|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 9:20:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
   RE: Zasavske nosečke :)))
20.3.2008 9:27:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa
Špelina - vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Hvala ti user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 702
20.3.2008 9:53:49   
špelin@
Punce, jokam od veselja user posted image user posted image user posted image

Sporočam vam, da je naša orhideja31 danes zjutraj ob 4. uri in 17 minut rodila svojega drugega sinka - težkega celih 3920 gramov in dolgega 54 cm. Bravoooooooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 703
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 10:06:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
   Zasavske nosečke :)))
20.3.2008 10:30:02   
dzanika
špelin@ vse najboljše!!!

orhideja31 čestitke za sinka!!!

Neposredna povezava do sporočila: 705
20.3.2008 11:23:39   
andras
 Orhideja31, iskrene čestitke za sineka !!!!!user posted image

Špelin@ vse naj naj za rojstni dan

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 706
20.3.2008 11:30:18   
netki
o hudooooooooooooooo

prvi pomladanski dan in orhideja že pestuje svojega sinka...če to ni lep dan
čestitke.....user posted image user posted image user posted image user posted image  mam vse dlake pokonc tolk sem vesela zanjo.

se ji je pa zelo hitro dogajalo glede na to da je še zvečer ob 20:00 pisala tukaj. Po moje je imela zelo brzi porod in vse skup sploh ni moglo dolgo trajat. To nam bo pa povedala ko pride domov in si odpočije.

kako mu je pa ime???

Špelin@....tebi pa vse naj naj in zdravega user posted image

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 707
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 12:15:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
20.3.2008 12:28:37   
ključek
čestitke orhideji!!!
in vse najboljše tebi, špelin@!!!!

< Sporočilo je popravil Me to you -- 20.3.2008 12:30:09 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 709
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 17:24:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
21.3.2008 12:08:18   
netki
ke ste zdej zasavčanke.???

špelin@...kako si praznovala....si kaj lepega dobila??? (firbecuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 711
21.3.2008 12:13:56   
andras
Izgleda, da spijo ali pa se vse intenzivno  pripravljajo za velikonočne praznike. user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 712
21.3.2008 13:02:41   
netki
jst bi tud šla spat....me tolk matra k je tak vreme

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 713
21.3.2008 14:38:04   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: netki
špelin@...kako si praznovala....si kaj lepega dobila??? (firbecuser posted image )

A začnem s slabim ali dobrim darilom??

"Darilo": čudovite praske podolgem in počez preko strehe avtomobila user posted image  Beri: če bi fovšija gorela, bi Adriaplin bankotiral.
Darilo: user posted image  mi je kupil šivalni stroj user posted image

mojcek1, kam si pa šla na masažo za nosečnice?

Pozdravček vsem user posted image user posted image user posted image  In najlepša hvala za vse čestitke user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 714
   [Brisano sporočilo]
21.3.2008 15:18:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 715
22.3.2008 10:56:46   
netki
špelin@....kdo ti je to naredu in kje.... groza!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 716
   [Brisano sporočilo]
22.3.2008 15:09:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 717
23.3.2008 9:18:37   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: netki
špelin@....kdo ti je to naredu in kje.... groza!!!user posted image

Če bi vedela kdo, bi bil že cel cirkus user posted image  Na parkingu user posted image

No, punce, uživajte v praznikih!!! user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 718
24.3.2008 12:26:47   
orhideja31
pupke moje midva sva iz porodnišnice..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

porodno zgodbo vam bom napisala malo kasneje,povem pa vam da je bil porod zzeeelllooo hiter ......

Špelin@,daj tistega ki vam je to naredil na avtu  po domače povedano  na gouser posted image user posted image bec...grrrr.....

se vam še oglasim...

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 719
24.3.2008 13:23:57   
orhideja31
aja,NAJLEPŠA HVALA za čestitke in ja Špelina zdaj imata z mojim sinom na isti dan rojstni dan.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 720
24.3.2008 16:07:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31
povem pa vam da je bil porod zzeeelllooo hiter ......

Se mi je zdelo, da je moralo biti ekspresno user posted image  user posted image

Res, iskrene čestitke še enkrat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 721
24.3.2008 16:32:01   
nell
Pozdravček punce!

Js tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Orhideja31 za sineka... veliko lepih in sončnih trenutkov skupaj vam želim.

Špelin@ tebi pa tudi vse najboljše, veliko čarobnih trenutkov in nič takega sr... k si ga mela zdej na avtu.

Da še jaz mal sporočim kako smo...dobra dva tedna nazaj sem dobila rezultate horionske biopsije in izvid je normalen in mi imamo lulčka - vsaj tko so napisal - juhuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sicer se na veliko obremenjujem s kopalnico in vsemi stvarmi, ki spadajo tja zraven. Me je kr mal užalilo, da sva že mela vse dogovorjeno kako in kaj in potem pride moj z idejo, da dama kopalnico še izrisat - sej to ni lih slaba ideja - sam men se že tko mudi...zdej se mi pa zdi, da se vleče po polžje. Upam da bomo vsaj do junija gotovi.

No sm mal zatežila...sicer sem krasno, kljub temu vremenu in upam da ste tako tudi ve.

bodite v sončku

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 722
25.3.2008 13:37:47   
netki
nell....nč nisi zatežila, sej zato pa smo tuki, da se malo izpovemo in vržemo ven kar nam leži na duši.

orhideja31.....komi čakam da napišeš kako lepo je zgledal porod, aja pa sporoči ime fantiča. Lepo se cartajte.

sicer me je pa čez praznike malo sneg jezil, ker zdej ko je pomlad ga pa res ni blo treba....tolk velik ga zapade, pol pa tko hiter zgine....brezveze.

danes imam sinčka doma in sva bla mal na snegu, na začetku se ga je bal potem ga pa noter nisem spravla....revež sploh še ne pozna dober snega, če ga pa zadnja leta sploh ni in pol ni prave zime.

ok, lepo se mjte pa javite se kej....

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 723
25.3.2008 16:21:29   
orhideja31
no zdele mam malo časa in upam da mi uspe vse napisati....

torej,popoldne sva se šla z mojim možekom sprehajati v europark,pa malo še v trgovino in zvečer smo si naredili za večerjo piščančje tortilje....

pa gledamo televizijo in malo po deseti uri me je zmanjkalao....pa sem se zbudila malo čez enajst k me je tiščalo lulat.Vstanem in se mi je kar ulilo,pa nisem vedela ali je voda ali sem se polulala.Se preoblečem in grem nazaj ležat.Pa me je začelo zbadati v križu in sem malo gledala na uro..pa je blo kar naenkrat na tri minute...sicer še ne tko močno a pogosto.Pa sem vstala in šla klicati mojo mami da pride v dolino k tavelikemu.Mami je bla dol v 10 minutah in jaz še kar nisem vedela ali bi zbudila mojega ali ne...pa pravi mami pejt da se ne bo preveč mudilo...pa zbudim mojega ki je bil čisto zmeden in se odpraviva...na poti do trbovelj pet popadkov...priklopi me babca točna ob enih na ctg,popadki pa čedalje hujši...ko pride čez 20 minut nazaj me še pogleda in sem bila odprta že celih 6 cm...no pa pojdimo v porodno...juhuhu....

tam seledi standard in najbolj všeč mi je bilo da sem se lahko sprehajala......pa potem probamo malo pritisniti in ni in ni šlo...pa predihavamo popadke da bi se spustil a je bilo kar težko....potem pa anaenkrat babca reče,no sedaj bomo pa rodili.....pritiskam k nora a ne gre in se mi sestra uleže na trebuh in čez par sekund je bil naš fantek zunaj...joj kako je bil topel ko je prišel ven......in to je to.......zelo zadovoljna z babco in seveda z mojim user posted image !!!!!

je na koncu rekel da je zelo vesel da je bil skor zraven ker je bila lepa izkušnja in ni blo nič takšnega........

zaenkrat od mene toliko ker mali joka....aja...anejček je,ja......

lp

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 724
25.3.2008 20:55:24   
nell
Pišuka Orhideja, upam da bo men tud tko na hitr in brez večjih težav ratal. Js mam kr strah pred porodom, ma sem jih ogromen vidla še iz časa svoje prakse v bolnišnici in kr neki takih bolj težkih in zdej odkar sem noseča, se skos na njih spominjam. Sej tok se že tolažim, da pač rodit moram, da ni druge...se pa že veselim, da bom tud js spoznala našga korenjaka (joj kje je šele avgust).

Me pa zanima kok ste kej svoje pripravle, pregovorile ali kakorkoli že, da so oz. bodo šli zraven na porod. Js si tega zlo želim, ampak se moj tok čudn drži, da ne vem kje sem. Silit ga sploh ne mislim. Vem, da ima rahel odpor do krvi in da je verjetn to pri njemu problem...sem mu povedala, da lahk gre čez ta hudo akcijo ven...ne vem bomo še videli.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?