|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
11.12.2007 11:13:52   
bačko
Ulla meni ta podloga ni ravno všeč samo smo jo dobili in se mi nesplača druge kupovati.Je bolj malo na njej.Je raje na pojstelji!user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
11.12.2007 11:15:13   
bačko
Baja a za RV moraš plačati?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
11.12.2007 11:15:46   
rumba
baja*, super, da Rene tako pridno je!user posted image  A niso hecni, no. Julija kar cepeta in se jezi, ko ji vzamem žlico iz ust. Ona misli, da bo kar skozi dol teklouser posted image  in prav ne dovoli, da jo ponovno napolnim.user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
11.12.2007 11:24:39   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Rumba! Ja kje pa ti hodiš?user posted image

Pretežno gor in dol po dnevni sobi.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
11.12.2007 11:25:16   
kapica
Gaj in Taja cestitkeuser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem tud dala vceraj malemu spet korenckov sokec, tak ga je mazal, on ib kr se. Tako da ne bom vec dlje cakala, bom danes al pa jutri poskusla dat jabolcno kasico. Kolk zlick lahk sploh dobijo najprej in kako se to stopnjuje?
Sem zadnjic kupla te pzle za na tla, pa se mi zdi da so nekam trde. Tako da dam se vedno dekico cezuser posted image . A ve jih mate res sam na puzlih? Sem se telovadla na njih in sem tud sama rabla se deko cez, tako da ne vem ce je to dost?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
11.12.2007 11:26:28   
kapica
Ona misli, da bo kar skozi dol teklo in prav ne dovoli, da jo ponovno

Thja, tak kot pri joskiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
11.12.2007 11:27:06   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Rumba! Ja kje pa ti hodiš?

Pretežno gor in dol po dnevni sobi.

Rumba, a sam po dnevni? Pol mas pa kratke progeuser posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
11.12.2007 11:29:24   
bačko
Punce imam čisto eno neumestno vprašanje,samo moram neku povedati, ker mi bo srce razgnalo.
Ponoči sem sanjala svojo prvo ljubeze.To da ga sanjam se mi dogaja že kakšne 14 dni.Vedno me zaprosi za roko in vedno mu rečem da.Potem pa se vedno zbudim.Da me ne bi katera narobe razumela.Svojega moža ljubim in je enkraten, samo te sanje mi ne dajo mir.Kaj mislite zakaj neki ga sanjam?Potem mi tudi čez dan ne gre iz glave!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
11.12.2007 11:29:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

A_R user posted image  So nas razvadli naši miškoti, ne? Zdej je pa ful hudo, ko se red poruši. user posted image  Misliš, da so zobki?

Ja, res je hudo, ko se red poruši.. A upam, da bomo čimprej tam, kjer smo bili od začetka... Nevem, mogoče so zobki...

Bačko, zelo lepe slike. Mala je cartika...

Hehe, Baja, moj je isti.. Jamrat začne, če ne dobi takoj polno žličko... user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1934
11.12.2007 11:30:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Punce imam čisto eno neumestno vprašanje,samo moram neku povedati, ker mi bo srce razgnalo.
Ponoči sem sanjala svojo prvo ljubeze.To da ga sanjam se mi dogaja že kakšne 14 dni.Vedno me zaprosi za roko in vedno mu rečem da.Potem pa se vedno zbudim.Da me ne bi katera narobe razumela.Svojega moža ljubim in je enkraten, samo te sanje mi ne dajo mir.Kaj mislite zakaj neki ga sanjam?Potem mi tudi čez dan ne gre iz glave!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko sem še imela fanta, sem tudi sanjala o bivšem, o prvi ljubezni.. In, zdaj se dogaja to, da skozi govori o meni mojim prijateljicam... Vidiva se večkrat, po naklučju.. Čudno user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1935
11.12.2007 11:31:54   
bačko
Rumba a ti Juliji že daješ GH?Midve bova jutri začele resno delati na tem.Upam, da nama bo uspevalo.user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
11.12.2007 11:32:42   
kapica
Hm, backo, podzavest verjetno dela svojeuser posted image . Ne vem kaj naj ti na to svetujem. Jaz tud kdaj sanjam prejsnje ljubezni, pa mi tud nekaj dni ne gre iz glave, pol je pa v redu. No, 14 dni zaporedoma, to se mi pa se ni zgodilouser posted image .
Leepe slikiceuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
11.12.2007 11:34:31   
bačko
A-R jaz ga pa nisem že kar nekaj let videla.Zato mi je še toliko bolj čudno.Imela sem ga zelo rada in narazen sva šla zato, ker me je prevaral z prijateljico.Kao najboljšo!Ko sva bila skupaj sva delala načrte kako bova v njihovi hiši na vrhu si naredila stanovanje in podobne stvari!Upam, da me bo kmalu minilo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
11.12.2007 11:36:24   
bačko
Sem pa zelo sentimentalen človek in me potem take stvari močno vržejo iz tira.Še posebej če potem slišim kakšen miren komad!Moran nehati misliti nanj!Moram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
11.12.2007 11:40:04   
kapica
Backo, seveda mine, jaz mojih bivsih se niti enkrat nisem videla, pa so vseeno v sanjah, tu pa tam. Saj ne mores vplivat na to. Ti lepo pripravi svojemu mozeku kaj lepega danes,pa naj temal pocarta, pa bos videla da bo boljse. Jaz ponavadi sanjam kaj takega, ko ne dobim od moza dovolj neznosti. Ga morem veckrat spomnit, pa je spet v reduuser posted image . Ne se z tem obremenjevat, ko ves da ti gre veliko boljse kot bi ti slo, ce bi bla se z bivsim skupajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
11.12.2007 11:41:23   
kapica
Punce , vidim da ste gor, dajmo ma pocvekat, na hitrcouser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
11.12.2007 11:44:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

A-R jaz ga pa nisem že kar nekaj let videla.Zato mi je še toliko bolj čudno.Imela sem ga zelo rada in narazen sva šla zato, ker me je prevaral z prijateljico.Kao najboljšo!Ko sva bila skupaj sva delala načrte kako bova v njihovi hiši na vrhu si naredila stanovanje in podobne stvari!Upam, da me bo kmalu minilo.user posted image

Ja, saj.. Jaz ga 4 leta nisem videla, med nosečnostjo in po porodu pa sem ga skozi sanjala.. Sva pa tudi šla narazen, ker me je prevaral z mojo najboljšo prijateljico ( kao)....  Sedaj ga pa skoraj vsake 2 mesca vsaj dvakrat vidim...

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1942
11.12.2007 11:51:42   
Freycha
Gaj in Taja čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

češnca kok ste luštni user posted image  je pa na enih slikah tamal čisti ati, na drugih je pa malo tebi podoben... taka lepa mešanica obeh se mi zdi, da je user posted image  Hvala za geslo user posted image

za mano je full grozna noč. Sva se z dragijem zvečer v postelji spričkala in ker je bil že cel dan fuuull naporen in že cel dan nisem bila nekaj dobro razpoložena sem potem v jok padla, on je pa zaspal in me s tem totalno užaliluser posted image  Boli pa toliko bolj zato, ker je bivši, kateri me je res velikokrat fejst prizadel to zelo rad počel. Tudi med pogovorom je kar zaspal. Je zvečer rad kak kozarček ali dva popil na prazen želodec, da ga je zadelo in zaspal..... In ko je to začel delati pogosto, je šla tudi veza navzdol do te mere, da sva šla narazen. No in če si pa česa nisem želela je pa, da bi zaspala brez lubčka za lahko noč oz. da kar zaspi, čeprav mi je hudo, pa ne glede na to, zakaj sva se pričkala in kdo je imel prav.....user posted image  Zaspala sem potem valda ob treh, ker se sploh nisem mogla pomiriti, ker sem bila tako razočarana, potem sem pa prespala Ditino budnico, da jo je moral on nahraniti, sem pa potem do osmih spala..... Poleg vsega imam pa še občutek, da se me nekaj loteva, ker se full slabo počutim, pa grlo me nekaj daje, pa čisto suho grlo imam, da malo težje dol požiramuser posted image
Eh.... user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
11.12.2007 11:56:22   
kapica
dino je auf, je spal 1,5 ureuser posted image .

grem...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
11.12.2007 11:58:07   
bačko
Freycha user posted image user posted image user posted image user posted image da te potolažim.Kar danes se pogovori z njim in mu povej da ti to ni bilo všeč kar je naredu.Grem Žano nahraniti in ven.
Hvala vsem za nasvete!Pa pa

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
11.12.2007 11:58:28   
kapica
Freychauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
11.12.2007 12:10:45   
nia30.6
dan! a se lahko še malo jaz potožim?
naše noči so prešle iz groznega v nevzdržno stanje! dojenje na 2 uri bi še nekako prenesla, ampak da sem pa budna 4 ure ker se bi on igral, to pa je preveč! zgledalo je nekako takole:
21:00 končno zaspi, se 4x v spanju začne jokat, pomaga duda in božanje
24:00 se dojimo, ga uspavam
24:50 se joka, ga vzamem ven, uspavam
01:30 vajo ponovimo
02:00 pijemo čaj, se dojimo, ga poskušam uspavati kriči ko zmešan
02:00-04:00 na 15 min vstajam, dam dudo, vzamem ven, ujčkam, dam v posteljo in spet ponovimo vse od začetka
04:00-05:00 se mali v postelji obrača na trebuh, igra, kriči, pleza.....
05:30 končno omaga, začne jokat, ga podojim, zaspi
07:00 smo že budni, in očitno ful naspani za novo rundo!

jaz sem ko povožena kura!
a mamo samo mi take probleme?
je z njim kaj narobe? ko vidim koliko vašiuser posted image spijo mam občutek, da z našim nekaj ni ok!

sory, da tak jamram, ampak nekomu pa moram potožit, saj me razumete, ne?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
11.12.2007 12:20:13   
Češnca

za mano je full grozna noč. Sva se z dragijem zvečer v postelji spričkala in ker je bil že cel dan fuuull naporen in že cel dan nisem bila nekaj dobro razpoložena sem potem v jok padla, on je pa zaspal in me s tem totalno užalil

Joj, Freycha, to je pa meni tko znano... user posted image  Moj tud zaspi. Pa vem, da ni namerno, ampak jest moram stvari vedno takoj razčistit!!! Bosta pa danes vse za nazaj popravla!!! user posted image user posted image user posted image  Pa za zdravje user posted image user posted image user posted image

Pa hvala, da si našla tudi podobnost z mano. user posted image  Ko sem ga peljala pokazat svojim sodelavcem, so mu vsi rekli kar Žiga junior. Ga namreč dobro poznajo - nekateri so ga učili, z drugimi je kot vaditelj plavanja hodil v šolo v naravi.

bačko,  saj bo minilo. Po mojem maš samo takšno občutljivo, čustveno obdobje. Jest ti sicer ne morem dat nasveta, ker sem mela pri 15 prvega fanta, ampak nisem bla noro zaljubljena vanj (se mi je bolj fajn zdel, da mam pač tipa), pri 17 sva pa že z Žigom začela in je v bistvu on moja prva ljubezen. user posted image

Ravnokar sem dobila paket (Božičkovo darilo za Anžeja), taščica je pa odpejala moj najdragocenejši "paket" na sprehod. user posted image  Zdej smo jo mal "porihtal", pa se že bolš razumemo! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
11.12.2007 12:21:45   
bojana2
Bačko, A_R mah ne izgubljat časa z bivšimi...če so vas pa z prjateljico prevarali pa sploh...haloo...bebci...user posted image ...jaz bi jih na hitro pozabila....se ne splača niti minute zapravit za njih...ja na sanje pa najbrž res ne moreš vplivati..probajte vso energijo in čas posvetit družini in predvsem user posted image , pa bo... user posted image

Freycha, vem da je najlažje kle gor pametvat...ampak vseen, jaz bi se tud pogovorla in mu povedala, če te je tole res tko prizadelo...sej mene bi najbrž tud...user posted image , vem pa tud, da jaz včasih v navalu jeze in žalosti raje kuham mulo...buča, namesto, da bi se pogovorila!! Sam takrat ne razmišljaš lih najbolj realno...user posted image
Še zate en user posted image

Kapica super za tele nočke...jaz bi tud...user posted image

No pa da se še mal pohvalim....sem bla tko vesela, da so mi kr solze v očke pršle...madona, sem bla ponosna na user posted image .....user posted image   Sva se z malim igrala na podlogi in ko sem ga obrnila na trebušček se je 2x nazaj na hrbet obrnu...KONČNO...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
11.12.2007 12:23:16   
Češnca
nia pri nas sicer (vsaj zaenkrat) ni tako, ampak verjemi, da nisi edina. user posted image user posted image user posted image  Moja sestrična je imela take težave pri prvem user posted image  od rojstva pa do 6. meseca. user posted image  

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.