Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 8:06:00
|
|
|
|
pika74
|
...Najraje bi objela ves svet...
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 8:10:31
|
|
|
|
LuNa73
|
Pika, še tukaj ČESTITKE!!!!!!!!! Vidiš, vsak zakaj ima svoj zato! Tako boš lahko vsem radovednežem, ki so te prej "gnjavili", da zakaj pa še ne.....?, odgovorila: Zato, ker je sedaj napočil čas za mojo popolno srečo! Vse dobro ti želim! Pazi nase in svojo pikico!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 8:12:50
|
|
|
|
April
|
Jaz se tud cmeram. Vesela sem zate. Čestitke in naj ti čimprej mine teh 8 m.
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 8:13:06
|
|
|
|
sneška_
|
Tale novička mi je naredila kurjo polt.Koliko sem vesela zdaj pa bodoča mami lepo uživkaj v nosečnosti. Bo na svetu še en sonček
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 8:14:00
|
|
|
|
Felicity
|
Čudovita novica. Iskrene čestitke! In čudovitih ti želim.
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 8:26:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pika74, .ta novica je ena najlepših kar sem jih kdaj prebrala.Dala si novega upanja juhej čestitke tebi in bodočemu očku naravnost iz srca. LP
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 8:26:17
|
|
|
|
Špelca21
|
ČESTITAM!!!!!!!!! Kr solze sem dobila na oči, in čeprav te ne poznam se zelo veselim s tabo in zate oz. za vaju!!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 8:32:36
|
|
|
|
Bety upa
|
No...saj sem vedela .... Ti si 3. in v tretje gre rado....Leto 2007 je pravljično leto....In Bog je nekaterim namenil pravljične zgodbe......Anitka......brezupna, stara Bety.....in afriški Slovenec Pika74..... In čuda so......in narava je vsemogoča......in.....nikoli ne obupajte..... Prosim te, bodi srečna in nič panična. Vzemi vitaminčke, prometrij.....in sonce, ki se kaže.... Vse, da bo iz majhnega zraslo veliko..... Od srca ti želim vse, kar si sanjala in želela..... Lep pozdrav od Bety
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 8:51:49
|
|
|
|
Špela100
|
Pika74 tudi jaz imam kurjo polt, tudi meni gre na jok in tudi jaz ti želim vso srečo tega sveta, mislim nate, pošiljam ti en objemček in 100 lupčkov.... pa danes ti ni treba nič delat v službi...ha, ha...
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 8:59:16
|
|
|
|
tinaaja
|
res je, pravica se obstaja... od srca ti zelim veliko uzitka v preostalih 8 mesecih nosecnosti in enega (no lohk tud dva) zdrava otrocka trdo si si prigarala tole nosecnost juhuhu veselim se s teboj BRAVO!
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 9:08:23
|
|
|
|
*alja*
|
Čestitke Lepo nosečnost in zdravega otroka
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 9:10:19
|
|
|
|
neni
|
Nimam besed, upam da boš dobila tako lepega in zdravega pikipokija kot jaz. In čestitke tudi očiju. Sem se kar fajn razjokala zdej ko sem prebrala tvoje sporočilo... Meni gre pa odkar sem dobila MMS po glavi: Vem, da danes bo srečen dan, to sem začutil že zjutraj, zagotovo danes bo srečen dan.... lp neni
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 9:14:48
|
|
|
|
Anonimen
|
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kar nekaj me je vleklo na to stran na ta forum in sedaj vem zakaj. Tako sem srečna s teboj vred,da ti ne morem povedat koliko,ko sem to prebrala.Sedaj boš lahko povedala svojemu otročku,kako je bil usoden dopust v daljno deželo,kje je bil spočet,nekje daleč v vročem,čudovitem svetu. Dobrodošel deček ali deklica spočet-a v afriški savani,deželi tisočerih čudes,med njimi si ti tisočprvi-a Veliko sreče,zdravo nosečnost
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2007 9:23:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 9:27:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Miklavž je letos pohitel. Čestitkeeeeee!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 9:29:13
|
|
|
|
koala
|
Draga moja Pika jaz sem čisto paf, od sreče, veselja, ganjenosti. Solze kar nočejo nehat tečt, občutki pa so skoraj takšni kot so bili takrat ko sem sama slišala tisti magični stavek "Gospa, noseči ste." Kaj naj ti reče rezen tega, da me je od te novice nehala glava bolet, da bi najraje priletela k tebi in te pošteno objela? Draga moja iskrene čestitke, uživaj, uživaj in še enkrat uživaj te čarobne mesece, pravzaprav moram napisati uživajta, ker sta si resnično zaslužila. In ja leto 2007 je čudovito in pravično leto. Draga moja čudovito nosečnost ti želim!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 9:29:27
|
|
|
|
soncece24
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii To pa je res novica leta Želim ti najlepšo na svetu in enega zdravega, veselega ČESTITAM!
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 9:38:17
|
|
|
|
Špelka
|
Draga Pika! To je poleg Anitkine novice novica stoletja na RR! kako sem vesela zate, za vaju, za vas tri.... Jokam na glas od veselaj - tako, kot sem jokala ob mojem plusku! Da, še je pravica na svetu in še so prašičja leta, ki tudi nam fosilkam prinašajo tako pričakovane in prigarane sončke! ZDAJ PA LE ŠE VSO SREČO TEGA SVETA, NAJ VSI ANGELI ČUVAJO NA VAS TRI DO KONCA NOSEČNOSTI IN ŠE NAPREJ! PIKA - VERJETNO PA BO MINILO ŠE KAR NEKAJ ČASA, DA BOŠ DOJELA, DA SI KONČNO ZMAGALA!
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 9:46:18
|
|
|
|
citrončica
|
PIKA!!!! pa sem rekla, da ne bom navsezgodaj strašila tle gor, in kaj zdaj vidim , solze kar tečejo, pa niso hormončki, vesela sem!!!!!! ČESTITAM!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 9:46:59
|
|
|
|
TinkiBinki
|
ČISTA ZMAGA!!!!!!!!!!!!!!!! Naj vaju sreča spremlja še naprej!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 9:47:25
|
|
|
|
citrončica
|
aja, 301.nadaljevanje prosim, to je bilo namenjeno tebi!!!!!!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 9:47:33
|
|
|
|
tosja
|
pikica zlata, jočem kot dež...tudi sam sem doživela po petih letih in pol... Želim ti lepo, najlepšo ...vajina sreča pa bo od danes vsak dan večja in večja...
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 9:51:14
|
|
|
|
biba77
|
Se tukaj cestitke k in cimlepso nosecnost! b77
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 10:01:02
|
|
|
|
Anonimen
|
O, kako sem vesela! Kar na jok mi gre! Res mam kar solzne učke! Super, super, super!! Čestitke, čestitke, čestitke!!!!!! Gefeliciteerd, mijn lieve vej vej vej meisje!!!!!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 10:01:27
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Draga Pika, mene so hormoni čisto izdali Jokam, ampak solze sreče! Tole je druga najboljša novica stoletja, za tisto, ko sem jaz zagledala svoji dve črtici! Mi gre tista pesen po glavi: "Singing in the rain" da bi skupaj zaplesali, na Šlajmerjevi! Čakala si leto prašiča! Tako kot jaz! Vse pride na svoje, leta M , operacije, špikanja, punkcije.... to je sedaj vse pozabljeno, saj si zagledala magične črtice! Naj bo vsak dan poseben, uživaj z svojim afriškim otrokom! Uživaj z atijem in predvsem čestitaj si, ker si zmagala!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?