|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.4.2008 23:03:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
   RE: Zasavske nosečke :)))
26.4.2008 15:59:57   
orhideja31
punci malenkost.sem se pa odločila da naslednjič našo štručko vzamem kar s seboj....user posted image user posted image

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 902
26.4.2008 18:48:56   
anteja
Kuku!Ime mi je Sara, velika sem 55 cm in težka 3750g..........TAKŠNO JE BILO SPOROČILO, KI MI JE DANES POLEPŠALO POPOLDNE, POSLALA MI GA JE PA CAMBI 

ČESTITKE, CAMBI!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 903
26.4.2008 18:54:23   
orhideja31
oooo anteja ste že doma...upam da nam zaupaš svojo zgodbo....

cambi pa seveda čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anteja)
Neposredna povezava do sporočila: 904
   [Brisano sporočilo]
28.4.2008 7:41:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 905
28.4.2008 8:50:35   
netki
cambi.....čestitke user posted image user posted image user posted image

anteja ....če boš kaj kukala sem, daj javi podatke (g in cm) od vašega korenjaka, da vas uvrstim na seznam....

pa če imaš podatek še za cambi (datum in uro rojstva)

Neposredna povezava do sporočila: 906
28.4.2008 8:52:55   
netki
žal res nisem utegnila z vami v Zarjo, ker so se mi vsi plani porušili zarad vremena....user posted image user posted image

sva šla z mojim mal po nakupih in potem k nam domov po malega, pa še ati je mel rojstni dan, tko da sva še darilo nesla......

sem pa zelo vesela, ker ste se spomnile name in ker mi je auroraa poslala sms....sem bla vseen ful vesela ker me niste spustile....user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 907
28.4.2008 10:28:48   
netki
no dons mam pa jst monolog...user posted image

a ma katera cajt popoldne za europark....???

sam vprašam, ker midva bova šla itak ker je tko lepo vreme....user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 908
28.4.2008 15:27:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: netki
a ma katera cajt popoldne za europark....???

sam vprašam, ker midva bova šla itak ker je tko lepo vreme....user posted image

Ravnokar sem s puncama prišla noter - raje se zadržujemo kar na "našem" igrišču oz. v parku čez cesto, ker enostavno ne morem več kaj dosti hoditi, poleg tega ne morem vlačiti kolesa od velike pike naokrog user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 909
28.4.2008 15:38:22   
nell
Pozdravček babike!

Kak je danes luštno k nas sonček boža...jaz sem se pozdravla in danes že odpeketala v službo...je blo zanimivo, smo s tamalimi žabe raziskovali...no bolj paglavce po mlaki iskali.

Cambi čestitke tudi od mene

Naj vas božajo sončki

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 910
1.5.2008 10:50:23   
anteja
Pozdravljene!!

No, pa si bom le vzela nekaj časa, da vas pozdravim in opišem svojo drugo porodno izkušnjo!!!!
Začelo se je nekako 18.4. popoldne, ko so se popadki začeli na 45 minut in kasneje na pol ure, vse tja do 23. ure zvečer. Seveda sem po slavnem petkovem Big Brotherju zaspala in se zbudila ob 01.20 z zelo močnimi popadki na 10 minut - takoj sem vedela, da je to to. Po dolgem sprehajanju po stanovanju in ko sem pospravila že skoraj vse omare, pa so se popadki začeli stopnjevati na 7 minut in kasneje na 5 minut. Tako sem ob 03.30 bila oblečena in spakirana za P, ko sem v dnevni sobi še predihovala popadek, pa je naenkrat STREESSSLOOO!POTRES!!Mislila sem, da se mi bo podrl svet. Od potresa dalje so bili popadki na 3 minute. Zato sva se z možem ob 04.15 odpravila v P, kjer so mi najprej naredili ctg, ki ni kazal jakosti mojih popadkov. Sledil je pregled, med katerim se mi je odluščil čep in sprejeli so me v porodno. Najprej klistir, potem slavna "papirologija" in kar naenkrat ob 05.30 popadki na 1 minuto in pol, ob 6.00 pa že na minuto. Sprejela me je babica Martina, ob šestih pa je prišla najbolj čudovita oseba Trboveljske porodnišnice - babica Brigita - resnično ANGEL IZ NEBES.Prregleda me in ugotovi, da sem odprta 7-8 cm in takrat tudi poči "mehur", torej predihavamo še naprej, od tod dalje na postelji. Vmes še malo slabosti in bruhanja in seveda najintezivnejši in boleči popadki. Ampak ves trud in bolečine so bile poplačane ob 7.16, ko se je na svet pridrl 3890 g in 55 cm dolg čisto naš Ožbej. Med porajanjem sva imela nekaj težav, ker je imel popkovino ovito okrog vrata, tako da se je revček močno namatral in ven prišel popolnoma moder - velik šok zame.Potem pa šivanje in crkljanje. 
Iz P sva odšla četri dan, zelo mešanih občutkov. Sestre so nekatere zelo vredu, spet druge so tam, da jim čas mine. Vsaka čast babici Brigiti, ki ima poleg natrpanega urnika še toliko energije in moči, da se s porodnicami poheca, jim pomaga v najtežjih trenutkih. Prekrasna je bila tudi otroška sestra Zvonka, ki je na realen način prikazala dojenje in odgovorila na vsa vprašanja, ki so nas mučile. Pohvala gre tudi pripravnici Moniki - upam da jo zaposlijo v P. Drugače pa to ni mamicam prijazna porodnišnica, ker si utrujen in izmučen do konca - "počiješ" šele doma. Super je, da so obiski za partnerje in otroke sedaj od 11.00 do 18.00, ker je res fino bit skupaj, pa da se vsaj stuširaš lahko v miru.
Tako, to je bila moja druga izkušnja. Če jo primerjam s prvo - prvi porod zelo, zelo dolg in manj intenziven in boleč, drugi porod zelo hiter, ampak veliko bolj intenziven in boleč!!SKRATKA, JAZ MAMO DOST, tretjič ne grem!!!!

Lep pozdrav in uživajte s svojimi trebuščki! Jaz ga nič ne pogrešam, ker se imam sedaj veliko bolše in uživam v materinstvu. Res pa je, da je s ta veliko hčero zdaj več dela, kot z malim!!!   

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 911
2.5.2008 8:34:01   
cambi
Pozdravljene!
Tudi mi smo že doma! Prva noč doma je bila kr pestra ampak smo preživeli.
V glavnme rodili smo našo malo veliko Saro, ki je bila težka 3750 g in dolga 55 cm. Pa laske ma že 5 cm dolge, tko da je prava dolgolaska.
Mojo porodno zgodbo bom napisala kdaj drugič. Sej v bistvu so kar dve zgodbi-ena do poroda, ki je bila superuser posted image , tadruga pa poporodna, ki pa je bila že precej strašljiva in zaskrbljujoča.user posted image  Vsaj za mojga in vso osebje, ki je bilo takrat na smeni, jst tko nisem bila prisebna.user posted image
Tko da lepo se mejte, pa se še kej tipkamo.
Papa

Neposredna povezava do sporočila: 912
2.5.2008 8:36:11   
cambi
aja, še datum in ura - svet se nam je obrnil za 360 stopinj 26.aprila ob 15:53 uri.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 913
2.5.2008 13:52:01   
netki
user posted image

user posted image

30.5.08  Natasa34, 34 let, Zagorje, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje

user posted image

4.6.08  špelin@, 31 let, Zagorje, 4.user posted image user posted image , P. Ljubljana

user posted image

5.7.08  auroraa, 30 let, Izlake, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje
7.7.08  netki, 27 let, Trbovlje, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje  user posted image
8.7.08  Mojcej, 29 let, 2.user posted image user posted image , P. Ljubljana  user posted image
18.7.08  Dzanika, 22 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje  user posted image
18.7.08  andras, 31 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje
19.7.08  Tincy82, 25 let, 1.user posted image user posted image
24.7.08  Mojcek1, 29 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Postojna  user posted image
25.7.08  nima, Litija, 1.user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image

user posted image

20.8.08  nell, 28 let, Hrastnik, 1.user posted image user posted image , P. Celje  user posted image

user posted image

18.9.08  uršula83, 24 let, Zagorje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje
28.9.08  maruškaŠ, 28 let, Dol pri Hrastniku, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje

user posted image

7.10.08  Veki_222, 28 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje

anonimna user posted image

MAMICE SO ŽE POSTALE ...... user posted image user posted image user posted image user posted image

29.2.08 ob 3:49mlavla, user posted image  Neža, 3550 g, 52 cm  (PDP 16.2.08)

6.3.08 ob 0:30, ELMA, user posted image  Elma, 3600 g, 55 cm (PDP 26.2.08)

20.3.08 ob 4:17, orhideja31, user posted image  Anej, 3920 g, 54 cm (PDP 19.3.08)

19.4.08 ob 7:16, anteja, user posted image  Ožbej, 3890 g, 55 cm (PDP 16.4.08)

26.4.08 ob 15:53, cambi, user posted image  Sara, 3750 g, 55 cm (PDP 25.4.08)

(odgovor članu cambi)
Neposredna povezava do sporočila: 914
2.5.2008 13:53:34   
netki
super, hvala za porodno izkušnjo anteja...user posted image

cambi ....tvojo pa še željno pričakujemo...ko bo čas seveda..user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 915
3.5.2008 11:58:10   
uršula83
Pozdravljene!

19.2. sem imela abrazijo zaradi blighted ovum...tako da z 18.9. ne bo nič. Lahko pa vam povem veselo novico da pričakujemo 22.12.2008. Sicer ta PDP še ni 100%, ker sem ga izračunala sama, prvi pregled imam 22.5.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 916
3.5.2008 13:00:29   
andras
Dekleta pozdravljene!

Ravnokar sem prebrala porodno zgodbo Angelline, ki je pred dvema letoma rodila v Trboveljski porodnišnici, pri čemer jo je nezainteresiranost in ignoranca porodničarja skoraj stala življenja.user posted image Osebno sočustvujem z njo in skorajda ne morem dojeti, da je v današnjih časih mogoče, da se kaj takšnega dogaja - ostajam brez besed, popolnoma zgrožena in v strahu, saj imam namen roditi ravno v tej porodnišnici, sedaj pa ne vem kaj naj storim.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 917
4.5.2008 18:41:04   
netki
andras....slišala si eno žalostno zgodbo, ampak to ne pomeni da boš imela tudi ti takšno izkušnjo....Tudi v Ljubljani in Postojni so porodnice celo umirale, pa še vedno hodijo punce tja rojevat in pripovedujejo lepe izkušnje....

mislim, da nas je tu zelo veliko takšnih, ki imamo trboveljsko porodnišnico v lepem spominu in se oklepamo te misli, ko bomo šle rodit tja tudi drugič, tretjič.....
saj naletiš včasih na kakšno osebje, ki ima slab dan, mogoče tudi na kakšno nestrokovnost ampak če bomo na to mislile......

pa lepo porodno izkušnjo ti želim, kjerkoli!!!!

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 918
6.5.2008 12:00:25   
orhideja31
pozdravljene...

kar se tiče trboveljske porodnišnice se strinjam z netki( glede vprašanja ki ga je postavila andras).....

drugače pa punce kje ste??

aurorra kako je blo na morju???

špelin@ kako se kaj ti držiš,še malo pa bo tudi tvoj sinček ugledal svojo mamico in mamica njega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

netki kako pa ti kaj???

pa seveda vse ostale nosečnice ( te tri punce sem imela priložnost tudi spoznati zato brez zamere če jih malo bolj izpostavim)...

mi smo v redu,mali papca in raste,jaz sem v redu,pregled po šestih tednih je tudi za mano.....

dajte malo napisat al se nobeni ne ljubi čvekati????user posted image user posted image user posted image

lp

< Sporočilo je popravil orhideja31 -- 6.5.2008 12:02:17 >

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 919
6.5.2008 12:10:19   
uršula83

user posted image

user posted image

30.5.08  Natasa34, 34 let, Zagorje, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje

user posted image

4.6.08  špelin@, 31 let, Zagorje, 4.user posted image user posted image , P. Ljubljana

user posted image

5.7.08  auroraa, 30 let, Izlake, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje
7.7.08  netki, 27 let, Trbovlje, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje  user posted image
8.7.08  Mojcej, 29 let, 2.user posted image user posted image , P. Ljubljana  user posted image
18.7.08  Dzanika, 22 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje  user posted image
18.7.08  andras, 31 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje
19.7.08  Tincy82, 25 let, 1.user posted image user posted image
24.7.08  Mojcek1, 29 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Postojna  user posted image
25.7.08  nima, Litija, 1.user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image

user posted image

20.8.08  nell, 28 let, Hrastnik, 1.user posted image user posted image , P. Celje  user posted image

user posted image

28.9.08  maruškaŠ, 28 let, Dol pri Hrastniku, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje

user posted image

7.10.08  Veki_222, 28 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje

DECEMBER

22.12.08  uršula83, 24 let, Zagorje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje

anonimna user posted image

MAMICE SO ŽE POSTALE ...... user posted image user posted image user posted image user posted image

29.2.08 ob 3:49mlavla, user posted image  Neža, 3550 g, 52 cm  (PDP 16.2.08)

6.3.08 ob 0:30, ELMA, user posted image  Elma, 3600 g, 55 cm (PDP 26.2.08)

20.3.08 ob 4:17, orhideja31, user posted image  Anej, 3920 g, 54 cm (PDP 19.3.08)

19.4.08 ob 7:16, anteja, user posted image  Ožbej, 3890 g, 55 cm (PDP 16.4.08)

26.4.08 ob 15:53, cambi, user posted image  Sara, 3750 g, 55 cm (PDP 25.4.08)

< Sporočilo je popravil uršula83 -- 6.5.2008 12:11:45 >

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 920
6.5.2008 12:13:00   
uršula83
Upam da niste jezne, sem samo sebe iz septembra premaknila na december. Ker ponovno pričakujem user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 921
6.5.2008 12:13:39   
netki
evo me!

mi smo bili med prazniki doma oz. smo se malo potepali naokoli.....sem bla tud na čemšeniški planini....user posted image

drugače pa ravnokar rezerviram počitnice na morju, čez en mesec naj bi šli, če bo vse ok. Takrat upam da še ne bo prevroče in da se bom dobro počutila, ker smo itak zavarovali potovanje, tako da če ne bo šlo, bomo ostali doma in dobili denar nazaj.

mali skače po trebuhu 100 na uro, ampak ima že bolj malo prostora. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 922
6.5.2008 12:15:25   
netki
uršula 83.....nič nismo jezne, sem pa ravno imela namen popravit.....hvala za pomoč user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 923
6.5.2008 12:17:40   
uršula83
Na čemšeniški si bila? Jaz tudi...he he...sigurno smo se srečali.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 924
6.5.2008 12:20:34   
netki
jaz sem bila v nedeljo, kdaj pa ti?

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?