|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
11.12.2007 9:58:14   
bačko
Zadnje tri dni opažam, da naša zelo uživa ko sliši pesem od Wernerja Ne gane me.Ponavadi zaspi ali pa se smeji kot nora.Prava faca je!user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
11.12.2007 10:11:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

ko sliši pesem od Wernerja Ne gane me.Ponavadi zaspi ali pa se smeji kot nora.

ko to čuješ ti tak drugo ne preostaneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1902
11.12.2007 10:21:22   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Bojana2
, jaz Juretu namažem dlesni z gelom samo takrat, ko je res hudo, ko tuli kot zmešan in ni lačen, nič očitnega mu ne fali, potem mu grem pa dlesni namazat. To je nekje 1x do 2x na dan, ponavadi bolj zvečer. Edino, kar mi ne gre v račun je, da ga zobki matrajo, dlesni pa nima nabreklih in niti slučajno ni videti, da bi bili zobki na vidiku.

Tašonka, pri nas je isto...zobkov ni na vidiku, dlesni pa tudi niso nabrekle...tko da ne vem več...sam pa skoz cmoka, v usta daje vse živo, in ko mu namažem dlesni z gelom je vidno bolje, rata boljše volje, ne joka več...user posted image

Freycha...o groza za sodelavko...user posted image ...upam, da je močna in da ji bljižnji stojijo ob strani...men bi se zmešalo...user posted image
user posted image za nakupe...tud jaz si bom v kratkem vzela kakšen dan za shoping, moram novoletna darilca kupit pa nekaj cotik za malega!

Gaj in Taja vse naj naj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dans se je pa tko nakakal....user posted image ..je na vseh koncih ven pogledal...dvomim da bom ven sprala..user posted image  
Pri nas je končno sonček, tko da bova mal kasnej šla ven, upam da ga ne bo kaj sračkal...

user posted image   vsem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
11.12.2007 10:26:04   
bačko
Tudi jaz želim Gaju in Taji vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
11.12.2007 10:36:42   
Anonimen
Jutro...

Nočka je bila spet nora... Dretje, nanos gela na dlesni, spanje, čez urco - dve dretje, .... Se je skozi ponavljalo... Bomo preživeli... user posted image

Groza, za tvojo sodelavko Freycha... Jaz nevem, kaj bi naredila.. user posted image

Nič, grem svojo dozo kave narediti, malega dati spat, ker je že takoo tečkan...

P.S. : Taji in Gaju, vse najboljše..

user posted image

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1905
11.12.2007 10:37:52   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ko to čuješ ti tak drugo ne preostaneuser posted image user posted image user posted image

ulla user posted image  user posted image  user posted image
bačko user posted image

Gaj in Taja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas še vse mirno, jest pa sam čakam, kdaj se bo zasukal. user posted image  Pikec spančka, ko se bo zbudu, šibneva ven. Že mal za jest prpravljam, ker imam popoldan inštrukcije.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
11.12.2007 10:40:05   
bačko
Ja zgleda da naša Žana uživa ob poslušanju glasbe.Tudi Il divo ima rada!user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
11.12.2007 10:40:13   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

Dans se je pa tko nakakal....user posted image ..je na vseh koncih ven pogledal...dvomim da bom ven sprala..user posted image   

Boš, boš. Jest sem še zmeri, pa se je že kar nekajkrat zgodil, da je z vseh strani plenice ven pogledal. user posted image  Sam takoj morš pod vodo sprat, pa je.

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
11.12.2007 10:43:38   
Češnca
A_R user posted image  So nas razvadli naši miškoti, ne? Zdej je pa ful hudo, ko se red poruši. user posted image  Misliš, da so zobki?

bačko super, verjetno jo pol glasba tud pomiri! Pri Anžeju kakšnega večjega zanimanja še nisem opazla, mu pa vrtiva uspavanke pa Mozarta. user posted image  Da bo pameten! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
11.12.2007 10:45:25   
bačko
Midve bova tudi danes šli malo ven.Za kako uro, ker še ni nosek čisto uredu ampak ven norava malo iti.Jo bom toplo oblekla in bova šli.Bom zdajle v album dodala slike iz krsta.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
11.12.2007 10:45:49   
madejka
Jutro!

Kak ste babike?

Čestitke Žani za prespano noč pa mamici za polheca!user posted image

Tašonka a en ss si že imela?user posted image Pred Špelo? Oprosti, če ti ni za govorit o tem, ne piši nič!

Gaju in Taji ČESTITKE!!!user posted image

Češnca mogoče se pa ne bo zasukalouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
11.12.2007 10:50:48   
Češnca
madejka, zdej ko čakam na to, se ne bo zasukalo. Ni efekta, če ni presenečenje! user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
11.12.2007 10:52:37   
bačko
No slike dane v album!user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
11.12.2007 10:55:13   
baja*
pozdravček!

Danes smo imeli cepljenje proti RV. zvesta prosim, če na seznam vpišeš podatke za 6.m: 7600g in 66,5cm. Hvala.

Drugače smo ok, včeraj je mali prvič dobil korenček. Sem mislila, da mu ne bo dober, ker je do zdaj dobil sam japko, pa je najprej malo čudno pogledal, pol pa že na veliko odpiral usta in požiral kot noruser posted image . Mater, to ne folgam žličke nabasatuser posted image . Dobil je seveda bolj malo porcijo, po dveh urah pa je nasral kot da bi mu dala kilo korejauser posted image . Danes mu ne bom nič dala zaradi cepljenja.

Madejka super, da sta šla ven.user posted image A to še vedno zaloge iz P uporabljaš? Jaz bi tudi tak rada šla pa ne vem, kak se naj zorganiziramuser posted image . Sestra mi je kupila vstopnico za 5 žensk.comuser posted image , ki je 29.12. ob 17-ih in do takrat moram naštudirat, kak to izpeljatuser posted image .
Gaj in Taja čestitke! user posted image  Pa še Juriju sem za včeraj dolžna čestitat! user posted image

Meni je zelo žal, ampak vas ne folgam vseh pokomentiratuser posted image . Sočustvujem z vašimi težavami user posted image  in se veselim napredka vaših otročkovuser posted image  user posted image

Mejte se!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
11.12.2007 10:59:35   
madejka
Češnca jaz upam, da ne bo takouser posted image

Bačko meni je pa tvoj nekam znan...user posted image Pa se ne morm spomnit od kod. Je hodil na kaki fax?
Drugač so pa lepe slikce!user posted image Mi nimamo glih takih od krstauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
11.12.2007 11:00:28   
baja*
Aja, pregledala sem tudi vse vaše fotkeuser posted image . Ni kaj, julijčki in julijke so naravnost za popapatuser posted image  user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
11.12.2007 11:01:01   
Češnca
bačko lušte fotke! Midva se še odločava kdaj, kje... user posted image  Je bolj problem, kam pol ves folk dat, ker smo bolj tako z denarjem.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
11.12.2007 11:02:02   
rumba
corfu, Hane in Aneja letos nisem vpisala v nobeno dodatno dejavnost, saj sem vse popoldneve sama z mularijo in brez avta, tako da ni izvedljivo. Lani je Anej hodil na plavanje na DIF in je bil fuuuul zadovoljen, pa še program je bil super: si ga pripeljal, oddal, čez uro in pol pa so ti ga že oblečenega in zrihtanega postavili pred vrata. user posted image  Medtem pa se jaz šla v trgovino. No, kot rečeno, letos ni nič izvedljivo.user posted image
bačko, luštne slikce!user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
11.12.2007 11:02:05   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Aja, pregledala sem tudi vse vaše fotkeuser posted image . Ni kaj, julijčki in julijke so naravnost za popapatuser posted image  user posted image

Res jeeeeeeee!!! user posted image

Rene user posted image  za pridno papcanje! user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
11.12.2007 11:03:44   
madejka
Baja zaloge iz P? Od tam nisem imela zalog. Sem pa imela enkrat mastitis, pa sem si mogla skoz ven pumpat, pa se je kar nabralo. user posted image Probaj si zvečer predn greš spat ven spumpat, tak jaz delam, ker Maj od devetih do petih ponavadi ne je in bi tak kaj fasala, če si ne bi spumpala vmes.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
11.12.2007 11:04:24   
Anonimen
bačko fajne slikceuser posted image user posted image mi mamo tud to igralno podlogo, samo sem ji porezala dol igračkeuser posted image so ji ful všeč, pa čisto znorela, ker so ble prišite user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1921
11.12.2007 11:05:32   
madejka
Huh baja tale s korenjem je pa fajn!user posted image

Rumba! Ja kje pa ti hodiš?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
11.12.2007 11:10:48   
kapica
Jutrouser posted image !
Danes smo kr solidno pancali, na 3 ure budnica. Zgleda da se pocasi umirja, pa raje ne bi kaj prevec hvalila. Sedaj pa mali ze vlece prvo jutranjo rundo, jaz sem ze potelovadila, sedaj pa se tu mal visimuser posted image .

Zunaj dezek, buuuu, ze cel teden, ampak ga vseeno mahneva pol eno rundo venuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
11.12.2007 11:11:33   
kapica

ko to čuješ ti tak drugo ne preostane

Jao Ulla, ti pa ze kr na jutro take strelasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
11.12.2007 11:12:06   
bačko
Madejka hodil je na ekonomsko fakulteto!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.