veš da sem prebrala tvojo zgodbo, pa nisem upala kaj posebej komentirat. Vglavnem da je sedaj vse vredu, dojenje pa se bo še že poštimalo. Ti ne znam dat kakih nasvetov, ker nimam izkušenj z dojenjem. Nekaj me zanima, imajo vaši partnerji tudi kake nosečniške sindrome? Meni se zdi, da moj bolj jamra kot jaz?! Nič, grema zdaj ven, ker me že naganja vstran od računalnika.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 10:52:31
|
|
|
|
koala
|
Jutro januarčice! Noč je bila bolj tako-tako, ker nikakor nisem našla udobnega položaja, eh bo že. Kar se spanja tiče, jaz bom kar vztrajala da mali spi v svoji posteljici, ker me je ful strah da bi ga poležala, čez dan pa ga bom najvrjetneje imela kar v košari od vozička in nekje blizu sebe. Jaz še vozim, se še čisto dobro počutim, edino vožnja vzvratno dela malo težav, ampak še gre. Vse ki imate preglede, dobro opravite! Še pridem kaj pokukat gor.
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 10:57:26
|
|
|
|
Lunca1
|
ja se redi, ampak to je bolj veseli december , tečen pa ni, mora pa moje hormone prenašat, pa ful mi pomaga, ga moram pohvalit
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 11:15:44
|
|
|
|
Golobček
|
Dan punce ! Evo mene iz pregleda. A je imela katera utripa proti koncu nosečnosti 122, ker meni se to zdi malo malo ,čeprav mi je rekla da je normalno od 120-160, zdaj pa res ne vem sem se malo ustrašla da nebi bilo kaj narobe. Ker ostale stvari pa so ok, naslednji teden imam ctg, seveda če bom zdržala do takrat, ker imam vsak dan lažne popadke pa utrdevanje trebuha. vse ki še niste opravle pregleda držim pesti. No še ti Urssyy super da sva se spet srečale, čeprav ni bilo časa za kavico, pa morda naslednjič. Lep dan vsem, zdaj pa grem kuhat kosilo.
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 11:24:31
|
|
|
|
Lusa
|
Popeniš...vse napišem in potem...tisti sorry... Z lušo sve že prišle iz razprodaje ,sem ji seveda spet morala nekaj kupit,tako ,da z avtom se še kar lepo vozim ,čeprav mi je pa že hudo ,ker me tako spodnji del trebuha boli.Noči so spet katastrofa ,ampak se mi ne zdi ,da bi se Daši akj mudilo na svet.Po moje bom še rodila po roku! Sani-lepo si opisala svojo porodno zgodbo! Vsem mamicam . Mala pikica-tvoja zgodba je meni segla v dno srca ,ker predobro vem ,kaj pomeni izguba otroka.Ampak midve sve se že itak pogovarjale preko telefona zato ti nisem tukaj nič napisala.Tudi jaz se bojim te popkovnice ,ker se otrok lahko samo malo preobrne in se sam zaduši ,zato je kar hudo pomislit na to in to je zame VELIKA stvar.Ampak verjamem ,da naš angelček Ajša in bratec čuvata Dašo ,ker ne bi prenesla ,če bi se spet kaj zgodilo.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 11:40:29
|
|
|
|
Lunca1
|
Golobček a to misliš otrokv utrip. Mislim da ni nič narobe.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 11:44:45
|
|
|
|
limma
|
sonček balonček in gagy85 - iskrene čestitke ooooo, sani1, kako lepo si napisala... tudi meni gre kar na jok......... vesela sem zate, da je šlo tako gladko in za vse vas, da ste doma, zdravi in se imate neizmerno lepo mala pikica - tudi jaz sem prebrala tvojo porodno zgodbo in prav tako povedala , da je imel Gašper trikrat ovito popkovino in da se je po urgentnem CR vse lepo izteklo.. pokomentirala pa tudi nisem nič, ker - odkrito povedano - nisem vedela, kaj naj napišem.. me je bila pa groza že samo ob misli..... samo, da se je vse lepo izteklo in da ste dobro! ne bit žalostna, vse je v redu piba - boga revca še predorbo vem, kako lahko boli modrostni zob .. dlesni imam pa tudi jaz vnete in krvaveče.. bi morala grgrat žajbljev čaj, pa .......... upam, da boš kmalu bolje zdaj grem pa kuhat, ker grem potem na izlet, vam kasneje kaj več napišem
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 11:49:12
|
|
|
|
Katrin
|
Dan Čestitke vsem novim mamicam Lepo se cartajte. Jaz sem imela včeraj pregled; vse ok ( se še nič ne mudi na ta mraz) ; me je pa ponoči tako stiskalo v spodnjem delu trebuha (prvič doslej), da sem se kar malo ustrašila... Lep dan in uživajte!
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 11:51:12
|
|
|
|
Katrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Punce a boste oz. ste do konca avto vozile? Še vedno sem vsak dan v avtu in tudi pripeta Vožnja in pas mi ne delata težav.
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 12:14:41
|
|
|
|
ursulina
|
pozdravljene! da se še jaz pofočkam, da sem še v enem kosu v glavnem, januarčice nobene ne damo nikamor, smo že vse povedale, upam, da je zdaj to jasno in glasno jasno vsem kar odprite si temo na starših, počasi se bomo nakapljale k vam... no prej ali slej.... prebrala sem tudi jaz vse zgodbe, hvala bogu pa, da se je vse srečno končalo in da se da hitro ukrepat! je pa res, da imamo toliko za prebrat, da večkrat kaj pozabimo komentirat, tudi na nekaj mojih vprašanj se ni odgovorilo, na večino pa se je... jaz sem danes celo spet spala kot polhek in se seveda tudi temu primero dobro počutim... sem bila pa tako utrujena, da me verjetno tudi z brcanjem ni mogel prebudit... jutri sem se naročila k frizerju, jupiiiiii... pa le ne bom kot strašilo z narastkom čez 1 mesec. strije - jih na srečo zaenkrat še ni na vidiku.... (držimo pesti, ne?) avto - jaz bi z veseljem še vozila, ampak me moji nikakor ne pustijo več in tko me pač vozijo na preglede...
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 12:15:36
|
|
|
|
SuzanaKK
|
Punce, meni se je pravkar odluščil čep, ko sem šla na wc. Malo sem se ustrašila, ker sem videla kri, pomešano še s to mojo kremo in sluz. Očitno ne bom več dolgo 2 v 1. Mali me pa še vedno veselo brca. Bom zdajle kar v (celjsko ) P. poklicala, če moram priti že danes tja. Me skrbi predvsem zaradi vnetja, da ne bi prišlo do otroka. Če se ne javim več danes, mejte me v mislih no. Sicer pa bom javila katee, kako in kaj.
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 12:17:35
|
|
|
|
ursulina
|
suzana, držimo pesti!!! ni pa rečeno, da bo takoj...
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 12:21:09
|
|
|
|
katee
|
Živjo punce! Samo toliko, da se javim. Sva z Žan Luko ravno prišla domov. Vidim, da imam veliko za prebrat za nazaj, saj me ni bilo 6 dni. Midva sva dobro. Mene sicer malo boli rana, ampak saj to je razumljivo, pikec mali je pa pridkan. Sedaj me čaka intenzivno branje , pa adaptacija na to novo bitje. Ampak najprej si grem pa eno narest in jo z užitkom spijem. Uživajte
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 12:23:01
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina suzana, držimo pesti!!! ni pa rečeno, da bo takoj... Suzanakk, tudi jaz držim pesti. Vendar se čep lahko odlušči kar nekaj dni prej. Saj ko bodo popadki boš pa itak vedela
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 12:36:06
|
|
|
|
sani1
|
katee- dobrodošla nazaj med nami... joj bomo čvekale... grem zdej dalje delat...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2008 12:41:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 12:41:39
|
|
|
|
klaja
|
Katee dobrodošla spet nazaj med nami! Lepo se cartajte! SuzanaKK seveda bomo mislile na tebe! Jaz si vsak trenutek, ko nisem na RR študiram, če je že katera slučajno šla rodit. Sem se pa že predčasno veselila, ko sem videla na forumu, da je Lusa omenjena in sem mislila, da je že kaj. Pa sem potem bila kar žalostna, ko sem videla, kako so punce nevčakane!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 4.1.2008 12:43:45
|
|
|
|
klaja
|
Benika držim pesti da bo čim prej za tabo in boš lahko čim prej stisnila svoj zakladek k sebi. Sem pa te pogrešala tule na forumu! Ti bomo pomagale dihat!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2008 12:47:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?