Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 21:00:14
|
|
|
|
rumba
|
SANEK1, , vedno čakam tvoj živalski vrt. Dobra si.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 21:05:39
|
|
|
|
Anonimen
|
rumba... 6-8 mesecev... pa kaj si ti ja nor....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 21:06:05
|
|
|
|
baja*
|
pozdravljene! Čez dan ni blo nič cajta za RR in me je blo kr strah prit sem gor, a vidim da je bil strah odveč , sem mislila, da ste bolj čvekale, ko je bil tak turoben, deževen dan... Najprej naj se považim, da smo zjutraj spali do 10-ih kar sem doživela prvič v 6 mesecih . Luksuz!! No, ponoči ni bil glih tak luksuz, neke pretirane krize pa tud ni blo. Dopoldne smo šli v laboratorij, mali je mogo dat kri za pregled ob 6m in ni niti trznil , še več, celo smejal se je . Režika mala . Pol smo šli do tašče in ostale žlahte od dragega (vsi živijo na kupu) in je blo tak pač... Razpizdi me, ker je bla tašča menda vsega skup 3x pri nas, odkar imamo Reneja in zato se tudi jaz nočem na veliko tam kazat. Kake 3 tedne nas že ni blo pri njih in nas noben niti poklical ni Ajde, ni panike, če nima zanimanja zame, samo da ji dol visi za njenega vnuka mater ej . No tam smo ostali samo pol urce pa črta domov. Jaz sem šla kuhat, dragi pa vozičkat (z dežno prevleko), folk je baje kar bulil v njega češ kaj pa je s tem norcem, da otroka na dež vozi (pa takrat še valda ni močno deževalo). Eh... škoda besed. Gremo dalje... Popoldan je malega vrglo za 1,5 ure in sem hitro še jaz smuknila pod kovter in si privoščila enourni spanec . In zdaj sem spočita in čila kot že dolgo ne . Posledično sem bila popoldan tudi "boljša mama" in mali sploh ni nič tečkal, ful dobre volje je bil - očitno res čutijo . tak, zdaj vas pa grem za nazaj prebrat, da vidim kaj se vam dogaja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 21:12:20
|
|
|
|
Ajvy
|
Mi pa na orenk štrajkamo, razen mleka ne spravi ničesar v usta..... pa še to je vse skup bolj švoh.....sej bo...dokler mi vsaj mlek pije, je kul....pa čaja ful u iber več spije....ne vem, nisem pametna......
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 21:36:52
|
|
|
|
rumba
|
Ajvy, , ne skrbi, kamot samo mleko pije, pa bo čist ok. Ko bo nehala štrajkat, bo vse nadoknadila.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 21:42:12
|
|
|
|
baja*
|
david in domen čestiiitke! Pa pridna sta, da sta danes mamici pustila spati! Kar tako naprej . A_R ful lep koledar! ulla lepe fotke bojana fajn da te nič ni bolelo. freycha mi smo tud samo na fiziološki in torpedih pa zaenkrat laufa, res pa je, da mali še ni bil kaj ekstra sprehlajen (tok tok). Imamo pa neko blesavo pumpico, ki jo je dragi nabavil v Pikapolonci in nič ne spravim z njo ven kapica piši božičku naj ti prinese par dud A vidim, da ti je že Rumba to predlagala . tašonka za naslednjih 9 dni. saj bo rumba 6-8 mesecev je pa res dolga doba Sem pa ful vesela za Hano, da je vse to tak korajžno prenesla ajvy kot si rekla, glavno da mleko pije
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 21:42:15
|
|
|
|
siskamiska
|
Ajvy za Tarjo. Sanek tebi posebno hvala za cel živalski vrt . Sem prov čakala kdaj jih boš naklofala . Zvesta kje se pa kupijo Libero plenice? Jih katera uporablja in kakšna je cena?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 21:49:07
|
|
|
|
baja*
|
dokaz, da je dobil pikeca v prst pa še ena fotka, kako naš mali piči šefa, samo še dalinc mu v roki fali
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 21:58:34
|
|
|
|
kapica
|
Baja, je pa tvoj sef cist mojmu podoben . Rumba, saj po mojem se Hana lahko kopa, na hitro in ce si skoz zraven. Da ne bi cofotala in se potapljala, pa da ne bi po nesreci voda prisla v useska, verjetno je zato raje prepovedano. No, vsaj moje mnenje. Lepo, da ste doma . Kako je pa z tvojim mlekce, a je priteklo? Je Julija zadovoljna? Zvesta, ojej,vem kako se pocutis, oz. kako s etvoje ocke pocutijo. Siskamiska, jaz mam babylove in niso bolj ozke spodaj od pampers, tako da ti verjento nic ne pomaga. Libero pa ne vem kje se kupijo. Ajvy, mogoce sam malo strajka. P aji davaj samo mleko, mogoc ji je bilo prevec GH. Al pa je sam zejna, ce pravis da tolk caja spije. Jaz bi ji dala to kar zeli, saj bo spet.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 22:02:51
|
|
|
|
kapica
|
Prej sva se z malim kopala, je bilo taak lusno, sedaj pa ze pancka. Je bil priden, pojedel, se se par minut nosil in zaspal. Sva pa sama, ima mozek dovoljen izhod danes, da gre mal na veselo. Ga bom lahk fajn za ta vikend ponucala, da uredi dinotu sobico, pa se neke kable pospravi, pa se kaj drugega. Bo verjetno brez based vse uredil . Ja, vsako slabo je za nekaj dobro .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 22:10:12
|
|
|
|
rumba
|
kapica, z mlekcem je spet vse ok, je Julija ful pridno sesala, pa sem jo čekrat pristavljala na bolečo dojko in se je zrihtalo. Aja, če si danes sama, pol pa imaš čas čvekati?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 22:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh, Rumba, tako dolgo se ne bi smela kopati? Mislim, da bo to tak, kot je Kapica rekla... Baja, Rene je res luškan.. Pravi frajer Ajvy, saj bo bolje Ja, Baja, to so pa tašče
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 22:36:04
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Oh, Rumba, tako dolgo se ne bi smela kopati? Mislim, da bo to tak, kot je Kapica rekla... Ja, seveda je napisano bolj preventivno. Toliko časa pač ne sme priti voda v uho. A pri toliko starem otroku je pa že bolj težko paziti.... tako da ni druge, kot samo tuš. Žal. Raje taka preventiva kot komplikacije.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 22:37:49
|
|
|
|
pupi
|
Kapica mi z temenci nismo imeli težav, hvala bogu in ti ne morem nič na to napisat Ulla kaka pojavica pa je vaša Ula, pravi cuker Super kak lepe kolendare delate, jaz bom jutri mojega privekal k računalniku in boma čarala!! Bojana super da ni bilo težav! Glede oglašanja, naša je kar čebljava samo pa ni taki živec ko nekatere pravite in se ne obrača non stop s trebuha na hrbet do zdaj se mi je vse skupaj 4x. Se pa obrne tak da ko jo dam zravn sebe v postlo ima gora glavo kot jaz zaprem oči za 5min in ima že glavo k nogam obrnjeno Šiškamiška in Fanti vse naj, naj ob pol letnici Rumba za Hano, da je tak pogumna!!! Baja Reneju poleg daljinca še mamin pir manjka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 22:41:13
|
|
|
|
pupi
|
Rumba, če je hana tak pogumno to operacijo prestala bo še to tuširanje tudi, ne? Meni se pa k menezesu spravla pa me tak matra, joj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 22:41:57
|
|
|
|
Freycha
|
Punce imam eno vprašanje za vas. Jaz Dite nikoli nisem silila s čajem ali vodo, ker tudi nikoli nisem imela občutka, da bi rabila še dodatno tekočino. Vedno so bile vse plenice mokre in v treh urah je znala kar pošteno napolniti plenico. Zjutraj je bila pa plenica tako težka, da bi šipo razbila, če bi jo vanjo vrgla. Zdej vsaj dva obroka na dan dobi riževo kašico, vse ostalo je pa še vedno Novalac mleko. Seveda sem ji začela dajati za pit vodo, pa je noče. Sem naredila Hippov čaj (ki je menda sladek), da bo vsaj to pila, pa tudi tega noče piti. Enostavno noče piti, plenice so pa vidno bolj prazne. Še vedno lula, ampak veliko veliko manj, kot je. Sem tudi bolj opazovala njen urin, pa se mi ne zdi, da bi bil bolj rumen, kot je bil do sedaj. Bi me moralo kaj skrbeti?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 22:43:14
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Baja Reneju poleg daljinca še mamin pir manjka Ja, z eno roko, se za svojo moškost drži , v drugi daljinc, poleg pir pa fucbal gledat Ajej, kaj me še čaka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 22:45:34
|
|
|
|
pupi
|
Jaz mislim, da je logično da manj lula, če poje več gostega. Mislim da to da manj lula ne bi smeli bit nič narobe dokler je pri vsakem previjanju mokra plenica. Tak je vsaj meni P rekla. Saj pa te ne rabiš pri vsakem previjanju oken lamat. Sem pa jaz pristaš da tamala pije čim več, čeprav spravim v njo le max 100ml dnevno. Ji pa dajem Hippov čaj malino šipek, sem pa še vidla jabolčnega in ji mogoče te poskusi dat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 22:46:52
|
|
|
|
baja*
|
freycha ne vem, kaj pa če ji daš za pit kak sok od fruteka pa ga z vodo razredčiš
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 22:51:00
|
|
|
|
Freycha
|
Ravno, ko sem bila v bolnici sem poslušala enega pediatra, ki je "nadiral" mamico enega malčka, da ti sokovi niso dobri za take malčke, da so presladki, preveč konzervansov in dodatkov itd.... da menda za prebavo niso dobri pa sem tudi probala s korenčkovim sokom (ok, po pravici povedano, tega tudi jaz ne bi hotela piti), pa se je samo nakremžila. pupi, jaz vanjo ne spravim 10ml, pa ji na vsake toliko tiščim flašo v usta. Če pa že kaj spije, pa navadno itak vse ali pa kar nekaj od tega ven polije Saj je res, da je logično, da so plenice bolj suhe, samo me vseeno ta dehidracija skrbi, ker se zavedam, da taki malčki lahko zelo hitro dehidrirajo in tudi od dehidracije umrejo. Pa tudi njeno blato je postalo bolj trdo in kompaktno - skoraj ko blato odraslega človeka (po strukturi).
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 22:54:43
|
|
|
|
pupi
|
Zdaj pa sem bom opogumla in malo pojamrala, komu pa naj drugemu V sredo bom morala it spet v bolnico za tri dni in bi mogla bit še nekaj na nosu operirana, kar sem že bla, ker sem mela neko zrastlino so mi to odstranli in se je nekaj zakompliciralo in mi vse zabrazgotinlo in moram spet it, No moram!! Ni mi tak nujno Sem se tak žrla zaradi tega, me je pa danes brat še dodatno piknil, da češ takega malega otroka mam, pa po bolnicah laufam. Ampak jaz sem se za to odločla, ker bi rada čim prej rešla in mi gre dohtar pač na roko. Da pa še je vse bolj popolno, tamale ne more moj čuvat, ampak jo bo tašča dopoldan. Saj se mogoče ne bi tak hitro odločla samo me doktar presentil in mi rekel da mi lahto kar drug teden naredi, ker pač ne bo v narkozi jaz pa kar avtomatsko, JA!! Saj si ne upam zdaj rečt, jaz pa ne bi bla operirana . Saj ne vem no ful mam slabo vest zaradi tamale!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 22:57:50
|
|
|
|
SANEK1
|
Freycha, sem se natanko isto spraševala. Tudi Živine plenice niso več tak mokre kot so ble. Živa tudi zadnje dni zelo malo pije. Jaz ji dam kar sokec, ki ostane od jabolka, ki ji ga vsak dan skuham. Prej ga je z veseljem spila, zdaj pa štrajka. Sem pa tudi razmišljala, da je to optična varka, ker Živa že uporablja pleeničke 9-18 kg in so zelo velike, ker one do 9 kg. so se ji tak v njena lepo izpopolnjena bedrca zarila Pa da se še malo pophvalim, Živa je danes pojedla celo jabolko, ene 4 marilice, 4 šnite banane in 1 in pol plazma keksa. In to v enem obroku. Samo spala pa vseeno ni nič. Pa še to, danes sem dobila ful kartonov Plazma keksev in sem se takoj na Šiškomiško spomnila.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 22:58:01
|
|
|
|
pupi
|
Freycha ti samo mečavo na glavici opazuj, saj je res da ko je že pogreznjene je že hudo, je pa neko kazalo. Pa jaz mislim, da če bi bla žejna bi ti dala vedet. Drekec pa je verjetno bolj kompakten zaradi hrane. Kaj moja deklina ma od rojstva ( v porodnišnici ni mela) že zeleni drekec in se ne morem tega znebit, P pa je rekla če je ne šraufa da ni panke, sam mene vseeno malo moti
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 22:58:39
|
|
|
|
Freycha
|
pupi zelo na kratko: če ti ne boš ok, tudi za tamalo ne boš morala skrbeti tako, kot si želiš. To je enako kot s srečo. Če ti nisi srečna, tudi otrok ne more biti..... zato kar pogumno na operacijo, da bo enkrat teh operacij konec, potem bosta pa z Najo začeli polno uživanje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.12.2007 23:00:50
|
|
|
|
pupi
|
Bogi moj otrok, non stop ga zapuščam !! Kur pa toto rezanje mojega telesa . Cela sem pokvarjena!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.