Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 8.5.2008 14:44:18
|
|
|
|
netki
|
auroraa.....se ti bom pridružla septembra pri nagajanju...mi gremo tud špelin@....ja smo opazile, da si nam ušla oz. da te izgubljamo mal heca more bit
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2008 14:46:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 8.5.2008 14:48:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa špelina - nč se sekirat. jaz držim pesti, da bo mali še kake 2 tedna na toplem, pol pa lahko že kaj ven pride Danes je dr. M rekel, da ni nič narobe, če pride že drugi teden Ima namreč že celih 3200 g in že trka na izstopnih vratih
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2008 14:51:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 8.5.2008 15:02:19
|
|
|
|
netki
|
pa menda me niste resno jemale???
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 8.5.2008 15:04:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa ooo, to pa je že taprav korenjak ti je ctg delal? Ja, zdaj pa imam prihodnji četrtek ponoven ctg in bomo videli naprej, ker bo že čas
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 8.5.2008 15:05:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki pa menda me niste resno jemale???
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 8.5.2008 15:29:35
|
|
|
|
netki
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 9.5.2008 11:59:02
|
|
|
|
netki
|
ojla a je kateri kej vročeeeeeeeeeee????
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2008 12:08:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 9.5.2008 12:18:41
|
|
|
|
netki
|
joj auroraa, kako to? si vstala z levo nogo? sej bo kmal konc teh problemov..... mene pa grozn križ boli, že od včeri...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2008 13:22:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2008 14:21:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 9.5.2008 14:42:11
|
|
|
|
andras
|
Mojcek1, potem je bil dr. Jurca. Nikar se ne sekiraj preveč, lepo pojdi do svoje ginekologinje, ki ti bo sigurno podala več podatkov. Verjetno se dr. "drži sistema", da vse bistvene stvari posredujejo osebni ginekologi - torej tvoja ginekologinja. Prepričana sem, da je vse v redu. Držim pesti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2008 15:52:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 9.5.2008 19:49:36
|
|
|
|
andras
|
Osebna ginekologinja bo iz slik pridobila vse potrebne informacije, če pa bo kaj nejasnosti, pa te bo sigurno povprašala ali pa bo celo kontaktirala dr. Jurco. Jaz sem bila namreč na istem, ko sem začela krvaveti in me je urgentno sprejela dr. Fakinova, ki mi je podala kratko informacijo, da je z otročekom sicer vse v redu, da pa bo sliko UZ in vse ostalo pojasnil moj osebni ginekolog. Le pogumno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2008 19:58:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 9.5.2008 21:24:30
|
|
|
|
orhideja31
|
aurorra, smo se v petek peljali mimo na klančiše na en rd in si avto sesala.....se nisi nekaj pritoževala da te križ boli???? ti nisem mela časa pomahat pa verjetno tko ne bi opazila..... mojcek1,ne se sekirat preveč verjetno je vse ok...drži se.
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 9.5.2008 21:26:43
|
|
|
|
svecka
|
Pozdravljene! V Zagorju se začne mat. šola 13.5.08. Ali gre / bo šel fant z vami na vsa štiri predevanja? Sestra je rekla, da je obvezno, da gre 14.5.08, sedaj pa ne vem ali naj gre na vsa predavanja ali nima smisla. Noseča sem 24 tednov in sem že prejela vabilo za materinsko šolo. Meni je sicer malo kmalu, vendar sem se vseeno prijavila, ker bo poleti menda združeno v eno predavanje. No junija bo še predavanje (vendar takrat nameravam iti še na dopust). Kaj pravite - grem prekmalu na mat. šolo? Kaj pa na 3D ste šle? Ali se splača? Sedaj razmišljam ali naj grem na 3D ali raje na dva normalna ultrazvoka?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2008 21:46:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2008 21:58:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 10.5.2008 8:44:10
|
|
|
|
netki
|
ojla pupe... bom še tuki mal pojamrala....sej ste že navajene. namreč tašča me je razp......do konca s svojim vtikanjem. Počil mi je film in odločena sem da se bom odselila....ja...in to sama z malim in še noseča povrhu. Ampak kej druzga mi niti ne preostane, se pač ne prebavljamo. Včeraj zvečer sem jokala, ker v bistvu nimam kam....za vrnitev domov k staršem pa nimam poguma. Mogoče bom šla v kakšen najem, v kakšno malo beznico....k sreči imam mami, ki mi bo pomagala. Ta nosečnost mi res ni pisana na kožo in teh dram imam dovolj. Samo še toliko časa zdržim, da si uredim ta problem...kam iti. Punce.....še enkrat se opravičujem ker sem mal zamorila, ampak morem se spihat.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 10.5.2008 8:45:08
|
|
|
|
andras
|
Dobro jutro! Jaz že od četrte ure zjutraj "veselo" skačem po stanovanju, saj me nekaj "čudno" špika tam doli , poleg tega pa sem opazila, da baby ne brca več tako silovito, temveč se bolj kot ne "premika" iz ene strani na drugo, pri čemer so včasih prisotni kot nekakšni trzljaji. Občutek pa ni nič kaj prijeten. Morebiti katera ve, ali je to normalno ali je potrebno, da kontaktiram ginekologa?
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 10.5.2008 8:50:13
|
|
|
|
andras
|
Ojoj Netki, to pa ni prijetno. Glede na to, da ti najbolj poznaš situacijo, si verjetno res temeljito premislila, toda prepričana sem, da bi te starši za "prvo silo" brez vprašanj vzeli k sebi. Sicer nisem čisto prepričana, toda ali ni občina ravno objavila seznam oz. razpis neprofitnih stanovanj? Mogoče bi v ponedeljek poklicala na Spekter - morebiti pridobiš kakšno dobro informacijo? Veš, velikokrat pride do konfliktov na eni ali drugi strani, pa se mnogokrat najde kakšen kompros, toda včasih je res najbolje potegniti črto in si reči: ne dovolj imam, tako ne gre več.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 10.5.2008 8:50:59
|
|
|
|
špelin@
|
netki, res mi je hudo zate Drži se
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?