Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 9:58:14
|
|
|
|
bačko
|
Zadnje tri dni opažam, da naša zelo uživa ko sliši pesem od Wernerja Ne gane me.Ponavadi zaspi ali pa se smeji kot nora.Prava faca je!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 10:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko ko sliši pesem od Wernerja Ne gane me.Ponavadi zaspi ali pa se smeji kot nora. ko to čuješ ti tak drugo ne preostane
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 10:21:22
|
|
|
|
bojana2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Bojana2, jaz Juretu namažem dlesni z gelom samo takrat, ko je res hudo, ko tuli kot zmešan in ni lačen, nič očitnega mu ne fali, potem mu grem pa dlesni namazat. To je nekje 1x do 2x na dan, ponavadi bolj zvečer. Edino, kar mi ne gre v račun je, da ga zobki matrajo, dlesni pa nima nabreklih in niti slučajno ni videti, da bi bili zobki na vidiku. Tašonka, pri nas je isto...zobkov ni na vidiku, dlesni pa tudi niso nabrekle...tko da ne vem več...sam pa skoz cmoka, v usta daje vse živo, in ko mu namažem dlesni z gelom je vidno bolje, rata boljše volje, ne joka več... Freycha...o groza za sodelavko... ...upam, da je močna in da ji bljižnji stojijo ob strani...men bi se zmešalo... za nakupe...tud jaz si bom v kratkem vzela kakšen dan za shoping, moram novoletna darilca kupit pa nekaj cotik za malega! Gaj in Taja vse naj naj.... Dans se je pa tko nakakal.... ..je na vseh koncih ven pogledal...dvomim da bom ven sprala.. Pri nas je končno sonček, tko da bova mal kasnej šla ven, upam da ga ne bo kaj sračkal... vsem...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 10:26:04
|
|
|
|
bačko
|
Tudi jaz želim Gaju in Taji vse naj naj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 10:36:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro... Nočka je bila spet nora... Dretje, nanos gela na dlesni, spanje, čez urco - dve dretje, .... Se je skozi ponavljalo... Bomo preživeli... Groza, za tvojo sodelavko Freycha... Jaz nevem, kaj bi naredila.. Nič, grem svojo dozo kave narediti, malega dati spat, ker je že takoo tečkan... P.S. : Taji in Gaju, vse najboljše..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 10:37:52
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: bačko ko sliši pesem od Wernerja Ne gane me.Ponavadi zaspi ali pa se smeji kot nora. ko to čuješ ti tak drugo ne preostane ulla bačko Gaj in Taja Pri nas še vse mirno, jest pa sam čakam, kdaj se bo zasukal. Pikec spančka, ko se bo zbudu, šibneva ven. Že mal za jest prpravljam, ker imam popoldan inštrukcije.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 10:40:05
|
|
|
|
bačko
|
Ja zgleda da naša Žana uživa ob poslušanju glasbe.Tudi Il divo ima rada!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 10:40:13
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2 Dans se je pa tko nakakal.... ..je na vseh koncih ven pogledal...dvomim da bom ven sprala.. Boš, boš. Jest sem še zmeri, pa se je že kar nekajkrat zgodil, da je z vseh strani plenice ven pogledal. Sam takoj morš pod vodo sprat, pa je.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 10:43:38
|
|
|
|
Češnca
|
A_R So nas razvadli naši miškoti, ne? Zdej je pa ful hudo, ko se red poruši. Misliš, da so zobki? bačko super, verjetno jo pol glasba tud pomiri! Pri Anžeju kakšnega večjega zanimanja še nisem opazla, mu pa vrtiva uspavanke pa Mozarta. Da bo pameten!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 10:45:25
|
|
|
|
bačko
|
Midve bova tudi danes šli malo ven.Za kako uro, ker še ni nosek čisto uredu ampak ven norava malo iti.Jo bom toplo oblekla in bova šli.Bom zdajle v album dodala slike iz krsta.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 10:45:49
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Kak ste babike? Čestitke Žani za prespano noč pa mamici za polheca! Tašonka a en ss si že imela? Pred Špelo? Oprosti, če ti ni za govorit o tem, ne piši nič! Gaju in Taji ČESTITKE!!! Češnca mogoče se pa ne bo zasukalo
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 10:50:48
|
|
|
|
Češnca
|
madejka, zdej ko čakam na to, se ne bo zasukalo. Ni efekta, če ni presenečenje!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 10:52:37
|
|
|
|
bačko
|
No slike dane v album!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 10:55:13
|
|
|
|
baja*
|
pozdravček! Danes smo imeli cepljenje proti RV. zvesta prosim, če na seznam vpišeš podatke za 6.m: 7600g in 66,5cm. Hvala. Drugače smo ok, včeraj je mali prvič dobil korenček. Sem mislila, da mu ne bo dober, ker je do zdaj dobil sam japko, pa je najprej malo čudno pogledal, pol pa že na veliko odpiral usta in požiral kot nor . Mater, to ne folgam žličke nabasat . Dobil je seveda bolj malo porcijo, po dveh urah pa je nasral kot da bi mu dala kilo koreja . Danes mu ne bom nič dala zaradi cepljenja. Madejka super, da sta šla ven. A to še vedno zaloge iz P uporabljaš? Jaz bi tudi tak rada šla pa ne vem, kak se naj zorganiziram . Sestra mi je kupila vstopnico za 5 žensk.com , ki je 29.12. ob 17-ih in do takrat moram naštudirat, kak to izpeljat . Gaj in Taja čestitke! Pa še Juriju sem za včeraj dolžna čestitat! Meni je zelo žal, ampak vas ne folgam vseh pokomentirat . Sočustvujem z vašimi težavami in se veselim napredka vaših otročkov Mejte se!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 10:59:35
|
|
|
|
madejka
|
Češnca jaz upam, da ne bo tako Bačko meni je pa tvoj nekam znan... Pa se ne morm spomnit od kod. Je hodil na kaki fax? Drugač so pa lepe slikce! Mi nimamo glih takih od krsta
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:00:28
|
|
|
|
baja*
|
Aja, pregledala sem tudi vse vaše fotke . Ni kaj, julijčki in julijke so naravnost za popapat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:01:01
|
|
|
|
Češnca
|
bačko lušte fotke! Midva se še odločava kdaj, kje... Je bolj problem, kam pol ves folk dat, ker smo bolj tako z denarjem.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:02:02
|
|
|
|
rumba
|
corfu, Hane in Aneja letos nisem vpisala v nobeno dodatno dejavnost, saj sem vse popoldneve sama z mularijo in brez avta, tako da ni izvedljivo. Lani je Anej hodil na plavanje na DIF in je bil fuuuul zadovoljen, pa še program je bil super: si ga pripeljal, oddal, čez uro in pol pa so ti ga že oblečenega in zrihtanega postavili pred vrata. Medtem pa se jaz šla v trgovino. No, kot rečeno, letos ni nič izvedljivo. bačko, luštne slikce!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:02:05
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* Aja, pregledala sem tudi vse vaše fotke . Ni kaj, julijčki in julijke so naravnost za popapat Res jeeeeeeee!!! Rene za pridno papcanje!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:03:44
|
|
|
|
madejka
|
Baja zaloge iz P? Od tam nisem imela zalog. Sem pa imela enkrat mastitis, pa sem si mogla skoz ven pumpat, pa se je kar nabralo. Probaj si zvečer predn greš spat ven spumpat, tak jaz delam, ker Maj od devetih do petih ponavadi ne je in bi tak kaj fasala, če si ne bi spumpala vmes.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:04:24
|
|
|
|
Anonimen
|
bačko fajne slikce mi mamo tud to igralno podlogo, samo sem ji porezala dol igračke so ji ful všeč, pa čisto znorela, ker so ble prišite
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:05:32
|
|
|
|
madejka
|
Huh baja tale s korenjem je pa fajn! Rumba! Ja kje pa ti hodiš?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:10:48
|
|
|
|
kapica
|
Jutro ! Danes smo kr solidno pancali, na 3 ure budnica. Zgleda da se pocasi umirja, pa raje ne bi kaj prevec hvalila. Sedaj pa mali ze vlece prvo jutranjo rundo, jaz sem ze potelovadila, sedaj pa se tu mal visim . Zunaj dezek, buuuu, ze cel teden, ampak ga vseeno mahneva pol eno rundo ven .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:11:33
|
|
|
|
kapica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko ko sliši pesem od Wernerja Ne gane me.Ponavadi zaspi ali pa se smeji kot nora. ko to čuješ ti tak drugo ne preostane Jao Ulla, ti pa ze kr na jutro take strelas .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.12.2007 11:12:06
|
|
|
|
bačko
|
Madejka hodil je na ekonomsko fakulteto!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.