|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavske nosečke :)))
27.3.2008 11:55:50   
netki
madonca sem eno pametno rekla.....user posted image user posted image

ja sej sem mela v mislih europark, tam jih lahko imamo bolj pod kontrolo, ker je eno igralo, pa ni ne vem kak nevarno za male.

zdej pa čakajmo lepše vreme.....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 751
27.3.2008 12:07:00   
cambi
Da se še jst malo javim! Vidim, da me že vodite v "evidenci", pa vam še rok sporočam. Tko da naš dan D je 25. april, tko da že odštevamo dneve. Je pa to moja prva nosečnost in baje bo punčka.
Zaenkrat je  vse uredu, malo nas sicer spanje daje-kr ne morm spat ponoč, pa naša nova članica tud ne-tko veselo brca, kot da bi samo čakala da se mami uleže. Pa ful mi že dol pritiska, pa bomo že zdržal.
Me pa zjutraj ful prsti na rokah bolijo, tko da jih morm najprej deset minut masirat, da jih lahko sploh skrčim-ampak če bo samo to, ne bo nč hujšega.
Bodoči očka je tud potrdilo dobu za prisotnost ob porodu - je naredu šolo - tko da zdej sam čaka, kdaj bomo leteli v porodnišnico.
Lepo se mejte, pa se še kej tipkamo.

Neposredna povezava do sporočila: 752
27.3.2008 15:10:21   
netki
user posted image

user posted image

12.3.08  ninika12, Litija, 1.user posted image user posted image , P. Ljubljana  user posted image

user posted image

16.4.08  anteja, 29 let, Trbovlje, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje
25.4.08  cambi, 29 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P.?  user posted image

user posted image

30.5.08  Natasa34, 34 let, Zagorje, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje

user posted image

4.6.08  špelin@, 31 let, Zagorje, 4.user posted image user posted image , P. Ljubljana

user posted image

5.7.08  auroraa, 30 let, Izlake, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje
7.7.08  netki, 27 let, Trbovlje, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje  user posted image
8.7.08  Mojcej, 29 let, 2.user posted image user posted image , P. Ljubljana  user posted image
18.7.08  Dzanika, 22 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje  user posted image
18.7.08  andras, 31 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje
19.7.08  Tincy82, 25 let, 1.user posted image user posted image
24.7.08  Mojcek1, 29 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Postojna  user posted image
25.7.08  nima, Litija, 1.user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image

user posted image

20.8.08  nell, 28 let, Hrastnik, 1.user posted image user posted image , P. Celje  user posted image

user posted image

18.9.08  uršula83, 24 let, Zagorje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje
28.9.08  maruškaŠ, 28 let, Dol pri Hrastniku, 2.user posted image user posted image , P. Trbovlje

user posted image

7.10.08  Veki_222, 28 let, Trbovlje, 1.user posted image user posted image , P. Trbovlje

anonimna user posted image

MAMICE SO ŽE POSTALE ...... user posted image user posted image user posted image user posted image

29.2.08 ob 3:49mlavla, user posted image  Neža, 3550 g, 52 cm  (PDP 16.2.08)

6.3.08 ob 0:30, ELMA, user posted image  Elma, 3600 g, 55 cm (PDP 26.2.08)

20.3.08 ob 4:17, orhideja31, user posted image  Anej, 3920 g, 54 cm (PDP 19.3.08)

(odgovor članu cambi)
Neposredna povezava do sporočila: 753
27.3.2008 15:11:31   
netki
cambi....sem se že ustrašla ker sem te vidla na seznamu o tebi pa ne duha ne sluha....no sam da je vse ok in da lepo veselo čakate user posted image

bomo držale pesti tudi zate in za tvojo user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 754
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 18:26:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
27.3.2008 18:29:22   
netki
ja sej a ni najboljš tko...kot pa da te preseneti popadek nekje med šopingom user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 756
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 8:58:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
28.3.2008 9:30:23   
netki
več ziher kot pa nam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 758
28.3.2008 9:38:53   
tatly
pozdravljene
prodajam nov otroski vozicek lahko si ga ogledate
http://www.bolha.com/oglas3073324

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 759
28.3.2008 10:11:21   
orhideja31
ojla...

aurora glih danes sem pisala papirje,zdaj moram še fotokopijo rojstnega lista dobiti in potem oddati na občini...tko da zaenkrat nima še pojma kolikšen je znesek.Seveda takoj poročam k zvem....sem slišala da naj bi bilo 400 eur in srčno upam da je res toliko.......user posted image user posted image

kako pa drugače kaj tvoje počutje?? že kaj odštevaš dneve do konca službe????

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 760
28.3.2008 10:26:09   
netki
joooj...blagor vam....zakaj nisem zagorjanka user posted image user posted image

pa ne, sej vam privoščim.....user posted image

orhideja...kako teb zlaufa pisanje tuki, nekatere napišejo da nimajo nč cajta, ti nas pa redno spremljaš.....bravoooooooooo, kr ostani med nami....te bomo še rable za kakšen nasvet user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  najbrž more bit tale anej fuulllll pridenuser posted image

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 761
28.3.2008 11:11:01   
orhideja31
pa saj otroček spi....pospravljati pa tko ne mislim vsak dan še posebej ne en teden po porodu...no sproti že,ostalo pa bo počakalo.....zjutraj je lažje k sva sama,popoldne pa potem pride še tavelik in možek in takrat pa res nisem nič za rač..........

se še tipkamo....

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 762
28.3.2008 11:59:24   
netki
no sej to ja....

sam jst sem hotla povedat da ne zastopm tistih k pravjo da pol k rodijo nimajo nč cajta cele dneve....

Neposredna povezava do sporočila: 763
28.3.2008 13:58:38   
netki
anteja....kje si ti....se kej dogaja al še ne
sej mal še lahk počakaš user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 764
28.3.2008 14:05:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: netki
sam jst sem hotla povedat da ne zastopm tistih k pravjo da pol k rodijo nimajo nč cajta cele dneve....

Če imaš tako zahtevnega user posted image , kot je bila prve mesece moja mala pika, je to čisto razumljivo - pa tega nikomur ne privoščim, da se prav razumemo. No, upam, da bom pri tretjem lahko rekla, da imam čas user posted image

Imam kolegico, ki je rodila istočasno kot jaz, tudi ni razumela tega, potem pa je rodila še enkrat in je bil ta otrok izredno naporen - takrat mi je šele priznala, da ji je jasno, kako zna biti težko.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 765
28.3.2008 14:25:09   
netki
ja odvisno od primera....mogoče sem imela srečo

vem pa da je itak boljš user posted image  cartat pa se stiskat k njej kot pa na računalniku viset al pa kje drugje user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 766
29.3.2008 17:42:39   
nell
Pozdravček punce!

Da se še jaz malo oglasim, vidim da pridno čvekate...edino pravilno. Jaz sem bila danes v gnezditveni volji, sem vse pospravla, skuhala kosilo...potem pa so se začeli trebušni krči...mislim da je od hrane, ker sva z školjko najboljši prijateljici...še dobr, da imam taščo in tasta spodaj in lahko uporabim njihov wc, ker nama namreč "štemajo" kopalnico. Juhuuu zdej so se dela dejansko res pričela in jaz komaj čakam, da je vse urejeno, da lahk jaz v miru začnem otroško sobico urejat, pa costke prat...pa tko naprej.

Orhideja...kako se kaj cartata s tamalim. Js že komaj čkam na avgust, da bom lahk tud jaz cartala svojga sinka...se mi zdi še dolgo do tja.

Punce bodite v sončku, upam da nam jutri sije cel dan in ga ne zasvira dež tko kot danes.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 767
31.3.2008 18:00:18   
netki
pa kje ste se spet zgubile....user posted image

ja danes je res super vreme.....men je blo tko vroče, da me je julija kar malo strah.

auroraa .....sem opazila pri julijkah da si bila danes doma s pupo.....a maš že porodniško?

kdaj se bomo zdej dobile????user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 768
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 18:54:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
31.3.2008 21:41:26   
netki
ufff....škoda k nisi prej povedala, bi šle s tamalima skup na igrala....midva sva bla sicer potem ko je prišel iz vrtca v europarku in je blo ful fajn....

ma ta dopust men ne da mira....

sicer bi šli v app, pa še ne vem kam

ima katera idejo kje iskati apartmaje na netu?

Neposredna povezava do sporočila: 770
2.4.2008 12:12:20   
orhideja31
punce živjo na tale malo turoben dan......

netki - glede apartmajev...jaz kar odtipkam app.ali apartmaji ipd. in zmeraj veliko ven vrže in tudi letos smo našli apartma blizu morja s klimo(zaradi tamalega)......na sliki je zgledalo super tko da upam da bo tudi v resnici.....user posted image user posted image

drugače pa smo mi v redu,mali je priden,dons je spal od desetih do petih,pa patronažno smo imeli na obisku in je prinesla datum za prvi sistematski pregled,pa stehtala ga je in je v dobrem tednu se zredil za 500 gr...iz 3970 na 4450......me je kar gledala in spraševala na koliko časa se pa dojiva ker je res veliko pridobil.........

punce jaz rabim čvek!!!!!!!!dejmo se zmenit za enga,no.....petek,isti plac,ista ura......saj tko ne bom mogla verjetno več k za kakšno uro a je tudi to v redu...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 771
2.4.2008 13:03:38   
netki
orhideja31.....kam pa greste na dopust, če ni skrivnost....pa če mi lahko zaupaš na kateri strani si našla...

a da se ti čveka...user posted image user posted image ....ti verjamem...men tud.

Neposredna povezava do sporočila: 772
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 13:56:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
2.4.2008 15:11:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa
orhideja - jaz sem ZA user posted image

Zarja, ob 18h??

Še ena, ki je ZA user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 774
2.4.2008 15:47:39   
orhideja31
ZA zarjo ob 18 uri......

če pa slučajno zamudim me počakajte..pridem pa sigurno....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?