Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 10:24:41
|
|
|
|
Anonimen
|
tinispela men se praktično na vsako uro zbuja kr neki no.....upam da je sam obdobje in da jo bo minil, pa da bo vsaj 3 ure skp spet spala kok pogrešam tiste cajte zdej ma fore, da se ful razburja ko ni kaj po njeno recimo k jo previjam, se k šus obrne na trebuh, sploh jo je nemogoče previt, zato ji dam v roke en paket robčkov, se kr trese tok ji je to všeč sam bože nedaj da ji vzamem, prov zakriči in se krega pa še grdo me pogleda...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 10:28:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ulla, pri Patricku je isto, full se razburja, če mu vzamem to stran... Ga pač tak oblačim, da sedi pri meni, pa daljinca mu podturim Vaši malčki tudi med previjanjem skačejo nazaj? Pač ritko dvigne, pa gre nazaj, in adijo plenica
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 10:29:46
|
|
|
|
žanin
|
Lep pozdrav tinispela. Ne vem če mi je uspelo prav poslati sporočilo, bomo videli.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 10:40:54
|
|
|
|
tinispela
|
Hojla Žanin! Kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 10:58:43
|
|
|
|
SANEK1
|
Joj!!! Dvaid še za tebe
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 11:09:32
|
|
|
|
žanin
|
Smo kar vredu, vreme je še tako megleno. Žanin pa mal počiva, se je po 45 min zbudila pa jo je Aleš zamotu da je še zaspala, bomo vidli za kak dolgo. Pa vi, ste v redu?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 11:10:20
|
|
|
|
siskamiska
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Joj!!! Dvaid še za tebe hvala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 11:11:16
|
|
|
|
žanin
|
Danes sem prvič nekaj napisala na forum, prej se mi ni dalo poglabljat kako to poteka, pa vidim da je čist enostavno- vsaj sporočilo poslat...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 11:19:33
|
|
|
|
mateya24
|
Končno malo časa zase. Mala je zaspala, ati v službi...pol moram na hitro še sam nekaj v lonec vrčt za vse. Nimam vas časa kaj dosti prebrat, ker je pri nas stanje bolj tako tako... Mala je res pridna, morem trkat po lesu, jutr začnema spet z nft, naslednji tedn mama spet ultrazvok srčka in glavice v bolnici(še nevema če boma not ostali)...pa bo že. Drugač pa je pravi mali smeško Ati po cele dneve dela, ker mora zravn nadomeščat tud kolega ko ma tamalega v bolnici, dedi je tud po cele deve v službi, babi je po cele dneve pri prababici v bolnici...tak da sma z zalo večinoma same z pradedijem. Včeri so nam zdravniki kar v obraz povedali naj se pripravimo, da moja babi ne bo več dolgo, ker je rak preveč napredoval in je čist izgubila voljo. Praktično se je čez noč vse spremenilo, od vesele krepostne ženske ni ostalo več nič..niti sledi tega več ne Prav hudo je ko morš gledat to zravn... Prišla sem tudi do ene dileme...namreč babica je izrazla željo, da bi še zadnjič rada videla Zalo(edino pravnukinjo), in da ji jo naj pripeljemo pokazat...in seveda jaz ne vem kaj nardit...al jo naj peljem ali ne... Tak malega otrokca v bolnico na obisk,k tako bolanemu..ah čist sem zmedena...al ji naj izpolnim to željo ali ne...kaj nardit? Sma se z dragim pogovarjala, pa je reko da jo naj peljema sam tolk da jo vidi, pa bo on šel z njo ven...jaz pa ne vem...bojim se kak bo to vplivalo na Zalo...saj je res, da je še mala in se itak ne bo spomnila tega...ampak kljub temu...se bojim tud, tega, ker je tolk bolanih zdaj po bolnicah pa bi se še nalezla kakega virusa... ah res ne vem... KAj bi ve nardile?!? Rabim malo mnenj... nič morm zdaj it malo pogledat, ker se nekaj premetava...da se ni že zbudla... pridem še kaj nazaj če bo čas, če ne drugega vas vsaj malo prebrat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 11:25:54
|
|
|
|
tinispela
|
Mateya24, drži se! Tudi to je del življenja. Žanin mi smo v redu, mala mi zadaj nekaj protestira, nič gremo jabolčka jest! Napiši mi kako ZS, če imaš čas!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 11:27:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ful dober članek....priporočam http://www.ringaraja.net/hrana-za-dojencke.html žanin dobrodošla mateya za babi je pa res dilema to sam jaz bi verjetno ustregla babi...otroček je še tko majhen, da tko ne ve za kaj se gre, pa tudi drugače - smrt in bolezen sta sestavni del življenja in nima smisla to skrivat pred otrokom. no, zdaj da ga bobardiraš s tem, tudi ne, samo se mi zdi prov da otrok to spozna in se navadi da tko je. in če babi nima kakih nalezljiv bolezni še zraven, bi jaz peljala otročka, za mičkeno časa, samo do nje in hitro ven iz bolnice. ker kaj veš, mogoč pa je res zadnjič
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 11:35:53
|
|
|
|
tinispela
|
Mateya24 jaz bi tud verjetno ustregla babi. Na hitro malo pokažeš, pol pa ven na luft
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 11:42:35
|
|
|
|
madejka
|
Helou! Mi smo spet fajn spali! Mali se zbudi kako uro pred nama in se potem igra in pogovarja in smeji Po kaki uri pa mu sitno rata pa začne jamrat. Takrat je pa treba vstat Baja jaz sem jo tud včeraj dobla, ampak je že moja tretja! Ulla naš je tud tako začel delat med previjanjem, da je kar problem, celo robčki včasih ne pomagajo in je pol čisto vinkl-vankl zavit Davidu in Domnu da se pozdravita! Kak dolgo se bučka kuha? Mateya Jaz bi ga peljala samo naravnost do nje, potem pa hitro ven. Pa upala, da ne bo česa fasal. Zarad kake traume pa ne bi premišljevala. Mala se ne bo spomnila. Je pa res, da je to pač del življenja in se bo še dostikrat srečala s tem.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 11:47:33
|
|
|
|
SANEK1
|
[ Joj!!! Dvaid še za tebe hvala Joj, joj, joj... kaj jaz delam, kot da sem polapismena . Globoko me je sram. Ubogi David, najprej ga v Domna, nato še v Dvaida preimenujem Zdaj pa še 1x, v 3 gre rado : David samo za tebe:
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 11:48:13
|
|
|
|
mateya24
|
hvala za vaša mnenja...razmišljam podobno kot ve...itak da je del življenja, da se ona tega ne spomnla, ker je premala...ampak kot sem že napisala me bolj skrbi, da bi pobrala kak virus...ampak mislim, da če bi to nahitro izpeljali nebi smelo bit nič hudega... boljše tak, kot pa da bi se pol po glavi tolkla zarad tega, da je nisem peljala...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 11:54:31
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Je že katera bla na koncertu od Laibach-a? Mene je mož ravnokar povabil, če greva v petek midva z mojim sva bila in sva bila zadovljna..... če ti je ok taka glasba ti bo pomoje ok midva sva pa ravno zadnjič kupila karte za Chris Rea koncert in komaj čakam mateya jaz bi verjetno šla.... pazila bi samo, da se ne bi česa prijemala, pa potem s to roko prijemala tamalo, ali pa si jo parkrat razkužila.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 12:15:03
|
|
|
|
bačko
|
Mateya hudo mi je zate in za babico! Jaz bi ustregla babici!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 12:41:21
|
|
|
|
bačko
|
Žanin dobrodošla! A je kaka polna luna al mlaj?Naša je sitna!Komaj zdajle mi je malo zaspala!Grem kolerabo kuhat!No je spala 20 minut!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 12:58:45
|
|
|
|
žanin
|
Ne vem točno kaj pomen kratica ZS- če pomen kako zaspimo pa je pri nas tkole: zvečer bolj ali manj ni problema, ko se skopamo se podojimo in gre počasi v posteljico, ima seveda dudo in posluša muziko od vrtiljaka. Čez dan pa kakor jo je volja, včasih zaspi brez problema, včasih povečkrat devamo dudo v usta, ker jo vrže ven. Zraven pa gleda vrtiljak in posluša muziko, pa jo kr zmanjka in zaspi. Po cepljenju je ful dobr spala dva dni čez dan, zdej pa spet se po slabi uri zbudi, pol pa če nam jo uspe zamotit da zaspi nazaj je ok, drgač pa je pol kmal tečna, ker je zaspana. Po noči pa zdele dva dni ker dobr spi, zaspi okrog 19-20 ure in se zbudi okrog polnoči, damo mal čajčka in dude pa zaspi do 4-5. Pol se pa podojimo in še zaspi za 3-4 ure. Tko je blo zdej dve noči, upam da bo še naprej tko. Prej nazaj pa je prvo rundo spala od 4-6 ur, pol pa na 3-4 ure, čist odvisno.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 12:59:57
|
|
|
|
tejči77
|
Ulla, tvoja mala je tudi taka lepa čupavka! Mateya, jaz bi jo peljala le za hipec, potem pa hitro ven. Pa kar v košarici, čez bi pa nekaj pogrnila. Na pomoč!! A ima katera vouiček Jane? Kupujem zimsko vrečo, pa me že dva meseca nategujejo v trgovini. Zdaj mam pa dost tega, in se sprašujem, če se v Grazu kje dobi. V kateri trgovini? Ali mogoče katera kaj ve? Drugače bodo meni V Pikapolonici zimsko vrečo zrihtali na spomladi ko jo ne potrebujem več.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 13:08:31
|
|
|
|
bačko
|
Žanin ZS pomeni zasebno spročilo in ga ima vsaka v levem spodnjem kotu! Vidiš?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 13:29:20
|
|
|
|
žanin
|
Joj, hvala lepa za pojasnilo. Pa nič zato če veste kako naša Žanin spančka.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 13:30:59
|
|
|
|
tejči77
|
žanin, vam kar lepo gre, tole s spanjem. Čestitam! In ja, DOBRODOŠLA med nami.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 13:40:41
|
|
|
|
bojana2
|
Mateya kot da bi jaz napisala...ja hudo je tole z babico. Mi smo imeli kmalu po rojstvu Jaška isti problem. Od mojga babica, pa ni bila niti tako stara, je imela raka. Tudi pri njej se je hitro odvijalo in je bilo samo vprašanje časa... . Pa smo seveda hotli jo še 1x videti in ji pokazati pravnuka - pa sem dobila mastitis, pa še enga in še enga...tko da nismo nikakor mogli na obisk, ker sem bila čist na dnu. Potem je šla pa na onkologijo, pa smo se zopet odločli da gremo, pa je spet nekaj vmes prišlo - spet sem bila jaz kriva - potem je bilo pa že prepozno... . In mi je še sedaj res hudo, ampak kaj naj...z glavo skozi zid se ne da... Tako da jaz bi jo sigurno na hitro nesla pokazat, sploh če si babica to res želi. Ker meni je žal, da se nam ni izšlo...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 13:54:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Helou! Mateya, jaz bi na tvojem mestu res šla dojenčka pokazat, ker če je to njena zadnja želja, zakaj ne bi ustregla? Saj te razumem, pač se bojiš, da bi se otrok česa nalezel, a ne misli na to... Hudo mi je zate in tvojo babico Žanin, dobrodošla.. Kako pa je ime tvoji pikici? Imate pa fajn nočko Tejči, a se sploh splača kupiti vrečo, če bodo kmalu topli dnevi? Kolikor vem...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?