rumba
|
Dan! Jaz sem pa danes čisto fertik. Celo noč sem prebedela, ker Julija ni in ni mogla spati. Kaj ji je bilo, je vprašanje za milijon evrov. No, popoldne sva skupaj odspali eno uro, tako da lahko vsaj diham. siskamiska, pa kaj smo skupaj žurali ponoči? Jej, jej, jej.... Mija in Maja, vse naj, naj...! Tašonka, Kapica, bravo za lepo nočko. Freycha, jaz se ne aem nič za pit Juliji, ker se v bistvu še vedno polno doji. Sedaj ji celi teden nisem dala kaj gostega .... ni bilo cajta niti pretirane volje. Dita pa pije po flaški in že dodajaš GH, zato bi res bilo fino, da bi kaj spila. Kot pravijo punce, probaj po žlički. Sicer pa naš Anej nikoli ni nič pil. Še sedaj ne. Pa če je imel vročine 40, nič jedel celi teden, pa za božjo voljo bi vsaj pil. Jok brate, tudi to ne. No, pa ni nikoli dehidriral, niti ni bil v kakem slabem stanju. Očitno eni ne rabijo tako veliko popiti, zato ne primerjat, koliko popijejo drugi. pupi, ne imeti slabe vesti. Le pojdi na operacijo. Boš ti prej boljša, pa bo za Najo tudi bolje. Ajvy, kako lepo siješ! Ulla, lahko pride na počitnice ja! Eden več... ne bomo niti opazili. Aja, žrelnica pa se odstrani, če je preveč povečana in zato vpliva na sluh, govor ali so pogoste angine. SANEK1, a ti ji daš že Plazma kekse? Pa kaj ne vsebujejo guten? Jaz sem nekje do 6-7 meseca vedno čakala z glutenom. Joj, ziher sem še kaj pozabila, ko pišem tako na hitro po spominu, ki je danes res bogi.
|