|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
8.12.2007 11:44:31   
Anonimen
Jaz, če mu kuham, mu dajam bebe čaj.

Pri kamiličnem moraš bit pozorna... Če ga namakaš manj kot 2 minuti, odpira, več kot 2 minuti pa zapira.

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
8.12.2007 12:11:03   
Anonimen
Mija, čestitke za 5 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ulla, hvala za ta prispevek.

Jaz sem pa dans totalka zamorjena.

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1677
8.12.2007 12:18:39   
Ajvy
Jst pa živčna, to sva tandemuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
8.12.2007 12:31:58   
kapica
Ajvy, Tasonka, kaj pa z vama danes, a? Prav skupaj pasetauser posted image . Hecam se, upam, da vama bo kmalu bolje in da dan cimprej mine. Jutri bo lepse, a ne Ajvy?

Jaz imam pa danes fuul energije, ker je Dino ponoci spal 6 ur v kosuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ce to ni za proslavit, pa tud ne vem nouser posted image . Upam, res upam, d ani ibla enokratna zadevauser posted image .

Tak da sem ze stanovanje spucala, moz gre pol z malim na sprehod, pa se posesam, pa perilo mam cel dan za prat in susit, v glavnem morem izkoristit, ker ce bo danasnja nocka spet huda, jutri nic ne bo od mene.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
8.12.2007 12:51:15   
tini6
Uh, sem mislila da bom mogla že 4. del odpret. No, mi smo spet doma. Če bom imela čas vas bom mal za nazaj brala.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
8.12.2007 12:53:13   
kapica
Pupi, drzim pesti da bo slo vse v redu, lepo , da ti tasca pomagauser posted image .

Vidim da ze kr davate kasice, pa te zadeve. Jaz sem se odlocla da se pocakam z vsem, ker je zadnjic tak ven popljuval vse. Tako da se s enaprej sam dojiva. Po novem letu pa vas bom sprasevala kaj naj mu damuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
8.12.2007 13:00:16   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Pa še to, danes sem dobila ful kartonov Plazma keksev in sem se takoj na Šiškomiško  spomnila.user posted image user posted image user posted image

ti lahko naslov pošljem??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
8.12.2007 13:21:56   
siskamiska
Mija vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image

Tašonka in Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša noč danes je bila pa katastrofa. Najhujša do sedaj user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
8.12.2007 15:05:09   
Ajvy
Siskamiska, vidi da tudi tebi ni bilo naklonjeno in prizanešeno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa odspala eno urco in je blagodejno vplivalo name.....
Zdej sem kot sonček

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
8.12.2007 15:07:48   
Ajvy
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
8.12.2007 15:08:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Zdej sem kot sonček

A nisi kot rožica? user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
8.12.2007 15:45:16   
pupi
O sem spet sama tu gor! Se vidi, da je vikend in se družini posvečate, ne pa jaz user posted image !!

Hvala babike še 1x za lepe besede me res to gor drži, ker si nikakor ne morem izbrisat bratov komentar iz glave, saj pravim kot da mi že sami ni dovolj hudo!!user posted image user posted image user posted image . Vseeno se tolažim malo tuid stem da ko bo tamala večja bo še hujeuser posted image  Saj ne vem mogoče bo zdaj tudi hudo, samo še ni kazala znakov da bi me kdaj pogrešalauser posted image user posted image , samo da je ati tu!!

Mija in mamica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju ob 5. mesečnici!! Saj je 5 ne, ker smo zdaj meli kar nekaj pol letnic user posted image user posted image

Grem zdaj nekaj kuhat, ja prav slišite večerjo in kosilo v enem bomo imeli, smo se bolj pozno s postle skotali in izkoristli jne dež zdaj pa kuhat

Se tipkamo kasneje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
8.12.2007 15:46:16   
pupi
Smo še kar pri čajih in kot sem že rekla moja pije Hippovega malino in šipek in ji ga tudi moram pogret, če ga hočem v njo spravit

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
8.12.2007 15:47:22   
pupi
Aja! Ulla ni panike za DVD bo ko bo, se ne mudi, tak da si ne delaj dela s tem

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
8.12.2007 16:08:38   
SANEK1
Mija, vse najboljše za dopolnjenih 5 mesecev. Čestitke seveda tudi ostali družini!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
8.12.2007 16:36:35   
rumba
Dan!
Jaz sem pa danes čisto fertik. Celo noč sem prebedela, ker Julija ni  in ni mogla spati. Kaj ji je bilo, je vprašanje za milijon evrov.user posted image user posted image  No, popoldne sva skupaj odspali eno uro, tako da lahko vsaj diham.
siskamiska, pa kaj smo skupaj žurali ponoči? Jej, jej, jej....
Mija in Maja, vse naj, naj...!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tašonka, user posted image
Kapica, bravo za lepo nočko.user posted image
Freycha, jaz se ne aem nič za pit Juliji, ker se v bistvu še vedno polno doji. Sedaj ji celi teden nisem dala kaj gostegauser posted image .... ni bilo cajta niti pretirane volje. Dita pa pije po flaški in že dodajaš GH, zato bi res bilo fino, da bi kaj spila. Kot pravijo punce, probaj po žlički. Sicer pa naš Anej nikoli ni nič pil. Še sedaj ne. Pa če je imel vročine 40, nič jedel celi teden, pa za božjo voljo bi vsaj pil. Jok brate, tudi to ne. No, pa ni nikoli dehidriral, niti ni bil v kakem slabem stanju. Očitno eni ne rabijo tako veliko popiti, zato ne primerjat, koliko popijejo drugi.user posted image
pupi, ne imeti slabe vesti. Le pojdi na operacijo. Boš ti prej boljša, pa bo za Najo tudi bolje.user posted image
Ajvy, kako lepo siješ!user posted image
Ulla, lahko pride na počitnice ja!user posted image  Eden več... ne bomo niti opazili.user posted image  Aja, žrelnica pa se odstrani, če je preveč povečana in zato vpliva na sluh, govor ali so pogoste angine.
SANEK1, a ti ji daš že Plazma kekse? Pa kaj ne vsebujejo guten? Jaz sem nekje do 6-7 meseca vedno čakala z glutenom.user posted image

Joj, ziher sem še kaj pozabila, ko pišem tako na hitro po spominu, ki je danes res bogi.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
8.12.2007 16:46:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Jst pa živčna, to sva tandemuser posted image

Anede. Zdele bi se rable dobit in nakofetkat pa nakadit in naklepetat, samo klinc, k ne morem nikamor, ko sem sama z mularijo.

Kapica, super, da ti je Dino toliko spal!user posted image

Jaz sem pa prejle hotla podturit malemu čaj za pit, ko sem se glih zaradi tukajšnje debate spomnila, da moram bit malo bolj vztrajna, pa mi je skoraj zbruhal vse. Čist je znorel, ko je začutil, da je čaj in ne mleko.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
8.12.2007 17:02:03   
SANEK1
Rumba, zakaj pa naj se nebi dal gluten prej? Zaradi alergij?
Kaj pol pa se ne morejo razvit?  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
8.12.2007 17:37:10   
rumba
SANEK1, gluten je do 6 meseca zelo odsvetovan zaradi možnosti celiakije. Do 6 meseca se naj bi dajalo le riževo kašico, brez glutena je tudi koruzna kaša, a te ne vem če prodajajo v takih instant verzijah. Jo pa lahko pripraviš sama s koruzno moko. Vanjo lahko normalno vmešaš kako sadje. Otročki jo imajo po navadi kar radi.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
8.12.2007 17:43:13   
SANEK1
Rumba, hvala za odgovor! Kako pa veš, da nek proizvod vsebuje gluten? Sem šla gledat na škatlo in ne piše posebej. user posted image user posted image user posted image
Zdaj če se ne motim je gluten v moki, testeninah, kruhu.....
Nisem pa vedela da je lahko tak nevarno, da če pred 6,7 mescem uživajo gluten. Upam, da ji te 2x,3x ko sem ji dala keksek ni škodovalo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
8.12.2007 17:51:12   
bojana2
Se vidi da je sobota...malo za brat, nikjer nobene...

Ulla hvala za pojasnilo o lulčkih..user posted image

Tašonka in Ajvy...saj bo...user posted image

Kapica in Dino...user posted image ...tole je pa bila noč....user posted image ...vama želim, da se še velikokrat ponovi!!

Moj user posted image  pa dans ful malo spi, kljub temu, da je bil cepljen...jooj, sem se lih spomnila - bi ga morala slikat, ko mu je zd. vbrizgala v usta cepivo za rota virus...kako se je mali skremžil....mu ni blo nič jasno...user posted image

Zdej pa čakam mojga user posted image , je šel po burek...njami...user posted image ...k se nama ne da zadnje čase totalno nič kuhat...ne boste verjele, celi 2 uri sva razmišljala, kaj bova naredila za kosilo...in nazadnje sva jedla...juho...user posted image

Lep večer...user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
8.12.2007 17:53:46   
rumba
SANEK1, tako kot si napisala, moke vsebujejo gluten (razen koruzne in riževe), torej tudi zestenine in vse, kjer je moka. Na škatli pa ne bo napisan gluten, na izdelkih brez glutena pa že kar pogosto pišejo, da le-tega ne vsebujejo. Me, ne, seveda ji nisi škodovala, ne se obremenjevati, verjetno kar nekaj staršev daje glutensko hrano pred 6 mesecem, pa zaradi tega še ni nekih opsledic, a jaz je raje ne, da si kasneje ne bi očitala, če bi bilo kaj narobe. Sem videla v bolnici mnogo otročkov s celiakijo, pa bi mi bilo zelo hodo, če bi se pojavila pri nas, jaz pa se tega ne bi držala.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
8.12.2007 17:54:10   
Freycha
Uff danes je pa bil dan, pa ga še kar ni konec. Dopoldne sva šla z dragijem iz Hoč do Bauhausa na sprehod in nazaj z Dito. Je bilo prav fino malo hoditi, samo Dita je bila nekaj tečna. Ko sem jo vzela ven iz vozička, da je naokoli gledala je bilo pa vse ok. Mi je žal, da sem rekla, da bi šla na ta sprehod še v košari, ker jo je mala več kot očitno prerasla (tako fizično kot mentalno). Jutri gre pa res v športnegauser posted image

popoldne sem pa kuhala, pa malo likala, pa barvo na lase vrgla... v glavnem pestro. Zdej bo pa dragi počasi šel v službo (izredno), kar mi sicer ni všeč, ampak kaj čmo...... bo pa boljša plača zato user posted image

joj, zdej se pa dere.. .grem dragemu pomagat jo uspavat user posted image

aja, sem poštudirala, da pa pije vodo, če ji dam med obrokom z riževo kašico in je danes spila celih 30ml, kar je zanjo full redkost.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
8.12.2007 18:01:05   
tini6
Jaz bi ji danes v flaško z mojim mlekom vmešala še malo rižka. Je mogoče katera že poskusila zgostiti materino mleko?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
8.12.2007 18:26:21   
Freycha
soseda, a ti je mal dolgčas? user posted image user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.