baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Tole sem sicer že napisala, pa pol zbrisala, ker dvomim, da je to to. Če je, pa tudi ni panike! Jest sem imela bulice/zatrdlinice na obeh palcih (sklepih) - to je hrustanec. Na desni roki so me operirali, ko sem imela 1 leto, potem se mi je pojavlo na desni. Moja dva se takrat nista odločila za operacijo, ker lahko tudi samo zgine. Prst mi je preskakoval (zadevi se reče "triger finger"), drugače pa me ni motilo. Vseeno sem se odločila za operacijo pri 22ih. Moji teti pa je samo izginilo. Češnca zgleda da bo tud pri Reneju točno to, kar si opisala. P je rekla, da gre za nek izrastek na kosti ali verjetneje na hrustancu in da zdaj (še) nič ne moremo storit, kasneje se pa lahko odstrani (če ga bo oviralo), morda bo pa kar samo izginilo. Je pa treba skoz opazovat, če se slučajno veča. Malega očitno to nič ne boli, sam meni je vseeno tak bed . A tebe ni nič bolelo? Pa tista opreacija, ki si jo mela pri 1 letu je bla verjetno pod splošno narkozo al kako? Hvala ti stokrat za info , bom še malo na netu pobrskala za ta triger finger. btw, jaz sem tudi mahnjena na "pa" pa "ful" tašonka jaz najraje kar dragega pošljem v trgovino, ker mrzim nakupovanje. Ko grem pa rada velik nakup naredim da se nafilam z zalogami. Upam, da si boš danes kaj oddahnila, ko bo tvoja mama pri tebi . nia moj naju je tudi zadnjič zbudil z budilko, sem bla jezna ko ris, sam se mi je pol odkupil s čokolado zvesta za lepo nočko! Super recept, sam parkrat po riti počiš, pa spi . Tebi pa , da res ne stakneš gripe. freycha lepo da si kolko tolko naspana kapica zgleda da bo tud Dino začel z malo bolj umirjenimi nočkami . Jejjj .
|