|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
11.12.2007 14:46:26   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Madejka potem pa nič!A ti si iz Miklavža pri Ormožu?

Ne, Miklavž na Dravskem polju... pri Mariboru.
No, saj ti je že A_R napisala.

Maj se tud tak dviguje, da full bruha, če ga po jedi ne držim nekak poleženega... full ga morm motivirat, da se ne dviguje skozuser posted image Pa baje ni ok to za hrbteničko, da se tolko dviguje in sediuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
11.12.2007 14:50:03   
bačko
Zemljepis in poznavanje Slovenije 1!user posted image user posted image No lepo se imejte!
Pa pa

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
11.12.2007 15:25:40   
Anonimen
Gaj in Taja, čestitke za 5 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

tašonka
, dej mi povej na kter mejl ti pošljem, mislim da zdaj v prihodnjih dneh enkrat mi bo pa ratalo natipkat...to je zdaj najtežji deluser posted image v glavi mam kopletno vse....škoda k ne morm disk notri vstavit, zapečt pa poslatuser posted image user posted image user posted image

Ja, res škoda, da se ne da zapečt tkole.user posted image Meni bi velikokrat prav prišlo. Pošlji pa na tasi_p@yahoo.com.

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Tašonka a en ss si že imela? Pred Špelo? Oprosti, če ti ni za govorit o tem, ne piši nič!

Ah, ni panike, sem že prebolela.user posted image Pred Špelo sem imela ss, ja. Okrog 8. ali 9. tedna. Vem, da je bilo točno na najino prvo obletnico, zato si bom za vedno zapomnila datum, kdaj sem ga izgubila. Od začetka je bilo ful hudo, pol sem se pa počasi pomirila, ko sem rodila Špelo, sem pa čisto prebolela.user posted image

Bačko, res ful lepe slikice!user posted image
Pojma nimam, zakaj take sanje. Mogoče moraš pa še kaj v zvezi z njim razčistiti sama pri sebi? Ali pa si upala na to, kar sanjaš, ko sta bila še skupaj, pa ti bohved zakaj zdaj to ven tolče v sanjah.

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

A ve jih mate res sam na puzlih?

Ja, res.user posted image

Freycha
user posted image user posted image user posted image .

Šibam, počasi bo konc uživancije, ker se zbujata.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1978
11.12.2007 15:30:08   
Anonimen
Da ne boste rekli, da se samo smeje, evo dokaz, kako sovraži rokersko glasbo, čeprav na tiho..

user posted image

user posted image

Po glasbi od Tošeta zgleda takole :

user posted image

Se kar ne morem nehati smejat temu user posted image

< Sporočilo je popravil Angel_Rebelde -- 11.12.2007 15:38:20 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1979
11.12.2007 15:42:44   
Češnca
Eh, zdej je pa men vse zbrisalo... user posted image

V glavnem, moj me je presenetu in prišel pred eno urco iz službe! user posted image  Jupiiii! To je praznik. user posted image

A_R Patrick je ful faca!  Se mu še v okah bere, da mu ne paše rock.  Na prvi fotki je prav zgrožen videt. user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
11.12.2007 15:45:41   
Češnca
baja bo treba počakat do božiča... user posted image  Anžej je sicer že vidu, ampak sem mu naročila, naj pozabi. user posted image

Dobil bo pa tole (se mi zdi, da nekatere že imate):
http://soncek.si/si/1598-tomy-vecnamenska-igraca-multi-6-i2272.shtml

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
11.12.2007 15:57:42   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Nia saj bo bolje!Verjamem da ti je težko.user posted image user posted image user posted image user posted image
Tini tudi tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image
No midve sva bile malo vzunaj.Freycha ti daješ Novalac, a ne?Sem šla v lekarno po Novalac 2 in kar nimajo.Niti dobavitelji ga nimajo.Ja kaj pa naj ji dajem za jest?user posted image user posted image Imajo samo neko drugo od Novalaca, ki pa je od 6 mesecev naprej.Zdaj bom mogla pa vse lekarne okoli dati da bom pobrala ta Novalac 2.Ja hudo!user posted image

bačko na SLO novalacu piše, da se daje Novalac1 do 5m, na AUT pa piše, da se ga daje od 6m naprej. Jaz sem še vedno na Novalac1 in bom itak počakala, da ugotovijo, če moram sploh menjati mleko, ker je mogoče na tega alergična. No, pa enke imamo tudi še 1200g in je treba to pač še porabiti...... Pomoje ni take panike, če z enko še počakaš. Če boš šla pa v AUT kupovati, bo pa itak pisalo, da je od 6m naprej... sicer mi ni jasno, kako je to možno, ker šlatle so sicer identične, samo nekje piše v SLO nekje pa v AUT jeziku, ampak tko pač je....

češnca sem mu povedala in sva se pogovorila. Direktno opravičila sicer nisem dobila, sva se pa vsaj zmenila kako in kaj za naslednjič......

nič grem kuhat, potem pa upam, da bom uspela kako kitico odspati, ker sem NORO zaspana....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
11.12.2007 17:05:53   
SANEK1
Gaj in Taja, čestitke za polnih 5 mesecev!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
11.12.2007 18:49:08   
madejka
Ok kje ste babike... nasw že meče na drugo stranuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
11.12.2007 18:57:45   
Freycha
user posted image

user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
11.12.2007 18:59:11   
madejka
user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
11.12.2007 19:16:04   
tini6
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
11.12.2007 19:31:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

user posted image

user posted image

Full dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1988
11.12.2007 20:37:31   
Freycha
ja kje pa ste babike?
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
11.12.2007 21:00:58   
madejka
Freycha to sem se jaz tud prej spraševala.
Kaj počnes? Je stanje pri vas že kaj boljše? Sta se z dragim kaj pomenla?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
11.12.2007 21:13:52   
corfu
Čer in lahko noč obenem. Otroka spita, mož je šel na rekreacijo jaz grem pa spat, sem tako user posted image  utrujena, se vidi, da imam tudi tamalga doma, pa še ponoč ga serje...pa dojenje...ah

Freycha, upam da sta z dragim uštimala zadeveuser posted image
Rumba, kako je z vašo Hano, a je že doma?user posted image
Kapica, bravo za telovadbouser posted image , jaz sem morat tud spravt kaj migat, drugo leto grem 100% nazaj na pilates, je zakon!

Vsem utrujenim en velik user posted image , vsem bolnim pa user posted image  !

Lepo noč želim, pa se beremo spet jutri!

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
11.12.2007 21:21:30   
Anonimen
Dober večer!

Vaše dvodnevne pisarije sem samo na hitro preletela. Ni časa, ni volje.
Malo sem zapsihirana in poskušam delat vse kaj druga, kot pa preveč tuhtat, zato tudi manj visim tule.

Zdaj sem zamesla kruh in grem še samo pod tuš in spat.

Lepo noč vsem želim...

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
11.12.2007 21:24:36   
baja*
evo mene, samo ne bom dolgo ostalauser posted image . Bom sicer med prisotnimi, samo bom bolj pasivna čveka in bom samo tu pa tam prišla osvežit user posted image

freycha glavno, da sta se pogovorila in da dragi zdaj ve, kako naslednjič NE sme reagiratuser posted image
kapica max. 1 ura je pretekla, ko je rene bruhal po tem, ko je spil cepivouser posted image . sem klicala v ZD pa je rekla, da je pol ure dosti, da se absorbirauser posted image . Kaj te vem, razuser posted image di me to, da je tak drago, pol ga pa mali še ki skozla ven in sploh nisi ziher al je prijelo al neuser posted image .
Pa še glede GH ti moram odgovorit: jaz sem začela s približno 2-3 žličkama kuhane pasirane jabolke (1x na dan - dopoldan), pol sem pa počasi povečevala dozo, 5. dan je pojedel že pol jabolke (bolj male), ko je zmanjkalo, se je začel pa jokatuser posted image  in sem ga hitro na joško priklopla, čez 3 ure pa sem mu še 1x dala japko. Včeraj sem začela s korenčkom - isto 2-3 žlički 1x na dan, zdaj ga bo postopno dobil vedno več. Pol pride na vrsto hruška, krompir, cvetača, brokoli, bučke, banana.... Dajem pa samo 1 sadje/zelenjavo na dan in to približno 5 dni. Mater bom doktorirala zravnuser posted image
češnca hvala, da si potešila moj firbecuser posted image  A malemu si pa lušte delala z darilomuser posted image   No, zdaj ve, kaj ga čaka, samo še priden mora bituser posted image

Midva z dragim sma pa šla prej v foto studio gledat, kaj vse se da s fotkami naredit in sma se odločla, da bova familiji za božična darila dala snežno kuglo z renejevo sliko notriuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
11.12.2007 21:27:58   
baja*
zvestauser posted image user posted image  user posted image  

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
11.12.2007 21:34:24   
madejka
Baja ti kr osvežuj... user posted image Pa imaš res fajn sistem za GH!user posted image Jaz se tud morm opogumit... skoz pravim, da bo že prišel pravi čas. Po novem letu mogočeuser posted image user posted image
Jaz mislim, da se je cepivo prijelo! Saj otrok enostavno ne more izbruhat tolk denarjauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
11.12.2007 21:44:48   
baja*
Madejka če bi bla zraven bi mu kar usta skup držala, da bi nazaj pogoltniluser posted image , je bil preveč dragocen ta kozlecuser posted image

Čakam dragega, da pride domov, pol se pa res poberem z računalnika. Včasih me že malo postrani gledauser posted image . Saj reče nič ne (al pa kakšno v hecu), samo meni tudi ne bi pasalo, če bi on vsak večer bluzil na compuuser posted image . Ko bo šel na wc, pa hitro pridem osvežituser posted image . Mu bom skoz pijačo tankala, da bo fejst hodo scatuser posted image  user posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
11.12.2007 21:58:57   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Madejka če bi bla zraven bi mu kar usta skup držala, da bi nazaj pogoltniluser posted image , je bil preveč dragocen ta kozlecuser posted image

Čakam dragega, da pride domov, pol se pa res poberem z računalnika. Včasih me že malo postrani gledauser posted image . Saj reče nič ne (al pa kakšno v hecu), samo meni tudi ne bi pasalo, če bi on vsak večer bluzil na compuuser posted image . Ko bo šel na wc, pa hitro pridem osvežituser posted image . Mu bom skoz pijačo tankala, da bo fejst hodo scatuser posted image  user posted image .

user posted image user posted image user posted image Zdaj si me pa nasmejala.user posted image

Eh moj pa kontrolne popravlja tak da itak nima časa za meneuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
11.12.2007 22:06:25   
Freycha
jah babike, ste pa veliko naklofale danes zvečer user posted image

jaz sem pa House-a pogledala zdej se pa spravljam spat... sam ta kuruser posted image  Kmetija user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
11.12.2007 22:13:36   
baja*
šit, jaz sem pa pozabla na Housauser posted image . Pa glih danes nisn vžgala TV-ja, ko drugače stalno laufa...

madejka a danes pa ne pomagaš popravljat kontrolk? Katero snov pa so pisali? Spet sn firbčnauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
11.12.2007 22:16:04   
baja*
freycha midve sma pa pridno začele uporabljat tale znakec: user posted image  . Da naju ne bo slučajno spet kdo cenzuriraluser posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.