|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Saj ni res, pa je :)
26.11.2007 22:00:10   
Udb
PIKA!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam ti (in tvojemu) iz vsega srca! Prišel je čas tudi zate! 

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.11.2007 22:00:14   
tia
PIKA74 BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image ,
skačem, vriskam, jokam, pa ti sploh ne veš kako sem vesela!!

Pa smeji se mi, TO TO ,sploh nimam besed kaj naj napišem kako vesela sem!

Bodi v rožicahuser posted image ,zate .

Naj user posted image user posted image user posted image  bedijo nad vami.

LP
Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.11.2007 22:06:45   
jadrnica
user posted image

Bravo !!!!!Čestitke!!!!

Zdejle sta pa s tvojim  user posted image  takole zatreskana, kajne user posted image user posted image
Res sem vesela zate in za vaju oba. Sta prav vlila upanje vsem, ki se trudimo za naše user posted image user posted image user posted image
Želim vama še zdravo nosečnost in pridno dete.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Torej se splača vztrajat user posted image user posted image

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.11.2007 22:07:33   
Anitka
Juhejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
juhejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

juhejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

šele zdaj vidim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj sem vedelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika mojazlata jaz jokam od sreče.

Želim ti lepo nosečnost, veliko razvajanja in naj poteka vse v najlepšem redu.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.11.2007 22:08:04   
njoka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITAM!!!!! SUPEEERRRRRR

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.11.2007 22:08:25   
barbarela77
pa saj ne morem verjet.......PA JE RES!!!!!!!! iz srca čestitam (sem kar brez besed) in želim vse lepo do konca nosečnosti in lepega, zdravega user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.11.2007 22:11:44   
kendy
user posted image user posted image Iskrene čestitke in vso srečo želim!!!!!user posted image

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.11.2007 22:12:05   
stunfek
o, ti štrikarica, ti! kakšna fenomenalna novica! brez besed sem in zelo zelo ti privoščim iz vsega srca, da srečno spelješ do konca. saj si vsaka zasluži ampak tvoj rezime je pa res tak, da si več kot zaslužiš tole nepopisno srečo. bravo oči, bravo mami in bravo user posted image , da je končno prišel k vama.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 33
26.11.2007 22:13:58   
Anonimen
Pika CESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Ma dej, se jst skor jokam user posted image  

Waaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ancy)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
26.11.2007 22:16:34   
ZARA
Zdej, ko sem malo prišla k sebi, lahko napišem, da je to najlepša novica odkar sem na RR. Al bina bo zelo zadovoljna, Pika. user posted image Tole je treba zapit, mater.  

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.11.2007 22:18:22   
tinkamiška
ja jst že šlukam teranov liker...zgleda, da sem ga morala dans nardit, me je en v rit brcnu, je že vedu zakajuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa zdej se pa res moram spravit stran od tu...juhuhuhuser posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.11.2007 22:20:25   
Nasara88
Pika to pa res pozene solze v oci in stisne v srcuuser posted image user posted image user posted image
Cestitke obema , lepo user posted image in zdravega user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.11.2007 22:21:39   
ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

ja jst že šlukam teranov liker...zgleda, da sem ga morala dans nardit, me je en v rit brcnu, je že vedu zakajuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa zdej se pa res moram spravit stran od tu...juhuhuhuser posted image

tinka

Jst imam pa viski, Tinka. user posted image  Pika, ČIN - ČIIIIIIIIIIIN !!!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 38
26.11.2007 23:01:42   
Jančika_
Pikaaaaaaaaaaaa!!! Ne bom limala smajlijev, ker ni nobenega dovolj močnega, bom pa v soboto (prej ne bo šlo) zvrnila vsaj en glaž na tvoje zdravje. Juhuhu!!!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 39
26.11.2007 23:02:21   
cukica
Ostala bez besed toliko poti si prehodila in veselim se s teboj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 40
26.11.2007 23:04:07   
emaa
Super Pika, zdaj pa boš odprla 301. nadaljevanje. In še na RD mojih fantov ti to zveš. Tako sem vesela zate, sploh ne morem povedat. Uživaj mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 41
26.11.2007 23:05:48   
Anonimen
čestitke pikec, suuper novica, zdaj pa uživej, vesli se, k to je pa rees najbolšuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
26.11.2007 23:07:15   
Abra
Pika, čestitam iz vsega srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako lepe novice pa že dolgo ni bilo. To je upanje za vse nas.
Še dobro, da so menjali okna user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 43
26.11.2007 23:11:32   
ajat
Pika  Č E S T I T A M iz vsega srca. Sem prav vesela, da vama je uspelo.
Mali pikec imej se lepo, pa julija ne zafrkavaj preveč mamico, ker bi te rada čimprej obljela - ko bo vajin čas seveda user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 44
26.11.2007 23:26:56   
vampirka
PIIIIIIIIIIIKAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image ! Sem močno upala, da se pod naslovom skriva nekaj tako lepega user posted image ! Ampak po "propisima" bi morala novo nadaljevanje odpret user posted image !

Res si zaslužiš oz. zaslužita! Uživaj...čimbolj mirno ter brezskrbno nosečnost ti želim user posted image user posted image !

Res je še nekaj pravice na tem svetu user posted image !

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 45
26.11.2007 23:39:37   
Marogica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mamica boš!!!!!!!!!

Pa saj ne vem, kaj naj napišem..pa jaz sem tako veselaaaaaaaaaaaaaaaaa......pa saj ne morem verjeti, da je to res.

Iskrene čestitke, upala sem zate, odkar te "poznam"....resnično.

user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
26.11.2007 23:40:05   
Veverička
Juuuuuupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image  Iskrene, iskrene čestitke!!!! Res ti iz srca privoščim, midva sva se trudila "samo" dobra tri leta pa sem bila že na koncu z živci.....
To pa je zdaj res novica meseca, kaj meseca, leta!!!!!!! Drži se!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 47
26.11.2007 23:45:44   
lelaval
user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem tako user posted image  ob branju tvojega posta. Želim ti lahko samo še najlepšo user posted image  in najslajšega user posted image .

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 48
26.11.2007 23:48:42   
meeryana
Pika74, ČESTITKE, resnično sem vesela zate!! user posted image  user posted image in hvala za UPANJE!

Neposredna povezava do sporočila: 49
27.11.2007 0:42:09   
darcija
user posted image     to pa je novica. Iskrene čestitke tudi od mene. Tudi meni si dala upanje saj imam podobno kot ti neuporabne jajcevode, no vsaj enega in tudi midva se že trudiva 7 let. Želim ti mirno in lepo user posted image in pa sladkega, zdravegauser posted image .

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?