Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 22:00:10
|
|
|
|
Udb
|
PIKA!!!!!! Čestitam ti (in tvojemu) iz vsega srca! Prišel je čas tudi zate!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 22:00:14
|
|
|
|
tia
|
PIKA74 BRAVO , skačem, vriskam, jokam, pa ti sploh ne veš kako sem vesela!! Pa smeji se mi, TO TO ,sploh nimam besed kaj naj napišem kako vesela sem! Bodi v rožicah ,zate . Naj bedijo nad vami. LP Tia
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 22:06:45
|
|
|
|
jadrnica
|
Bravo !!!!!Čestitke!!!! Zdejle sta pa s tvojim takole zatreskana, kajne Res sem vesela zate in za vaju oba. Sta prav vlila upanje vsem, ki se trudimo za naše Želim vama še zdravo nosečnost in pridno dete. Torej se splača vztrajat
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 22:07:33
|
|
|
|
Anitka
|
Juhejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj juhejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj juhejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj šele zdaj vidim Saj sem vedela Pika mojazlata jaz jokam od sreče. Želim ti lepo nosečnost, veliko razvajanja in naj poteka vse v najlepšem redu.
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 22:08:04
|
|
|
|
njoka
|
ČESTITAM!!!!! SUPEEERRRRRR
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 22:08:25
|
|
|
|
barbarela77
|
pa saj ne morem verjet.......PA JE RES!!!!!!!! iz srca čestitam (sem kar brez besed) in želim vse lepo do konca nosečnosti in lepega, zdravega
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 22:11:44
|
|
|
|
kendy
|
Iskrene čestitke in vso srečo želim!!!!!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 22:12:05
|
|
|
|
stunfek
|
o, ti štrikarica, ti! kakšna fenomenalna novica! brez besed sem in zelo zelo ti privoščim iz vsega srca, da srečno spelješ do konca. saj si vsaka zasluži ampak tvoj rezime je pa res tak, da si več kot zaslužiš tole nepopisno srečo. bravo oči, bravo mami in bravo , da je končno prišel k vama.
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 22:13:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika CESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Ma dej, se jst skor jokam Waaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 22:16:34
|
|
|
|
ZARA
|
Zdej, ko sem malo prišla k sebi, lahko napišem, da je to najlepša novica odkar sem na RR. Al bina bo zelo zadovoljna, Pika. Tole je treba zapit, mater.
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 22:18:22
|
|
|
|
tinkamiška
|
ja jst že šlukam teranov liker...zgleda, da sem ga morala dans nardit, me je en v rit brcnu, je že vedu zakaj pa zdej se pa res moram spravit stran od tu...juhuhuh tinka
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 22:20:25
|
|
|
|
Nasara88
|
Pika to pa res pozene solze v oci in stisne v srcu Cestitke obema , lepo in zdravega
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 22:21:39
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška ja jst že šlukam teranov liker...zgleda, da sem ga morala dans nardit, me je en v rit brcnu, je že vedu zakaj pa zdej se pa res moram spravit stran od tu...juhuhuh tinka Jst imam pa viski, Tinka. Pika, ČIN - ČIIIIIIIIIIIN !!!
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 23:01:42
|
|
|
|
Jančika_
|
Pikaaaaaaaaaaaa!!! Ne bom limala smajlijev, ker ni nobenega dovolj močnega, bom pa v soboto (prej ne bo šlo) zvrnila vsaj en glaž na tvoje zdravje. Juhuhu!!!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 23:02:21
|
|
|
|
cukica
|
Ostala bez besed toliko poti si prehodila in veselim se s teboj. iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 23:04:07
|
|
|
|
emaa
|
Super Pika, zdaj pa boš odprla 301. nadaljevanje. In še na RD mojih fantov ti to zveš. Tako sem vesela zate, sploh ne morem povedat. Uživaj mamica
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 23:05:48
|
|
|
|
Anonimen
|
čestitke pikec, suuper novica, zdaj pa uživej, vesli se, k to je pa rees najbolš
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 23:07:15
|
|
|
|
Abra
|
Pika, čestitam iz vsega srca tako lepe novice pa že dolgo ni bilo. To je upanje za vse nas. Še dobro, da so menjali okna
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 23:11:32
|
|
|
|
ajat
|
Pika Č E S T I T A M iz vsega srca. Sem prav vesela, da vama je uspelo. Mali pikec imej se lepo, pa julija ne zafrkavaj preveč mamico, ker bi te rada čimprej obljela - ko bo vajin čas seveda
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 23:26:56
|
|
|
|
vampirka
|
PIIIIIIIIIIIKAAAAAAAA ! Sem močno upala, da se pod naslovom skriva nekaj tako lepega ! Ampak po "propisima" bi morala novo nadaljevanje odpret ! Res si zaslužiš oz. zaslužita! Uživaj...čimbolj mirno ter brezskrbno nosečnost ti želim ! Res je še nekaj pravice na tem svetu !
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 23:39:37
|
|
|
|
Marogica
|
Mamica boš!!!!!!!!! Pa saj ne vem, kaj naj napišem..pa jaz sem tako veselaaaaaaaaaaaaaaaaa......pa saj ne morem verjeti, da je to res. Iskrene čestitke, upala sem zate, odkar te "poznam"....resnično.
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 23:40:05
|
|
|
|
Veverička
|
Juuuuuupiiiiii Iskrene, iskrene čestitke!!!! Res ti iz srca privoščim, midva sva se trudila "samo" dobra tri leta pa sem bila že na koncu z živci..... To pa je zdaj res novica meseca, kaj meseca, leta!!!!!!! Drži se!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 23:45:44
|
|
|
|
lelaval
|
ČESTITKE Sem tako ob branju tvojega posta. Želim ti lahko samo še najlepšo in najslajšega .
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 26.11.2007 23:48:42
|
|
|
|
meeryana
|
Pika74, ČESTITKE, resnično sem vesela zate!! in hvala za UPANJE!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 27.11.2007 0:42:09
|
|
|
|
darcija
|
to pa je novica. Iskrene čestitke tudi od mene. Tudi meni si dala upanje saj imam podobno kot ti neuporabne jajcevode, no vsaj enega in tudi midva se že trudiva 7 let. Želim ti mirno in lepo in pa sladkega, zdravega .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?