Moycaa
|
Živjo! Poročilo... hja stvar je taka, da v Zaro sploh nisem šla . Sem šla pa zato v Emporium. V bistvu sem iskala zase nekaj za oblečt, pa najdem trgovino "Pre maman", zdajle so itak znižanja vsepovsodi in sem dobila 6 bodijev (na preklop) za 20€ in ene hlačice za zraven (5€). Všeč so mi bile še kavbojke, take mickene za 1 mesec stare, pa je moj že nekaj godel zraven... . Imajo pa full luštkane stvari. Sedaj sem pa v fazi iskanja posteljnine, ker dete mora imeti preoblečeno posteljico, če "kozlinka". Vendar so take "bukove" mere odejice, v bistvu povšterčka niti ne rabiš, ampak to bo akcija naslednjič, ko grem v Lj. Čez en mesec, ko imam spet pregled. Danes sem ga imela in je vse ok. Aprilčica, čestitke za skorajšnjo poroko. To je pa lepo. Midva s partnerjem (še) nisva poročena, sva pa skupaj 11 let. In vsakič ko beseda nanese na poroko, rečeva, da bova, pa ko začneva "vleči" skupaj finance, vedno ugotoviva, da je primerljivo z dopustom, kakršnega (sva) si navadno privoščiva. In vedno rečeva, da greva raje malo po svetu, da za poroko je vedno čas. . V bistvu so naju sami izgovori. Materinska se mi začne 9.2., naslednji teden. Na prvi del, ki je bil novembra nisem šla, ker sem v službu imela norišnico (priprave na Veseli december), pa še predavanja sem takrat imela. A sem kaj pomembnega izpustila? Uh, sem nalložila! Bodite dobro!