Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 21:17:00
|
|
|
|
Freycha
|
Jelenche.... pa kje si ti? kako ste?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 21:17:38
|
|
|
|
Češnca
|
Helou! IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Jaz sem tu, samo žalujem... Sva hotla danes pofotkat malega za voščilnice, pa nama je crknil fotoaparat. Pa glih, ko sva brez keša... Pa ko bi blo treba malo praznike prva Izakove pofotkat. Vidva sta se pa res odločila nama sledit! Najprej avto, zdej pa še fotkič. No, nama je tolk še zneslo, da sva novega kupila (ful ugodno po zvezah, ker je šel fotoaparat iz prodaje). No, vidim, da sta že našla rešitev. Fotke z naše kamere žal niso kaj prida... Sanek mi smo riževo kašico kupili v Mullerju v Lj. Mogoče jo je pa ravno zmanjkalo. Vidim, da se pogovarjate o čajčkih oz. pitju. Midva Anžeju dajeva že od začetka Bebe čaj, ker nama je patronažna tako svetovala (zaradi poletne vročine in da se navadi). Šlo je poooočaaaasiiii, zdej pa že pridno pije! Včeraj se nisem uspela nič javit, ker sem padla v praznično vročico in pospravla ter okrasila stanovanje (komaj čakam, da pride čas za smrečico, ki pridno počiva v kleti ). Danes sva šla pa z v šoping za darili, pa še hladilnik je blo treba napolnit. Anžeja sta merkala moja dva in je bil zlat!!! Dve urci je na sprehodu z dedijem spal, pol se je pa veselo pogovarjal in vriskal. Trenutno prvič pečem mufine oz. mafine (kakorkoli že, tast jim itak reče mufloni ). Tašonka, Ajvy Mija vse najlepše! Žana za prihajajoči zobek! baja priznam tudi jaz, Rene je lepotec! A_R tudi Patrick je krasen. Pa še atlet! Če sem kaj izpustila, se globoko opravičujem! Priznam, sem brala kar preveč površno...
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 21:21:00
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Zvesta, my on-line shopper- a kej veš kje majo najbolj poceni stolčke-gugalnike???? A to kupuješ za Tarjo? Ji bo to še sploh aktualno? Poglej na www.soncek.si, ali pa na BC. Drugače pa kje v AUT ali pa preko e-baya. Teh zadev osebno nikoli nisem gledala, ker jih ne podpiram pri razvoju. ni zame, za nečaka je..jima bo prav prišlo glede na to da sta dva...hvala, bom pogledala
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 21:23:47
|
|
|
|
Jelenche
|
ohooooj drage moje pa evo mene ma s Filipom mava skoz neke težave, skoz sva pr enih zdravnikih, al smo na dermo, al smo na alegološki, tamal ma premal imunoglobina in še vedno ni bil cepljen. Kr neki čakamo, mislim da se mu koprivnica pojavlja ko kaka (po allernovi) ne smem mu še nič dodajat zaradi tega atopijskega, nohtki se nam uraščajo pa grrrroozaaa sicer je pa kljub vsem tem težavam tak dobrovoljček in če res ni full hudo z atopijskim, se skoz neki smejka in neke face dela. Sem prav srečna z njim! No vidim da se ve imate zelo lepo, saj ste že tretji del odprle. aha, je pa ena novica z moje strani, .. z možekom sva se spravla delat novega ... hehe wish me luck! cmoka babe rada vas mam v album sem dala mal slikic ce kero zanima kaksni smo Ste ve ok? Sončki rastejo?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 21:26:31
|
|
|
|
Ajvy
|
Jelenche, sem ful vesela, da si se kej oglasila...a kar že novega, vidva sta pa hitra.... da bo čimprej
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 21:27:57
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jelenche aha, je pa ena novica z moje strani, .. z možekom sva se spravla delat novega ... hehe wish me luck! Kakoooo lepoooo!!! Pa veliko sreče!!! Tudi s Filipovimi težavami.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 21:28:47
|
|
|
|
Ajvy
|
Kako je že zrastel tale vajin fantič.... da se njegove dermo težave nehajo....
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 21:28:51
|
|
|
|
Freycha
|
jelenche face sta bomo držali pesti Filip je pa res bošček taka sem jaz, ko je res hudo in vem, kako neprijetno je
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 21:32:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jelenche ohooooj drage moje pa evo mene ma s Filipom mava skoz neke težave, skoz sva pr enih zdravnikih, al smo na dermo, al smo na alegološki, tamal ma premal imunoglobina in še vedno ni bil cepljen. Kr neki čakamo, mislim da se mu koprivnica pojavlja ko kaka (po allernovi) ne smem mu še nič dodajat zaradi tega atopijskega, nohtki se nam uraščajo pa grrrroozaaa sicer je pa kljub vsem tem težavam tak dobrovoljček in če res ni full hudo z atopijskim, se skoz neki smejka in neke face dela. Sem prav srečna z njim! No vidim da se ve imate zelo lepo, saj ste že tretji del odprle. aha, je pa ena novica z moje strani, .. z možekom sva se spravla delat novega ... hehe wish me luck! cmoka babe rada vas mam v album sem dala mal slikic ce kero zanima kaksni smo Ste ve ok? Sončki rastejo? Jelenche... srce.... na tebe pa pomislim vsak dan, ko delam seznam... Joj, nič vam ni prizanešeno... Želim, da novi rata čimprej. Pogumna sta.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 21:32:38
|
|
|
|
Češnca
|
Jelenche kake lepe velike in temne oke!!!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 21:34:55
|
|
|
|
Jelenche
|
dejte mi še neki povedat, če slučajno katera ve kako zgleda koprivnica, naj pogleda v moj album težave težave težavice in mi reče če je to to? Pojavi se mu po vsakem kakanju (in to odkar je allernovo) sicer zgine v roku pol ure, je pa živo rdeče barve in ima bele mehurje kot bi ga neki fajn speklo (taki so mehurji). Sicer nisem opazila, da bi ga to kaj bolelo, saj ga umijem po kaknju v vodi in ni nikoli reagiral, oz jokal, po tem sklepam da ga ne boli Kaj pravite? Ja, ja, midva bova kar novega mela. Pa upam da me ne bo pobral od utrujenosti. (Ko se bo še en prikazal)
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 21:41:05
|
|
|
|
Freycha
|
jelenche po slikah sodeče bi rekla, da je koprivnica. Je pa tako, kot si opisala... rdeča koža z bulicami oz. mazoljčki, ki so taki beli. Pa tudi meni včasih takoj izginejo, če si pa razpraskam, potem se mi pa pozna še nekaj časa... Ob kakanju se mu to pojavi? Čudno..... še nisem slišala za kaj takega. Bolijo navadno te zadeve ne, srbijo pa - vsaj mene.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 21:42:43
|
|
|
|
Freycha
|
Evo dete spi in upam, da bo tudi spalo... še pomijem flaške, steriliziram, pripravim za naslednji obrok in grem spat......
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 21:43:40
|
|
|
|
Ajvy
|
Zvesta, mene pa firbec matra od kje dobiš podatke od tistih ,ki so na seznamu ampak se ne pogovarjajo z nami...a sem firbec, a ne??
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 21:43:47
|
|
|
|
Češnca
|
Tudi pri meni koprivnica izgleda tako, dobim pa še neke "praske" (kot bi me maček opraskal), ki pa tudi hitro izginejo.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 21:46:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajvy.. seveda nisi firbec... na ZS mi pošiljajo podatke....jih pač vpišem... Jelenche,,, tudi Filipovih podatkov za seznam bomo veseli... in tvojih rojstnih podatkov...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 21:51:41
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Freycha, ravno zadnjič sem v Mullerju iskala to rižrvo kašico, ki se dela z vodo. Pa je nisem najdla. Sem pa iskala med onimi, ki so primerni od 4 meseca dalje. Pa sem najdla samo take ki se mešajo z ali matenim ali adaptiranim mlekom al pa majo nek okus. Kje si ti nabavla? sorry, sem te prej nažalost spregledala tole riževo kašo imam sicer iz AUT, ampak jih pa v Mullerju prodajajo. Če se ne motim, jih imajo pa tudi v DM-u. Verjetno jih je samo zmanjkalo, poglej še kdaj drugič, zagotovo jih bodo imeli.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 22:10:38
|
|
|
|
baja*
|
jelenche lepo, da si se javila . Ubogi Filip , je pa pravi srček . Želim, da težave čimprej minejo . Pa stiskam pestke, da se novi čimprej prime Sem se spomnila tudi na Kristino1 ki se že kar nekaj časa ni javila... Upam, da so v redu...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 22:17:30
|
|
|
|
Ajvy
|
nočko vsem.....
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 22:18:22
|
|
|
|
Freycha
|
oo baja a si še pokonc? kako si dan preživela?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 22:19:49
|
|
|
|
Freycha
|
nočko ajvy
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 22:26:26
|
|
|
|
Češnca
|
sladke sanje, ajvy! Tud takmu antitalentu kot sem jest kaj rata v prvo! Mmmmm, kako diši! Sem 2 različne spekla (čokoladne in z brusnicami).
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 22:28:06
|
|
|
|
baja*
|
Hej freycha se še trudim, da ne padem v vertikalo, sam po mojem ne bom več dolgo Drugače pa smo imeli lep dan, dopoldan smo šetali, se igrali, mali je bil res priden, pol sem se pa spravla kuhat govejo župo, ker se mi je je ful zluštalo, sam hudič ko se to tak dolgo kuha, mi je hitro kr žal ratalo . No saj pol je pa pasala . Popoldne smo pa lenarili in se cartali Pa še to: danes je Rene zmazal četrt japke . Prejšnje 3 dni mu je šlo bolj bogo v rit, sem večino kar jaz pojedla , danes pa je zgleda zalaufalo . Najprej sem mu dala par žličk vode za spit in je pil kot da sem mu ne vem kaj dala , pol je pa prav žrl spasirano japko. Še preden sem žličko nabasala, je že na široko odpiral usta , komaj sem folgala No, projekt je očitno zalaufal, babike zdaj pa rabim vašo pomoč : kako zdaj pravzaprav poteka to uvajanje GH? Vem, cca. 4 dni uvajam neko zelenjavo/sadje, koliko obrokov na dan pa mu naj dam? Jaz sem mu do zdaj dala samo 1x in to dopoldan. A mu naj večkrat na dan ponudim? Pa kako naj vem, kdaj en obrok dojenja čisto zamenjat z GH?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 22:30:10
|
|
|
|
baja*
|
češnca lušte delaš , čokoladni še posebej dišijo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 8.12.2007 22:33:27
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* Pa še to: danes je Rene zmazal četrt japke . Prejšnje 3 dni mu je šlo bolj bogo v rit, sem večino kar jaz pojedla , danes pa je zgleda zalaufalo . Najprej sem mu dala par žličk vode za spit in je pil kot da sem mu ne vem kaj dala , pol je pa prav žrl spasirano japko. Še preden sem žličko nabasala, je že na široko odpiral usta , komaj sem folgala No, projekt je očitno zalaufal, babike zdaj pa rabim vašo pomoč : kako zdaj pravzaprav poteka to uvajanje GH? Vem, cca. 4 dni uvajam neko zelenjavo/sadje, koliko obrokov na dan pa mu naj dam? Jaz sem mu do zdaj dala samo 1x in to dopoldan. A mu naj večkrat na dan ponudim? Pa kako naj vem, kdaj en obrok dojenja čisto zamenjat z GH? Rene! To bo tud mene v bližnji prihodnosti zanimal, ja! Sem sicer že kupila riževo kašico, korenčkov in jabolčni sok, ampak zaenkrat še samevajo na polici. Je pa Anžej že pokazal zanimanje, sam mene je mal strah zaradi teh alergij...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.