baja*
|
evo mene, samo ne bom dolgo ostala . Bom sicer med prisotnimi, samo bom bolj pasivna čveka in bom samo tu pa tam prišla osvežit freycha glavno, da sta se pogovorila in da dragi zdaj ve, kako naslednjič NE sme reagirat kapica max. 1 ura je pretekla, ko je rene bruhal po tem, ko je spil cepivo . sem klicala v ZD pa je rekla, da je pol ure dosti, da se absorbira . Kaj te vem, raz di me to, da je tak drago, pol ga pa mali še ki skozla ven in sploh nisi ziher al je prijelo al ne . Pa še glede GH ti moram odgovorit: jaz sem začela s približno 2-3 žličkama kuhane pasirane jabolke (1x na dan - dopoldan), pol sem pa počasi povečevala dozo, 5. dan je pojedel že pol jabolke (bolj male), ko je zmanjkalo, se je začel pa jokat in sem ga hitro na joško priklopla, čez 3 ure pa sem mu še 1x dala japko. Včeraj sem začela s korenčkom - isto 2-3 žlički 1x na dan, zdaj ga bo postopno dobil vedno več. Pol pride na vrsto hruška, krompir, cvetača, brokoli, bučke, banana.... Dajem pa samo 1 sadje/zelenjavo na dan in to približno 5 dni. Mater bom doktorirala zravn češnca hvala, da si potešila moj firbec A malemu si pa lušte delala z darilom No, zdaj ve, kaj ga čaka, samo še priden mora bit Midva z dragim sma pa šla prej v foto studio gledat, kaj vse se da s fotkami naredit in sma se odločla, da bova familiji za božična darila dala snežno kuglo z renejevo sliko notri
|