Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 2:28:25
|
|
|
|
reni70
|
PIKA74,NE MOREM VERJET,KAJ BEREM. Dobila kurjo polt,pa solze so mi prišle v oči res,sm brez besed. Spomnim se te dobro,predvsem takrat ko si imela hudo hiperstimulaciko in ti niso naredili et. Ja pa ta okna so te jezila na gin.kliniki. Vidiš,da se dogajajo čudeži,sm kr več upanja dobila. Še enkrat drži se pikica,ful sm vesela,pobožaj si bušija na mesto mene.
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 6:17:27
|
|
|
|
Skye
|
Hvala bogu, da se čudeži še dogajajo Iz vsega srca ti čestitam in ti želim čudovitih 9 mesece polnih sreče in veselja
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 6:28:27
|
|
|
|
*zvezdica*
|
O hudooooo zdele pa jokam zraven!!!!! Pika še se dogajajo čudeži! Vidva sta trenutno dobila naaajvečji čudež! Čestitke bodoči mamici in očku! Sedaj pa uživaj srečka nosečka!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 6:47:03
|
|
|
|
CatJa
|
Iskrene čestitke, pika!
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 6:50:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaslužila si to srečo. Od srca vama privoščim.Kako lepo je brati takšne novice
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:03:40
|
|
|
|
katka11
|
jooooooooj pika 74, me tkole ob pol sedmih zjutri spravis v jok!!!!! pa hvala bogu, zarad takih stvari najrajs jokam!!!!!! cestitam in vama zelim lepo in zdravo nosecnost!!!!!!!!!!! sam res, noro...
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:10:17
|
|
|
|
lučka 25
|
Res lepa novica! ČESTITAM!!! Vsem ostalim si dala nov zagon in novo upanje. Še pridemo za tabo. Pa hvala za lepo,pesmico.
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:13:53
|
|
|
|
sayuri
|
Pika, tako lepe solzice, kot so mi zdajle zapolzele po licu, so mi polzele takrat, ko sem rodila. Tvoja novica nas je fosilke postavila na orng trdno pot in vlila nam je veliko veliko upanja. Želim ti prečudovito nosečnost in poleti, ko bo najbolj vroče, bomo dihale s teboj V Afriko praviš, da je treba it
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:15:35
|
|
|
|
muki1
|
Pika74, zdaj si pa poskrbela da so mi šle kocine gor in dol in gori doli po roki čestitam, pa zdravega krepkega dojenčka ti želim
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:17:00
|
|
|
|
Maxica
|
Joj, prav kurjo polt sem dobila, ko sem tole prebrala. Kakšna krasna, prekrasna novica. Čestitke, čestitke, čestitke. Zdaj pa le pazi na svoj trebušček, pa naj bo nosečnost zdrava in lepa, dojenček pa en krasen zdrav otročiček. Vesela sem zate, prav jaz imam lepši dan zaradi tega.
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:17:55
|
|
|
|
šemalo
|
pika tko se dela.....BRAVOOOOO PUNCA....... ful lepo nosečnost ti želim.........no, vidiš, včasih Miklavž tudi malo prej okrog hodi TOLE MI JE POLEPŠALO DAN BEJBEEEE
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:20:31
|
|
|
|
murkica
|
Moram priznati, da je to ena lepših novic, ki sem jih doživela na RR. Prav imate pravljica še obstaja in naj večno živi.
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:24:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Daaaaaaaaaaaleč najlepša novica od obstoja RR. Draga moja pikica, tako sem vesela, da bi se najraje zjokala do konca, če ne bi bila v službi. na pol pobrite kocine na nogah pa mi bodo strgale dokolenke Jao, jao, s tem si pa polepšala tale dan, ma kaj dan, tole leto. Ljubica samo to ti rečem, da se čuvaj, da srečno donosiš tole detece, ki ga je resnično čakala cela RR. Madona, sem vesela. Pozdravi in čestitaj možu, zvečer pa zagotovo pade pivo ali dve na vajin račun.
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:26:20
|
|
|
|
cmokec
|
Pika74 draga moja. Pa je le pravica na tem svetu. To je najlepša novička, ki je v tem trenutku sploh lahko na RR. Postala boš mamica in jaz jokam od sreče. Ker ko se spomnim s srečanju suhljate punce, ki je sedela nasproti mene, polne optimizma, pa s tako veeeelikooooo željo po dojenčku, da bi lahko premikala gore. In ob pogovoru izvem, da čakaš že dolgo, predolgo. Čas je šel naprej in ti si s svojim razmišljanjem vlekla celo skupino nas, ki smo čakale na naše sončke. Jokale smo in se smilile same sebi, ti pa .... In sem zanosila. Vsa vesela sem skakala do stropa, pa sem imela kar malo občutka krivde, ker sem te prehitela, ker tebi še ni uspelo. A si z dvignjeno glavo prenesla več, ko je človeku lahko namenjeno. In po tolikih letih, ko je moja pikica že 2 leti stara punčka.... Zato draga nosečka. Iz srca ti čestitam. Sedaj se je mali pikec prijel svoje bodoče mamice in nič vaju ne more več ločiti. Še preden si zanosila, si ŽE BILA NAJBOLJŠA MAMICA na svetu. Tvoja želja, tvoja vztrajnost, tvoja ljubezen. Sedaj bo vse poplačano. Ti kar jokaj od sreče, saj se še me cmerimo.
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:26:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Majkumilu, tle se pa jst tut definitivno pridružujem čestitkam, Pika!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:29:12
|
|
|
|
dadica
|
Čeprav sem se za dobro jutro zjokala od sreče, se je splačalo. Vem kako ti je, sicer nisem čakala tako dolgo(Pol tvojega staža), ti želim lepo nosečnost, čim manj stresno in enega ali celo dva . lep pozdrav dadica P.S: če pa pogledaš moje trakce pa vidiš, da v drugo gre nenačrtovano!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:29:54
|
|
|
|
Pija76
|
O čestitke, čestitke, čestitke, sem te spremljala na tvoji poti do eskimčkov, ki se sploh ni hotela nadaljevati... the best, a je to Afrika pol naredila? Srečno nosečnost ti želim!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:33:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika čestitke
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:35:00
|
|
|
|
GoYa
|
Pika moja draga . Res je najlepša novička, ko fosilka zagleda . Jaz sem čist evforična in si ne predstavljam,kako sta vi dva. Iskrene čestitke obema. To sta si tako zaslužila. In jaz navijam kar za dvojčke . Zamrznjenček se ti je septembra z namenom izmuznil . Imela boš eno (ali mogoče dva) afriško dete. Pa se spodobi, da mu daš tudi afriško ime. Kaj praviš na Motumba? Ni tako slabo, kaj ne ? Mal heca. Še enkrat ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Jst sem mojga zjutraj na vratih ustavla in kričala, čaki čaki, ti morm pokazat. In mu pokazala vajin plusek. Mislim, da mu ni bilo čisto jasno, kaj mu molim pod nos, ker je bilo še prezgodaj . Me bo po moje potem klical nazaj . Lepo nosečnost ti želim! Pa upam, da ti hitro zraste trebuh, bomo lahko šle na en sokec s trebuhi. Mal se považit .
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:43:21
|
|
|
|
arneja
|
Pika, saj te sploh ne poznam, pa sem se zdajle zjokala kot toča . Si živ dokaz, da bo tudi nam, ki se že leta trudimo, uspelo, ko bo čas. Ej, sva bila pa tudi midva v Afriki, pa očitno nisva dojela afriškega načina , vidva sta ga pa . Sem se pa zezala, da če uspe, bova imela deklici Nefertiti in Nefertari . Vidva si morata zdaj tudi kakšno afriško ime omisliti . In tisti na GK se naj zdaj nekam zaletijo, ne ? Še dobro, da so okna menjali . Pika, tvoja sreča mora biti nepopisna, ne ? In končno sta mamica in očka skupaj spala nocoj .
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:44:24
|
|
|
|
puncica
|
Uh zate pa res sam želim ti prijetnih 8 mesecev in enga lepega in zdravega dojenčka al dojenčico ČESTITKE!
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:47:20
|
|
|
|
pika74
|
Punce... jest sm čist po luftu dons... pa spet jokam, ko vas berem... ne morem verjet, da vas je tolk, k ste z mano Hvala vam... hvala hvala hvala... ...ne vem, če bom dons v službi kej pametnga nardila... men se sam smeji... čist sm v Vam pol še kej napišem... Lupčka!!!
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:48:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 ...ne vem, če bom dons v službi kej pametnga nardila... Ja kt da ti je treba... bejž pa še na šihtu hitr povej, pa bo!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:57:30
|
|
|
|
čačka
|
ČESTITKE! Želim ti vse najlepše... sladke trenutke v in veliko smeha. Uživaj vsak dan posebej!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 7:58:24
|
|
|
|
orhideja75
|
se še jaz pridružujem čestitkam. ko sem prebrala tvoje prvo sporočilo me je res ganilo. pa srečno nosečnost in zdravega ti želim.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?