|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
9.1.2008 14:11:19   
Ajvy
mateya, takoj pokazat......vsaj jst bi šla na tvojem mestu....se da pa v lekarni kupit ono zadevo za čez usta, če te tak skrbi za viruse...pa ji daj to čez obraz....
pojdi ,da se ne boš večno spraševala....kaj če..

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
9.1.2008 14:11:45   
Anonimen
žanin sem se nasmejala zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sma ble zun, ful je toplo in sončekuser posted image zdaj pa bučko skuhatuser posted image sem opazla da zdaj, ko si malo črpam mleko za pripravo hrane, pa k itak ponoč kr na joškah visi, mam fuuuul mleka, norouser posted image a rabi kterauser posted image sem si prejle stiskala, pa študirala zraven kak to poteka če na roke stiskaš....kam loviš mleko, men namreč 10 curkov šprica vsak v svojo smeruser posted image bi mogla vzet tavelik lavoruser posted image user posted image se pa zgleda res tud črpanja naučiš, ker mi nikakor ni šlo, sploh se ni sprožu izcejalni refleks, zdaj pa po parih sekundah čutim kak navre mlekouser posted image

joj kak se je posrala smrdljivouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4427
9.1.2008 14:12:55   
žanin
Angel_Rebelde- naši pikici je ime Žanin. Ja, zadnje dve noči nam je kar fajn. Ne smemo se preveč hvalit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
9.1.2008 14:18:19   
tinispela
Žanin, raje se nikoli ne pohvali, ker je potem kmalu spet vse na glavo pohvaljeno! Bravo Žaninuser posted image

(odgovor članu žanin)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
9.1.2008 14:21:19   
žanin

tejči77- mi imamo tudi Jane voziček, pa smo dobili eno drugo zimsko vrečo, pa tudi noter paše. Če ni nujno da je original, lahko za katero drugo pogledaš, če jih imajo v trgovini.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
9.1.2008 14:23:05   
žanin
Sej vem, me prav zanima kakšna bo prihajajoča noč, upam da nav tak hudo..

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
9.1.2008 14:25:32   
žanin
Zdaj odhajamo k mami v Sevnico, ti pol napišem kako ZS.Čao.

Neposredna povezava do sporočila: 4432
9.1.2008 15:06:57   
krkatja
Da se še hitro javim, dokler mali tečko spi. Zobki mu rastejo, spodnjo dlesen ima fajn nabreklo, pa če fajn podrgnem, že čutim neko izboklino...kako dolgo sploh ti zobki ven lezejo? To se že tak vleče, da ga bodo zobne miške počasi iz registra izpisale. user posted image

Tini6, na plavanju je pa bilo prav luštno. Prideš pet minut pred uro, dobiš kartice, potem pa s cotom in pokom v garderobe. Nato smo dobili neoprenske hlačke, kateri smo se pač odločili za to varianto. Pol pa smo naše male žabice v vodo nesli, se najprej malo sprehajali, da se navadijo, nakar so nam inštruktorice pomagale namestiti dečico v fredov obroč. To je bilo očitno malo preveč za našega heroja, povesil je usteca, si nadel pogled ala bernandinec in začel stokat, na silo kašljat (da, bojana2, tudi naš to obvlada) in pol smo ga vsi animirali. Igrali smo se igrico, kjer ga vlečeš za šlauf in ga po par korakih malo zanihaš, potem so si pa otroci izbrali igračko (en kup igrač je blo tam, naš si je dvakrat premislil). Igračko smo jim umaknili kak meter vstran, tako da so začeli z nogicami mahat, da bi priplavali do nje-to so se mi zdi delali vsi, razen naš mali, ki ni šanse da bo migal. Samo lebdel je, se razgledoval in pustil, da ga nosi tok. Zato pa zvečer ni bil tak zmatran.
Pol pa smo zaključili in začeli z dolgo proceduro oblačenja in ohlajanja. V glavnem vem, da drugič ne rabim pol toliko stvari (razen, če bomo v termah en teden čakali na naslednjo uro user posted image ).

Mateya normalno, da te skrbi za pikico. Je pa tako, da tam so bolniki s tako oslabljenim imunskim sistemom, da če bi mrgolelo virusov, bi oni prvi kaj fasali. Skoraj več virusov mrgoli v nakupovalnih središčih. Čimvečkrat razkuževat roke, pa bi moralo bit vse vredu. Dolgo pa z malim otrokom tak redko, da bi kje zdržali.  

Najboljše pa na koncu: slavljenki dneva Ani vse najboljše!user posted image

(odgovor članu žanin)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
9.1.2008 15:17:21   
tinispela
Super Krkatja, Jurij pa se bo že počasi navadil novega elementa in prav veselo čofotal!user posted image

Punce, katero olje lahko uporabljam pri juhicah? A lahko olje iz koruznih kalčkov?

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
9.1.2008 16:11:46   
tinispela
kapica a si bla v savni?

Neposredna povezava do sporočila: 4435
9.1.2008 16:13:08   
kapica
Ojla punceuser posted image .
Vceraj je internet yablokiral pa se nisem mogla javit.

Sem sam prisla povedat, da sem vceraj naredila ajdovo kasico, bljak, sploh nima nobenega okusa, jaz je ne bi jedlauser posted image . Sem dala sew malo sadja vmes, pa je pojedel in spanckal ponociuser posted image user posted image .
Hvala rumbauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 4436
9.1.2008 16:14:10   
kapica
Tinispela nisem, ker majo samo mesane savne, v katere me je groza ituser posted image . Ne vem, ko nisem navajena. Bom zgleda mogla pocakat, da prideva gor nazajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
9.1.2008 16:27:11   
kapica
Siskamiska, dryim pesti da bo alo obema kmalu boljeuser posted image .
Tasonka, ja, saj si ga res lahko tako pumpam, pa se mi ydi tako yamudno, preden bi napumpala dovoljuser posted image .
Bojana, sem opayla da tud dino to pocne, kaslja ko mu je kao dolgcas. Da nas opoyori, da je on sefuser posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
9.1.2008 16:42:02   
Anonimen
Halo punce...

Hvala vsem, ki ste me pogrešale. Z mano je vse v redu. Le od sobote sem bila brez interneta in 3/4 ostalih električnih aparatov v hiši. Nam je Elektro vse skuril in zdaj počasi vzpostavljamo prejšnje stanje.

Vas preberem zvečer, zdaj je za mano že vrsta vseh, ki bi radi na internet.

Abstinenčna kriza od interneta je user posted image .

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4439
9.1.2008 16:47:59   
SANEK1
Zvesta, obrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image

Kapica, super za Dinotauser posted image user posted image user posted image   Sem pozabla, kak ti je že Rumba svetovala, da narediš ajdovo kašouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
9.1.2008 16:53:06   
rumba
Iiiiiiiiiiiii, kapica, kako sem vesela zate! Paše taka nočka, kaj?user posted image  Jaz pa sedaj dodajam ajdovo kašo v zelenjavne juhe, pa smo se je kar lepo navadili. Sprva pa je bila tudi meni bljak.user posted image
Ana, vse naj, naj, naj.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
siskamiska, še tu user posted image user posted image user posted image  za tvoja dva korenjaka.
zvesta, ojej, to pa je prisilno odvajanje, kaj? Super, da ste porihtali in da si spet z nami.user posted image

V Lj se še vedno ni pokazal sonček.user posted image  Jao, kako žalostno vreme je tukaj. Bljak!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
9.1.2008 16:54:51   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1
Kapica, super za Dinotauser posted image user posted image user posted image   Sem pozabla, kak ti je že Rumba svetovala, da narediš ajdovo kašouser posted image user posted image user posted image

Ajdovo kašo lahko skuhaš na vodi, pa jo potem spasiraš in razredčiš z mlekom. Lahko jo skuhaš na kompotu, lahko s sadjem, lahko z zelenjavo... Paše povsod.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
9.1.2008 17:03:04   
SANEK1
Rumba hvala za odg.-si bom shranlauser posted image user posted image user posted image . Kaj vseeno kako ajdovo kašo ji damuser posted image user posted image user posted image
Ker danes sem bogo revo skoraj zadavla, ko sem ji skuhala divji riž in mi ga nekak ni uspelo spasirat, pa sem ji vseeno dala, pa revica ni mogla pogoltnituser posted image user posted image user posted image
Dobro da je sama vse ven pljunlauser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
9.1.2008 17:24:24   
Anonimen
Hej, Sanek...

A si ti šla danes čez koroški most proti mestu z vozičkom? V črni jopci?

Se mi zdi, da sem te vidla, samo sem drvela čez, pa nisem ziher.

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4444
9.1.2008 17:30:37   
SANEK1
Ne Zvesta, danes pa žal ne. user posted image Dobro da nisi troblauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
9.1.2008 17:38:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

tašonka kak je vslužbiuser posted image mene kr pri srcu stiska ko pomislimuser posted image

Mi kar paše mal presekat s tem, da grem v službo in nisem skoz doma z mularijo.user posted image Če bi bila takoj za polni delovni čas, bi se mi pa zmešalo pomoje.

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Tašonka, zakaj bi ti zamerla, kvečemu se lahko še kaj od vas 2, 3,4 mamic naučim  

Včasih pa mogoče niti ne študiraš o določenih stvareh in je fajn da ti nekdo predstavi zadeve še  iz drugegea zornega kota.

Me veseli, da ne zameriš, ker ni bilo tako mišljeno.user posted image Jaz sem ga tud "sračkala" prvič na začetku, ker na marsikaj enostavno ne pomisliš, potem pa več različnih mnenj dobiš, informacij slišiš in razmisliš in za svoje vzameš, kar ti je najbližje.

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

tašonka sem se šla homeopatsko zdravljenje, pa sem za tri tedne pristala na dermatologiji v bolnici, ker je bilo celo telo ena sama sokrvnica in rana....

Ja, to pa verjamem, glede na to, da si na splošno ful boga s temi alergijami, homeopatija pa dela po principu, da se stanje najprej poslabša, ker se ti telo prepuca in ti na začetku sploh ful ven užge vse skupaj. Očitno je bilo pri tebi prehudo. No, saj probaj še res s čim drugim, ker takole mora res bit grozno živet, ko te se matra.

Sanek, moja dva psa sta na avatarju, ja.user posted image Bom enkrat nalimala eno večjo slikco, itak pa razmišljam, da bi še njun album nardila. Sta pa mešančka med pudljico in koker španjelom.

Siskamiska
, bogi David.user posted image Naj hitro okreva!user posted image
Kar se sadja in zelenjave tiče - sadje ima recimo moja mama res popolnoma, ampak res popolnoma nešpricano in res vizuelno ni glih lepo, zelenjava je pa tipi topi, brez ene pikice in je tudi popolnoma nešpricana in gnojena samo z naravnim hlevskim gnojem od krav, ki so futrane izključno z doma pokošeno in posušeno travo. No, to imamo seveda na voljo, ko je sezona in kar gre v skrinjo, ostalo pač kupujem v trgovini, ko moja mami nima.

Sej za mene marsikdo misli, da sem obsedena z zdravo hrano user posted image , ker večkrat napišem, kakšno sol in sladkor uporabljam, pa kakšen koncentrat za juho, kakšen kruh in bla bla bla... pa nisem. Velikokrat kupimo svinjarijo in jo tud konzumiramo (in pol mi celo nekateri očitajo dvoličnost), samo se mi zdi, da kar pa lahko naredim, sploh brez najmanjšega truda ali pa tudi z malo truda, pa lahko. Če bi se hotla striktno držat tega, kar se mi zdi prav, bi pa itak bankrotirala user posted image , ker kako je pa ta zdrava in bio hrana draga, je pa za zjokat se.user posted image

Bojana, Aptamila pa v Müllerju že v ponedeljek niso imeli, ker sem bila jaz tam in je ena mamica pizdila, ker ga ni bilo. Naš Milumil je k sreči bil.
Naš pa nič ne pokašljuje, ko bi rad kaj povedal.user posted image Faca Jaša.user posted image

Mateya24, jaz bi babici izpolnila željo. Mislim, da ti bo žal, če ji ne boš izpolnila te želje. Na Zalo dvomim, da bo kaj vplivalo, pa če na onkološkem leži babica, dvomim, da se lahko Zala kej naleze.

Ulla, res dober članek!user posted image

Žanin, dobrodošla!user posted image

Bačko, včeraj je bil mlaj in naša dva sta danes nemogoča!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

mam fuuuul mleka, noro a rabi ktera

Jaz, jaz!user posted image Še vedno bolje kot mlečna formula.
Ana in Mija, čestitke za obmesečnico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vam pozabila včeraj povedat, da smo pred vema dnevoma dobili drugi zobek!user posted image Še desna enka spodaj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4446
9.1.2008 18:33:26   
poldy
Kooooooončno sem dobila še pri mami internet, in zdaj bom po mojem malo več visela tu gor(če bom prišla na vrstouser posted image )

Tudi naša Urša zna kašljat, če ji kaj ni všeč, sem že parkrat pomislila, da se ji je zaletelo, pa se je samo nasmejala, ko je dobila pozornostuser posted image
Sušilec mi spet dela!!!!!!!! Avto pa je še zmer pod vprašajem, mehanik se mi že tri dni ne oglasi na telefon.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
9.1.2008 19:00:49   
Ronči
Ali si je katera shranila zadnji seznam. Rabila bi težo od Kalre, saj nisem prepričana ali sem se jaz zmotila ali pa je shujšala???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
9.1.2008 20:22:10   
Češnca
Ana vse naj za pol leta! user posted image user posted image user posted image user posted image
Afnica kako je blo na UZ?
David user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , siskamiska user posted image . Upam, da boste danes lahko mirno spali.

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

No, mali je pogruntal, kako se lahko začne plazit... In z vozička obračat... Šhit... 

user posted image  Naš tudi obvlada vseh vrst "zasuke"! user posted image  Pa včeraj me je p vprašal, če že sedi. Sem rekla, da še ne... Ampak je sedel brez problema! user posted image user posted image  

Toplice, bazen... Jest bi tudi!!! Sam dokler Anžej kašlja ne bo nič. user posted image

krkatja user posted image  plavalni podmladek!

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Je že katera bla na koncertu od Laibach-a? Mene je mož ravnokar povabil, če greva v petekuser posted image

Mi smo bli lani na Kamfestu. Majo ful fajn nastop, sceno... user posted image

Kar se bio zadevic tiče, bomo mi dobili korenček od Anžejeve prababice, jabolka imata moja2 (sadovnjak še od mojga dedka),... Pa še to ni čist bio, ker itak vse sorte po zraku plava. user posted image

ulla našega je tud nemogoče previjat user posted image . Vse bi mel v rokah, se zvija, dviguje, brca... Svašta!user posted image  Ja, ja, A_R, točno tko; rit dvigne ravno, ko mu plenico naštimam.

mateya user posted image  Meni se zdi predlog tvojega dragega čist ok.

žanin dobrodošla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Abstinenčna kriza od interneta je user posted image .

user posted image user posted image user posted image  to pa razumem, ja!

Tašonka ful si faj napisala o KM in GH! Se povsem strinjam s tabo.
Jure user posted image  za š p i č k o!

poldy tole z avtom je pa res že cela limonada... Upam, da se kmalu uredi! user posted image

zdej grem pa brat "ullin" članek! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
9.1.2008 20:23:25   
Anonimen
Ronči, Klarini podatki s seznama:

16.7. Ronči - Klara
rojstvo: 52 cm, 3290 g; 
1. mesec: 53cm, 4160 g
2. mesec: 56,5 cm,5180 g
3 mesece, 10 dni: 61 cm, 5700 g
4,5 meseca: 61,5 cm, 6700 g   

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?