|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
6.12.2007 13:30:33   
Anonimen
Novo leto bomo mi doma praznovali.

Hana user posted image user posted image .  Je že kaj novega?

Ma da znoriš!user posted image Komaj uspem Špelo uspavat in mislim, da bom imela kake pol ure miru, se Jure zbudi s takim kričanjem, da celo naselje v luft vrže!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1476
6.12.2007 13:31:52   
Anonimen
Ajej, Tašonka... Tebi pa ni ravno prišparano.

Jaz pa ravno dajem v pečico kanelone. Zdrobljene. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1477
6.12.2007 13:35:23   
Anonimen
ejjjejjej...dans pa nč od mene...sem spala zdaj zraven tamale, no, ona še tko spi, jaz pa sem se odplazla iz spalniceuser posted image dobro da mam pice v škrinji, bom ruklnila pečt pol enkrat, ko bo prihod dragija na vidiku....kok sm crka dons....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1478
6.12.2007 13:44:04   
bačko
Ko bi naša kaj spala.Jaz sem ko zombi!Spila že tri velike lončke kave pa ni nič bolje!Upam da bo danes ponoči spala.Kako naj še vem če jo zobki mučijo?Slini se, spodnjo dlesen si kar naprej masira in vedno bolj čeblja.Vročine nima, je pa dobila drisko!Pa sitna je ko hudič!Za jest pa ni problema!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
6.12.2007 13:45:19   
bačko
Tašonka se mi prav smiliš!En user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
6.12.2007 14:10:38   
kapica
Tasonkauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem tud crkjena, pa ne sam danes, ze dolgo dni skupaj no. Energija na nuli, zato pa sam sladkarije mecem v sebe. Grooza. Namesto da bi hujsala, se redimuser posted image . Pa se telovadbo sem dvakrat spustila, ker se mi enostavno ne da. Obup, da se kr smilim sama sebo nouser posted image .

Sedaj je dino zaspal , upam da bo malo dlje potegnil, ker grem jaz tud spat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
6.12.2007 14:27:31   
bačko
Žana je tudi zaspala.No se javim jutri!
Vsem želim še naprej miren dan in seveda mirno noč!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
6.12.2007 14:40:16   
Češnca
Joj, Tašonka , res ti ne privoščim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Vsem, ki ste neprespane ali imate take in drugačne težav(ic)e user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madejka le tako, z optimizmom in dobro voljo naprej! user posted image

Midva sva pa s sprehoda, je blo večinoma prav prijetno. Se pa še zdaj tresem... user posted image  Ne bojim se psov in se jih nikoli nisem, prav rada jih imam! Danes bi pa komot dva pseta zadavla/zdrobila/pogrizla... user posted image  Sta naju obkolila pa renčala, eden je tud lajal. Nekak sem jima ušla, ampak njune lastnike bi tud zbrcala!!! user posted image  Ne maram ljudi, ki ne skrbijo za živali. Konec koncev nista psa kriva. Še Anžej se je laježa ustrašu in milo milo jokcal. Komaj sem ga pomirila.

V glavnem, zdaj 100 % vem, da bi se borila kot zver, samo da se mojemu mišku ne bi nič zgodilo!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
6.12.2007 16:11:27   
Freycha
evo, končno imam obe roki prosti in malo časa, da kaj napišem.

Dopoldne sva šli na dolg sprehod, potem sem začela kuhati piščančji paprikaš, zdej čakam dragega, da pride domov, da greva jest, potem imamo pa sestanek v bloku......pa Nemščino se moram nujno učit, pa se mi ne da user posted image  joj, jaz res nisem za šolo delana user posted image

Češnca, Dita je ok. Mislim, da se bolnice sploh ne spomne več, mene spominja samo še hematom na levi roki, ko so ji kri jemali. Ampak tudi nimam občutka, da bi jo bolelo. Ji pa včeraj in danes nisem dala jabolčne kašice, pa ima pikic veliko manj. Očitno bomo jabolko kar črtali iz seznama hrane za uvajanjeuser posted image
Jo pa spet zobki dajejo in že cel dan nekaj grize (nogo od žirafe, roko, tetra plenico; karkoli pač pride pred usta), ampak nimam občutka, da bodo kmalu zunaj. No, glede tega očitno ni po meni, ker jaz sem jih imela zunaj že pri 4m

rumba čakam na poročilo. Sem se danes n-krat spomnila na Hano in se spraševala kako okreva po operaciji....

tašonka zate en velik user posted image

češnca pa za Aneja tut user posted image  pa ne bit huda na kužate - tut na to se bo moral navaditi user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
6.12.2007 16:25:48   
rumba
Pa sem spet doma.
Hana se kar dobro drži, nič ni pojamrala, da bi jo kaj bolelo ali da bi bila lačna. Izgleda, da ji protibolečinske tablete še ful držijo. Izgleda pa ne tako dobro. Kri se ji še poceja iz nosu, ušes in ust. Ni ravno oksuno za pogledat.user posted image  Se je pa ful razveselila knjigic, ki jih je pustil Miklavž.user posted image  Eno sva uspeli že prebrati in pokomentirati.user posted image  No, tik preden sem odšla, pa je zaspala. Bomo videli, kaka bo noč. Aja, vmes, ko sem bila tam, je bila vizita. In da vi vidite, kako to izgleda. Zdravnik se je ustavil med vrati in A tu so tisti, ki so bili danes operirani? Setra pravi, da ja, in so šli.user posted image  Vsegaskupaj par sekund. No tako da še sedaj ne vem, kaj so ji pravzaprav delali, ali so ji vstavili tiste cevke ali ne... Kr neki. Preden sem šla, sem stopila do zdravnika, da tako mogoče kaj izvem. Ja pajede. Nimam kartonov, vam ne vem nič povedati. No, toliko o tem.
Jaz sem pa izgleda od nervoze staknila org zamašene mlečne vode. Julija ziher čuti mojo nervozo, zato ne je ravno dobro, pa mleko ziher noče v redu teči... skratka, desna joška me bilo za popiuser posted image . Sploh ne morem roke dvignit.user posted image
No, zdaj sem pa lačna kot volk. Sem jedla le zajtrk, tako da šibam nekaj na hitro v trebuh vrečt.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
6.12.2007 17:11:29   
Ajvy
Rumba user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
6.12.2007 17:23:03   
Anonimen
rumba... super za Hano, malo manj super zate....

Ampak ti zdravniki so pa res.... jaz se včasih sprašujem čemu so sploh namenjene te vizite.... oz. zakaj so popoldne zdravniki sploh tam...

nima kartonov user posted image  bog ne daj, da do česa pride... a pol najprej kartone iščejo in študirajo, da lahko čimprej pomagajo user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1487
6.12.2007 17:35:14   
kapica
Rumba, cestitam za tvoj in Hanin pogum, da se tako lepo drzitauser posted image user posted image user posted image user posted image . Kar se zdravnikov tice, pa tako ostanes brez besed. Kar mi je pa prvo prislo na misel, ko je doc. rekel, da nima papirjev, bi rekla, da naj gre ponje, da bos pocakala. Sam vem da v tistem trenutku ne mores, pa tak jaz menda tud ne biuser posted image . Kakor zgleda, moremo bit prav sitni in tecni, da nam kaj povejo, je tudi tu tako.
Samo da je vse okej zaenkrat, kar se pa tvojega mlekeca tice, pa tud ni cudno , da ne pritece. Potem si pa verjetno se govoris, da se ne smes sekirat, pa ti podzavest se bolj zakuha. Verjetno si naredila ze vse kar smo delale na zacteku, da je mleko prislo, vroci tus, masaza, pa te zadeve.
V glavnem jaz mislim nate in na tvojga soncka, da se vse urediuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
6.12.2007 17:38:35   
kapica
nima kartonov bog ne daj, da do česa pride... a pol najprej kartone iščejo in študirajo, da lahko čimprej pomagajo

Po moje je to bolj izgovor, ker se mu ni dalo povedati kako je operacija potekala in kako bo slo naprej. Verjetno se mu je mudilo na kavo. Ker kolikor se spoznam na oddelke in med. osebje, ima vsak pacient svojga zdravnika, ki tudi brez papirjev ve, o cem se gre in kako stvari tecejo. Ce pa je vprasala zdravnika, ki za Hano ni bil odgovoren, pa ib jo moral tale napotit do tistega, ki je, ali pa rect, kdaj bi lahko z njim govorila.
Ampak kaj ces, je tud v zdravstvu tak, da sparajo z osebjem in se sam najnujnejse dela, starsi, ki rabijo kak pogovor s kom, da se pomirijo, pa ostanejo na suhem.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
6.12.2007 18:08:38   
Ajvy
Naša pa danes teži in je tečna ko sam user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
6.12.2007 18:09:47   
kapica
Naša pa danes teži in je tečna ko sam

To sem jaz dans tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
6.12.2007 18:14:03   
krkatja
Hana user posted image  in tako pogumno naprej. Dita-well done. Ni kaj, hrabri miškici.

Madejka tako se razmišlja! Pozitivno! Mojemu prijatelju so lani 23.12. rekli, da mu ne bodo podaljšli in naj vse stvari vrne na firmo do naslednjega dne. Kljub dobrim rezultatom v službi. Pa je imel pogodbo za nedoločen čas s poskusno dobo 6mesecev (v našem fachu so redki, ki jim po 6 mesecih ne podaljšajo). Na božični večer se je vozil v LJ na firmo in z vlakom nazaj na Štajersko. Se je pa z novim letom čisto slučajno odprlo neko delovno mesto v MB in je dobil super službo..

Mateya24 tudi en naš kvaziprijatelj je začel s fintami, da pa on ne namerava imeti otrok, ker preveč stanejo (češ, kakšna neumneža sva)!!! In zadnjič ravno izvemo, da je njegova noseča. Kaj ti pomaga bajta, če imaš sobe zato, da se ti nabira prah, namesto da bi jih napolnil z otroškim smehom.

No mi smo pa danes malo šli pogledat, kakšen izbor virusov nudi naš zdravstveni dom. Včeraj sem pri sebi otipala bolečo bezgavko v dimljah, do danes se je še povečala. In sem rekla, da je čas da zdravnik to pogleda.

Nia, nisva se vama mogla pridružiti na sprehodu...jutri pa spet ne bom doma, ker grem do zdravnika z izvidi.
Pa še gsm sem pozabila v MB-ju. Ma sem že čist odvisna od teh mobilcev in seveda interneta user posted image

Izak user posted image  za zobek! Zdaj pa te bodo zobne miške na piko vzele!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
6.12.2007 18:23:32   
Ronči
Pri meni je bilo isto...če ne bi zanosila...bi službo verjetno imela...tako je bila le do porodniške user posted image . Sicer pa se,m včetraj imela krizo...gledala razpise, a kaj ko ni nič, en velik NIČ, na obljube se pač ne morem zanašat, ne plačajo računov.
Pa še jutri pridejo iz službe pogledat Klaro in mojo malenkost...pa mi je kar bed user posted image ...

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
6.12.2007 18:24:43   
Anonimen
Krkatja, eno vprašanje iz tvojga foha zate, če lahko...

Moj mi je prejšnji dan iz lekarne prinesel Gengigel baby. So mu ga tam dale. Ampak not sploh ne piše, da se lahko daje pri izrasti zobkov. A je to isto kot Calgel ali ni?

Hvala za odgovor...

(odgovor članu krkatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1494
6.12.2007 18:26:42   
Freycha
super rumba, da je Hana tako dobro prestala user posted image user posted image user posted image  za zdravnike pa tudi jaz nimam besed. Pa kaj si res ne morejo vzeti minutke časa in staršem razložiti določene stvariuser posted image  user posted image

Ajvy zate user posted image  da bi Tarja čimprej prišla na "normalo" user posted image

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
6.12.2007 18:30:35   
nia30.6
Zvesta hvala za mail, čisto nič ni danes koristil! zaspan je tak da komaj gleda, sem ga 5x poskusila uspavat, na meni zaspi kak ga odložim jok! ne gre namuser posted image in zdaj je siten in za vsako figo kriči in joka!kaj naj?meša se mi že!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
6.12.2007 18:36:12   
krkatja
Zvesta, Calgel in Gengigel nista isto. Calgel vsebuje lokalni anestetik (podoben tistemu, ki vam ga zobozdravnik našprica, ko omrtviči del dlesni) in antiseptik, ki preprečuje vnetje. Gengigel pa vsebuje hialuronsko kislino, ki se v telesu naravno nahaja v vezivnih tkivih. Je bolj za zaščito dlesni in obzobnih tkiv.

Če se postavim v otrokovo kožo, je Calgel boljši, ker zmanjša bolečino in pritisk ob izraščanju zob.
Se pa Gengigel lahko tudi da pri izraščanju zob. Je popolnoma varen in celo v nekih študijah so dokazali, da se tkivo lažje celi, pa tudi preprečuje vnetje dlesni. Ne zmanjša pa bolečine.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
6.12.2007 18:39:31   
siskamiska
Jaz sem pa ostala sama z tamalimdvema. Mož je šel na neko službeno zabavo. Počasi jih bom pakirala v pižamo in jest in spat. KOlk se to dobro sliši, upam samo še da bo v realnosti tudi tako brez nepotrebnega dretja in kričanja user posted image .

A sem povedala da sta oba kar precej prehlajena? Oba sta mi začela ponoči noro kašljat in smrkat, vročine pa hvala bogu nimata.

Ajvy sej bo bolš enkrat..........user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
6.12.2007 19:09:55   
Anonimen
Krkatja... hvala za odgovor.... bom jutri šla verjetno kar Calgel kupit... ali pa Dentinox v Mullerja...

(odgovor članu krkatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1499
6.12.2007 19:17:54   
Freycha
šiškamiška boljš bo, ko bodo šli od doma user posted image user posted image

jaz se hecam, da bom dala Dito že v osnovno šolo v LJ, pa bo domov samo za vikende hodila user posted image user posted image user posted image

Dita ima danes tudi že cel dan rdeča lička in rdeč nosek, sline za izvoz in stlači v usta vse, kar ji pride mimo user posted image  Po drugi strani je pa full nekaj pridna danes.

Aja Krkatja mislim pa, da še ni pozabila čisto bolnice. Danes popoldan se je že dvakrat zbudila in full naglas zajokala, potem pa takoj nazaj zaspala. Mogoče pa sanja bolnico in špikanje v rokico, da so ji kri vzeliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.