|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 16:19:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu orhideja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
   RE: Zasavske nosečke :)))
2.4.2008 17:02:24   
netki
orhideja je rekla petek

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 777
2.4.2008 17:03:54   
orhideja31
aurorra petek,ja........torej če še katera pride ve kar......

PETEK 4.4.OB 18 URI V ZARJI...

DOBRODOŠLE VSE!!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 778
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 17:12:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 779
2.4.2008 17:19:54   
netki
bom dala vse od sebe da pridem......user posted image user posted image user posted image

upam da mi rata

Neposredna povezava do sporočila: 780
3.4.2008 9:01:44   
netki
a pride katera na novo......lepo bi blo....sej ne grizemo.....vesele bomo kakšne nove nosečke.

recimo..: dzanika, mojcek1, andras, nell in ostale

sej nas je kar nekaj

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 781
3.4.2008 9:58:42   
andras
Dobro jutro!

Vidim, da ste organizirale srečanje in čeprav se zelo želim udeležiti, ne morem 100% potrditi udeležbe. Upam pa, da mi bo uspelo.

Sicer, pa sva imela včeraj 3D UZ in po napovedi na nuhalni da pričakujeva user posted image , po morfologiji, da se vidi user posted image , je včeraj naše dete lepo pokazalo češpljico.user posted image user posted image   Nikakor ne morem opisati vseh občutij, ki sem jih doživljala, ko sem gledala najino princesko, kako uživa v mojem trebuščku. Ginekologinja je omenila, da imam kar realne možnosti, da rodim pred 18. 7. , in sicer že kar okoli 10. 7.

Jutri pa sledi reden pregled pri ginekologu in posvetovanje s svojo osebno zdravnico.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 782
   [Brisano sporočilo]
3.4.2008 21:02:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 783
4.4.2008 9:25:07   
netki
andras....te bomo pričakovale danes, upam da prideš in da nas najdeš

mojcek1....škoda da te ne bo na srečanje....verjamem pa da boš uživala bolj kot me user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 784
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 10:39:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
4.4.2008 10:56:01   
netki
ja sej pol bo pa dež....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 786
4.4.2008 12:04:38   
orhideja31
punce jaz mogoče malo zamudim...bomo videli kako bo mali zizu....pridem pa SIGURNO !!!!!

se vidimo...

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 787
4.4.2008 12:32:01   
netki
itak da bomo počakale....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 788
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 18:47:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
4.4.2008 20:55:02   
špelin@
netki in orhideja31, hvala za čvek user posted image user posted image user posted image user posted image

auroraa, lahko ti je žal user posted image  - bi videla, kako fantastično naša frišna mamica izgleda: kot rožica, res sem kar dol padla user posted image user posted image user posted image  Kot da ni malo nazaj rodila user posted image

Aja, orhideja31, hvala za izčrpno poročilo o porodu, osebju in porodnišnici "čez hrib" user posted image  Saj veš, da se moram za vsak slučaj opremiti z informacijami user posted image

netki, upam, da nisi potem več dolgo čakala.

Neposredna povezava do sporočila: 790
4.4.2008 22:20:55   
netki
ne, nisem dolgo čakala...sta bila že na poti
hvala ker si mi krajšala čakanje user posted image

ja orhideja31....vsa navdušena nad porodom in čist frišna mamica, se ji sploh ne vid da je glih kar rodila...user posted image user posted image user posted image
fajn je blo slišat tako lepo porodno izkušnjo.....brez besed.....po moje si vse želimo tak porod user posted image

auroraa....ne bit žalostna...sej bomo ponovile vajo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 791
5.4.2008 8:51:43   
orhideja31
punce dobro jutro....pa ne me tok hvalit,no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res je bila lepa izkušnja....

no hvali punci za družbo in pogovor,mali je bil res lačen k volkec(zdej vidite da je res požerušček).......

aurorra,
saj se lahko zmenimo spet ni blema..al pa z mulčki kot je že netki predlagala....

lep vikend vsem in božajte bušije...

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 792
6.4.2008 8:42:15   
nell
Pozdravček in dobro jutro punce!

Jaz sem šele dans prebrala, da mamo v petek sečanje...ko ponovimo vajo se bom, upam, lahko pridružla. Jaz sem namreč ta petek veselo tekala za ploščicami po Trbovljah in v Top domu našla ene, srečala tam tud eno nosečko, le katera je bila to???? Upam da se norija s kopalnico kmalu konča, ker mi že pošteno nažira živce. Zdej smo naleteli še na eno dodatno težavo, sem se sam nasmejala in raje šla stran...eksplozija je bila preblizu.

Drugače pa se jaz v petkih šele privozim v naš konec...ker še vedno ostajam v Zrečah, zarad službe, pa ker še tle nimava vse urejeno, no konc julija, pa začnem koristit dopust, pa se preselim v Hrastnik. Sem pa opazla, da ste vse čez hrib skor doma, a tle v Hrastniku res ni nobene, da bi z mano vozičkala. no sej zdej k je lepo vreme, pa sonček, so tud vozički na plan pokukaliuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Bodite v sončku

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 793
7.4.2008 9:30:38   
netki
nell....poglej na naš seznam nosečk...mislim da bi morala bit še kakšna iz hrastnika ali pa iz dola....ne vem zdej na pamet, samo zdi se mi

sej tud jaz v našem koncu, v hribih, ne bom mela nobene za vozičkat...bom pač dala voziček in tamalga v avto in gremo v dolino...user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 794
   [Brisano sporočilo]
7.4.2008 9:59:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 795
7.4.2008 10:10:44   
netki
a si spraševala mene?

jst bom mela ta velikega v vrtcu sedaj do junija in potem od septembra dalje. Čez poletne počitnice bo pa pri meni, da se navadimo en na drugega....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 796
9.4.2008 9:00:18   
netki
jutro

kako ste kaj?

upam da 100x bolje kot jaz.....ne bom morila kaj je narobe (sem itak že julijkam zamorila)....upam da se moje razpoloženje popravi.

mejte se!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 797
9.4.2008 20:23:23   
svecka
Živjo punce!
Ali mogoče veste kdaj poteka materinska šola v Zasavju oz. Zagorju? Nekje sem slišala, da je maja. Ker imam rok septembra, ne bi rada šla še tako kmalu. Ali bo potem še kdaj do sept.? Hvala za info.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 798
10.4.2008 8:42:38   
netki
če se ne motim je vsak mesec in pri G te napotijo tja tako da ziher ne boš zamudila

(odgovor članu svecka)
Neposredna povezava do sporočila: 799
10.4.2008 8:52:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: svecka
Živjo punce!
Ali mogoče veste kdaj poteka materinska šola v Zasavju oz. Zagorju? Nekje sem slišala, da je maja. Ker imam rok septembra, ne bi rada šla še tako kmalu. Ali bo potem še kdaj do sept.? Hvala za info.

Jaz imam rok 4.6. (oz. 26.5.) in sem dobila vabilo na materinsko šolo za začetek marca.

netki, kako si kaj? Upam, da se že bolje počutiš user posted image

(odgovor članu svecka)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?