|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
7.12.2007 13:05:48   
Freycha
A_R imenuje se Ribodermin in prav lepo diši... je pa Diti tale Ribodermin od vsega najbolj pomagal.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
7.12.2007 13:06:44   
Freycha
uuuu tole društvo TAMALA ima tudi varstvo... to je nekaj za naju user posted image user posted image user posted image user posted image  mater, delam reklamo, kot bi bila jaz šefica tega društva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
7.12.2007 13:07:30   
bačko
Jaz bi tudi plavat hodila z Žano pa mi mož ne dovoli.Je rekel, da vsako stvar pa tudi ne morem dobiti.Je po eni strani res.To pa zato, ker sva zdaj avto kupla pa še šparava za stanovanje.Tako da greva bolj na tesno skozi mesec.
Mogoče bo pa kdo od sorodnikov (babice, dedki, tete in strici) nama plačal, da bova šli.Bova z Žano kar pismo dedku mrazu napisale.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
7.12.2007 13:08:03   
siskamiska
Bačko jaz imam pumpico za na sesalec in je zakon. Čisto enostavna za uporabo, samo skupaj jo sestaviš, daš na cev od sesalca in ga daš na ninimum. to je to.
AR luškan koledar user posted image
Ulla80 kakšna carica je tamala user posted image
Bojana2 hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
7.12.2007 13:09:57   
bačko
Sem jo naročila in me je zato zanimalo.Hvala Siskamiska!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
7.12.2007 13:14:03   
Freycha
jaz se pa za to pumpico nisem mogla odločiti, ker imamo vodni sesalec in se mi ne da ga skupaj sestavljati vsakič, ko ji bo treba pucati nosek user posted image  pa smo kar na fiziološki in na torpedih

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
7.12.2007 13:16:33   
ellie
Freycha miklavž je pri nas nekaj pustil za dito, ker ni upal prit k vam, ker si bila tak "user posted image " včerajuser posted image  Je pa rekel, da je dita bla preveč pridna, da bi jo spusil mimo. Zdaj pa se je odločil, da vam bo kar pred vrata nastavil, ker bi vas jaz lahko okužila, če bi se preveč okrog vas sukalauser posted image  

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
7.12.2007 13:17:00   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

jaz se pa za to pumpico nisem mogla odločiti, ker imamo vodni sesalec in se mi ne da ga skupaj sestavljati vsakič, ko ji bo treba pucati nosek user posted image  pa smo kar na fiziološki in na torpedih

sej gre tud na usta, sam če maš dober zaug user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
7.12.2007 13:17:00   
Anonimen
freycha v Bc mensezdi imajo tako pumpico, k z usti potegneš iz noska...je neki filter vmes in to, tak se ni za bat da bi kaj pojedlauser posted image okol 11€...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
7.12.2007 13:21:19   
siskamiska
aja punca nisem vam povedala da sta moja zlata sinova naredila mamici prav posebno presenečenje za pol leta in sta oba prespala noč. Od 19.40 - 05.37 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
7.12.2007 13:21:39   
bačko
Ja meni je una isto napisala da gre tudi z usti.Žana je danes kar pridna.Mene nekaj skrbi pri njej.Bolj malo čeblja.No ne vsak dan.Kakšen dan bolj kakšen dan pa bolj malo.Pa se jaz kar naprej pogovarjam z njo in ji pravljice berem.A mislite da ni to nič narobe?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
7.12.2007 13:23:23   
bačko
Siskamiska čestitke tvojima sinčkoma za 6 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo sta te presenetila.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
7.12.2007 13:26:53   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Freycha miklavž je pri nas nekaj pustil za dito, ker ni upal prit k vam, ker si bila tak "user posted image " včerajuser posted image  Je pa rekel, da je dita bla preveč pridna, da bi jo spusil mimo. Zdaj pa se je odločil, da vam bo kar pred vrata nastavil, ker bi vas jaz lahko okužila, če bi se preveč okrog vas sukalauser posted image  

iiiii smotka smotana user posted image user posted image user posted image  user posted image fuuullll hvala.... čaki, da telefon najdem, da te pokličem user posted image

mater punce, a nimam jaz dobrih sosedov. Tale je definitivno najboljša soseda, ki si jo lahko človek zaželi. user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
7.12.2007 13:28:06   
Anonimen
siskamiska bravo za nočkouser posted image user posted image jaz bi tudiuser posted image

bačko mislim da ne rabiš skrbeti....če se nebi nič oglašala, pol ja....kot pri motoričnih spretnostih so tud tu različni - eni prej, drugi kasnej...vseeno pa vprašaj pediatra, da boš mirna...recimo eni otročki ves čas vriskajo in se na glas smejejo, ula pa to zlo redkouser posted image se morš res trudit da jo pripravišuser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1589
7.12.2007 13:30:00   
bojana2
Bačko, mislim, da ni nič narobe...če se ne bi popolnoma nič oglašala mogoče ne bi bilo lih ok...je pa tko, da eni otroci prej drugi kasneje...v mojih skupinah v vrtcu so vsi približno isto stari...  in kakšna razlika...ne moreš verjeti...eni tudi ust ne odprejo, eni pa že napol govorijo...je čist od otroka odvisno...eni pa tudi pri dveh letih še ne rečejo mama...treba jim je dat čas, okolje je pa pri tebi itak super in spodbudno za razvoj govora, tko da ne se sekirat...user posted image
Tudi moj user posted image včasih raje samo posluša mamico...in se manj oglaša...pride pa dan, ko me pa čist preglasi...user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
7.12.2007 13:31:06   
kapica
Siskamiska cestitkeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image . A si ti tud sla pravi cas spat in si imela kaj od tegauser posted image ?
Backo, Dino je tud vcasih bolj glasen, vcasih manj, kak se mu zazdi.

Sedaj pa mali ze 1,5 ure spi, brez bujenja vmes, to mu sedaj ze neki cajta ni opoldne uspelouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
7.12.2007 13:35:09   
bačko
Včeraj je kar naprej govorila mam,mam pa am am.Danes je bolj redkobesedna.Bo že!Se pa jaz kar naprej z njo pogovarjam.Kaj počnem, kaj oči dela kaj Žana dela.Tudi glede obračanja iz trebuha na hrbet je enkrat ja drugič pa ne.Bom bolj optimistična.
Freycha ko bi jaz imela tako dobre sosede.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
7.12.2007 13:39:35   
kapica
Jaz pa sestavljam jedilnik za naslednjih nekaj dni, pa mi manjkajo idejeuser posted image .

A sem povedla, da sem danes ponoci pregriznila Dinotovo dudouser posted image . Sem jo dala v usta, da jo mam pri roki, pa sem svoje obcutke mal izrazila na tak nacin, da sem vgriznila vanjo. Tako da ima sedaj luknjico, ko dino potegne, pride zrak zraven. Hecno, ampak pasalo pa jeuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
7.12.2007 13:40:27   
bačko
Ti, ti mami!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
7.12.2007 13:46:33   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj sem napisala - ribji namaz user posted image user posted image

Hvala, Freycha, si bom nabavila to..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1595
7.12.2007 13:48:30   
bačko
Punce lep vikend vam želim in se vam javim v ponedeljek.Med vikendom se bolj posvetim možeku in skupaj se igrava in posvečava Žani.
Pa pauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
7.12.2007 14:08:35   
rumba
David in Domen, vse najboljše za pol leta user posted image ,user posted image , za mamico pa še user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
7.12.2007 14:10:23   
rumba
kapica, kaj če bi ti raje Božičku pisala za svojo dudo in Dinotovo pustila njemu?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
7.12.2007 14:20:48   
Freycha
David in Domen res vse naj naj naj za pol leta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
7.12.2007 14:28:27   
Ajvy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Domen in David....čestitke ob polletnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.