|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavske nosečke :)))
19.5.2008 18:31:14   
orhideja31
PUNCE A STE VIDELE ..šPELIN@ IN NATAŠA34 SO ŠLE DANES RODITI....DRŽIMO PESTI........

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
19.5.2008 18:31:29   
orhideja31
AURRORRA KJE SI PA TI???

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
   [Brisano sporočilo]
19.5.2008 18:55:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1003
19.5.2008 19:13:17   
orhideja31
na majskih čvekicah......

šprlina in natasa34 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
   [Brisano sporočilo]
19.5.2008 19:32:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1005
   [Brisano sporočilo]
19.5.2008 19:34:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1006
19.5.2008 20:29:12   
orhideja31
vse najboljše Zarji za drugo svečko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aurorra a se samo meni zdi al je vse nekaj povezano....moj štrukeljček bo praznoval takrat kot špelin@,od špeline štrukeljček pa takrat k tvoja rožica...kako lepo......

kako si pa kaj drugače???

Neposredna povezava do sporočila: 1007
   [Brisano sporočilo]
19.5.2008 20:57:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1008
19.5.2008 21:01:38   
orhideja31
mi smo ok.mali je priden,danes ponoči je spal od 21.30 do 5:30..sploh nisem mogla verjeti,da ne govorim o prshi...trde ko kamen in sem komaj čakal da potegne user posted image user posted image user posted image
ima že čez 6 kg in se že zelo odziva na okolico.se full smeji in "pogovarja"...tko da se imamo luštno.ko bo pa kakšen sonček pa kakšno srečanje kajne..pa netki in njen škratek.......

kdaj pa zaključiš službo???

Neposredna povezava do sporočila: 1009
   [Brisano sporočilo]
19.5.2008 21:16:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1010
19.5.2008 21:50:51   
netki
špelin@ je rodila Gregorja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1011
20.5.2008 6:30:32   
orhideja31
Špelin@,čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malemu Gregorju pa veliko zdravja in zadovoljstva na tem svetuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 6:59:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1013
20.5.2008 10:52:29   
andras
Po dolgem času pozdravljene!

Sporočam, da sem dva meseca prezgodaj urgentno s CR rodila punčko, ki je sedaj na intenzivni v Lj, vendar lepo napreduje. Rada bi povedala, da brez urgiranja dr. Čuka in celotne ekipe, bi moja punčka umrla in zato sem neizmerno zahvalna dr. Čuku in vsem, ki so sodelovali pri porodu hčerkice.

Špelina, iskrene čestitke za sinauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1014
20.5.2008 11:51:43   
orhideja31
andras,sem dobila kar kurjo polt k sem to prebrala......glavno da je s punčko vse v redu.Tudi moj večji fant je bil rojen z 32.tedni in je čisto ok, tako da se ne sekiraj.vse bo v redu.če pa želiš še kaj več vprašati pa mi lahko pišeš na zs.

drži se.

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 12:45:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1016
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 13:20:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1017
20.5.2008 13:53:40   
andras
Mojcek1, po pravici rečeno, še ne vedo, kaj je bil vzrok, jaz pa sem imela hude slabosti z zelo čudnimi bolečinami v spodnjem delu trebuha, ki so pripeljali do bruhanja. Šla sem se pokazat G, ki me je preventivno zadržal v bolnici, mi naredil 2 CTG, ki sta kazala normalen plodov utrip, ob 20.00 uri pa je tretji CTG pokazal neverjetno pospešen plodov utrip, UZ pa le, da hoče punčka "ven" oz. nenormalne gibe pupike.

Kot sem izvedela po porodu, je šlo za minute in če ne bi dr. Čuk odreagiral kot je, bi jaz danes žalovala, tako, pa sem sicer v šoku, vendar neizmerno vesela, da je najina hčerkica preživela.

Osebno lahko rečem, da je beseda hvala premalo vsem tistim, ki so sodelovali pri mojem porodu.

Neposredna povezava do sporočila: 1018
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 15:04:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andras)
  Neposredna povezava do sporočila: 1019
20.5.2008 18:24:39   
netki
andras......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse bo še dobro

še en dokaz da se je dr. Čuk odločil razumno in rešil življenje. Pa naj še tolk udrihajo po njem....tu imamo spet en dokaz da dobro opravlja svoje delo, za kar je konec koncev tudi zadolžen. Tako da se ne bomo bale Trboveljske porodnišnice!

aha, pa rodila je tudi nataša34 .....user posted image user posted image user posted image user posted image

grem popravit seznam

Neposredna povezava do sporočila: 1020
20.5.2008 18:43:12   
netki
user posted image

user posted image

5.7.08  auroraa, 30 let, Izlake, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje
7.7.08  netki, 27 let, Trbovlje, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje  user posted image
8.7.08  Mojcej, 29 let, 2.user posted image user posted image , P. Ljubljana  user posted image
18.7.08  Dzanika, 22 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje  user posted image
19.7.08  Tincy82, 25 let, 1.user posted image user posted image
24.7.08  Mojcek1, 29 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Postojna  user posted image
25.7.08  nima, Litija, 1.user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image

user posted image

20.8.08  nell, 28 let, Hrastnik, 1.user posted image user posted image , P. Celje  user posted image

user posted image

28.9.08  maruškaŠ, 28 let, Dol pri Hrastniku, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje

user posted image

7.10.08  Veki_222, 28 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje

user posted image

22.12.08  uršula83, 24 let, Zagorje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje

anonimna user posted image

MAMICE SO ŽE POSTALE ...... user posted image user posted image user posted image user posted image

FERBUAR user posted image
29.2.08 ob 3:49mlavla, user posted image  Neža, 3550 g, 52 cm  (PDP 16.2.08)

MARECuser posted image
6.3.08 ob 0:30, ELMA, user posted image  Elma, 3600 g, 55 cm (PDP 26.2.08)

20.3.08 ob 4:17, orhideja31, user posted image  Anej, 3920 g, 54 cm (PDP 19.3.08)

APRILuser posted image
19.4.08 ob 7:16, anteja, user posted image  Ožbej, 3890 g, 55 cm (PDP 16.4.08)

26.4.08 ob 15:53, cambi, user posted image  Sara, 3750 g, 55 cm (PDP 25.4.08)

MAJuser posted image
14.5.08 ob xx:xx, andras, user posted image  Ariana, 1920 g, 44 cm (PDP 17.7.08)

19.5.08 ob 19:45, nataša34, user posted image  Eva, 2320 g, 47 cm (PDP 30.5.08)

19.5.08 ob 20:30, Špelin@, user posted image  Gregor, 3870 g, 54 cm (PDP 4.6.08)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 19:17:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1022
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 19:58:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1023
20.5.2008 20:35:23   
nell
Pozdravček bejbike!

Kolk lepih novic in vsem mamicam čestitke ob rojstvu svojih štručk... in veliko crtlanja ter orvih čudežnih korakov v svet odkrivanja življenja.

Tolk da se še js javim...mi smo o.k.. V petek bli na pregledu in sicer vse vredu, razen tega, da smo še zmer na riti, asmpak še imamo čas, da rotiramo, če ne me čaka nož...pa sej mi bomo ziher rotiral. Ker če je tamali taka vrtavka kot mama, pol se bo itak skos neki sukal.

In ja v petek končno kupila otroško sobico...sva se hecala, da ne bo za tamalga ampak za mamico, ker nima cot kam dat in če se hoče preselit, rabi omaro - čmrlja sem baje za izgovor uporabla - heh.

Še vedno skor nobenga napredka s kopalnico, naš vodovodar je pa itak idi....(pip). Ampak so mi dobri sosedje obljubili, da bodo stvari vzeli kar v svoje roke in bodo to probal čimprej zrihtat.

lepe takšne in drrugačne dneve vam želim

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 1024
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 20:52:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?