|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
3.1.2008 15:52:29   
muzika
Če slučajno koga zanima, nisem še rodila, samo brez interneta sem bila nekaj dni, ker smo preklopili na drugega operaterja.

Urssy, zelo lepo zibelko imaš. Bo Vivien uživala v njej.

Martinca in sonček balonček, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Mala pikica, lepo, da si že doma in da se cartate. user posted image Upam, da se dojenje normalizira. Žal jaz tvoje sličice Gašperja ne morem videti oz. ko odprem tvoj album, ne duha ne sluha o dojenčku. user posted image user posted image user posted image  Zakaj se meni to dogaja?

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
3.1.2008 15:57:09   
urssyy
Gagy čestitam tudi jaz za prečudovito hčerkico Danajo. Sedaj pa se le še kaj javi in nam kaj napiši, če boš utegnila.user posted image user posted image user posted image .

Sonček balonček in Martinca tudi vama dvema čestitam še enkrat tudi na tem januarskem podforumu user posted image user posted image user posted image user posted image .

No jutri ima tudi jaz pregled pri G., komaj čakam. Upam, da dobim datum za CR.

Kako pa ustvrim tale trakec zgoraj pri nicku, ki pokaže koliko tednov oziroma dni je še do PDP-ja?.

Vidim, da sedaj pa se nam je res začel dogajat...super .......

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
3.1.2008 16:01:36   
urssyy
Muzika hvala za pohvale za zibelkouser posted image .

Mala pikica ni dala slikce od Gašperja  pod album, ampak jih je prilepila na našemu forumu, kar med čvekom kake 4-7 strani nazaj. Malo prelistaj.

Kako si ti? Se že kaj pripravljaš na porod ali še ni nič znakov? 

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
3.1.2008 16:36:03   
Golobček
Pozdravljene1

Sem opazla da imamo nekaj novih mamic- vsem iskrene čestitke-Martinca, Sonček balonček,Gagy.user posted image user posted image

Sani lepo  da si napisala svojo zgodbo , mi gre kr na jok, če pa si pri volji bi te pa tudi jaz prosila za geslo.user posted image user posted image

Vaney tebi pa vse naj za rojstni dan, sicer z zamudo ampak iz srca.user posted image

Jutri imam tudi jaz pregled pri g. zjutraj grem v laboratorij potem pa h ginekologu.

Vsem želim lep dan.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
3.1.2008 16:48:36   
SuzanaKK
Čau punce! Evo še mene iz pregleda in ctg-ja. Od včeraj me ful dajejo lažni popadki in danes je bilo kar živahno na ctg-ju, sem mislila, da me bo G. verjetno kar v P. poslala. No, in ker je moja G. na dopustu, sem šla k eni drugi in gleda tisti listek in pravi, kaj je zdaj to, a so samo krči ali so popadki. Sem rekla, da so sicer zoprni, ampak da ne bolijo. Potem me je zaradi vnetja še pogledala, odpiram se še nič, tako da so to samo pripravljalni popadki. Jih imam pa na par minutk, tako da grem zdaj malo v ležeči položaj, takrat se stanje po navadi umiri. Če bi bilo kar koli drugega (krvavi izcedek, odtek plodovnice, pravi popadki) pa naj grem kar v P. To je to.

Sani, čudovita porodna zgodba, mislim, da smo jo kar vse prebrale. Sem pa ful jezna, ker mi ne uspe pogledati tvoje pupike.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 17:02:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SuzanaKK)
  Neposredna povezava do sporočila: 2531
3.1.2008 17:04:20   
SuzanaKK
Nalin, hormončki ...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 17:09:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SuzanaKK)
  Neposredna povezava do sporočila: 2533
3.1.2008 17:10:46   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Kako pa ustvrim tale trakec zgoraj pri nicku, ki pokaže koliko tednov oziroma dni je še do PDP-ja?.

http://lilypie.com/index.html
Tukaj ga narediš in potem prekopiraš povezavo v svoj profil.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
3.1.2008 17:20:56   
sani1
čer...
Hvala za pohvale. Pa sem mislila, da nobena ne bo šla prebrat, ker sem se toliko razpisala...

Nalin preveč dela si si zadala za enkrat. Zato ti je pa slabo. Pazi nase...

mml- hvala za odgovor.

mala pikica- kako se imasta kaj z Gašperjem? Je priden? Ste se že kopali?
Sva pa edini od mamic tukaj gor. Upam, da se nama hitro pridruži še katera.

A se bomo potem preselile na kakšno drugo stran ali bomo ostale tukaj? Kako je s tem?

No zdej se grem pa še js malo pocartlat k možeku...

Lep večer!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 17:40:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sani1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2536
3.1.2008 17:52:10   
SuzanaKK
Sani, sem dobila sms od katee, da gresta jutri z Lukcem po vsej verjetnosti že domov, tako da pride še ena mamica. Samo upam, da boste imele čas klepetati z nami. Lahko pa ena naredi otvoritev in odpre novo temo na forumu dojenček, januarčice 2008, kaj pa pol, če ste malo prehitevale, še vedno ste naše januarčiceuser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 17:53:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SuzanaKK)
  Neposredna povezava do sporočila: 2538
3.1.2008 18:05:20   
Lunca1
Gagy čestitke. user posted image user posted image user posted image

Urssyy taprvo moraš skopirat v profil.

Sani lepa zgodba. Veš da smo prebrale.

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
3.1.2008 18:29:41   
TONČI.
TUKAJ SE NAJ RODI SREČA!

Ja sani, v tej sobi sem tudi jaz rodila ta prvega škrata. Soba št. 10. Lepo si opisala svojo zgodbo.

Nalin prale in pospravljale bomo pa iz dneva v dan bolj.user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
3.1.2008 18:52:40   
baby_08
Čestitam novim mamicam  user posted image user posted image user posted image joj kak so srčkani, komaj čakam da dobim v naročje svojouser posted image .
Jaz sem pa čez praznike zbolela, na srečo nisem mela vročine, le iz nosa mi je full teklo in kašljala sem full. Zdaj je že veliko boljšeuser posted image .
Sani- full lepo porodna zgodba
Vsem mamicam želim veliko cartanja zuser posted imageuser posted image pa čim manj težav do prihodauser posted image
Lep večer še naprej

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
3.1.2008 19:28:52   
Artikl
Čestitke user posted image user posted image user posted image novim mamicam: Martinca, Soonček balonček, Gagy85. Želim vam čim več cartanja in lepih trenutkov z vašimi user posted image .

Sani1 - prijetno je prebrati tudi kakšno pozitivno izkušnjo poroda.  Lepo da si jo delila z nami.  Sem kar malo pomirjena in verjamem, da vsem le ni to samo boleča izkušnja. Upam na kaj podobnega.

Sem pa tudi sama danes iz pregleda. Vse je OK.  Glede na CTG je user posted image   zelo živahna, g. mi je naredila še ultrazvok, tako da sem po enem mesecu spet videla našo user posted image . Mednožja sicer ni razkrila tako da upam, da se ni v tem času kaj spremenilo (user posted image ), ker bo drugače roza user posted image . Ima pa že 3400 g, do PDP pa naj bi dobila še nekje +200 g. Ni kaj punca bo kar ornk. Mi je pa g. poslušala še pljuča ker kašljam, je rekla da nebi šla slučajno s kakšnim bronhitisom rodit. Je pol ugotovila, da gre verjetno samo za prehlad zgornjih dihal (user posted image ) in ni nič hujšega. A če bi imela bronhitis pa ne bi mogla rodit al kaj?!? Pa še kri in vodo sem morala dat, za izvide moram pa jutri poklicat.

Lep večer vsem, čim manj obiskov WC-jev in ostalih nosečniških togob pa se beremo zjutraj.

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
3.1.2008 19:33:54   
Lunca1
Artikl verjetno bi šla prav tako rodit, samo malo težje bi dihala user posted image

(odgovor članu Artikl)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
3.1.2008 19:53:15   
mala pikica
user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
   user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK (30), Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
  user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), NM, user posted image , NM, user posted image Neja  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image  
user posted image aurora6 (30), user posted image , Ljubljana, user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image      
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  ursulina (28), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image
user posted image  Artikl (29), Kočevje, user posted image , Ljubljana, user posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320 g, 45 cm
user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460 g, 43 cm  
TEA
1350 g, 40 cm
user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720 g, 48 cm
user posted image  

10.12. jana26 (PDP 9.1.)
LUKA
3000 g, 50 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625 g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950 g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875 g, 42 cm

user posted image

22.12. gagy85 (PDP 8.1.)
DANAJA
2560g, 48 cm
user posted image

23.12. karatina (PDP 6.1.)
KARIN
3570 g, 50 cm

user posted image

24.12. piškamiška (PDP 16.1.)
MATIC
1855 g, 43 cm
NEJC
2030 g, 44 cm

user posted image

25.12. mala pikica (PDP 4.1.)
GAŠPER
3450 g, 51 cm

user posted image

27.12. nana35 (PDP 9.1.)
KLEMEN
3550 g, 51 cm

user posted image

30.12. katee (PDP 6.1.)
ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm

user posted image

30.12. sonček balonček (PDP 1.1.)
MARUŠA
3400 g, 50 cm

user posted image

01.01. klepetka (PDP 1.1.)
LANA
3900 g, 54 cm

user posted image

02.01. martinca (PDP 10.1.)
PATRIK
3320 g, 50.5 cm

Januarčic nas je zdaj samo še 68!
Imamo pa zato že 16 mamic, 11 user posted image in 7 user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 3.1.2008 20:01:02 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
3.1.2008 20:03:19   
mala pikica
muzika slika od Gašperja je mislim na 96.strani, slike v album pa bom dala kmalu, moram najti nekaj več časa, ki pa ga trenutno res ni user posted image

sani mislim, da sva res edini mamici zaenkrat tukaj, gagy vidim, da se nama je danes pridružila. Sicer pa je jutri že klepetka doma, pa se bomo zmenili, če bomo šli na strši čvekamo. Še niso januarčice nič povedale, če nam dovolijo, da klepetamo z njimi user posted image

Drugače pa še ne najdem veliko časa za RR. Ko se bodo vse te začetniške težave umirile, bo boljše.
Z mlekom in dojenjem imamo probleme, ker nikakor ne ugotovim, če ga imam dovolj. Pa malo s spanjem, naekrat več Gašper noče spati v svoji posteljici, pa s kakanjem, vedno se pokaka po hranjenju, potem pa ga s previjanjem zbudimo.....

Sem pa jaz tudi napisala svojo porodno zgodbo, predvsem pa to, da se je Gašperju zelo hudo godilo in da bi se zelo slabo lahko vse skupaj končalo user posted image Pa ni nobena nič napisala... Jaz sem pa takšna jokica zadnje dni, ko me daje neka otožnost, pa sem se malo potožila, da ni nobena nič opazila. Sicer pa vem, da imate polno svojih težav. Mislim na vse vas user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 2545
3.1.2008 20:16:57   
SuzanaKK
No mala pikica, jaz se prva opravičujem, sem pričakovala tvojo porodno zgodbico in jo z veseljem prebrala, pa res nisem nič komentirala. Jaz sem osebno komaj čakala, da prideš domov, ker kar ni bilo isto brez tebe. Pa klepetko in katee tudi pogrešam, pa naj že tudi nana pride. A sem katero pozabila? Se že zdaj opravičujem. Skratka, samo da se je vse dobro končalo, da ste že doma, tebi se bo rana zacelila, začetniške težave bodo pa tudi mimo. Kaj naj jaz rečem, ko se mi zdi, da ga še prijeti ne bom znala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2546
3.1.2008 20:22:19   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Še niso januarčice nič povedale, če nam dovolijo, da klepetamo z njimi user posted image

Vemo, da imate mamice veliko dela, vendar to, da vas ne spustimo k decemberčicam pa nisi prebrala.user posted image  Seveda boste klepetale z nami, samo kaj, ko ste za enkrat doma samo tiste, ki ste rodile že decembra in najbrž čakate eno januarčico, da opre temo.user posted image  Ve kar začnite na "starši čvekamo" in se vam bomo počasi vse pridružile.

Sem pa jaz tudi napisala svojo porodno zgodbo, predvsem pa to, da se je Gašperju zelo hudo godilo in da bi se zelo slabo lahko vse skupaj končalo user posted image Pa ni nobena nič napisala... Jaz sem pa takšna jokica zadnje dni, ko me daje neka otožnost, pa sem se malo potožila, da ni nobena nič opazila. Sicer pa vem, da imate polno svojih težav. Mislim na vse vas user posted image

Oprosti, če smo tvojo zgodbo "spregledale". Jaz sem jo prebrala in se mi je zdelo, da se je vse tako srečno končalo. Po pravici povedano sploh nisem imela občutka, da je bilo res tako napeto. Sem pa mojemu user posted image povedala kolikorat je bil Gašper ovit s popkovino. Samo, da se je vse dobro končalo, pa tudi zdaj bo vse ok, ti samo pozitivno razmišljaj. Nikar se ne prepuščaj otožnosti, bodi vesela kljub vsem težavam, glej na njih s pozitivne strani...če ti je lažje, da se nam potožiš, pa kar izvoli in nas zasuj.user posted image user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 2547
3.1.2008 20:22:55   
Alfabeta

. Še niso januarčice nič povedale, če nam dovolijo, da klepetamo z njimi user posted image

Drugače pa še ne najdem veliko časa za RR. Ko se bodo vse te začetniške težave umirile, bo boljše.
Z mlekom in dojenjem imamo probleme, ker nikakor ne ugotovim, če ga imam dovolj. Pa malo s spanjem, naekrat več Gašper noče spati v svoji posteljici, pa s kakanjem, vedno se pokaka po hranjenju, potem pa ga s previjanjem zbudimo.....

Glede tega ali vas sprejmemo nazaj...Začele ste kot Januarčice in tudi ostale. Jasno, da vas user posted image .

Sicer nisi napisala glede dojenja zakaj te skrbi, da ne bi imela dovolj mleka, pa vendar... Glej, moj sin se je dojil na 1,5h podnevi, ponoči pa če smo uspeli do 2,5h presledka narediti je bilo že veselje. Torej, moj je bil požrešnež, kar se mu je tudi poznalo.
Če otrok napreduje (če nimaš, pa te zelo skrbi si priskrbi tehtnico) se nimaš kaj bati in sekirati. Če pa ne napreduje.... Sicer pa več boš dojila, več mleka bo. Pa še nekaj, kar sicer pravijo da ne drži, pa sem jaz preiskusila, da drži.. Če dovolj ješ, dovolj kvalitetno in ne oslabljeno hrano, je tudi mleko dovolj močno. Jaz sem jedla res tako, pa nisem zaradi tega kg pridobila (tega se ponavadi porodnice bojijo), temveč sem bila po 8.mesecih dojenja na -6 kg teže pred zanositvijo.

Spanje v svoji posteljici... Pri nas je bilo to malo uganka. Najprej sem ugotovila, da ga zebe. Ko se je potem to normaliziralo, sem ugotovila, da mu očitno ne paše položaj postelje in ko sem jo obrnila, je bilo o.k. Moj je namreč kot dojenček vedno spal v svoji posteljici, nikoli pri nama, kar je po moje najbolj "zdravo za otroka", ne pa toliko za mamico, ker mora vstajati. Ne odnehaj prehitro z vztrajanjem spanja v svoji postelji. Prej boš popustila, prej boš imela težave.
Glede previjanja pa ti nimam kaj drugega reči, kot samo to, da ga ponoči previjaj v čim temnejšem prostoru (na začetku je težko, potem se pa navadiš), čim hitreje in brez pogovarjanja. Pri nas je to "palilo" in je vedno zaspal nazaj.

Za tvojo porodno zgodbo pa... Oprosti, jaz sem jo očitno spregledala. Ponavadi se mi nabere nekaj strani čtiva in bolj preletim kot berem, če pa je bila še kje blizu tistih tvojih slik malčka, potem pa itak, ker sem slike pa videla in gledala.

Pikicauser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2548
3.1.2008 20:24:07   
Alfabeta
Sunny, ZS ti utripa!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
3.1.2008 20:39:49   
SuzanaKK
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Lahko pa ena naredi otvoritev in odpre novo temo na forumu dojenček, januarčice 2008, kaj pa pol, če ste malo prehitevale, še vedno ste naše januarčiceuser posted image

No mala pikica, vidiš, da smo že o tem razpravljale, pa ne samo jaz, tudi ursulina in druge!!!!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?