Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 10.4.2008 9:36:12
|
|
|
|
netki
|
ja ja , sem bolje....itak sej pri men ne traja dolgo....sam k pride kriza se morm zdret in zjokat, pol je pa dobr...ne morem pa v seb držat ker mi slej ko prej ven butne... sm k ena pubertetnica
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 10.4.2008 18:03:05
|
|
|
|
jocika
|
Se vam še tu malo pridružim, glede na to, da zdaj tudi jaz že skoraj v Zasavje pašem - drugač sem štajerka, pa sma se z mojim preselila blizu Dola pri Hrastniku - Brdce. Kako ste nosečke?
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2008 21:23:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 10.4.2008 22:10:03
|
|
|
|
netki
|
hmmm...jutri bo baje dež jst ga mam že dost
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2008 13:28:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.4.2008 14:07:01
|
|
|
|
špelin@
|
Driskasto vreme...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2008 14:27:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.4.2008 14:31:20
|
|
|
|
orhideja31
|
punce čao.. Špelin@ si ti dobila moj zs??? ja smo full zgovorne ja..to tudi vreme malo vpliva..po moje.. srčno upam na kaj sončka in potem europark vabi....
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.4.2008 14:37:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31 Špelin@ si ti dobila moj zs??? Sem in bom odgovorila Rahlo prelena sem bila, da bi takoj odpisala, pošteno priznam Ma tudi jaz upam na sončeeeeeeeeek
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.4.2008 15:04:04
|
|
|
|
netki
|
Punce nč ne bo s sončkam.... baje še cel drug teden ne
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.4.2008 15:06:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki Punce nč ne bo s sončkam.... baje še cel drug teden ne Drek "Danes bo oblačno, občasno bo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 17, v vzhodni Sloveniji do 20 stopinj C. Jutri bo oblačno s padavinami, deloma plohami. Najmanj dežja bo na severovzhodu in ob morju. Jugozahodni veter bo čez dan ponehal. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 12, najvišje dnevne od 11 do 16 stopinj C. V nedeljo bo spremenljivo oblačno z manjšimi padavinami. V ponedeljek čez dan se bodo od zahoda spet začele pojavljati padavine, ki se bodo v noči na torek še okrepile. Pihal bo jugozahodni veter."
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.4.2008 15:17:33
|
|
|
|
netki
|
sej sem rekla... jutr kr nej bo...mi se gremo kopat
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.4.2008 15:20:30
|
|
|
|
jocika
|
Pa kaj, kr nej bo dež, v meni sije sonček!!!!!!!!!!!! Sem vseen prešerne volje. Pa sej bo maj vsak čas tu Kak ste kej drugač?
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.4.2008 17:10:22
|
|
|
|
netki
|
no moje razpoloženje je vremenu primerno....name to ful vpliva najraj bi šla mal počivat sam mi sinko ne pusti....pa še sama sva.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 11.4.2008 17:13:34
|
|
|
|
orhideja31
|
netki kam se pa greste kopat jutri.??tudi moja dva se bosta verjetno šla....
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 14.4.2008 20:33:48
|
|
|
|
moj mišek
|
jocika, sem ti poslala ZS.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 15.4.2008 9:16:09
|
|
|
|
netki
|
joj orhideja31...sem šele danes vidla tole sporočilo... kopat smo se šli v Laško, v novi del in je blo zakon. Zame sicer malo utrujajoče ampak sem preživela. Ko je sinek ugotovil da obstaja tobogan...pol je blo pa sploh pestro in ker se ati ni mogel z njim vozit (ga rit boli, pa še šlo mu ni ), se je mogla mami, drugače je bilo pa dretje. Sem bla na koncu že čist hin. Drugač je blo pa fajn in še bomo šli tja, saj je najbližje in zdej še ful urejeno. Pa tista deroča reka je tko fajn, je mel rokavčke gor in ni pustil da ga držim, je kr sam šibal...oz. ga je nesla voda. Užival je 100 na uro.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 15.4.2008 14:20:46
|
|
|
|
orhideja31
|
da se na hitro javim...danes sem dobila odločbo in znaša enkratna denarna pomoč občine zagorje ob savi 292,10 eur. netki...če je vsaj eden od staršev prijavljen v občini lahko zaprosiš za poomoč(vsaj mislim ..dej si preberi na občinski strani... lp
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2008 18:36:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2008 18:40:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 15.4.2008 20:42:27
|
|
|
|
nell
|
Pozdravček punce! Še od mene mal glasa...bla na MF 10.4. in so vsi izvidi (kri, voda) bp, tudi naš čmrlj je že kar lepo težak 440 g in baje velik od 21 do 25 cm, no ja zdej je že kej večji . Nama je G povedala, da je vse kar se vidi na uZ lepo razvito in da ne vidi nobenih nepravilnosti, poslušali pa smo tudi srček. Jaz sem bla v glavnem zelo zadovoljna, ker je res lepo razlagala, tko da je tud moj znal kej iz slikic prebrat. Aja tole glede denarne pomoči občine, tudi mene zanima če ve ktera kok je v Hrastniku...Zagorje je kr radodarno, tle v Zrečah punce dobijo 100 €. Ampak mi bomo že takrat v Hrastniku in bomo menda tam dali prošnjo. Js se zdej tud s temi papirji obremenjujem, ker pojma nimam kaj vse moram sploh it zrihtat in kdaj...bom še mal taščo okupirala, k se na to mal bolj spozna...pa seveda po ringarajala. Punce imejte se lepo in naj vas sonček greje
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2008 23:28:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 16.4.2008 8:52:53
|
|
|
|
netki
|
no pri zavarovalnici maribor dobiš 250 eur (tam približno) in ni nujno da sta oba zavarovana pri njih. Samo jaz imam tam sklenjeno življensko zavarovanje in sem že za prvega otroka dobila denar. Važno je da je zavarovana mamica in to najmanj dve leti.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 16.4.2008 8:54:23
|
|
|
|
netki
|
punce ....a je katera dons za europark...popoldne, če bo lepo vreme. no midva se bova v vsakem primeru ustavila mal čez 16. uro. Upam na sonček.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 16.4.2008 9:34:10
|
|
|
|
Anonimen
|
12. 2., Hrastnik - Občina Hrastnik od lani staršem ob rojstvu otroka na podlagi vloge, ki jo morajo oddati na občini, izplača enkratno denarno pomoč v višini 100 evrov. Lani so izplačali 6.800 evrov, to pomeni, da je pomoč dobilo 68 staršev. Hrastniških otrok, ki so se rodili lani, je bilo sicer precej več, po podatkih Centra za socialno delo Hrastnik sta se namreč lani rodila 102 Hrastničana, kar je največ po letu 1993. Razlika med številom rojstev in številom izplačanih pomoči je tudi posledica tega, da imajo starši še šest mesecev po rojstvu možnost, da oddajo vlogo za pridobitev pomoči. Tudi letos bodo v občini Hrastnik nadaljevali izplačevanje pomoči ob rojstvu otrok. Višina ostaja enaka, torej 100 evrov, v proračunu pa je na postavki pomoč staršem ob rojstvu otrok zagotovljenih 8.000 evrov.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?