Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 10.5.2008 9:30:06
|
|
|
|
netki
|
tolikokrat sem že hotela iti, pa nimam poguma oz. se borim za svojo družino in raje pri tem sama trpim. Pa nihče me ne jemlje resno. Upam, da mi uspe najti rešitev.....me je zelo strah ampak ni več rešitve.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 10.5.2008 21:53:10
|
|
|
|
špelin@
|
netki, vem, da zna biti zaradi tašče zelo hudo Kaj pa tvoj dragi? On je tisti, ki bi moral postaviti stvari na svoje mesto oz. poskrbeti, da ste mu ti in vajina otroka na prvem mestu. Sama sem skozi dala podobno kalvarijo zaradi tašče in mojega moža, ki se ni znal "odtrgati" od nje No, na srečo je bilo tri mesece ločenega življenja dovolj, da se je sam pri sebi osamosvojil, postal sam svoja last in sva se znova našla. Vso srečo ti želim
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.5.2008 8:44:04
|
|
|
|
nell
|
Hej babike! Netki si nii ne predtavljam kakšno stisko doživljaš. Upam da se bo vse rešilo in da se bo pokazala najboljša rešiev zate. Sicer pa punce uživaje v sončku.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2008 9:07:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 12.5.2008 13:29:28
|
|
|
|
netki
|
oj ja stanje se je malo umirilo, ampak še vseeno nisem srečna.... moj se nikoli ne postavi na mojo stran, samo skrbi ga kaj bodo rekli njegovi....kar lasje mi gredo pokonc ko razmišljam da mogoče nikoli ne bo zapustil staršev. Jaz pa si tega najbolj želim. Skušam ga spraviti, da bi uporabljal svojo glavo, a mi ne rata...me drugi preglasijo. Če se odselim imam mami, ki mi bo pomagala, pa naj bo karkoli. In če ima res rad mene in otroke....bo prišel za mano. Če bom samo doma sedela in govorila, da bi blo fajn če gremo na svoje, ne bo nič....ker me ne jemlje resno. Vem da mi ne bo lahko živet sama z otroki, ampak ob žice pa tud ne morem bit. Enostavno me noben ne upošteva, vsi se spravljajo name, vsega sem kriva....vsak dan se neki najde.....zdej se je vtaknu v morje, da najrajš ne bi šel......mali pa sam še o tem govori in se veseli....men se pa srce para. no, sej ne bom več morila, sam vsaj nekomu lahko povem, pa čeprav je to le ekran, ki vse prenese....men je lažje.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 12.5.2008 20:48:27
|
|
|
|
nell
|
Hej punce! Netki - komu boš zaupala, če ne nam. Tu smo zato, da se poslušamo, da si pomagamo, da si pojamramo. Hudo mi je zate, ker si se znašla v tako neprijetni situaciji, pa še z majhnim otrokom in dojenčkom na poti. Verjamem, da se lažje odločiš za nek odločilen korak, če ni otrok. Kadar so otroci vedno prej dobro pemisliš. Ne znam ti svetovati, ker imam sama morda na tem področju še premalo izkušenj in sem premalo zrela. Sigurno pa se v vsakem primeru postavi zase in za svoja otroka...vi ste najpomembnejši. In ni prav, da te domače okolje utesnjuje. Ti pošiljam in mislim nate
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2008 13:09:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2008 13:11:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 13.5.2008 13:41:04
|
|
|
|
orhideja31
|
jaz mam čedalje manj časa za viset na RR a vseeno malo prletim da vidim kaj se vam kaj dogaja. no tkole: mi smo imeli danes drugi pregled pri dr in je mali težek že 6320 gr,vse je v redu,jutri pa imava uz pregled kolkov.Močno upam da bo vse v redu in da bo šlo široko povijanje by,by.....drugače je priden in se zbuja ponoči samo enkrat,jaz pa priznam sem na trenutke čisto zmozgana netki,tebi najprej pošiljam en velik .Moje mnenje je da bi moral sicer tvoj držati s teboj že od začetka,a mogoče rabi res malo razsvetljenja.Na žalost.A verjemi da se bo na koncu vse uredilo.še enkrat samo zate pa seveda če rabiš malo pojamrati ti kar....... mojcek1,me zelloo veseli da je vse v redu.Sicer je včasih dobro da se kakšna stvar pregleda večkrat a tudi zdravnikom ne bi bilo treba včasih delati pa panike za nepotrebno. Špelin@,kako pa kaj ti??? zdaj pa že odštevaš dneve kajne?? se mogoče še enkrat dobimo predno greš v Rim??? pa ostale seveda tudi....tokrat pa škratka pripeljem s seboj...... no grem da bomo kaj jedli...by,by.....
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 14.5.2008 9:06:54
|
|
|
|
netki
|
čaw a še katera jutri začne z MŠ v Trbovljah. Ura je ful dobra, od 16-ih do 18-ih. Uvodno predavanje.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 14.5.2008 14:58:49
|
|
|
|
netki
|
kje pa ste danes vse???
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 14.5.2008 17:42:47
|
|
|
|
natasa34
|
Pozdravček vsem po dolgem času! Netki, a mi lahko napišeš kako bodo potem naprej predavanja, jaz na to ta prvo ne bom šla, me pa naprej zanima. LP
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 14.5.2008 18:50:10
|
|
|
|
jocika
|
ojla! Punce, jst razmišljam, da bi šla rodit v Trbovlje - niham med Celjem in Trbovljami - sem glih na sredini A ktera ve, a majo Ultivo, pa kak to zgleda? Do zdaj sem prisegala na naravni porod, ampak nam je zadnjič medicinska sestra v celju na telovadbi to ultivo ful hvalila, kak nima nobene neg. plati...
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 14.5.2008 19:15:22
|
|
|
|
natasa34
|
V Trbovljah nimajo Ultive, lahko se pa zmeniš za EA. Lp
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 14.5.2008 19:33:18
|
|
|
|
netki
|
natasa34.....zaenkrat imamo samo ta datum in uro in piše da je uvodno predavanje. Najbrž bodo jutri povedali kako in kaj naprej. bom javila!
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 15.5.2008 22:20:15
|
|
|
|
jocika
|
ok, hvala. Ne, bom rajši kar brez vsega - sem mazohist . Nekako ne zaupam v EA, slab občutek mam, pa ne vem zakaj...
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 16.5.2008 6:42:03
|
|
|
|
natasa34
|
Imaš prav . Meni tudi ne potegne tale EA. Saj bomo itak pozabile na bolečine.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 16.5.2008 8:41:22
|
|
|
|
moj mišek
|
JOCIKA: prosim poglej ZS. Sem ti sedaj poslala že drugega, vendar se ne javiš..
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 16.5.2008 15:29:59
|
|
|
|
netki
|
nataša34.....predavanja so: v ponedeljek 19.5. ob 12:30 (porod in porodne dobe, poporodno obdobje) torek 20.5. ob 12:30 (dihalne vaje, relaksacija, pritiskanje, ogled P) sreda 21.5. ob 12:30 ( dojenje) ob 13:15 (nega in oprema novorojenčka)
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 16.5.2008 18:03:17
|
|
|
|
natasa34
|
Hvala ti! Bom verjetno šla, samo so tko butast ure, da moj ne bo mogel zraven ker dela.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 16.5.2008 18:22:30
|
|
|
|
netki
|
ja sej jst grem tud v ponedeljek sama. sem danes vprašala kdaj mora bit partner zraven da bodi potrdilo in je rekla da v torek ko bo predavala babica in gremo na ogled porodnišnice. tako da si bo vzel frej samo v torek, drugače bom pa dva dni sama. ura je pa zmeri taka
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 16.5.2008 20:54:12
|
|
|
|
natasa34
|
Nama tudi torek nič ne pomaga, tko, da se bova morala kar brez tega prešlepat na porodu.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 16.5.2008 21:51:12
|
|
|
|
netki
|
ah, sej se da zmenit....baje se lahko kasneje zmeniš za ogled P in pogovor z babico in potem to isto velja kot če bi bil na predavanju....nam je rekla da to ti ne morjo preprečit če si želiš partnerja zraven pri porodu...
|
|
|
|
Zasavske nosečke :))) 17.5.2008 11:30:05
|
|
|
|
dzanika
|
A katera ve kolk časa približno naj bi trajalo to predavanje v torek. Pa a niso zdej ta predavanja za tiste k majo v juniju rok? Ker jaz mam v juliju sam bi vseeno šla že zdej.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 19.5.2008 16:38:01
|
|
|
|
netki
|
predavanja so za tiste ki imajo rok junija in začetek julija, ker jih je julija preveč. In jaz sem dobila vabilo za zdaj. dzanika.....a si bla v MŠ?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?