Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 tašonka kak je vslužbi mene kr pri srcu stiska ko pomislim Mi kar paše mal presekat s tem, da grem v službo in nisem skoz doma z mularijo. Če bi bila takoj za polni delovni čas, bi se mi pa zmešalo pomoje. IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Tašonka, zakaj bi ti zamerla, kvečemu se lahko še kaj od vas 2, 3,4 mamic naučim Včasih pa mogoče niti ne študiraš o določenih stvareh in je fajn da ti nekdo predstavi zadeve še iz drugegea zornega kota. Me veseli, da ne zameriš, ker ni bilo tako mišljeno. Jaz sem ga tud "sračkala" prvič na začetku, ker na marsikaj enostavno ne pomisliš, potem pa več različnih mnenj dobiš, informacij slišiš in razmisliš in za svoje vzameš, kar ti je najbližje. IZVIRNO SPOROČILO: Freycha tašonka sem se šla homeopatsko zdravljenje, pa sem za tri tedne pristala na dermatologiji v bolnici, ker je bilo celo telo ena sama sokrvnica in rana.... Ja, to pa verjamem, glede na to, da si na splošno ful boga s temi alergijami, homeopatija pa dela po principu, da se stanje najprej poslabša, ker se ti telo prepuca in ti na začetku sploh ful ven užge vse skupaj. Očitno je bilo pri tebi prehudo. No, saj probaj še res s čim drugim, ker takole mora res bit grozno živet, ko te se matra. Sanek, moja dva psa sta na avatarju, ja. Bom enkrat nalimala eno večjo slikco, itak pa razmišljam, da bi še njun album nardila. Sta pa mešančka med pudljico in koker španjelom. Siskamiska, bogi David. Naj hitro okreva! Kar se sadja in zelenjave tiče - sadje ima recimo moja mama res popolnoma, ampak res popolnoma nešpricano in res vizuelno ni glih lepo, zelenjava je pa tipi topi, brez ene pikice in je tudi popolnoma nešpricana in gnojena samo z naravnim hlevskim gnojem od krav, ki so futrane izključno z doma pokošeno in posušeno travo. No, to imamo seveda na voljo, ko je sezona in kar gre v skrinjo, ostalo pač kupujem v trgovini, ko moja mami nima. Sej za mene marsikdo misli, da sem obsedena z zdravo hrano , ker večkrat napišem, kakšno sol in sladkor uporabljam, pa kakšen koncentrat za juho, kakšen kruh in bla bla bla... pa nisem. Velikokrat kupimo svinjarijo in jo tud konzumiramo (in pol mi celo nekateri očitajo dvoličnost), samo se mi zdi, da kar pa lahko naredim, sploh brez najmanjšega truda ali pa tudi z malo truda, pa lahko. Če bi se hotla striktno držat tega, kar se mi zdi prav, bi pa itak bankrotirala , ker kako je pa ta zdrava in bio hrana draga, je pa za zjokat se. Bojana, Aptamila pa v Müllerju že v ponedeljek niso imeli, ker sem bila jaz tam in je ena mamica pizdila, ker ga ni bilo. Naš Milumil je k sreči bil. Naš pa nič ne pokašljuje, ko bi rad kaj povedal. Faca Jaša. Mateya24, jaz bi babici izpolnila željo. Mislim, da ti bo žal, če ji ne boš izpolnila te želje. Na Zalo dvomim, da bo kaj vplivalo, pa če na onkološkem leži babica, dvomim, da se lahko Zala kej naleze. Ulla, res dober članek! Žanin, dobrodošla! Bačko, včeraj je bil mlaj in naša dva sta danes nemogoča! IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 mam fuuuul mleka, noro a rabi ktera Jaz, jaz! Še vedno bolje kot mlečna formula. Ana in Mija, čestitke za obmesečnico! Sem vam pozabila včeraj povedat, da smo pred vema dnevoma dobili drugi zobek! Še desna enka spodaj!
|