|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Saj ni res, pa je :)
27.11.2007 10:08:00   
konina
user posted image  Pika, čestitam. Tudi meni si priklicala solze sreče. Uživaj v trenutkih nepopisne sreče in srečno prijadraj do konca nosečnosti.  user posted image

TAke novice nam vsem dajejo upanje, da bo nekoč tudi nam uspelo.

Lp, Nina

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 101
27.11.2007 10:11:48   
emaa
Pikica moja pa, da veš, da sta lahko dva, jaz imam tudi en jajčnik nefukcionalen, pa imam dva zlata fanta doma. 

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 102
27.11.2007 10:15:37   
TamaraJ
Ja, tvoj post res privabi solze sreče in ganjenosti na oči. In tako močno sem tudi jaz začutila s teboj tvojo srečo, da ne najdem besed. In kot je ena napisala, Bog ve, da si takšni kot ti zaslužijo enega majhnega, čudovitega dojenčka. Ki bo vajin ponos in sreča. In jaz ti želim mnogo veselih trenutkov nosečnosti in še naprej... Čestitke iz srca.

Držim pesti, da tudi vse ostale ostanete borke in nikoli ne obupate. Vsako čaka ena dušica, da jo osreči. Samo čas mora biti pravi... Pogumno in veliko, veliko moči vam želim.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 103
27.11.2007 10:19:00   
bebi
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   pika74, ČESTITKE za user posted image . ČESTITKE tudi za zelo uspešno premagovanje tvoje zelo strme poti user posted image  user posted image  user posted image . Sem ostala čist pribita na stol in user posted image  user posted image  user posted image ... UŽIVAJ v user posted image  user posted image  user posted image .

2006
2008

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 104
27.11.2007 10:21:26   
polma
 Draga pika74, z jokom sreče v očeh ti iz srca čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 105
27.11.2007 10:24:26   
Anonimen
Evo jaz pa zdaj jokam s tabo od sreče, sem komaj zdaj vidla user posted image  TO JE NEKAJ NAJLEPŠEGA KAR LAHKO ČLOVEK PREBERE NA RR.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
27.11.2007 10:30:36   
lana38
pika74!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Afrika ima svojo moč. Zdaj pa le uživaj v tej težko pričakovani user posted image ! Želim ti mirno in zdravo user posted image !
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 107
27.11.2007 11:16:18   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image  Katerič letos se je že izkazalo, da upanje umre zadnje? user posted image  user posted image  user posted image
Ti si borka in si si res zaslužila. Zdaj pa uživaj v vsakem dnevu posebej, saj verjetno tako kot jaz ne boš prav hitro dojela, da je vse res!!

Še moja sreča user posted image  v bušiju je začela poskakovati od veselja user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 108
27.11.2007 11:29:06   
Kinokija
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY

SAMO ŠE TO SEM ČAKALA NA RR, sedaj nimam več, da še gledam na ta forum. Anitka je noseča, sedaj še ti. Misija končana, naloga uspešno opravljena.

Upam, na srečno nosečnost, sedaj veeeeeeš, da lahko naravno zanosiš!

Ti si mi bila en tak mejnik. Sem si rekla, da če bo pa Pika zanosla, bom pa jz tud kedaj. No, in evo si. Žarek upanja. ŠE JE PRAVICA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 109
27.11.2007 11:53:09   
vita80
BREZ BESED!!!! ČESTITKE OBEMA!!!!!user posted image user posted image user posted image
LEPIH user posted image  IN ČUVAJ NA SVOJO user posted image !

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 110
27.11.2007 12:46:15   
T1979
O hudooooooooo, mam kar solzne oči. Super.

Iskrene čestitke user posted image  in lepo, lepo user posted image ti želim.

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 111
27.11.2007 13:09:03   
GITA14
čestitke za zmago, to je pa rse novica

čistm mam kurjo kožo, pa še solze so se mi vlile

Želim ti lepo nosečnost in zdravega igrivega otročka.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 112
27.11.2007 14:02:36   
kajsica
Nič drugega ne bom rekla kot

ČLESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 113
27.11.2007 14:04:05   
bambi
Tudi jaz imam sedaj solze v očeh in kurjo polt....

VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE PIKICA MOJA user posted image user posted image user posted image user posted image  ŽELIM TI LEPO user posted image  IN ŠE LEPŠEGA user posted image

Pesmica, ki si jo napisala je res lepa in res samo zate user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 114
27.11.2007 14:37:06   
macka27
OOO the best user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful sem vesela !!!!!!!!!!!!! jupi user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 115
27.11.2007 14:39:34   
mehurčica
Čestitke!!! Sem kar solzne oči dobila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 116
27.11.2007 15:17:20   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Draga pika iskrene čestitke iz srca, lepo nosečnost in zdravega dojenčka!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ko slišim take zgodbe dobim vedno novo upanje da nama bo enega dne uspelo!!!
Hvala da si nas razveselila!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 117
27.11.2007 15:34:42   
Fargesia
berem tvoj post, poslušam Dan ljubezni in jokam...res...tole je pa fenomenalno...res, še je pravica na svetu! PIKA, tole je pa za nazdravit!!!!

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 118
27.11.2007 15:48:10   
nicnic
Čestitke iz srca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 119
27.11.2007 15:53:45   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image  to je pa res lepa novica!Zelo,zelo sem vesela zate,saj že nekaj časa spremljam tvojo zgodbo....ja iskrene čestitke in vse lepo za naprej!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 120
27.11.2007 15:58:40   
jazzz27
To pa je novica, čestitam ti in uživaj v tem !!!!!!user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 121
27.11.2007 16:12:05   
astrea
user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo, bravo...
iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 122
27.11.2007 16:37:37   
K_a_t_j_a
Kar solzne oči sem dobile ob tvojem postu!
ISKRENE ČESTITKE IN NEPOZABNO NOSEČNOST!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 123
27.11.2007 16:38:59   
cati
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Iskrene čestitke še od mene.
Lepo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 124
27.11.2007 16:46:13   
maja24
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To Pika bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?